Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

ja to samo

a modele PS3 robią coraz gorsze :confused:

Pierwsze Slimy 120GB były jeszcze dobre. Nowsze - 250GB - 320GB nie dość, że są wykonane ze słabszego materiału, to jeszcze często się psują (YLOD, laser). Nie wiem jak nowe Slimy 160GB, ale z tego co wiem, w całości są matowe. Czyli również cięcie kosztów. True story.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nemesis US: Sam grałem Infiltratorem :D Dla mnie to była mega zabawa.

Ale potem już jak każdy przyzwyczajony je.bał po każdym, nawet po swoim to już gładko nie było. Ogółem ostatnio ludzie strasznie się wycwanili i już tak prosto się Infiltratorem nie gra. Trzeba uważać na wszystko, by nie wzbudzać podejrzeń. IMO bajer jak w skradankach - ludzie walą do ciebie jak zdradzisz choć trochę że możesz być infiltratorem - np. biegniesz w złym kierunku, mierzysz w złym kierunku, kręcisz się koło celu za dużo, albo po prostu masz nicka kolegi z drużyny który ma headseta/earphone :P Ja np. często biegłem w stronę własnej drużyny i strzelałem po swoich, żeby uniknąć wykrycia :P

No właśnie, potwierdziłeś, że nie masz żadnego skilla skoro dla Ciebie ta klasa to mega-zabawa. Bo dla mnie wybierają ją tylko nooby, które nie potrafią sobie dać rady w bezpośredniej wymianie ognia między frakcjami. A ludzie strzelają do swoich nawet gdy nie ma w pobliżu infiltratora, bo nie ma też chyba friendly fire w KZ3.

Opublikowano

ja to samo

a modele PS3 robią coraz gorsze :confused:

Pierwsze Slimy 120GB były jeszcze dobre. Nowsze - 250GB - 320GB nie dość, że są wykonane ze słabszego materiału, to jeszcze często się psują (YLOD, laser). Nie wiem jak nowe Slimy 160GB, ale z tego co wiem, w całości są matowe. Czyli również cięcie kosztów. True story.

mat to spoko sprawa, wygląda gorzej ale pluchów nie ma :P

Opublikowano

Rzeczywiście, słabo sobie radzi, może jeszcze nie rozreklamowali tego dobrze :) Tak czy inaczej to będzie jedna z najlepszych wyścigówek tej generacji - o ile nie najlepsza.

Łał. Kiedyś pisałeś jaką to miałeś bekę jak ludzie po zapowiedzi Uncharted 3 pisali GOTY i w ogóle (mieli prawo po genialnej drugiej części), a teraz sam piszesz, że Horizon może być nawet najlepszymi wyścigami tej generacji. I jakie masz ku temu podstawy, skoro to jest pierwsza gra tego studia? Chyba nie dlatego, że są tam między innymi byli pracownicy Codemasters, Bizzare czy Criterion, bo to niewiele znaczy.

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście, słabo sobie radzi, może jeszcze nie rozreklamowali tego dobrze :) Tak czy inaczej to będzie jedna z najlepszych wyścigówek tej generacji - o ile nie najlepsza.

Łał. Kiedyś pisałeś jaką to miałeś bekę jak ludzie po zapowiedzi Uncharted 3 pisali GOTY i w ogóle (mieli prawo po genialnej drugiej części), a teraz sam piszesz, że Horizon może być nawet najlepszymi wyścigami tej generacji. I jakie masz ku temu podstawy, skoro to jest pierwsza gra tego studia? Chyba nie dlatego, że są tam między innymi byli pracownicy Codemasters, Bizzare czy Criterion, bo to niewiele znaczy.

Właśnie dlatego pozwalam sobie to pisać, po tym co wyczytywałem nt UC3. . I ja też mam prawo to napisać po tym co widziałem na filmach.

Opublikowano

Chociaż cholera ci wie, jak nie macie ani jednego porządnego multi na swojej konsoli to może będziecie to ogrywać...

Co do niskiej żywotności, to nie jest to cecha wyłącznie ex'ów na PS3, bo ponoć w Gears'ach też serwery pustoszeją.

"Ponoć" - czyli ch.uja wiem ale i tak napiszę. Gearsy 3 ostatnio nawet awansowały w rankingu XBL, który publikuje Major Nelson.

Mazz, a na podstawie czego ty właściwie oceniasz "porządność" mutli? Bo jeśli na podstawie tego ilu ludzi gra w daną grę online/ile setek godzin spędzili w multi/jak wysoko są w rankingu XBL, na które ciągle się powołujesz, to tak jakby sam przyznajesz, że wszystkie trzy najnowsze cody mają lepsze multi niż GoW3 (patrząc na ranking XBL) :P .

Te platformówki to śmiech na sali, płacisz 200zł za to że jest w pudełku, a w cyfrowej dystrybucji możesz dostać coś na podobnym poziomie za ułamek ceny.

To proszę podaj mi te odpowiedniki Sly 4, LBPK/Mario kart, Sony Smash Bros, które można dostać w cyfrowej dystrybucji za ułamek ceny. Serio pytam. No bo chyba nie rzucasz słów na wiatr?

I podaj mi w końcu te tytuły, bo serio nie chcę przepłacać.

A co do Forzy Horizon to ok, w tym roku to najlepiej zapowiadająca się wyścigówka, ale król wyścigówek generacji jest tylko jeden - Blur (a skoro Bizzare już nie istnieje :( , to raczej nic Blurowi nie odbierze korony, no chyba, że Criterion weźmie się w końcu za Burnouta).

Opublikowano

Wyscigi maja to do siebie, ze nie jestes w stanie ocenic modelu jazdy bez zagrania.

Opublikowano
Starhawk i Twisted Metal zapewno umarły, niech świadczy o tym chociażby aktywność w tematach o tych grach na tym forum :)

Nom, sprawdźcie również aktywność tematów o grach na X360. Ciekawe o czym to świadczy w tym przypadku? xD

Tak. BTW ten wasz wyśmiewany Sony Smash Bros jest w trakcie bety dla niektórych graczy i wszyscy, z tego co czytam, są baaardzo zadowoleni z owego tytułu (i ponoć ma bardzo mocny syndrom "jeszcze jednego meczu"). Coś czuję, że posypią się mocne oceny.

Sly 4 jara mnie o wiele bardziej od waszych nudnych CoDów, Splinterów czy innych Farkrajów Czy. Prawda jest taka, że ten gatunek umiera i każdy przedstawiciel jest godny uwagi (ja kupię zapewne jeszcze w tym roku, bo mi się Sly kojarzy z gwiazdką :3)

To proszę podaj mi te odpowiedniki Sly 4, LBPK/Mario kart, Sony Smash Bros, które można dostać w cyfrowej dystrybucji za ułamek ceny. Serio pytam. No bo chyba nie rzucasz słów na wiatr?

Też czekam...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nom, sprawdźcie również aktywność tematów o grach na X360. Ciekawe o czym to świadczy w tym przypadku? xD

"że som najlepsze, bo som w dziale o x360"?

Opublikowano
  • Autor

Mazz, a na podstawie czego ty właściwie oceniasz "porządność" mutli? Bo jeśli na podstawie tego ilu ludzi gra w daną grę online/ile setek godzin spędzili w multi/jak wysoko są w rankingu XBL, na które ciągle się powołujesz, to tak jakby sam przyznajesz, że wszystkie trzy najnowsze cody mają lepsze multi niż GoW3 (patrząc na ranking XBL) :P .

Pomijając skill to jest jeszcze wiele aspektów, o których nie chce mi się pisać. Często to widać od razu po paru minutach filmu. Co do rankingów XBL to pomijając gry dla inwalidów umysłowych, dzieciaków z ADHD i casuali (czyli wszystkie CoDy) to przed Gearsami są tylko Halo, Fifa i bodajże któryś NBA - nie jest źle :)

I podaj mi w końcu te tytuły, bo serio nie chcę przepłacać.

Nie wiem, mało tego jest? Zarówno na PSN i XBL jest tych platformówek ogrom. To że ten Sly czy klony gier od Nintendo są o poziom wyżej nie znaczy, że są warte płacenia 4x większej kwoty. Z resztą sam tyle za nie nie zabulisz raczej, przyznaj.

Wyscigi maja to do siebie, ze nie jestes w stanie ocenic modelu jazdy bez zagrania.

To nie NFS tylko Forza. Model jazdy jest pewny i zapożyczony z Forzy 4, chociaż zdaje sobie sprawę że mimo wszystko trochę większy arcade wprowadzą.

Opublikowano

No, przynajmniej MGS4 na razie daje radę pod względem gameplayu. Zobaczymy jak fabularnie.

Motorstorm po ograniu Pure już też tak nie bawi ;-/.

Opublikowano

Ku/rwa rozpie/rdala mnie to jak niektórzy cieszą się z problemów PS. Ja pie.r.do.le jak zostanie sama konsola na rynku od MS to będzie porażka po maksie. Ku/rwa najbardziej. ch.ujowa firma jaką znam. Od Atari po C64, Segi, Ps, to MS jest taką ch.u.jni.ą, że mała bania. Je.b.a.ni.i złodzieje pierw ukradli kod od IBM pod DOS/Windę a teraz jeszcze próbują rynek konsolowy zagarnąć. Na szczęście nie uda im się to.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

No, przynajmniej MGS4 na razie daje radę pod względem gameplayu. Zobaczymy jak fabularnie.

Motorstorm po ograniu Pure już też tak nie bawi ;-/.

MGS4 to fabularne goowno. Takiego kupska sie nie spodziewalem i nigdy nie wybacze Kojimie tego co zrobil, hanba i profanacja wspanialej serii.

Opublikowano

Ku/rwa rozpie/rdala mnie to jak niektórzy cieszą się z problemów PS. Ja pie.r.do.le jak zostanie sama konsola na rynku od MS to będzie porażka po maksie. Ku/rwa najbardziej. ch.ujowa firma jaką znam. Od Atari po C64, Segi, Ps, to MS jest taką ch.u.jni.ą, że mała bania. Je.b.a.ni.i złodzieje pierw ukradli kod od IBM pod DOS/Windę a teraz jeszcze próbują rynek konsolowy zagarnąć. Na szczęście nie uda im się to.

Za mało przekleństw

Opublikowano

@Ins

No to jak to się potwierdzi, to znaczy, że kupiłem 3 gówniane gierki, tak :confused:? Super PS3, super.

zmysl xbota kupujesz kazdy szajs i nabijasz slupki sprzedazy :)

w ten sposob kazda gra na xbox'a sie sprzedaje lepiej. kupujecie jak leci :P

Opublikowano

Co do Twisted Metal. Kumpel wczoraj nabył, odpalił i przywitało go info, że online są 4(cztery) osoby ... Nawet fani Sony olewają eksy, więc co się dziwić, że SONY się topi. Można sobie pluć na M$, ale słabe wyniki Japończyków, to ich własna wina.

Opublikowano

4 xDDDDDD

Opublikowano

przynajmniej ktoś jest nie to co w Lara Croft the guardian of light. Chce wyszukać kogoś do coopa to wyskakuje "No found games". Raz czy dwa razy po długich odswizaniach udało mi się kogoś znaleźć

Opublikowano

Pamiętam, że 1,5-2 miesiąca po premierze Resistance 3, nie byłem w stanie rozegrać meczu. Jeżeli już trafiałem na jakiś mecz (np. czekałem np.30 minut na znalezienie ludzi chętnych do gry), to była to zawsze ta sama grupka osób. Po kilku dniach w jakich próbowałem rozegrać mecz online znałem już chyba wszystkich ludzi jacy w to grali. W bete nie było żadnego problemu i chętnych było od groma.

Żeby nie było, to wczoraj nabyłem NBA2k12 na PS3 i przywitało mnie info o 10400 osób online...

TGOL miało premierę już jakiś czas temu (2 lata?), do tego jest gierką ze Store'a, a nie rozreklamowanym tytułem AAA

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W ciągu 15min ta liczba się podwoiła więc nie było źle, no i jak by nie patrzeć to byłem w elitarnym gronie, zero randomów i casuali :thumbsup:

Opublikowano

przynajmniej ktoś jest nie to co w Lara Croft the guardian of light. Chce wyszukać kogoś do coopa to wyskakuje "No found games". Raz czy dwa razy po długich odswizaniach udało mi się kogoś znaleźć

Gra z 2010 roku tylko coop kontra mega uber deathmatchowy ex sony AAA sprzed kilku miesiecy.

Lionel, umieraj.

Chociaz, w sumie pewnie latwiej na X znalezc partnera do gry w lara croft niz w twisted metal xDDDD

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Jak w TM gra taka "elita" jak w R3, to nie dyskutuje :rolleyes:

Opublikowano

A co tu się dziwić, słaby multi to ludzi brak. W takie U2 do tej pory gra sporo osób.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.