Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ale każdy Sony fanboj musi przyznać że Live > PSN.

Nawet ja :( (chociaż może nie ten polski XBL bo to kupa max)

Proszę, pokaż mi te aspekty, w których Life jest lepsze od PSN. Serio piszę. Bo jakoś nie dostrzegłem.

Juz pisałem naucz sie czytać posty po kolei.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Proszę, pokaż mi te aspekty, w których Life jest lepsze od PSN. Serio piszę. Bo jakoś nie dostrzegłem.

Cross chat,nie ma tych ciągłych przerw a jak są to raz na jakiś czas(kiedy byla ostatnio przerwa xbl? 5 lat temu),płynnosc,eventy z deweleporami,szybkość,achivy ktore są lepsze niż trofea

Jeszcze wymieniac?

Opublikowano

jak ja się wyśmiewałem z e-penisów i miliona postów to stali bywalcy forum nazywali mnie Trolem łeeeeeeeeeeeeee dobra mniejsza z tym mam ps3 i już 2 raz kupuję xboxa dlaczego ? , mam dość słabych portów i pixelozy w grach multiplatformowych, RDR BF i inne gry wygladają o niebo lepiej na X-ie ;/ wyjdzie gta V znowu będzie płacz że ma gorszą grafikę na ps osfgoshvlknksvnklsv tyle

Opublikowano

Cross chat,nie ma tych ciągłych przerw a jak są to raz na jakiś czas(kiedy byla ostatnio przerwa xbl? 5 lat temu),płynnosc,eventy z deweleporami,szybkość,achivy ktore są lepsze niż trofea

Jeszcze wymieniac?

Odnoszę wrażenie, że od pewnego czasu liżesz tyłek osobom, które posiadają Xboxa 360.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

i kolejne E3 na którym M$ pokaże jak się porządnie gwałci konsolę z lagowaną kamerką za 500 zł

Opublikowano

Jeszcze wymieniac?

Odnoszę wrażenie, że od pewnego czasu liżesz tyłek osobom, które posiadają Xboxa 360.

Nie

Dalej twierdzę że ps3 jest lepsze ale nie we wszystkich aspetkach(Internet)

Opublikowano

najlepsze jest to ze my sobie tu wszyscy radosnie trolujemy, a czesc osob bierze to mega serio i traktuje to jak walke o honor :D

to jak to jest z nintendo, dzisiaj maja pokazac wii u ? i oprocz tego maja 2 konferencje ?:)

mam nadzieje ze microsoft zaprezentuje cos jeszcze a nie tylko wyginanie sie przy kinectcie ;/

Opublikowano

to jak to jest z nintendo, dzisiaj maja pokazac wii u ? i oprocz tego maja 2 konferencje ? :)

Dzisiaj pewnie dadzą jakieś same suche informacje o WiiU, a pewnie dopiero na konfie (we wtorek) pokażą jakieś gierki. W ogóle nie zapominajmy, że nintendo też ma 3DSa, na którym też ostatnio jest posucha.

mam nadzieje ze microsoft zaprezentuje cos jeszcze a nie tylko wyginanie sie przy kinectcie ;/

Halo 4, Girsy, Forza, Tomb Raider, RE6 i jeszcze coś od THQ i UBI - nudno nie będzie ;) .

Opublikowano

pokaże pewnie game play z nowej forzy i halo a co do gearsów to nie jestem pewien..... aaaahh ile bym dał za jakiegoś skillowego shootera od sony ;/

Opublikowano

Mendrek: Sklepy takie jak Ultima i Keye.pl sprzedawały 14 ms golda po 120 zł więc przestać już pieprzyć o lewiźnie. Jedyną osobą, która tu kłamie i z premedytacją wciska kit, jesteś Ty.

Masz nawet link, bo widzę, że proste czynności Cię przerastają:

http://www.keye.pl/g...4%99cy-PL/EU/US

Sorry, czy to ja czy Ins napisałem, że XBL! Gold jest po 99 PLN maks po 120 PLN, ze wskazaniem na Allegro? I jeśli ja wypominam to komuś, bo chciał w ten sposób przekonać kogoś do X360, to JA KŁAMIĘ?! Przecież w tym jest brak logiki! Live był drogi i jest drogi, i żadne manipulacje typu "10 PLN na miesiąc" nie zmienią tego, bo płaci się z góry. Takie kity to banki wciskają w reklamach.

PSN też ma swoje zalety - bardziej szczegółowe osiągnięcia (bo są dodatkowo oznakowane kolorami brąz-srebro-złoto-platyna). Do tego ma przeglądarkę internetową, z której chociażby piszę tego posta. Usługi takie jak IPLA, Playstation Home, cross game chat, czy Life with Playstation, a także konto premium P+ które daje więcej niż jakiekolwiek konto premium na XBL! Że nie wspomnę o współpracy z PSP (gra zdalna, Ad Hoc Party, czy nawet cross game play), i wiele więcej. Tylko ślepy nie dostrzeże, że PSN już obecnie jest na bardzo wysokim poziomie, i wypominanie mu braku cross voice game chata jest nietaktem, nie biorąc pod uwagę czego XBL! nie ma też. Bo jak pisałem, obie usługi są profesjonalne (xbotom to nie wystarcza), ale nie identyczne - każda ma swoje atuty, które jednak w ogólnym rozrachunku stawiają obie usługi na tym samym - profesjonalnym poziomie.

Co do XMB, to tylko ślepy nie zauważy, że jest to bardzo intuicyjny interfejs, na tyle dobry by znajdował się np. w aparatach czy telewizorach. Owszem, ma swoje ograniczenia, ale też atuty - np. jest w pełni customizowalny wizualnie, można sobie tworzyć i ściągać tapety (mogą być animowane), odgłosy czy wygląd ikon. I jest w full HD, przez co wygląda po prostu ładniej.

A co do padów, kwestia względna. Dla wielu ideałem zawsze pozostanie DS, co zresztą widać w tendencji "podróbkowej" przy innych padach np. do PC-ta. Jednakże krzyżak w tym padzie od X360 to kupa, co dyskwalifikuje tą konsolę przy multiplatformowych bijatykach - po prostu scena wybiera PS3.

Opublikowano

Mendrek nadal nie ogarnia o co mi chodzilo ...

Opublikowano

PS Vita wygra te targi jeśli chodzi o przenośne platformy, Sony pokaże na konfie nowe Call of Duty i pozamiatane będzie. :)

Opublikowano
Znając ich to powstanie mod "uproszczajacy" grę bo będzie za wysoki poziom

Stona lub inny Pecetowiec grający w Dark Souls

Dziwne czasy nastały żeby konsolowiec pisał jakoby pecetowcy płakali z powodu wysokiego poziomu kiedy to właśnie konsole są winne uproszczeniu rozgrywki do granic możliwości.

Opublikowano
Dziwne czasy nastały żeby konsolowiec pisał jakoby pecetowcy płakali z powodu wysokiego poziomu kiedy to właśnie konsole są winne uproszczeniu rozgrywki do granic możliwości.

Diablo III, Battlefield 3, Dawn of War 2, Heores 6, kolejne patche do World of Warcraft itd. - żyj dalej sobie w świecie w którym na pctach grają same hardkory z kompami za 10 tysięcy, którzy gardzą uproszczoną rozgrywką. xD

Opublikowano

PS Vita wygra te targi jeśli chodzi o przenośne platformy, Sony pokaże na konfie nowe Call of Duty i pozamiatane będzie. :)

Dojdzie jeszcze Assassyn, a dziś pojawiła się plotka, że na Vite zmierza nowy Batman. ^^

Opublikowano

I jeszcze Ghost Recon

Vita na e3 dostanie mocny zastrzyk

Opublikowano

I jeszcze Ghost Recon

Vita na e3 dostanie mocny zastrzyk

Spoko,ale gdzie nowe marki?

Opublikowano

Diablo III, Battlefield 3, Dawn of War 2, Heores 6, kolejne patche do World of Warcraft itd. - żyj dalej sobie w świecie w którym na pctach grają same hardkory z kompami za 10 tysięcy, którzy gardzą uproszczoną rozgrywką. xD

super meat boy ;)

Opublikowano

Dojdzie jeszcze Assassyn, a dziś pojawiła się plotka, że na Vite zmierza nowy Batman. ^^

Nawet jeśli ta plotka to prawda, to nie ciesz się, że wzięło się za niego Rocksteady (no chyba, że to będzie port Arkham City).

super meat boy ;)

Tylko, że SMB najpierw wyszedł na XBLA, więc fail.

Opublikowano

Nawet jeśli ta plotka to prawda, to nie ciesz się, że wzięło się za niego Rocksteady (no chyba, że to będzie port Arkham City).

A to niby czemu? IG robi Infinity i Bioshocka na Vite.

Opublikowano

Porównywanie niszowej gierki do tytułów AAA, no super po prostu. Zapytaj się kogoś kto siedzi w XBL czy PSN to też Ci wyłoży listę 100 hardcorowych produkcji do kupienia do 50 zł.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Napisałem, że to konsole są winne uproszczeniu rozgrywki i owe uproszczenie przechodzi również na pecety

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.