Figaro 8 285 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 (edytowane) Na zimę 2012. Oczywiście na PS3. Edytowane 2 czerwca 2012 przez Figaro Cytuj
Dahaka 1 877 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Jaram się. Vesperia była uber miodna i jest jedynm jRPGiem, który wycisną ze mnie dwa przejścia pod rząd i 100h gry bez zmuszania się. A tu jeszcze Graces i pierwsza Xillia czekają + jej sequel w drodze. Mdleje ze szczęścia więcej skrinów tutaj: http://gematsu.com/2012/06/tales-of-xillia-2-announced Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 (edytowane) To, że wychodzi wcale nie znaczy, że wyjdzie po angielsku. Jedynka miała premierę prawie rok temu a o wersji dla nas nic nie słychać. Mimo to czekam, najpeirw jednak przejde zwykłą Xillie. Edit: Tak czytam info to to będzie DMC jeśli chodzi o system walki. Zmiana broni w locie(techniki też się zmieniają)? Dobre kombosy będzie można walić, ciekawe czy to tylko główny bohater tak będzie mógł czy inne psotacie też. Najpierw muszę przejść jedynkę. Edytowane 2 czerwca 2012 przez Killabien Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 http://tokkurin.net/archives/50771444.html PV ( nagrywane z eventu) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Ale kota Lulu mogli sobie darować -.- xD Sam muszę przejść jedynkę, ale sporo czasu do premiery dwójki więc dam radę Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 No czas zacząc czekać i się modlić by to wydali po za KKW. Mnie zastanawia tylko, patrząc na ostatnie poczynania Bamco, czy w Xillie, jeśli się ukarze po za granicami Japonii zagramy jeszcze na PS3... Cytuj
Strife 228 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Obyśmy zagrali, oby tylko na samą vite nie wypuścili, bo chlebakowi brakuje dobrych jRPg'ów. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 7 godzin z grą i jest to olbrzymi przeskok jakościowy( ale nie wszystko na plus). Jest krew, co oczywiście podniosło mroczność scenariusza( gra ma cero C). Nasz osobisty komornik. Ludger ma olbrzymi dług( a różne scenki nam to dobitnie uświadamiają), ale dzięki temu jest sens blokowania lokacji w grze. Spłacisz cześć sumy- dostaniesz dostęp dalej( system aby dłużnik nie uciekł). Nowe(wycięte z 1 części) miejscówki są naprawdę klimatyczne- mniej fantasy a więcej realności. A jak więcej realności to i bronie bardziej realne. Ludger ma 3 rodzaje broni do wyboru( podwójne miecze, młoty/laski, pistolety) które może swobodne przełączać podczas walki( a każda broń ma swój zestaw technik). Grając czuć że jest: 2 Cytuj
Figaro 8 285 Opublikowano 11 listopada 2012 Autor Opublikowano 11 listopada 2012 Pisz śmiało więcej takich relacji, fajnie się czyta. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Czy wracają wszystkie postacie z jedynki (oprócz Milli)? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Nieźle! Ja na chwilę obecną odpuszczam... muszę jedynkę przejść, którą na chwilę obecną odstawiłem przez agarest 2 i robotics;notes Cytuj
yunn 0 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 (edytowane) Jedna z niewielu gier, na które naprawde czekam w tym roku. Może nie z takim nasileniem jak na Ni No Kuni, mam nadzieje, że nie zawiedzie. Edytowane 10 stycznia 2013 przez yunn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi