Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

To ją sprzedaj, ma przecież jeszcze gwarancję, do tego krotko ja trzymasz więc powinieneś ją jeszcze z zyskiem sprzedać. Dołożysz i masz te H4 edition.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

więcej niż 900 PLN za nią nie weznę :P / ale rozważę jak pojawi się cena limitki

Opublikowano

Na Amazon.co.uk ta wersja X360 kosztuje 270 funtów:

http://www.amazon.co.uk/Halo-Xbox-360-320GB-Console/dp/B008LSGQRY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1343398730&sr=8-4

U nas pewnie będzie w podobnej cenie wiec troszkę jeszcze będziesz musiał dołożyć.

Ja tam w sumie preferuję zwykły design konsol przynajmniej wtapia się jakoś w wystrój pokoju, ale jakbym mógł to zrobiłbym wyjątek dla edycji specjalnej z Yakuzy3:

http://www.ebay.pl/itm/CONSOLE-PS3-RYU-GA-GOTOKU-3-NOBORIRYU-PACK-YAKUZA-ULTRA-RARE-COMPLETE-/390368243821

Szkoda, że u nas takiej nie wydali.

Opublikowano

Yeti popraw link do filmiku bo nie działa , przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Halo 4 i prawdziwe zdjęcia limitowanej konsoli[niezgrani.pl]

bodfc.jpg

haddg.jpg

Jednym słowem:WOW,aż sam się chyba skusze na tego xboxa bo wygląda nieziemsko

Szkoda że Sony nie robi takich edycji limitowanych PS3 :(

cudo, od ok.3 lat wyraźnie widać że MS ma u siebie bardzo dobre osoby odpowiedzialne za design sprzętu, slim, limitowane edycje konsol, nowy kontroler, kierownica U, itd. wszystko wygląda zajebiście :)

Szkoda ze Ci od Ergonomii daja du.py bo ta nowa kierownica to smiech na sali :P

Opublikowano

Grubas dobrze gada Windows co raz bardziej sięga dna

Tak mnie Windows irytował i denerwowal.że zmieniłem system na Applowski OS X i jestem z tej zmiany bardzo szczesliwy,wszystko chodzi płynie

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

No Win8 póki co jawi się jako jakaś pomyłka. Ktoś się w M$ chyba za bardzo zapatrzył na platformy mobilne,tablety i sukces Jajfonów zapominając jednocześnie, że to troszkę inne rynki są niż pecety. Gabe dobrze gada i oby tylko coś Valve wymyśliło z tym fantem. Wsparcie dla Linuxa to juz dobry krok, jakby do tego jeszcze pracowali nad tym domniemanym Steamboxem to może by nie było tak źle.

Opublikowano
  • Autor

Tak mnie Windows irytował i denerwowal.że zmieniłem system na Applowski OS X i jestem z tej zmiany bardzo szczesliwy,wszystko chodzi płynie

czy ty w ogóle masz jakieś swoje zdanie, śmieszna chorągiewko? no już, słucham, co jest złego w windows 7?

Opublikowano

Przecież to jest Apple, oni kopiują od wszystkich dookoła i później to patentują, a przy okazji wydawania danego produktu wmawiają ludziom, że oni go "reinvented". Następnie zioną nienawiścią do wszystkich, którzy śmią w jakimś stopniu upodabniać swój produkt do cuda od Apple i wypowiadają świętą wojnę. Najgorsze jest to, że ludzi, którzy wierzą w innowacyjność i pionierstwo Apple można liczyć w grubych milionach...

Zobaczycie, za chwilę zobaczymy czarno-białe zdjęcia prototypu z 2007 roku udowadniające, że to Apple pierwsze o czymś tam pomyślało.

Co oni niby "to wszystko" kopiują?

Opublikowano

Visty nie miałem ale ze zdania znajomych średni podobno, XP i aktualnie W7 bardzo sobie chwalę.

W7 przez ponad rok użytkowania i nie mogę sobie przypomnieć żeby kiedyś się zawiesił czy miał poważny problem, naprawdę świetny system.

Co do W8 to oczywiste że Valve narzeka skoro system będzie mocno zintegrowany z XBL i sklepem MS na pokładzie co będzie konkurencyjne dla nich.

Opublikowano

czy ty w ogóle masz jakieś swoje zdanie, śmieszna chorągiewko? no już, słucham, co jest złego w windows 7?

Dlaczego chorągiewko? Moja wina że po przesiadce z Windowsa na OS X system Apple'owski wydaje się lepszym,plyniejszym systemem niż Winda?

Co jest zlego w Windows 7? Nie wiem,bo za krótko z nim obcowałem aby mieć o nim wyrobioną opinię,lecz to sie może zmienić bo musze(programy które są tylko na Windzie i niektóre gry) wydzielić na Macu partycje dla Windowsa(raczej to będzie 7) i będę miał dwa systemy

Opublikowano

Dlaczego chorągiewko? Moja wina że po przesiadce z Windowsa na OS X system Apple'owski wydaje się lepszym,plyniejszym systemem niż Winda?

Co jest zlego w Windows 7? Nie wiem,bo za krótko z nim obcowałem aby mieć o nim wyrobioną opinię,lecz to sie może zmienić bo musze(programy które są tylko na Windzie i niektóre gry) wydzielić na Macu partycje dla Windowsa(raczej to będzie 7) i będę miał dwa systemy

zapewne obcowanie z windows7 skonczylo sie na komendzie format C zaraz po zakupie laptopa xD

Opublikowano

OUYA- zdjęcia kontrolera i konsoli

201207271936190.jpg

201207271936191.jpg

201207271936202.jpg

201207271936203.jpg

Nie wiem jak wam ale mi się nie podoba...

Opublikowano

będzie onLive... czyli konsola za 100$ dostanie ładniejsze gry niż PS3/X360? Może być ciekawie

sam kontroler wygląda nawet fajnie, a ten dotykowy panel powinien być imo wykorzystany też w nextgenach

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Microsoft jest boski. Żeby w tej nowej aktualizacji X360 korzystać z przeglądarki internetowej trzeba mieć Golda :lol:

Jak tak dalej pójdzie, to pewnie na następnym Xboksie będzie trzeba mieć Golda żeby zdobywać achievement'y w grach.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Niektórzy fani xboxa mają syndrom sztokholmski, kochają swojego prześladowce za to że trzeba mu płacić 130 złotych rocznie.

Opublikowano

Microsoft jest boski. Żeby w tej nowej aktualizacji X360 korzystać z przeglądarki internetowej trzeba mieć Golda :lol:

xD

that's all i have to say

Opublikowano

Z przeglądarki na PS3 korzystałem może z 5 razy w życiu. Na Wii ze 3 razy. Podejrzewam, że to więcej niż 99% użytkowników tych konsol. Serio kogokolwiek przeglądarka w X360?

Opublikowano

Z przeglądarki na PS3 korzystałem może z 5 razy w życiu. Na Wii ze 3 razy. Podejrzewam, że to więcej niż 99% użytkowników tych konsol. Serio kogokolwiek przeglądarka w X360?

Ja używam w uj często. Czasem nie chce mi się włączać kompa, tylko by sprawdzić 2 stronki więc szybciej jest, jak już jestem na PS3. Plus duży ekran, więc spoko się ogląda na yt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.