Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Niestety, ale PC zjada te wasze konsolki na śniadanie:

http://www.metacriti...ensed&sort=desc

trzy half-lajfy na czele :) Potem niektórzy się dziwią czemu z każdej debilnej ploty seriwsy robią niusy.

przydałoby się jakieś odświeżenie dlad najlepszego fpsa wszech czasów.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

<hl2>

410995797_HA_HA_HA_OH_WOW_answer_1_xlarge.jpeg

no chyba ze to TYLKO "Twoja skromna opinia".

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

<hl2>

410995797_HA_HA_HA_OH_WOW_answer_1_xlarge.jpeg

Nie tylko jego opinia. Każdy fan fpsow,gier powie ci że HL był,jest i będzie najlepszym fpsem wszechczasow.

Opublikowano

Załóż na dowolnym forum growym temat "najlepszy fps", co najmniej połowa osób powie ci Half-Life albo Half-Life 2.

Wszystko co piszesz na necie to "twoja skromna opinia", także po co zadajesz takie durne pytania?

Opublikowano

Załóż na dowolnym forum growym temat "najlepszy fps", co najmniej połowa osób powie ci Half-Life albo Half-Life 2.

Wszystko co piszesz na necie to "twoja skromna opinia", także po co zadajesz takie durne pytania?

hejlo (pipi)!

Opublikowano

Patrząc na screena, to powinno pójść na wszystkim, ale wiadomo jak to bywa, gdy kupuje się pecety w hipermarketach czy tez innych sklepach nie dla idiotów.

Teraz jest ok.

Opublikowano

po kolei:

Voytec: podjalbym sie dyskusji. Ok, w czym HL jest lepszy od Stalkera. Ale konkretnie.

LionPL: nie kazdy, nie wrzucaj wszystkich graczy do jednego worka. odsylam do linijki wyzej.

Kre3k: a druga polowa powie ze COD, super wyznacznik jakosci.

chyba nie bedziemy tutaj faworyzowac gier, bo wyprzedzily swoja epoke, bo w sumie trzeba by od razu zamienic HL na Crysisa 1 do ktorego poziomem graficznym nie przyblizyla sie chyba prawie zadna gra. no fabula w hl to tez zadne cuda. fizyka? ok, co jeszcze?

Opublikowano

aha, teraz skojarzyłem że to ten koleś co chciał GTA w czarnobylu :D

Opublikowano

Mowienie, o HL jako o najlepszym fps'ie wszechczasów jest bez sensu,gdyż na to miano zasługuje przynajmniej kilka gier z tego gatunku. Jak choćby Wolfenstein 3D, Unreal, Q3, W:ET, HL/HL2 i może parę innych pozycji. Mówię tutaj o grach pc, na konsolach to bym tylko może Perfect Dark i Halo wymienił, mimo, że tego ostatniego nie lubię zbytnio to jednak przez ten tytuł zaczął się konkretny hype na punkcie szuterków na konsolach.

Opublikowano

Mało który FPS jest tak zróżnicowany jak HL. Każdy rozdział jest na swój sposób inny, inny klimat, inny rodzaj przeciwnika, zupełnie inne tereny. W całym HL2 możesz sobie chociażby sterować dwoma pojazdami (i nie mówimy tutaj o sekwencji na szynach ala cod trwającej 50 sekund), zabawa z gravity gunem, zagadki wykorzystujące fizykę, dowodzenie swoim oddziałem, jest nawet rozdział w którym ludzie o słabych nerwach mogą się zesrać ze strachu. Z przykrością to mówię, ale nie ma zbyt wiele takich właśnie gier, które przez cały czas oferują graczowi coś nowego.

a druga polowa powie ze COD, super wyznacznik jakosci.

Co za bzdury, chłopie, to że COD sprzedaję lepiej niż bułeczki z piekarni nie znaczy że na internecie tylko same ochy i achy czytasz. Chyba jak siedzisz trochę w branży to powinieneś wiedzieć, że nagonka na tą serię jest ogromna i jedynie 3 części z 9 można określi mianem "kultowych".

Stalker to świetna gra, ale po prostu musisz zrozumieć, że HL zrobił dla branży więcej i ma znacznie więcej fanów (fanów, a nie psychofanów, uprzedzając Twoją odpowiedź).

Opublikowano

Mowienie, o HL jako o najlepszym fps'ie wszechczasów jest bez sensu,gdyż na to miano zasługuje przynajmniej kilka gier z tego gatunku. Jak choćby Wolfenstein 3D, Unreal, Q3, W:ET, HL/HL2 i może parę innych pozycji. Mówię tutaj o grach pc, na konsolach to bym tylko może Perfect Dark i Halo wymienił, mimo, że tego ostatniego nie lubię zbytnio to jednak przez ten tytuł zaczął się konkretny hype na punkcie szuterków na konsolach.

A Bioshock? Choć to nie jest czysty FPS, to jest tak klasyfikowany.

Opublikowano

Bioshock jest bardzo fajny i troszkę namieszał w swoim okresie ale przed nim był System Shock2 z którego pełnymi garściami czerpał Bio więc jakbym miał wybrać, któryś z tych tytułów to zdecydowałbym się na SS2.

Opublikowano

Wiadomo, że każdy ma swoich własnych faworytów, mniej lub bardziej popularnych. Ale ogólnie uznane jest za konsensus, że Half-Life to najlepszy FPS wszech czasów. Po prostu tak jest, tak samo jak z faktem, że Okaryna to najlepsza gra wszech czasów. Ile osób tyle opinii, ale po latach dyskusji wyjątkowa rola i znaczenie Half-Life ciągle nie może być na gruncie całej branży podważone.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

oj tam oj tam, gralem w half life 2 i czasami nawet z oporem, ale to tylko dlatego ze jestem "tym kolesiem od gta w czarnobylu" i tym ktoremu nie podoba sie gears of war. status kultu ogranicza sie jedynie do pewnej, scisle okreslonej grupy. jest grupa fanow gow, grupa fanow killzone, grupa fanow soul calibur, grupa fanow fantasy, ba, nawet jest grupa milosnikow defekowanie do ust, co nie znaczy ze obiektywnie rzecz biorac jest to cos wspanialego. nigdy nie powiedzialem ze stalker jest najlepszy, jedynie w moim mniemaniu jest o wiele glebszy niz hmmm 99% gier, w tym half life 2, co jest dla mnie priorytetem.

piesek-Leszek- dalej utrzymuje ze ta koncepcja jest calkowicie mozliwa z technicznego punktu widzenia, ale widze ze musialbym ci wszystko wypisac ladnie, justujac text, dobierajac mile dla oka kolorki i uzywac bardzo prostych slow, bys zrozumial o co chodzi. tak przynajmniej mi sie wydaje po tym jak to odbierasz, ale coz, nie kazdy sie rodzi z wyobraznia co nie? :)

Opublikowano

Człowieku, zostałeś za to wyśmiany przez każdego w temacie GTA 5 więc nie gadaj mi tu o braku wyobraźni, bo Ci łatwo można zarzucić całkowity brak logiki i zdrowego rozsądku. Chociaż może wytłumacz łaskawie czemu i jak miałoby to się sprawdzić... będzie przynajmniej z Ciebie kolejna beka, yo. :woot:

PS. wiesz w ogóle co znaczy GTA? :ph34r:

Opublikowano

Nie każdego, ja mu kibicowałem bo to dość świeże podejście do kwesti gier od Rockstari. Choc kwestią otwartą byłoby czy to miałoby się kwalifikować jako GTA czy raczej jako jakiś nowy projekt jak L.A. Noire czy RDR.

W każdym razie tego rodzaju temat w rękach R* to zapewne błogosławieństwo dla kolejnych klonów CODa czy sandboxów, które udają że są fajne.

W sumie ... idzie fala nowych gier o zombie na bazie dodatku Day-Z więc ...

Opublikowano

Na Gamescom Sony ujawni przynajmniej dwa nowe tytuły. Kto ich uspokoi?! Kto ich powstrzyma?!

ah Sony....

Happy_gif.gif

Opublikowano

Nie każdego, ja mu kibicowałem bo to dość świeże podejście do kwesti gier od Rockstari. Choc kwestią otwartą byłoby czy to miałoby się kwalifikować jako GTA czy raczej jako jakiś nowy projekt jak L.A. Noire czy RDR.

W każdym razie tego rodzaju temat w rękach R* to zapewne błogosławieństwo dla kolejnych klonów CODa czy sandboxów, które udają że są fajne.

W sumie ... idzie fala nowych gier o zombie na bazie dodatku Day-Z więc ...

jako nowa gra ok Rockstar - ok, ale nie (pipi)a GTA w czarnobylu, ludzie...

Opublikowano

Zapewne to pokażą:

shootyhoo8u8dy.gif

<nowe IP od Sucker Punch>

No właśnie zastanawia mnie co to za gra.

Ale kto mówi, że to od Sucker Punch? Albo, że to gra tylko na PS3? :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Były jakieś dowody :P Laska z motion capu (do gry Suckerów) miała taki sam strój jak w gifie (lub bardzo, bardzo podobny).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.