Mathiu 180 Opublikowano 2 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2012 A ja z kolei jestem zadowolony z gry. Pograłem parę godzin w singla i gra jest naprawdę dobra. Jest wyważony poziom trudności (nie ma szans przejechać wszystkiego na złoto przy pierwszym podejściu, a policja jest naprawdę upierdliwa). Jest świetna grafika (rozpływam się nad szczegółami samochodów i niesamowitymi widokami miasta/krajobrazów). Jest niesamowity soundtrack (co kawałek to lepszy - tak dobrego soundtracku w grze dawno nie słyszałem), ale to kwestia gustu, bo może ktoś woli pomykać przy dźwiękach "Jesteś szalona". Model jazdy jest inny niż w HP i inny niż w Burnoutach. To jest coś pomiędzy. W każdym razie opanowanie modelu jazdy każdym samochodem trochę trwa, ale frajda z kilkusetmetrowego driftu po górskim odcinku trasy jest wyśmienita - banan na ryju gwarantowany Generalnie o wiele łatwiej o zderzenie (często z wystającym lekko, "stalowym" elementem otoczenia, co lekko irytuje). Zdarzają się bugi (znikające tekstury, chwilowe zwiechy konsoli), ale taki już niestety standard dzisiejszych gier (FIFA, również od EA, też lubi zaskoczyć jakimś bugiem). Natomiast grając w singla cały czas miałem poczucie typu "ale zaje.biście się w to będzie grało w multi". I takie też myślę jest przeznaczenie tej gry - ograć singla dla wprawki, ale prawdziwa jazda zacznie się online Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 2 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2012 Nie lubię multi w ścigałkach, zawsze tam dostaję wpiernik :[ Jeśli gra jest podobna do Burnout to trzeba będzie ją łyknąć, poczekam na jakąś promocję od EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Bardzo dobra gra IMO. Inna sprawa, że multi średnio mi podchodzi. Co innego zabawa w singlu - tutaj zupełnie nie przeszkadza mi fakt, że wszystko jest odkryte itp. Wyścigi są bardzo omecjonujące, oprawa konkretna (śliczne tereny górskie), a soundtrack... kwestia gustu. Priorytetem miała być nowa Forza, a "wygrał" NFS. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Po nowym MW włączyłem na PC starego Hot Pursuita z 2010 i niesamowite jak tam fury ciężko się prowadzi. Ogromny plus dla Criterion. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) Na kąsolach też jest taki lag/opóźnienie w sterowaniu? To nie jest lag tylko filtrowanie sterowania... powolne reakcje "kierowcy" ktory dosc slamazarnie skreca/odkreca kiere:P W resultacie odnosi sie wrazenie opoznienia w sterowaniu, co w grze o takiej dynamice jest dla mnie nie do przyjecia. Edytowane 3 listopada 2012 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Most Wanted to świetna gra :o Kurcze, duuuużo godzin przy niej spędziłem, dużo samochodów, otwarte miasto, nawet model jazdy bardzo fajny, nie powiem, że dobry, ale fajny. Czekam na kontynuację. oczywiście mowa tu o most wanted z 2005 roku a nie tym badziewiu co właśnie miało premierę i próbuje naśladować grę wyścigową. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekUK 0 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Popieram Most Wanted przechodzilem z 10 razy jeszcze na PS2 a to co wczoraj odpalilem ... Jednym slowem kupa, po swietnym HP, tragicznym The Run teraz kolejny koszmar, dzieki EA juz nigdy wiecej. Wracam do Forza Horizon Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) Wy piszecie tak jakbyście nic o tej grze wcześniej nie wiedzieli. Od dawna było wiadome że to będzie Burnout Paradise 2, nie wiem skąd u was takie zdziwienie. EDIT: Pograłem trochę na multi, dzisiaj jeszcze zagram ze Zgredami raczej, ale niestety muszę powiedzieć że ten nfs jest raczej na krótki okres gry. Multi jest fakt ciekawe i przyjemnie się gra w towarzystwie, ale po kilku tygodniach stanie się to po prostu nudne, a dlaczego? Bo jedyny tryb gry który wymaga trochę umiejętności to wyścigi, reszta (testy prędkości i wyzwania) są tylko for fun (każdy może wygrać), zależą tylko od tego kto się będzie lepiej rozpierda*** na drodzę. Dalej podtrzymuję opinie HP > MW, bo multi w HP mnie jeszcze nie znudziło (tylko dlatego że mam z kim grać) Edytowane 3 listopada 2012 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Nie no, jak ludzie porzucają NFS: MW i wracają do Forzy, to wszystko jasne. Dla mnie to zupełnie różne gry, choć obie traktują o samochodach. Mogliby równie dobrze napisać: pier.dolę tego Burnouta, wracam do Gran Turismo. Widzę podstawowy błąd w oczekiwaniach do tej gry Rzeczywiście - tak jakby nie widzieli żadnego trailera sprzed premiery, ani nic o tej grze nie słyszeli i sądzili, że ten Need for Speed będzie bardziej realistyczny, jak choćby NFS Shift. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Nie no Horizon nie ma za wiele wspolnego z GT czy FM. Tu nie chodzi o to ze nowy MW jest arcadowka...ja uwielbiam Burnouty czy PGRy...tyle ze tam jazda sprawiala przyjemnosc. MW2012 jest jakies "przymulone" (rekcja fur na wychyl galki jest strasznie slamazarna). Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 3 listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Pytanie chłopaki. Opłaca się kupować dla samego singla? Multi nawet nie odpalę bo mam spyerdolony net na pleju, ale chciałbym wypróbować. Jak jest to robić w singlu to bym brał. Oprócz wątku głównego coś jeszcze można robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 W takim razie poczekaj aż stanieje, singiel jest na parę godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Nie wiem dlaczego ale nie mogę się połączyć z "autologiem" Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekUK 0 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Nie no, jak ludzie porzucają NFS: MW i wracają do Forzy, to wszystko jasne. Dla mnie to zupełnie różne gry, choć obie traktują o samochodach. Mogliby równie dobrze napisać: pier.dolę tego Burnouta, wracam do Gran Turismo. Widzę podstawowy błąd w oczekiwaniach do tej gry Rzeczywiście - tak jakby nie widzieli żadnego trailera sprzed premiery, ani nic o tej grze nie słyszeli i sądzili, że ten Need for Speed będzie bardziej realistyczny, jak choćby NFS Shift. Nie chodzilo mi o to, ze wracam do forzy bo lubie symulatory. po prostu lubie scigalki. bardzo dobrze bawilem sie przy forzy 3,4 ale nawet jeszcze lepiej bawilem sie przy nfs: hp ale ten nowy MW jest po prostu niegrywalnym (pipi) i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 3 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2012 Nie wiem dlaczego ale nie mogę się połączyć z "autologiem" :confused: Mnie cały czas wywala z autologa. Połącze się normalnie, ale za kilka minut i tak rozłącza. Dziwnym trafem przez to rozłączanie straciłem klkadzisiąt tysiecy SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Gdyby to chodzilo na silniku uberhipercudzie Frostbite 2.0 to bym wiedzial dlaczego ten lag jest a tak to nie wiem. Poza tym faktycznie kamera ze zderzaka za niska,singiel nie porywa,w multi nie mam szans z pryszczatymi gówniarzami bez zajecia. Mam nadzieje że swiat developerów odwala kichę przy nowych grach bo cale sily przerzucili na innowacyjne gry na nową generację konsol? Edytowane 4 listopada 2012 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Znacie jakiś skuteczny sposób na szybką ucieczkę gliniarzom, szczególnie takim wolnym autem jak Ford Raptor? Napierać jak najszybciej przed siebie czy szukać skrótów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Oni sami się gubią jak jedziesz przed siebie i robisz ostre zakręty, nic trudnego. w multi nie mam szans z pryszczatymi gówniarzami bez zajecia. lol xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Jak masz 3 levele Heat to nie jest łatwo ich zgubic, nawet jak im uciekniesz to wuchte czasu trzeba czekać na opadniecie wskaznika a patroli troche jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 No a jak jestem na zamkniętej autostradzie podczas gdy pościg uspokaja się to i tak napierają z przeciwka i z powrotem mnie gonią. Trzeba potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Oni sami się gubią jak jedziesz przed siebie i robisz ostre zakręty, nic trudnego. Nom, i wystarczy zgasić silniki i policja głupieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Trzeba będzie sprawdzić to z silnikiem. Wczoraj mnie złapali pierwszy raz przy czwartym poziomie obławy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Aero - 120 seconds of slipstreaming with aero equipped. O co chodzi w tym wymaganiu do upgradu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) slipstream = tunel aerodynamiczny. Tak jak i było w HP, to tutaj też to jest, czyli musisz jeździć za czyimś wozem (co powoduje lepsze przyspieszenie). Edytowane 4 listopada 2012 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2012 No i co, jest tak jak myślałem. Świetna zabawa, ale już pierwszy Most Wanted to IMO zbyt nahandicapowany przeciwnik. Też tak macie, czy po prostu jestem lama? Jak tych drani łykać, jakieś hinty od fachowców racerowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi