Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

34zk50n.png

35960244683658121710.png

Edytowane przez LionelPL

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Lionel, takie pytanie z ciekawości. Jak to jest, na dwóch forach, dwie kompletnie inne sposoby pisania. Tutaj - tka jak wiatr zawieje, czyli anty PS3, a na forumku PS3Site wydajesz się być oddany konsoli i gdy trzeba to ją bronisz. Tak z ciekawości, bo może się takie info przyda.

@Square - e tam, u mnie ostatnio jest normą, że wczytuje mi 2 znajomych z całej listy i tyle. Zlałem to już kompletnie, bo i tak gram z bliskimi znajomymi, a na reszte mam wbite. Mam nadzieję, że inwestycja w Gaikai pomoże ogarnąć dupy w SCEJ, bo jaki tam beton siedzi to się w pale nie mieści.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Lionel, takie pytanie z ciekawości. Jak to jest, na dwóch forach, dwie kompletnie inne sposoby pisania. Tutaj - tka jak wiatr zawieje, czyli anty PS3, a na forumku PS3Site wydajesz się być oddany konsoli i gdy trzeba to ją bronisz. Tak z ciekawości, bo może się takie info przyda.

@Square - e tam, u mnie ostatnio jest normą, że wczytuje mi 2 znajomych z całej listy i tyle. Zlałem to już kompletnie, bo i tak gram z bliskimi znajomymi, a na reszte mam wbite. Mam nadzieję, że inwestycja w Gaikai pomoże ogarnąć dupy w SCEJ, bo jaki tam beton siedzi to się w pale nie mieści.

Wydaje ci się Musiol

Opublikowano

Dostalem wczoraj zaproszenie do PSN od nieznajomego goscia. Standardowo napisalem mu "znamy sie?" i zaczalem sprawdzac liste gier, czy ewentualnie moznaby bylo w cos razem zagrac. I (pipi)a to jakze zaje.biste PS3 zawiesilo mi sie nawet podczas przegladania listy gier. Juz nie wspomne o tym, ze kiedys Peestrojka zlapala zwieche w PSS. W X360 najbardziej wkur.wia mnie halas jaki on z siebie wydobywa. Czasami mam wrazenie jakbym gral na odkurzaczu

też mnie to denerwowało i sobie poinstalowałem gry na dysku

Opublikowano

Justin Bieber i Launch Paty Halo: Reach o (pipi)a TOTAL OWNED, GODZILLA OWNED ale to jest śmieszne xDDDDD

Ciekawe kto na Launch Party Halo 4 xDDDD

Opublikowano

natalia siwiec ze swoim PSV ^_^

Opublikowano

Hmmmm niech pomyślę

-Vita i Siwiec

siwiec-natalia.600.jpg

-Halo i Justin

506px-Justin_Bieber.jpg

I wszystko jasne.

To chyba samo nasuwa pewne skojarzenia. Do kogo Sony chce trafić ze swoim sprzętem a do kogo M$ z Halo ;]

xDDDDDDDDDD

PS. Przyznać się który ma Biebera na liście kumpli xDDDDDDDDDDDDDddd

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

fajne cycki ma natalia, wybaczam jej to,że na każdej focie trzyma psv na opak

Opublikowano

akurat z tą Vitą do góry nogami to specjalnie zrobili, przynajmniej ludzie i media growe o tym gadają :)

Opublikowano

Natalia Siwiec, Paris Hilton, Lindsay Lohan ... czyli PS3 jest kierowane do pustych plastików ;)?

Opublikowano

yhm, raczej zlecaja to downom, ktorzy nigdy nie grali w gre wideo.

Takie same downy im to zreszta zlecaja :>

Opublikowano

Natalia Siwiec, Paris Hilton, Lindsay Lohan ... czyli PS3 jest kierowane do pustych plastików ;)?

Justin+Bieber+Halow+Reach+Launch+West+Hollywood+t3REVgjo8B3l.jpg

<bieberpalm>

Opublikowano

Moze.

Oswiec mnie w takim razie, do kogo jest kierowane X360, Justinie?

Opublikowano

Do reklamy lepsze puste plastiki niż jakieś pedałowate chłopczyki ;)

Opublikowano

Do reklamy lepsze seksowne puste plastiki niż jakieś pedałowate chłopczyki ;)

fixed

Opublikowano

do młodych milionerów bożyszczy kobiecych serc ;)

ale ktoś tu już narzekał że pad do x0 jest dla niego za duży ... więc małe damskie rączki są w sam raz na DS3

Do reklamy lepsze seksowne puste plastiki niż jakieś pedałowate chłopczyki ;)

fixed

o rly

celebrities_without_makeup_31.jpgLindsay_lohan_Without_Makeup_05.jpg

no sex aż ocieka

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Widze, ze jest aprobata ze strony spolecznosci najslabiej sprzedajacej sie konsoli.

Czekamy na:

rutowicz02.jpg

Opublikowano

Podobno to czołowy klan w Halo: Reach pod przewodnictwem Justina :o

tumblr_lvy6b3JBOt1qaeswho1_1280.jpg

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

fake

to azjaci

więc pewnie są ze społeczności killzłoma

Opublikowano

Ok... można kłóić się o to, która konsola jest lepsza itp... ale żeby od seksownej laski (nawet jeśli to pustak) woleć.. Biebera? Hm... chyba o czymś to świadczy...?

Opublikowano

Dead Space 2 jutro w Plusie jako gra miecha :]

Opublikowano

nikt tu bibera nie woli :) ale dorabianie do niego ideologi jast tak samo smieszne jak twierdzenie że to jest sexi ;)

celebrities_without_makeup_31.jpg

widocznie posiadacze PS3 lubią upiększać rzeczywistość :P

Edytowane przez typfon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.