Olsen 60 Opublikowano 6 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) No i co, jest tak jak myślałem. Świetna zabawa, ale już pierwszy Most Wanted to IMO zbyt nahandicapowany przeciwnik. Też tak macie, czy po prostu jestem lama? Jak tych drani łykać, jakieś hinty od fachowców racerowych? kwestia chyba samochodu i siedzenia na zadzie delikwentowi. Pierwsych paru MS zdejmowalem Impreza STI po tuningu, niewielki tuning PRO, (boost obowiazkowy) Edytowane 6 listopada 2012 przez Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2012 Wystarczy dowolny przypakowany samochód. Ja osobiście polecam Nissana GT-R. Z pierwszymi wyścigami Most Wanted nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 6 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2012 Ostatnie 2 wyścigi Veyronem to jakiś żart, przeszedłem za 1 podejsciem. A niektóre zaliczenia na medium jakimś ciulatym samochodem musiałem powtarzać po 20 razy. Strasznie nierówny balans poziomu trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 7 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2012 ktoś skończył singla? na ile godzin jest? Dla samego singla warto? nie lubie multi w ulicznych wyścigach (tylko pure offroad:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 7 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2012 Sam singel jest krotki i chyba na kilka godzinek zeby zdobyc wszystkie 10 most wanted. Wiecej jak chcemy splatynowac gre bo kazdym pojazdem trzeba ukonczyc 5 wyscigow co czytajac wydaje sie malo ale jednak jest tego sporo i starczy to nam na conajmniej kilkanascie godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 7 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) No i co, jest tak jak myślałem. Świetna zabawa, ale już pierwszy Most Wanted to IMO zbyt nahandicapowany przeciwnik. Też tak macie, czy po prostu jestem lama? Jak tych drani łykać, jakieś hinty od fachowców racerowych? Ja polecam Audi R8 GT Spyder - po dodaniu nitro naprawdę fajnie się nim jeździ. Edytowane 7 listopada 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 Gracie na spalaniu czy wytrysku ()? Bo nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 A to ja myślałem, że mam coś nie tak z sobą i za każdym razem zamiast "wtrysk" czytało mi się "wytrysk" Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 XD generalnie wole jezdzic na nitro i uwazam ze 'wytrysk' jest slabszy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 Ale przecież nitro dzieli się na "wytrysk" i spalanie, więc powinieneś napisać, że lepiej Ci się jezdzi na spalaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 XD generalnie wole jezdzic na nitro i uwazam ze 'wytrysk' jest slabszy ;P "wytrysk" wcale nie jest taki zly, daje mocnego kopa ale jego wada jest to ze do uzycia potrzeba pelnego paska nitro . Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 Mi się bardzo podoba Most Wanted od Criterionu. Narazie mam za sobą ponad 7h pomykania w singlu, a wyścigi mam skończone 4 samochodami, czyli jakieś 10%. No i wielki plus to udźwiękowienie gry, które stoi dużo wyżej niż to w BP i HP. Naprawdę pierwsza klasa, a do tego świetny soundtrack (otwarcie CSI: NY czyli The Who - Baba O'Riley i cała reszta kawałków). Grafika też bardzo dobra, z jednym małym szkopułem. Brakuje plynnego rzucania cieni gdy słońce ładnie świeci. Szkoda bo było to już w BP. Jeżeli chodzi o prowadzenie autek, to na początku wydawało mi się o wiele ciężej niż w HP, ale teraz to tylko drifty jest ciężej robić. Jak już wspomniano wcześniej, w niektórych wyścigach jest ciężko, ale wystarczy poznać trasę i o zwycięstwo jest o wiele łatwiej. Ja jestem zadowolony z zakupu i na chwilę obecną oceniam MW na mocne 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 8 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) @daras, olsen Fakt troche sie przejezyczyłem chodzilo mi ze wole uzywac 'spalanie'. Mam wrazenie ze na wtrysk trzeba dluzej zapracowac i efekt jest bardzo krotki i nie adekwatny do pelnego paska z 'spalania'. Suma summarum wole spalanie : D Edytowane 8 listopada 2012 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 9 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2012 U mnie tak samo. A przy okazji: jak oceniacie grafę w MW? Sam nie mogę się zdecydować czy jest cacy czy nie (choć na liczniku mam już ponad 30h). Niektóre miejsca i efekty są piękne, a inne... sami wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 9 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2012 (edytowane) Wtrysk jest po to by kogoś takedownować a nie dla prędkości, z takim natychmiastowym boostem zniszczysz każdego gracza na onlinie. Edytowane 9 listopada 2012 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2012 Dlaczego zaczynam od razu jakimś Porsche? Przecież to był największy fun w tych grach, od szrota do superfury się piąć. A tu już na start dostaję zabawkę, której pewnie nigdy na oczy nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 No, tez uwazam ze powinismy zaczac od tej biednej Lancii czy innej padaki i auta powinny byc odblokowywane w troche inny sposob no ale coz... Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 (edytowane) Dlaczego zaczynam od razu jakimś Porsche? Przecież to był największy fun w tych grach, od szrota do superfury się piąć. A tu już na start dostaję zabawkę, której pewnie nigdy na oczy nie zobaczę. spoko ja po 15 minutach od startu mialem: porsche x2, gtr, rs8, impreze, forda gt,mustanga, maserati,ariel atom, pickupa, corvete,bentleya i astona po 45 minutach gry statystyki twierdza ze mam juz 11% zrobione. Ta gra jest naprawde taka krótka? Handicap jest irytujący, ale mam wrazenie ze na mnie tez to dziala. Oni szybko dochodza mnie, a ja ich. Policja to takie wspomnienie z gta1. Szalency na kolach starajacy sie mnie zabic. Jest dobrze! Edytowane 12 listopada 2012 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 Nie jest aż tak krótka, ja gram już ponad 14 h i 85% Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 No ja gram ponad 10h i mam 45% Jak ktoś chce szybko zdobyć całą listę Most Wanted to zrobi to w kilka h, jak ktoś chce jeździć i szukać to single spokojnie wystarczy na kilkanaście/dziesiąt godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 Dlaczego zaczynam od razu jakimś Porsche? Przecież to był największy fun w tych grach, od szrota do superfury się piąć. A tu już na start dostaję zabawkę, której pewnie nigdy na oczy nie zobaczę. spoko ja po 15 minutach od startu mialem: porsche x2, gtr, rs8, impreze, forda gt,mustanga, maserati,ariel atom, pickupa, corvete,bentleya i astona po 45 minutach gry statystyki twierdza ze mam juz 11% zrobione. Ta gra jest naprawde taka krótka? Handicap jest irytujący, ale mam wrazenie ze na mnie tez to dziala. Oni szybko dochodza mnie, a ja ich. Policja to takie wspomnienie z gta1. Szalency na kolach starajacy sie mnie zabic. Jest dobrze! Tragedia jak dla mnie. Dałem sobie spokój jak po drugim wyścigu dopadłem Audi RS8 Spyder. Gdzie tutaj przyjemność ze zdobywania czegokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 Czy jest jakaś podpowiedz w grze odnośnie znalezienia wszystkich punktów podmiany, czy trzeba samemu szukać jeśli nam brakuje tam powiedzmy kilku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 Możesz sobie znaleźć mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 super gra! Opcja ze nie trzeba przez 5h jezdzic focusem czy innym "zlomem" 60km/h tylko w tym pomaga. Speed od poczatku do konca. Grafika cud miod + multi ekstra i kolejny udany zakup za mna. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2012 Możesz sobie znaleźć mapę. Tzn. chodzi Ci o znalezienie odkrytej mapy ze wszystkimi punktami czy jak? A gdzie ona jest? :blum2: Im dłużej gram tym coraz bardziej mi się podoba. Ja nie wiem jak Wy gracie ale ja mam dopiero 30% z 11,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi