Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

u konkurencji matowe slimki też nie zachwycają :P

Opublikowano

Znalazłem na neogafie zestawienie strat i zysków dywizji gier Sony od startu PSX'a - wynika z niego, że w tej generacji Sony skasowało 80-90% zysków jakie wypracowały PSX+PS2 O_o

u konkurencji matowe slimki też nie zachwycają :P

Połysk jest fajny, ale w pudełku i folii :)

Opublikowano

kYbJp.png

o tym mówisz? (jak w pysk 70,8 :P )

no mat jest git pod względem utrzymania, ale plastik na obudowie trochę skrzeczy :P (w fatach obudowy były metalowe)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Chyba tak.

Opublikowano

Swietnie, nastepna konsola nieudacznikow bedzie ostatnia.

Czekam na Samsungstejszyn xD

Opublikowano

róznica jest jeszcze miejsza bo ktoś nie uwzględnił 2011 a tam zarobili 29,3

ale widać jak na dloni ile ich kosztowało ps3

Opublikowano

A w tym roku Vita ich będzie ciągnąć w dół. Nie zdziwię się jak za 3 miesiące obetną przewidywania o kolejne 2 mln. Ewidentnie wali im się wszystko naraz. Podobno analitycy przewidywali 1.3 mld yenów strat, a jest 24 mld - nie ma bata żeby jutro akcje Sony nie poleciały o 5-10%.

Kaz będzie cudotwórcą jak na koniec roku wyjdą na plus.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Śmiać mi się chce, jak czytam te wszystkie pier.doły o rzekomym upadku Sony, o tym jak to PS3 jest złe :) Desperacja co poniektórych to już ostra psychoza. Zauważyłem, że ataki i hejty na Sony wzmagają się zawsze wtedy, gdy Sony czymś mocnym dowala (jak np. Dead Space 2 od wczoraj 100 % zniżki). Chociaż mnie to smuci, bo to wyraz frustracji, która bierze górę nad uprzejmością. Czemu np. posiadacze X360 nie napiszą: "Ej, kurcze ale macie fajnie, szkoda że u mnie tak nie ma".

Jak to dobrze, że w tym wszystkim tyle nieprawdy :).

Bo wtedy mogę wrócić do domu, usiąść przed PS3 i cieszyć się pełną gębą w moje ulubione gry, które dodatkowo za psi grosz dostaję od Sony. Masz rację Musiolu, to nie ma znaczenia że ktoś tu takie bzdety pisze. Każdy mądrzejszy szukający odpowiedzi po prostu nie uwierzy w posty donsteryda, czezkyiego czy daddiego, ani tym bardziej trolleriadę Leszka który pomylił się w każdym punkcie (a z Fable to już ostro pojechał :D ).

Opublikowano

w snesie że wniki za pierwszy kwartał są fałszywe i wszyscy kłamiemy?

Opublikowano

Mój wewnętrzny xbot się złamał. Po ponad 3 tygodniach skutecznego oporu postanowiłem zrobić użytek z tego PS3 leżącego pod telewizorem i kupiłem sobie Sonyboy Starter Kit:

- Killzone 2

- Motorstorm

- Metal Gear Solid 4

GT5 mam i odpaliłem już trzeciego dnia pobytu, ta gra idealnie symbolizuje sytuację Sony i marki PS. Oni cały czas mysleli, że jak 5 raz dadzą GT2 z ładniejszą grafiką to pobiją Forzę 3 :-/. Chciałem sobie kupić jeszcze Uncharted, ale kogoś posrało z cenami i gierka zamiast góra £7 kosztuje £20...

Dobra! Zobaczymy tą tajemniczą moc ośmiu rdzeni! PRESS X TO SONYBOY!!1

chcesz sie przekonać z powrotem do ps3 i postawiłeś na killzone i mgs? Dorzuć do tego jeszcze heavy rain na spektakularnego triple self killa

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Czemu np. posiadacze X360 nie napiszą: "Ej, kurcze ale macie fajnie, szkoda że u mnie tak nie ma".

Pisał to Daddy, ja, INS i Dave XD

Jaki jesteś smutny XD Kolejny dowód, że nie czytasz niczego poza swoimi postami :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Właśnie, raven trochę starsze tytuły kupiłeś :P Znaczy fajnie je nadrobić, ale siłą rzeczy się zestarzały :) O ile MGS 4 jeszcze trzyma poziom, o tyle KZ 2 i Motorstorm to już nie to co kiedyś. Kup KZ3 i zobacz najlepszego graficznie fps-a tej generacji na konsolach, a Motorstorm: Apocalypse nie jest taki zły, może nie to co Pacific Rift, ale przynajmniej w online idzie ostro zaszaleć w 14-16 chłopa. Rzeź na kółkach :)

Tak w ogóle to łykaj Plusa, skoro i tak MS przyzwyczaił Cię do płacenia abonamentu, a tu przynajmniej dostaniesz mega content :)

Opublikowano

Czemu np. posiadacze X360 nie napiszą: "Ej, kurcze ale macie fajnie, szkoda że u mnie tak nie ma".

Pisał to Daddy, ja, INS i Dave XD

Jaki jesteś smutny XD Kolejny dowód, że nie czytasz niczego poza swoimi postami :D

Twój post zostanie zigorowany bo nie pasuję do koncepcji Mendrka ;)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Kup KZ3 i zobacz najlepszego graficznie fps-a tej generacji na konsolach,

I jednocześnie zj.ebanego pod względem fabuły, postaci, gameplay'u i multi XD

Czemu ja to na premierę kupiłem,najgorszy zakup ever zaraz za FFXII, no ale tamto w Platinum Edition więc troszkę mniejszy ból dla portfela.

KZ2>>>KZ3

Otóż to.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Nie zgodzę się. Mi się KZ3 bardziej podobał, głównie za szczegółowość graficzną (nawet w coopie na split screen!), i różnorodność terenu. KZ2 zmęczył mnie tą "fabryką blachy". I głupotą architektoniczną (magazyn wielkich maszyn z małymi drzwiczkami). Nie jest to zła gra, ba na swoje czasy była bardzo dobra, ale KZ3 > KZ2 .

Fabułę trójka ma nawet fajną, bo przynajmniej nie jest już o kolejnym Hitlerze w kosmosie, a i Rico jako anty-bohater i syn marnotrawny to też fajne rozwiązanie.

Opublikowano

(nawet w coopie na split screen!),.

to jakaś nowość dla posiadaczy PS3?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Skończyłem z bólem kampanię, troszkę pograłem na multi i od tego czasu leży i się kuszy. Ciekawe czy jeszcze ktoś z twórców KZ/KZ2 pracował nad trzecią częścią bo wyglądało to tak jakby robili inni ludzie.

W skrócie fajne uniwersum z potencjałem (otoczka fabularna,design, gameplay), który nie potrafią należycie wykorzystać i ukazać.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Śmiać mi się chce, jak czytam te wszystkie pier.doły o rzekomym upadku Sony, o tym jak to PS3 jest złe :) Desperacja co poniektórych to już ostra psychoza. Zauważyłem, że ataki i hejty na Sony wzmagają się zawsze wtedy, gdy Sony czymś mocnym dowala (jak np. Dead Space 2 od wczoraj 100 % zniżki). Chociaż mnie to smuci, bo to wyraz frustracji, która bierze górę nad uprzejmością. Czemu np. posiadacze X360 nie napiszą: "Ej, kurcze ale macie fajnie, szkoda że u mnie tak nie ma".

:woot:

człowieczku, ja mam wszystkie te gry i jeszcze więcej całkowicie za darmo i z 10x lepszą grafą, więc już tak nie sikaj z podniety z powodu tego PS+ :rofl2:

Opublikowano

Z pewnością masz LBP2, MS: A, Infamous 2, Chime Super Deluxe, ect. ect. ect.

Z pewnością za darmo (chyba, że kradniesz?).

Opublikowano

Śmiać mi się chce, jak czytam te wszystkie pier.doły o rzekomym upadku Sony, o tym jak to PS3 jest złe :)

co bys tutaj nie czarowal sony jest w czarnej (pipi)e.

jedyna czesc, ktora ich chyba trzyma przy zyciu to Sony pictures i music, te pierwsze w tym roku zarobilo juz miliard zielonych. ( jak co roku od 11 lat)

:woot:

człowieczku, ja mam wszystkie te gry i jeszcze więcej całkowicie za darmo i z 10x lepszą grafą, więc już tak nie sikaj z podniety z powodu tego PS+ :rofl2:

tak super sie chwalic ze jestes piratem? ;)

kiedy sprzedajesz swoja biedna strone skoro sony jest takie (pipi)owe ? Moze czas na jakis warez? przynajmniej bedzie pasowac do zainteresowan ;)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Jak ich studia przestaną robić killer-ex'y, a Sony przestanie wprowadzać świetne usługi i robić mocne kampanie, to wtedy będziemy o tej "czarnej du.pie" rozmawiać, ok? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.