Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Bez przesady, że najpiękniejsza, ale jedno muszę przyznać - Skyrim potrafi miejscami zachwycić. A zorza polarna to już w ogóle cudownie wygląda :)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

@Mazzeo tak.

nie wiem gralem w rdr i jakos zrobilo to na mnie mniejsze wrazenie. Moze to wina ps3 ?

Opublikowano

Grałem dzisiaj w Forze 4 i takie coś zrobił kierowca przede mną:

http://www.youtube.com/watch?v=6VTAxMUasx8

Przypomniałem sobie, że już coś takiego widziałem... w Forza 3 i tam też to nagrałem i wrzuciłem na YT:

http://www.youtube.com/watch?v=4MCBdugYtuE

Nawet taki sam samochód :D

PS. Leżał tam na dachu przez całe okrążenie.

Opublikowano

Jezus, aż dziw bierze, że nie napisałeś, że na Wii wyszły najlepsze rpgi generacji :o

W przeciwieństwie do Ciebie mnie totalnie ryra na jakiej konsoli gram. Liczą się tylko gry, dlatego od czasów PSXa miałem wszystkie konsole wielkiej czwórki (wcześniej grałem na Amidze i C64)

Opublikowano
  • Autor

Dziś od kumpla słyszałem że csowa gimbernia skupuje stare konta steam, założone z jego początków, bo to ponoć lepszy szacuken jest w eslach czy tam innych śmiesznych ligach. Jego znajomy gołe konto tylko z CS 1.6 założone w 2005 pocisnął za 250zł. Ja mam założone we wrześniu 2003, stestuje za ile ja sprzedam.

Takie zjawiska + F2P + inne pecetowe bzdury - a ponoć to kąsolomaniaki to frajerzy i dupodajki :)

Opublikowano

Dziś od kumpla słyszałem że csowa gimbernia skupuje stare konta steam, założone z jego początków, bo to ponoć lepszy szacuken jest w eslach czy tam innych śmiesznych ligach. Jego znajomy gołe konto tylko z CS 1.6 założone w 2005 pocisnął za 250zł. Ja mam założone we wrześniu 2003, stestuje za ile ja sprzedam.

Takie zjawiska + F2P + inne pecetowe bzdury - a ponoć to kąsolomaniaki to frajerzy i dupodajki :)

A co niby ma F2P wspólnego z kretynami, którzy kupują puste konta?

Opublikowano

Beka z tych Pecetowcow

A mówią że konsolowcy to beton

Opublikowano

Nie ma się co śmiać z tych co płacą za granie w gry F2P , jeśli nic się nie zmieni to w przyszłości będzie trzeba uiszczać takie opłaty przy każdej grze bo wszystkie równo będą cięte na kawałki i nie ważne czy będzie to gra AAA czy jakaś po pierdółka. Gry F2P to tak naprawdę gry składające się w całości z DLC i jak widać cieszą się sporą popularnością zresztą jak i kupowanie DLC do gier AAA co w gruncie rzeczy niczym się nie różni bo płacisz za coś co powinno być za free.

Opublikowano

no podobnie jest z Battlefield'em 3. Nie chce ktoś odblokować sobie cały pakiet broni? kilka sekund i macie. :whistling:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

to że za jakąś śmieszną wirtualną rzecz są skorzy zapłacić więcej niż warta jest niejedna cała gra.

Jak sprzedawalem konto do Tibii, na ktorym gralem z 2 kumplami, to poszlo za 800 zł ;)

Opublikowano

no podobnie jest z Battlefield'em 3. Nie chce ktoś odblokować sobie cały pakiet broni? kilka sekund i macie. :whistling:

A propo tego to naprawde nie rozumiem ludzi kupujących takiej odblokowania.przecież przez to traci się polowe funu.z gry

Opublikowano

każdy kij ma dwa końcę, gdy w grze nie ma balansu to ktoś kto jest opóźniony w zakupię gry o rok to nie ma szans z graczami którzy mają dostęp lepszych wysokopoziomowych zabawek,

co nie zmienia faktu że nie podoba mi sie takie wyjście i sądze że deweloperzy idą na łatwiznę (zamiast optymalizować gre - sprzedamy Ci pakiet ulepszeń)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Dla mnie system progresji w multi gdzie dostęp do arsenału jest weryfikowany względem czasu spędzonego z grą jest porypany. Kij z tym jak jest tego mało, ale w takim BF'ie to już parodia, tam chyba nawet rakiety w myśliwcu trzeba sobie odblokować.

Najlepsze multi to takie gdzie wszyscy mają to samo.

Opublikowano

dlatego halo i gears of war to najlepsze mulit dostepne na tej generacji ;)

Opublikowano

Najlepsze multi to takie gdzie wszyscy mają to samo.

998101gears-of-war.jpg

Dziękuję, do widzenia :)

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

każdy kij ma dwa końcę, gdy w grze nie ma balansu to ktoś kto jest opóźniony w zakupię gry o rok to nie ma szans z graczami którzy mają dostęp lepszych wysokopoziomowych zabawek,

w przypadku piechoty to nie boli.

ale np teraz czolg bez perków czy latadło = samobójstwo

Opublikowano

true Halo i Girsy pod względem balansu sa poprostu świetne :)

Opublikowano

Nah, jednak wolę różnorodność i możliwość progresu bo daje mi motywacje, byle nie było przesadzone jak w BF3 czy Crysis 2. BC 2 miał bardzo dobry system rozwoju, chyba najlepszy w tej generacji jeśli chodzi o fps-y tego typu. KZ3 też nie jest takie złe pod tym względem, choć zanim taki infiltrator stanie się skuteczny (czyli osiągnie ten trzeci poziom) to trochę headshot'ów nazbiera, a i tak trzeba się nakombinować.

Opublikowano

Odblokowywanie broni to jedno a co sadZicie o levelowani ktory teraz polega tylko na tym kto jest wiekszym no lifem? Kiedys w grach (np. Halo 2 i 3) byl tzw true skill, ktory mogl spadac i rosnac i jak widziales na serwerze kolesia z wysokim lvlem to wiedziales ze napewno jest kozakiem a teraz to wpada chlop na CoDa czy BFa z niska ranga i robi rejp typom z jaki

Is tam prestigami

Opublikowano

Przesadzasz. Po pierwsze dobry gracz może spokojnie kosić słabszego w takim BF-ie czy KZ-ie, i to widać jak się gra że gość po prostu ma skill'a (albo tani sposób na kill'e ;) ). Ja sam w BF-a wiem, że słabszych noob'ów w takich czołgach można spokojnie podejść i przykleić C4 do tyłka, i posłać w kosmos. Przy dobrym graczu jednak jest bardzo trudno podejść - albo Cię zdejmie wcześniej, albo rozjedzie, a w sytuacji bez wyjścia będzie próbował wyjść z pojazdu i Cię zabić.

Po drugie BF jest grą zespołową, więc tutaj sukces jest sukcesem całego składu czy drużyny a nie jednostki. Owszem jakiś Rambo zawsze zmienia przebieg batalii, ale tak czy owak ze słabą drużyną ma mniejsze szanse. Dlatego ma się wrażenie, że w BF-ie "łatwiej się zabija". Owszem, kiedy drużyna jest dobra, to efekt odczuwają wszyscy. Jednak jeśli jest zła, to nie zdziw się jak zamiast zabijać wrogów, będziesz rape'owany w bazie...

Tak samo w KZ-ie, nie ma bata byś np. podłożył ładunek czy przeniósł sam tubę propagandową w Strefie Wojny, chyba że masz "cufala".

Opublikowano

Z tym sie zgodze oczywiscie ale mi troche o cos innego chodzilo, o ocenianie skilla wedlug levelu. Kiedys to mialo sens a teraz juz nie bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.