Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No już bez przesady ze przeglądarka w ps3 jest takim g.ownem

Po ostatnich updatach przeglądarka chodzi lepiej,mniej się wiesza,strony szybciej się lądują. Przeglądarka ta zrobila duży progress tej co była 2,5 roku temu.

Edytowane przez LionelPL

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

Ja będę szczery - gdyby w zamian za poprawę usługi online i brak konserwacji miałbym płacić tyle ile płaciłbym za Golda... i tak bym nie chciał :P Taki onlajn jaki jest mi w stu procentach pasuje, doprawdy nie pamiętam by jakoś często się coś kićkało.

Ale tak z ciekawości... Co te konserwacyjne prace oznaczają? Co robią podczas tych przerw?

Trudno żebyś płacił skoro niedawno pisałeś że gardzisz onlajn multiplayer, prawda?

130zł rocznie za granie w dwie najlepsze sieciowe gry czyt Gearsy i Halo - dla mnie ZAWSZE będzie warto.

Opublikowano

przeglądarka w Xboxie chodzi super, tylko szkoda że youtube na niej nie działa i chyba da się przeglądać tylko jedną stronę naraz (w sumie i dobrze, już wole to niż miałaby się co chwile zawieszać jak na PS3)

Widać że jeśli chodzi o software to Sony nigdy nie doścignie MS, nie ma szans...

Opublikowano

przeglądarka w Xboxie chodzi super, tylko szkoda że youtube na niej nie działa i chyba da się przeglądać tylko jedną stronę naraz (w sumie i dobrze, już wole to niż miałaby się co chwile zawieszać jak na PS3)

Widać że jeśli chodzi o software to Sony nigdy nie doścignie MS, nie ma szans...

ale sony jeszcze robi gry
Opublikowano

oby tylko dostała flasha w kolejnych aktualizacjach.

Opublikowano

No tak, Sony robi gry, ale MS może też robi, tyle że na nowego Xboxa.

Opublikowano

Nom sporo ich robi, szkoda ze wiekszosc jest gorsza od multiplatform.

Opublikowano

Nom sporo ich robi, szkoda ze wiekszosc jest gorsza od multiplatform.

InFamous > Prototype

GoW > większość slasherów out there

Uncharted > jakakolwiek kopia Uncharteda D:

etc itd

Opublikowano

DMC4, Bayonetta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GoW

Assassin's Creed >>> Infamous

Uncharted dopiero bedzie miec konkurencje w postaci Tomb Raidera. No ale pisalem, ze wiekszosc, a nie wszystkie.

Opublikowano

spoko niedlugo wychodzi bubel pod nqzwa windows 8 to skoncza sie zlote czasy ms i xbox

Opublikowano

Walka w DMC i Bayo jest bardziej złożona, ale całościowo GOW jest lepsze. Fabuła, muzyka, bohater, brutalność, oprawa, walki z bossami.

Opublikowano

Zdecydowanie lepsze porównanie niż Prototype, bo wiadomo, że to w AC się dosłownie lata po mieście używając komiksowych super mocy, a nie w Prototype'ie.

Opublikowano

Zwyrol

Dla mnie GoW do piet nie dorasta DMC4 i Bayo jezeli chodzi o ilosc funu jaki daja te gry. No i Kratos jest dla mnie przykry :P

Hela

No ale jest to lepsza multiplatforma tak czy inaczej. Zreszta w Prototype nie gralem wiec nie mam jak porownac.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

DMC4, Bayonetta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GoW

Uncharted dopiero bedzie miec konkurencje w postaci Tomb Raidera. No ale pisalem, ze wiekszosc, a nie wszystkie.

dopiero co pisałeś w statusach, żeby gowa z bayo i dmc nie porównywać, infamous i assasin też ciekawe porównanie
Opublikowano

Pisalem, ze tytuly multiplatformowe sa dla mnie lepsze od tych waszych przewchvjmega exow i malo mnie interesuje, ze jest ich sporo skoro sa lepsze od nich gry. Czego tu nie rozumiec ? Figaro wyjechal z tym porownaniem podobnych do siebie tytulow, mi chodzilo o ogol.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zwyrol

Dla mnie GoW do piet nie dorasta DMC4 i Bayo jezeli chodzi o ilosc funu jaki daja te gry. No i Kratos jest dla mnie przykry :P

Hela

No ale jest to lepsza multiplatforma tak czy inaczej. Zreszta w Prototype nie gralem wiec nie mam jak porownac.

wszystkie gowy masz prawie wymaksowane, ele rozumiem, że te trofea są tak prostackie, że w przerwie na lunch szybko, zrobiłeś albo młodsza siostra korzysta z konta

Opublikowano

Platyny w GoWach to banal, tak samo jak Infamous 2. Jezeli platyna lub calak jest prostacki to moge go zrobic skoro gra nie jest zla.

EDIT:

Homus nie madruj sie tak, to ty nazwales Darksiders slasherem SROTFL xD Zreszta RDR i tak jest lepsza gra niz Infamous, tutaj chyba nie ma zadnych watpliwosci.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pierdu, pierdu, gra akcji czy slasher czy platformówka z łamigłówkami. Mieczem się macha tak czy siak.

Zreszta RDR i tak jest lepsza gra niz Infamous, tutaj chyba nie ma zadnych watpliwosci.

Co nie znaczy, że obie gry można porównywać.

Opublikowano
Podczas rozmowy z VentureBeat, Adam Boyes - wicedyrektor Sony do spraw relacji z wydawcami - powiedział, że Sony pozwala teraz developerom na darmowe wydawanie łatek, bez konieczności przechodzenia przez związane z tym kosztowne procesy. Zapewnił również, że firma będzie nadal rewidować swoją politykę.

- Kiedyś mieliśmy inne podejście do free-to-play, teraz zmienia się ono dzięki spopularyzowaniu mikrotransakcji - mówi Boyes. - Niegdyś zwykliśmy stawiać wydawcom pewne wymagania przed dopuszczeniem każdej gry do publikacji. Od niedawna nie stosujemy ich wobec twórców, którzy mają już na swoim koncie tytuły wydane na PlayStation - wystarczy zaprezentować koncepcję i przejście przez proces jej akceptacji. Wszystkie te mechanizmy powstały w oparciu o doświadczenie z całego cyklu życia konsoli, ale zmieniamy je, bo rynek od nas tego wymaga. Uważam, że już na dzień dzisiejszy można dostrzec zmiany zachodzące zarówno w funkcjonowaniu platformy cyfrowej rozrywki Sony, jak i zawartości pochodzącej od podmiotów trzecich.

http://www.gram.pl/news_8ATrHOq7_Sony_pracuje_nad_zwiekszeniem_otwartosci_platformy_PlayStation.html

Brawo Sony! Pokazuja że nie są Zdziercami(FEZ i łatka) i konserwami jak M$

Opublikowano

czyli mniejsze wymagania co do jakości gier i ocean patchów nadchodzi, no faktycznie masz się z czego cieszyć :turned:

Opublikowano

No bo to na pewno nie chodzi o negocjacje o wydaniu kolejnych tytułów. Sprwadzone raz studio ma lepszą pozycję wyjściową niż nowicjusz. Łatki za darmo to źle? Gdyby to było wcześniej, byłaby łatka do Costume Quest, Brutal Legends i paru innych tytułów. Ale to przecież PS3... na tej platformie nie może być nic dobrze.

Opublikowano

po 6 latach to już nie ma czegoś takiego jak nowicjusz, 99% co miało robić gry już zrobiło. O płatnych łatkach była tutaj dyskusja ileś dni temu i zrobienie ich darmowymi to nic dobrego dla graczy, otwarta furtka dla deweloperów którzy mogę na premierę wypuścić jeszcze bardziej niedopracowane gry i wypluć 10 łatek bez konsekwencji. Może niech jeszcze zniosą proces certyfikacji i licencji na konsolach, jeśli gry będą tańsze to jestem za.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

czasami się zastanawiam, czy Sony w ogóle sprawdza te gry

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

lol ile było narzekania że konsole coraz bardziej upodabniają się do PC ... teraz zabierają celtyfikację, deweloperzy mogą bez opamiętania trzaskać 10-30 patchy i sonybotom to nie przeszkadza? że tak ja na PC będą zassysać łatki w nieskończoność :P

mogli oraniczyczyć ilość darmowych łat do 3... no ale w ten sposób by nic nie ugrali, a to typowy ruch na zwiększenie zainteresowania deweloperów psn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.