Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Z pewnością masz LBP2, MS: A, Infamous 2, Chime Super Deluxe, ect. ect. ect.

nie interesują mnie te gry, mam więcej i lepsze na PC

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

człowieczku, ja mam wszystkie te gry i jeszcze więcej całkowicie za darmo i z 10x lepszą grafą, więc już tak nie sikaj z podniety z powodu tego PS+ :rofl2:

3282274_460s.jpg

@Paliodor

Bo trójka już niestety była robiona na modłe Call of Booty, czyli im więcej wybuchów, bezsensownej akcji, ratowania biednych żołnierzyków itd. tym większa ilość hamburgerów kupi. Fakt, KZ3 ma ładne lokacje i ładną grafike, ale to nie czyni z tej gry nie wiadomo czego... To samo w przypadku Gejlo.

Opublikowano

co to Gejlo?

Chyba chodzi o Halo.

Opublikowano

co to Gejlo?

Ignoranci kierujac sie "cukierkowatoscia" Halo uwazaja ja za gre gejowa, stad "Gejlo", a przynajmniej tak mi sie wydaje.

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiałem jak może się komuś opłacać kupowanie i sprzedawanie 3-4 razy tej samej konsoli :P Za każdym razem jest się w plecy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

HEHE, śmieją się z "infantylnego" Halo, a potem idą grać w LittleBigPlanet, bardzo poważną grę od 18 lat.

Dobra, godzina grania w Killzone 2 i już nie mogę. Co to (pipi) jest O_o? Ta gra była czymś, do czego Sonyboty waliły konia chyba przez 5 lat od momentu sławnego rendera do premiery KZ3 i jeszcze później? Fakt, są momenty, że gierka wygląda super, ale są momenty, że wygląda tragicznie ;/. Gameplay za to jest totalnie spier,dolony, jak w ogóle można grać, jeśli postać ma taką bezwładność? Już nawet pomijając to, nic nie widać na polu walki. Jeśli GG chciało ukazać wojenny chaos, to im się zaje,biście udało. Tak jak na prawdziwej wojnie, tak w grze nie odczuwam jednak z tego powodu żadnej przyjemności. Nie mam zielonego pojęcia co się wokół mnie dzieje, skąd strzelają, dokąd mam iść, ja pier,dole. Tylko frustracja zamiast zabawy. Pierwsze wrażenia negatywne.

Obym to sprzedał za tyle samo co kupiłem i może uda mi się inFamous upolować za podobne pieniądze czy co ;/.

Motorstorma znam już dobrze, gierka jest naprawdę przednia, tutaj się będę dobrze bawić (aż mnie nie wkur,wi duży poziom trudności na późniejszych biletach).

MGS4 to największa niewiadoma, śnię o tej grze od momentu skończenia MGS2, ale boję się, czy w ogóle warto psuć sobie idealny obraz gierek Kojimy. Po MGS2 nie mogłem szczeny z ziemii zebrać przez godzinę, a ciary mnie przechodziły jeszcze cały dzień. Po MGS3 się pobeczałem i z tydzień chyba tylko o tej grze myślałem. Obym po MGS4 nie płakał znowu, ale z powodu tego, jak bardzo Kojima zje,bał najlepszy potencjał na świecie.

Opublikowano

Jak ich studia przestaną robić killer-ex'y, a Sony przestanie wprowadzać świetne usługi i robić mocne kampanie, to wtedy będziemy o tej "czarnej du.pie" rozmawiać, ok? :)

tylko ciekawe jak dlugo beda robic te killer-exy jak nawet dzieki nim nie potrafia wyjsc na +

Opublikowano

Infamous jedynka to szrot, zero fabuły, klimatu, miasto robione metodą copy&paste, jeden z najgorszych polskich dubbingów w historii (oraz oczywiście nie można zmienić na oryginalną wersję) a do tego cały czas animacja spada. Odradzam zakup.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

A właśnie, spadki animacji :). Killzone 2 jest tego pełne. Chyba mam jakieś PS3 z wyłączonymi rdzeniami, bo po prostu się krztusi na tej fotorealistycznej grafice. Można je gdzieś w opcjach włączyć, te rdzenie?

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiałem jak może się komuś opłacać kupowanie i sprzedawanie 3-4 razy tej samej konsoli :P Za każdym razem jest się w plecy.

Spytaj Insa i Leszka, oni są w tym doświadczeni.

04_image.jpg

11_image.jpg

Opublikowano

A właśnie, spadki animacji :). Killzone 2 jest tego pełne. Chyba mam jakieś PS3 z wyłączonymi rdzeniami, bo po prostu się krztusi na tej fotorealistycznej grafice. Można je gdzieś w opcjach włączyć, te rdzenie?

Mhm.

Jak już silisz się na trolling, raven to rób to z głową. To samo do Kreeka.

Btw. mam nadzieję, że upscale'owałeś sobie KZ2 do 1080p ?

Opublikowano

z Ins'em kasę za PS3 wrzucamy do lokaty gdzie dostajemy 10% miesięcznie, więc jesteśmy sporo na plusie (lepszym plusie niż PS+)

Opublikowano

@Raven

Jesli byles wniebowziety 2 i 3 to 4ka tez powinna ci sie bardzo podobac. Moim zdaniem od 4ki tylko 3jka jest lepsza.

Opublikowano
  • Autor

Mendrek ty lepiej nic nie pisz o spadku fps, bo dla ciebie Bayonetta na PS3 ich nie ma.

Niektórzy strasznie krótkowzrocznie patrzą :] widzą dwa killery na początku 2013, jednocześnie pisząc że xbox haz no gemz, a dla mnie to dobrze że MS już nie marnuje zasobów na tą starą konsolę i tworzy już od dawna nowy sprzęt i nowe gry pod niego. Za półtora roku kiedy wyjdzie nowy kloc będzie płacz i rwanie włosów - bo dwie gierki na 8h ograne (GoWA i Tlou), jeden film obejrzany (Beyond Two Souls) i nie wiadomo co już robić z tą konsolą, a PS4 prędko nie zawita.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

niestety K2 lubi chrupnąć, dopiero przy K3 znaleźli zagubione rdzenie i dopiero ta część była płynna. Jak Ci przeszkadzają spadki to lepiej nie włączaj MGS4, tam to w przypadku wykrycia i ostrej strzelaniny klatki lecą na ryj

Opublikowano

GoW:A i Tlou będą miały multiplayer... trollu. A co ciekawego x360 ma na przyszło rok?

Opublikowano

z Ins'em kasę za PS3 wrzucamy do lokaty gdzie dostajemy 10% miesięcznie, więc jesteśmy sporo na plusie (lepszym plusie niż PS+)

uwazajcie bo amber gold i finroyal to piramidy finansowe i mozesz nie miec na 5 ps3

Opublikowano

Skoro porównujemy wyniki finansowe, to możemy porównać sprzedaż konsol. Łączna sprzedaż PS3 i PS2 jest większa o 50% od łącznej sprzedaży x360 i Wii. Nawet samo PS3 sprzedało się lepiej od Wii i X360 łącznie.

PS3 około 2 milionów

360+Wii 1.81miliona

Opublikowano
Btw. mam nadzieję, że upscale'owałeś sobie KZ2 do 1080p ?

Nie mogę XD XD XD

True full HD :sleep:

Opublikowano

MGS3 też lubił sobie poklatkować, nie o to w tej "grze" chodzi, ja nie gram dla gameplayu, ja chcę wreszcie wiedzieć jak to się skończy :)! Ostatni naprawdę płynny był MGS2, tam niezależnie co się działo było piękne 60 fps. No dobra, jak było mnóstwo wybuchów to kilka(dziesiąt) fps się gubiło ;p.

A Ty mi tu filmików Mendrek nie wklejaj, bo nic to nie zmieni, KZ2 u mnie sporadycznie chrupie, po prostu. Jakbym grał na jakimś PC, no ;/.

Ale! Żeby być fair - nie mam PS3 podpiętej do Internetu, więc gram w taką wersję, jaka jest na płycie. Być może jakieś późniejsze patche poprawiają sytuację, ale nie jestem w stanie tego ocenić. Teraz widzę, że idealnie nie jest, po prostu.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mazz: Tak, dostaniesz "Ponton Kinect Splash 2" i "Lag Adventures 3".

Fajne tłumaczenie - "dobrze, że nie ma już ex'ów na X360 (zapomniałeś chyba o popie.rdółkach na Kinkieta), bo to znaczy że robią gry na kolejną generację" :D Żyj nadziejami. I o jakich killerach Ty mówisz? O porcie rocznej gry z PC-ta, i gierce z cyfrowej dystrybucji? Desperat :]

Opublikowano
  • Autor

GoW:A i Tlou będą miały multiplayer... trollu. A co ciekawego x360 ma na przyszło rok?

Weź mnie nie rozśmieszaj multiplayerem w tych grach.

Na przyszły rok są nowe Gearsy + będę cały czas grał w Hejlo 4 no i ogrywał forzę. Nic tylko płakać nad losem xbotów. Ale nie martw się Yeti, w tym roku jeszcze pograsz w Sony Smash Bros - gra która się nie łapie do zestawień pre-orderów :D

Mendrek to nie są nadzieje tylko fakty, gry na nowego klocka są już robione. A na jesień ja dostanę 2 killery, ty NIC (no poza tą bijatyką).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.