Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek wlasnie wmawia ludziom, ze Bayonetta na PS3 ma taka sama oprawe i framerate jak na X360 - chlopak przechodzi samego siebie xD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

pre-ordery Halo ruszą z kopyta, bo przed premierą batmana puszczane są trailery.

Nie chcę cie martwić ale w tym tygodniu było 115.000 : 25.000 dla Black Klops 2 i jak tak dalej pójdzie to spokojnie przebije wynik MW3.

Niekoniecznie

BOIIvsMW3X360-7.png

no ale zakładać się nie zamierzam :)

nie zmienia to jednak faktu że pewno ten kupsztal wygra z FPSem roku :(

Opublikowano

pre-ordery Halo ruszą z kopyta, bo przed premierą batmana puszczane są trailery.

Nie chcę cie martwić ale w tym tygodniu było 115.000 : 25.000 dla Black Klops 2 i jak tak dalej pójdzie to spokojnie przebije wynik MW3.

Niekoniecznie

BOIIvsMW3X360-7.png

no ale zakładać się nie zamierzam :)

nie zmienia to jednak faktu że pewno ten kupsztal wygra z FPSem roku :(

Ogólnie ma mniej pre-orderów ale teraz tygodniowo więcej schodzi BO2 o jakieś 30.000-40.000(w tym samym okresie) więc powinien szybko nadrobić. Trochę dziwne że w ciągu miesiąca pre-ordery skoczyły z 30.000 na prawie 120.000 tygodniowo. Ruszyła już kampania reklamowa w USA?

Opublikowano

Faktycznie kogoś te 2h zbawią...

Opublikowano

Meh, a jakie to ma znaczenie o jakiej porze? Może ktoś ma akurat ochotę pograć o 9, co, zabronisz mu? Tłumaczenie sonybotów, obojętnie czy to by było o czwartej nad ranem, czy wieczorem, usługa powinna działać cały czas. Już nie wspominając o tym, że Polska nie jest tutaj pępkiem świata, i o ile u nas wychodzi to w niby korzystnych godzinach to już w dużo ważniejszych Stanach Zjednoczonych psn będzie wyłączony jakoś wieczorem/w nocy.

Opublikowano

Rzeczywiście, sporo ludzi gra w sieci o tej porze w dzień roboczy. Boshe, co za idiota... -.- Idź sobie dokupić Golda do tego Twojego świetnego XBL, bo jeszcze w Gejlo nie pograsz.

Idioci plusuja takie wypowiedzi jak ta.

Co chwile te przerwy i konserwacje, mam wrazenie ze coraz ich wiecej. Mnie to powiewa bo PS3 nie nadaje sie dla mnie do grania po sieci mimo, ze jest DARMOWE !!!1111, ale niektorych pewnie to niezle irytuje.

Opublikowano

xboty ciągle myślą że podczas tych prac nie można grać online.... to jest smutne

Opublikowano

Co chwile te przerwy i konserwacje, mam wrazenie ze coraz ich wiecej.

Rzeczywiście, codziennie są, od rana do nocy. Może z mojego punktu widzenia to żaden wybryk natury, bo przez wiele lat mam styczność z MMO a tam konserwacje są co tydzień i to na pare godzin. Ale jeśli te dwie godziny Ci popsują cały plan dnia to pozdrawiam, niech Cię słońce nie oślepi.

Opublikowano

Co chwile te przerwy i konserwacje, mam wrazenie ze coraz ich wiecej. Mnie to powiewa bo PS3 nie nadaje sie dla mnie do grania po sieci mimo, ze jest DARMOWE !!!1111, ale niektorych pewnie to niezle irytuje.

Mnie nie. Kto jest takiego samego zdania, niech wpisuje miasta.

Bełchatów z PSN!

xboty ciągle myślą że podczas tych prac nie można grać online.... to jest smutne

I nadal sądzą, że mają fajne exc. :lol:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale jeśli te dwie godziny Ci popsują cały plan dnia to pozdrawiam, niech Cię słońce nie oślepi.

Umiesz czytac ? Nie gram po sieci na PS3 i mnie to wali.

Niezle musialbym byc je.bniety, zeby grac na tym szrocie po sieci :P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Rozumiemy, źle się czujesz z tym, że możesz odpalić multiplayer za darmo.

Opublikowano

Nawet jakbym chcial sie meczyc PSNem to i tak nie mam w co grac po sieci na tej konsoli. Przykre.

Opublikowano

Ja będę szczery - gdyby w zamian za poprawę usługi online i brak konserwacji miałbym płacić tyle ile płaciłbym za Golda... i tak bym nie chciał :P Taki onlajn jaki jest mi w stu procentach pasuje, doprawdy nie pamiętam by jakoś często się coś kićkało.

Ale tak z ciekawości... Co te konserwacyjne prace oznaczają? Co robią podczas tych przerw?

Opublikowano

Gdyby nie Halo, Gearsy i Forza to tez bym za Live'a nie placil, bo bym po prostu po sieci nie gral.

Opublikowano

Nawet jakbym chcial sie meczyc PSNem to i tak nie mam w co grac po sieci na tej konsoli. Przykre.

Tak, tak, my biedne sonyboty, musimy męczyć się z fajerłolami i innymi zabezpieczeniami, żeby włamać się do PSNu (bo przecież normalnie sie zalogować nie da, bo za darmo to jest). Później są ciągłe lagi i d/c w grach i oczywiście nie ma czegoś takiego jak voice chat. Gier też na tą konsole nie ma, chociaż czasami możemy liczyć na dary od bogów w postaci takich hitów jak Call of Duty czy Battlefield. Ale nic dziwnego, w końcu to jest za darmo, nie to co Gold. Tam lagi czy d/c nie występują, nieeeee. A Halo czy Gearsy są ósmym i dziewiątym cudem świata.

Opublikowano

http://polygamia.pl/...niu_swojej.html

na PSN po staremu :rofl2: no ale za darmo.

Rzeczywiście, sporo ludzi gra w sieci o tej porze w dzień roboczy. Boshe, co za idiota... -.- Idź sobie dokupić Golda do tego Twojego świetnego XBL, bo jeszcze w Gejlo nie pograsz.

wow ale pocisk i rage dzieciarni, lionel zwołał kolegów z PSNu :turned: Ogarnij pierw co czytasz, to czas w Polsce, minimum 2 godziny, w zeszłym tygodniu wyszły z tego 1-2 dni, u niektórych dłużej/krócej co już pisali w CW i była afera między sonybotami.

Golda wiadomo że kupie, pod koniec roku bo wtedy mi się kończy, to jest jakość i są exy do multi w przeciwieństwie do ps3 a soniacz jeszcze online passa wrzuca do swoich gier jakby miały dobre multi :rofl:

--------------

Większość osób w tym temacie co ma dwie konsole woli płacić za Golda niż grać na ps3 po necie, to najlepszy argument że XBL>>>>>PSN :) A sonyboty ciągle nie mogą się z tym pogodzić, jakoś żaden xbot nie jedzie po PS+/czy sonybot nie musi bronić, bo to świetna oferta i chętnie bym zobaczył coś takiego na x360.

Opublikowano

Homer = alter Mendrka?

Opublikowano

Ciekaw jestem co Mendrek będzie pisał jak uruchomią IE na X360 - z tego co czytam na neogaf, to przeglądarka z PS3 przy tym to kupa g*wna.

Opublikowano

A w porownaniu z czym przegladarka na ps3 nie jest kupa g*wna?

To jest bardziej kupa g*wna niz prawdziwa kupa g*wna :potter:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Nie wiem, ale dla Mendrka to jeden z plusów PS3 ;)

Większość osób w tym temacie co ma dwie konsole woli płacić za Golda niż grać na ps3 po necie, to najlepszy argument że XBL>>>>>PSN :) A sonyboty ciągle nie mogą się z tym pogodzić, jakoś żaden xbot nie jedzie po PS+/czy sonybot nie musi bronić, bo to świetna oferta i chętnie bym zobaczył coś takiego na x360.

Wpis

Opublikowano

Większość osób w tym temacie co ma dwie konsole woli płacić za Golda niż grać na ps3 po necie, to najlepszy argument że XBL>>>>>PSN :)

To żaden argument. Równie dobrze możesz powiedzieć, że margaryna jest lepsza od masła, bo spora ilość ludzi kupuje częściej margaryne niż masło.

A sonyboty ciągle nie mogą się z tym pogodzić, jakoś żaden xbot nie jedzie po PS+/czy sonybot nie musi bronić, bo to świetna oferta i chętnie bym zobaczył coś takiego na x360.

Ta, wcale. Mało to ja widziałem postów, gdzie ludzie pisali "aaa, plus i tak drogi", "aaa, gry i tak chvjowe dają", "aaa, musisz mieć Plusa, żeby grać w te gry, to kavno jest" itd itd. Oferta jest dobra, ale ma swoje wady, lecz na cudy-niewidy nie licze.

Co do PSNu, ja ciągłe lagi czy d/c doświadczyłem tylko przy graniu w multi Maxa. Powiedz mi, że na Xboxie takich problemów nie było (nie wiem, czy nadal są, na ps3 się poprawiło) to Cię wyśmieje. Przy reszcie gier lagi były spowodowane moim łączem albo problemami z dostawcą (neo zgredy). Dla mnie jedynym plusem w Xboxie jest to, że dostaje się headseta (i to dobrego) w pudełku z konsolą, co zwiększa fun z gry, bo ludzie jakoś współpracują, nawet jeśli to jest random team. Poza tym, te usługi niczym się dla mnie nie różnią (oprócz Golda, that is). Party i cross game chat? Dla takich pierdółek nie mam zamiaru bulić na abo.

No sorry, ale nie spotkałem się jeszcze z xboxowcem, który by przedstawił jeden, solidny argument, dlaczego XBL jest lepsze od PSNu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.