Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

W zasadzie to bardzo dawno temu nawet levelów nie było, w czasach Quakea 3 czy Unreala :P Wtedy zwykle skill'a poznawało się nie "po tym", tylko "po czym" a tym "czym" było dostawanie w du.pę :P No chyba że znało się nicka gościa i był akurat sławny, to wtedy było wiadomo czego się spodziewać :)

Niestety ale o wiele większym problemem dziś jest stat padding/stat boosting , tak więc ja już faktycznie nie patrzę na level, a to jaki jest dobry/słaby wychodzi zawsze w praniu.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No ja właśnie tęsknie za takim online multiplayerem, jaki był w Quake 2 np (ofkoz tam chyba nie było jeszcze olnlajn). Jest mapa, każdy ma identyczne bronie i jedziemy.

Opublikowano

No ja właśnie tęsknie za takim online multiplayerem, jaki był w Quake 2 np (ofkoz tam chyba nie było jeszcze olnlajn). Jest mapa, każdy ma identyczne bronie i jedziemy.

GOW1, GOW2, GOW3, Halo 3, ... wtf za czym tu tęsknić ;)

Ciekawe jak ten CS na konsolach, co z tego wyjdzie :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

GOW1, GOW2, GOW3, Halo 3, ... wtf za czym tu tęsknić ;)

Ciekawe jak ten CS na konsolach, co z tego wyjdzie :)

No i dlatego to nadal jedne z najlepszych i najbRdziej skillowych gier multiplayer tej generacji ;)

Opublikowano

GoW1 to tylko na ustawkach niestety, bo na hamerykańskim host'cie nie szło grać.

Opublikowano

E, nie każdy miał takie same bronie - je trzeba było najpierw zebrać :P Co też nie zawsze było łatwe, bo zwykle lepsi gracze czatowali w tamtych miejscach :) A najlepsi mieli stopery w głowach i wiedzieli co kiedy się pojawia, żeby rocket jump'em zebrać komuś sprzed nosa. Ach ten znajomy odgłos *klik* <odgłos zebrania broni>, a milisekundę później *piz piz piz!* <dźwięk trzech strumieni railguna>

Opublikowano

E, nie każdy miał takie same bronie - je trzeba było najpierw zebrać :P Co też nie zawsze było łatwe, bo zwykle lepsi gracze czatowali w tamtych miejscach :)

Ty wiesz co to jest skill i map control?

Opublikowano

Nie nie wiem urodziłem się wczoraj.

Opublikowano

Unlocki są ok, ale jeśli wszystko odblokowuje się tak po 10 godzinach grania. To co jest w BF3 to faktycznie parodia.

btw

http://www.gry-onlin...13.asp?ID=69708

Wygląda na to, że studio Infinity Ward pracuje nad nową odsłoną Call of Duty z obsługą bibliotek DirectX 11, która ukaże się m.in. na konsolach nowej generacji. Tak przynajmniej wynika z życiorysu jednego z pracowników amerykańskiego dewelopera.

Kolejne info sugerujące nowe konsole pod koniec 2013.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Podobne zapisy znaleziono w ogłoszeniach o pracę Rare i 343 Industries gdzie też szukano ludzi, którzy mają obcykane biblioteki DirctX 11. Nowy Xbox na koniec 2013 to już praktycznie pewniak po tym jak zapowiedzieli nowe Gears of War na marzec.

Opublikowano

Pamiętam, że plotka o poszukiwaniu pracowników do next genów dla CoDa już kiedyś się pojawiła.

(pipi)a Sony mogłoby pokazać mega jaja i zapowiedzieć PS4 na tegorocznym TGS. Rozwaliliby takim ruchem totalnie, no ale wiadomo, że tego nie zrobią.

Opublikowano

nie ma szans na PS4 w 2013, Sony jeszcze pewnie nie policzyło strat za Vitę, dodajmy do tego ich sytuację finansową...

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

No a druga sprawa, że jak mają dalej utrzymywać politykę nie wydawania gier na swoje nowe konsole (Vita, swego czasu Ps3). To może faktycznie niech się nie spieszą z Ps4...

Btw M$ wypuszczający jako pierwszy next gena (wysoce prawdopodobne) to będzie fatal dla Sony.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Btw M$ wypuszczający jako pierwszy next gena (wysoce prawdopodobne) to będzie fatal dla Sony.

Myślę, że mają jednak większe problemy od tego czy wypuszczą konsolę po Microsofcie.

Opublikowano

No tak, tak ale chodzi mi oto, że powinni robić wszystko by naprawić błędy z tej generacji. A wypuszczenie konsoli rok po nowym Klocku (czy ile tam) to chyba niezbyt dobry ruch.

W czasach, gdzie ludzie są spragnieni next genów, pc rośnie w silę itd. Kto pierwszy rzuci next gena z prawdziwego zdarzenia (WiiU ;p) to raczej zyska niż straci. Zresztą co jak co ale M$ i obecna generacja są dobrym tego przykładem.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

nie chce mi się wierzyć że $ony znów prześpi i da M$ rok przewagi, raczej będą uważnie się nawzajem obserwowac i premiery będą w max 3 miesięcznych odstępach

Opublikowano

Ciekawe ile będą kosztować nexgeny. Czy Sony znowu zrobi drogą konsole bez gier na start?

Opublikowano

Słupek: PC wcale tak bardzo w siłę nie rośnie. Wczoraj czytałem na VGC o statystykach odnośnie ludzi grających na Steamie i w porównaniu do X360 i PS3 są żałośnie niskie.

Co do Sony - połączenie w 2013 czynników: słabej kondycji Vita + obniżki ceny PS3 + premiera PS4 mogłoby być dla nich zabójcze.

Opublikowano

Musimy założyć, że kondycja Vity nie poprawi się w 2012-2013.

Tak czy owak, przecież sytuacja PS3 w tej generacji koniec końców jest bardzo dobra. Nie odbiła co prawda rynku amerykańskiego z rąk MS, ale bez problemu pokonała go w Japonii, a po długiej batalii ma przewagę w Europie. Poza tym Sony nie po to tnie wydatki we wszystkich niemalże innych gałęziach elektroniki, tylko nie wśród gier. Widać, że obrali sobie to za jeden z priorytetów i możemy być spokojni jeśli chodzi o premierę PS3. Na razie i tak niewiele wiemy o nowych konsolach MS-u i Sony. Nie bawmy się we wróżenie z fusów, a już wielokrotnie pisałem że zapowiadanie w tym roku konsol w obliczu zbliżających się gier na obecne konsole (i bundle pack'ów) to byłby strzał w stopę. Cierpliwości - na pewno wyjdą. Pytanie na co postawią - i tu zapewne jest wciąż wiele otwartych opcji również dla producentów - np. czy WiiU osiągnie sukces, jak poradzi sobie Ouya, jaką formę będzie miał rynek cyfrowy i jego usługi (obecne P+ czuję że to jeden z testów tej przestrzeni - rzucili tanio dobre mięso w cyfrowej dystrybucji i patrzą jak wiele szczęk się rzuci), czy nagle nie dojdzie do jakiegoś punktu zwrotnego (np. ludzie masowo przeniosą się do chmury, albo przestaną kupować gry od EA/Activision). Na budowanie hype'u przyjdzie czas, być może przyszłe E3 i TGS. Na razie cieszmy się, bo dobre gry przed nami jeszcze i nie trzeba już zbierać kasy na nowe konsole, skoro na tych świetnie się będziemy bawić ;)

Opublikowano

true ps3 sprzedało się prawie 2x gorzej ale pewnie to długofalowa polityka Japończyków, której europejska myśl ekonomiczna nie potrafi zrozumieć...

na szczęsię w Burknafaso zeszlo więcej PS3 niż Xboxów i Wii więc generacja wygrana dla Sony

Edytowane przez typfon

Opublikowano

2x gorzej od?

Opublikowano

Sony ma niesamowity orzech do zgryzienia, mając na uwadze najgorszy wynik finansowy w historii firmy, tragiczną sytuację sprzedażową tv, lapków i vity nie wyobrażam sobie by w 2013 byli w stanie działać ofensywnie na trzech frontach growych: ps3,psv i ps4. To jest finansowo nie możliwe, w czasach finansowej świetności firmy co innego ale teraz na powtórkę z premiery ps3 (nikt jej nie kupował,dokładali do każdej sztuki) firmy po prostu ich nie stać

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

2x gorzej od?

swojej poprzedniczki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.