Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nudne jest to gadanie o samograjach już.

Nawet naughty dog w kuluarach mowi, ze ps3 to najgorsza konsola sony.

:teehee:

Edytowane przez Hela

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Tak posiadacze x360 zarzucaja że gry na ps3 to samograje a Fable jak rozumiem to już nie samograj ? :whistling:

Hehe to samo chciałem napisać, bardzo lubię Fable 2 ale ta gra to (pipi)a prosty jak cep samograj w którym nie da rady zginąć.

Aż szybko odechciewało się grać, bo gra nie stanowiła żadnego wzywania. No poza wymianą baterii w padzie podczas grania.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Spokojnie dziadku, bo zawalu dostaniesz.

PS. nie chowaj kciuka :sorcerer:

Skończyły się argumenty, więc zacząłeś obrażać. Typowe. Nie lubię chamstwa, więc ucinam dysputę z tobą.

Wipeout HD, Valkyria Chronicles i (jeżeli ciebie ruszają) odświeżone gry z PS2.

Wipeout HD nie jest odświeżoną grą z PS2, bo niby skąd? Jakbyś już chciał się przyczepić, to trasy są głównie z Pure i Pulse z PSP, z tym że praktycznie wszystko jest przemodelowane, a także jest nieco inny model jazdy, oraz więcej trybów. No i jest online, a nawet cross game play, możesz zagrać sobie z kimś kto ma Wipeout'a na Vicie (sprawdzone).

Easey: A jakbyś sklasyfikował MGS 4?

W Motorstorm dalej grają ludzie choć nieco mniej niż kiedyś, ale oczywiście zaraz ktoś wymieni PGR 4 jako ex na X360 :)

Opublikowano

Te gry to samograje, bo sony jest takie zayebiste, ze odwrotnie wsadzilo triggery do pada i teraz sie grac nie da.

Ja z Toba ucinam.

Najlepsze jest to, ze psbotow nikt nie traktuje na serio glownie przez Ciebie xD

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Moje trzy grosze:

Motorstorm, GT5 - nie gram w wyścigówki,

MGS4 - ta seria w ogóle mi się nie podoba, tzn, to co wyciskał Kojima z PS2 doceniam, ale i tak nie przemawia do mnie,

LBP - właściwie jedyna gra, przy której mógłbym z dzieciakami posiedzieć (aktualnie pomagają mi w Anomaly: Warzone Earth :D)

Demon Souls - jest Dark Souls na X360

gry z PSN - póki co jest XBL

Wersje HD i gry z PS2 - mam PS2 i telewizor CRT, HD mi niepotrzebne

Napiszę tak, gdybym nie miał żadnej konsoli pewnie uderzyłbym w PS3 z racji, jak napisałem, dostępu do innego klocka, teraz jednak sam nie wiem.

Unchearted i Heavy Rain kusi, kusi nawet zapowiadany DUST 514, choć na razie nie wiadomo co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Te gry to samograje, bo sony jest takie zayebiste, ze odwrotnie wsadzilo triggery do pada i teraz sie grac nie da.

Lepiej powymyślaj jeszcze co tam w kuluarach gadają.

Opublikowano

Ale z Was kapitany obwiesy xDDDD

Opublikowano

fable to samograj tak jak exy ps3, prawda.

ale ciekawe że nikt na forum nie krytykował nintedno i ich nowy ficzer jak koleś nie mógł bossa załatwić, ostatnio tutaj było tyle płaczu co do poziomu trudności dzisiejszych gier a widać że nintendo idzie jeszcze dalej.

Opublikowano

Dobra, a jak się sprawa przedstawia z move. Jest jakiś znaczące opóźnienie przy starowaniu?

Chociaż osobiście bardziej podoba mi się rozwiązanie nintendo niż żarówka...

Opublikowano

ale ciekawe że nikt na forum nie krytykował nintedno i ich nowy ficzer jak koleś nie mógł bossa załatwić, ostatnio tutaj było tyle płaczu co do poziomu trudności dzisiejszych gier a widać że nintendo idzie jeszcze dalej.

Ten ficzer akurat zayebisty

Opublikowano

Pamiętam jak już jakieś 2,3 ? lata temu czytałem, że N wprowadza plan. Że niby jak nie można przejść, gry, levelu, bossa czy czegoś tam to można to jakoś skipnać czy coś takiego.

Wtedy pisali, że to już w Wii ma być.

PS. Butcher w okiem maniaka o tym pisał, żeby nie było że sciema.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

MS pewnie ogłosi coś podobnego z livem w W8 i na telefonach.

Opublikowano

jeszcze kilka godzin i wszyscy zobaczą najlepszy anal (za pomocą z lagowanej kamerki) w dziejach naszej branży... no to czekamy do tej 18:30 :)

Opublikowano

18:30-beke czas zacząć xD

Opublikowano

Kto na swojej konferencji pokaże nowego Batmana od Rocksteady ten wygra E3. True story.

Opublikowano

ja pie.rdole, seryjnie juz nie nadazam za tymi exami na ps3 xD

Playstation 3 ma tyle exów, że nawet Chuck Norris nie jest w stanie ich zliczyć.

Opublikowano

Ale chvjowa ta konfa MS...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.