Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Dead Space 2 na 360tce tez jest tak "rozmazany" jak na PS3 ? W porownaniu do jedynki na X360 wyglada to jak sub-hd =

EDIT:

Facepalm - zapomnialem, ze wczoraj bawilem sie ustawieniami obrazu i sporo zmiejszylem ostrosc xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To Army of Two wychodzi w marcu, za szybko jak na grę zapowiadaną pod koniec wakacji i nie będąca corocznym tasiemcem. Nowa generacja się zbliża.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No juz wczesniej w edicie napisalem, czemu mialem nieostry obraz :P

Opublikowano

Army of Two? Przecież ta seria jest marketingowo spalona :P Po kiego czorta to ciągną, żeby zamknąć kolejne studio i narzekać, że nic się nie sprzedaje?

Opublikowano

Visceral by zrobił Dante's Inferno 2 :( :( :( :( A nie wydaje upośledzonego TPSa w miesiącu premiery nowego Gears of War XD Mogą od razu podjechać z całą dostawą gry na X360 i wrzucić ją do rzeki ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wiesz, ktoś mógłby powiedzieć że DI2 to upośledzony God of War. :)

Opublikowano

No dla mnie Dante's Inferno i God of War to jedno i to samo, tyle ze to drugie ma sporo lepsza oprawe. Lords of Shadow bije oba tytuly bez problemu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiesz, ktoś mógłby powiedzieć że DI2 to upośledzony God of War. :)

Ale jaki pomysł na grę! Setting i klimat dla mnie biło na głowę God of War. Problemem gry było, że dokończono ją na szybko, co było widać - do połowy każdy krąg był unikalny i ci miejscami obleśni przeciwnicy - później był już rehash, ale generalnie gra mocna.

Opublikowano
  • Autor

ten nowy AoT wychodzi w marcu? Lol :D Przecież każdy normalnie myślący posiadacz kloca weźmie nowe Gearsy wtedy.

Don dobrze mówi, gra sprzeda się tragicznie szczególnie na X360 a potem od EA usłyszymy że tylko kontynuacje znanych marek są warte zachodu.

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi z tą zła passą Army of Two. Dla mnie jedynka była świetnym tytułem. Uwielbiałem zwłaszcza akcje podczas "back to back", gdzie załączała się fajna muza i slow motion. Było tam podczas premiery trochę małego zamieszania, kiedy do recenzentów trafiła niedopracowana wersja, potem nawet w PE była druga recenzja z pół-oczkiem wyżej (w pierwszej recenzji nota 7+, potem całe 8 ).

Fajnie, że tworzą trzecią odsłonę, bo już myślałem, że EA porzuciło markę na lata jak w przypadku Mirror's Edge.

Widocznie nic sobie nie robią z premiery nowych Gearsów. Mogliby chociaż wydać z miesiąc przed faktem.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Widocznie nic sobie nie robią z premiery nowych Gearsów. Mogliby chociaż wydać z miesiąc przed faktem.

A miesiąc później będziemy czytać "50% Visceral zwolnione w związku z tragicznymi wynikami finansowymi Army of Two".

Wydać to w tym roku, albo zostawić na start nowej generacji - wszystko byłoby lepsze niż premiera w marcu 2013.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dzisiaj swoją drogą rozpoczyna się QuakeCon 2012, może doczekamy się powrotu Prey'a 2 oraz...zapowiedzi Dooma 4/Quake'a 5 (ponoć ma być jakiś superklasyczny shooter)

Opublikowano

A Prey 2 nie został czasem zawieszony? Albo znowu będzie w produkcji taki sam szmat czasu jak pierwsza część.

EA powinno wydać grę w okresie letnim, kiedy panuje posucha na rynku. Coś jak THQ z Darksiders II.

Opublikowano

Teasowali dość mocno Quake'a nowego z tego co pamiętam.

Opublikowano

A wy co pewnie na GTA V liczyliście na okładce?

Opublikowano

Ciekawe czemu nikt jeszcze nie uświadomił xbociarni o tym, że Sony nie rozdaje darmowego multi KZ3... Co jakiś czas jakiś kret wyskakuje z tekstem, że "Sony daje darmowe KZ3 żeby grało więcej ludzi".

Darmowe jest tylko swoiste DEMO multiplayera,które działa do (chyba) 10. poziomu.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

No dla mnie Dante's Inferno i God of War to jedno i to samo, tyle ze to drugie ma sporo lepsza oprawe. Lords of Shadow bije oba tytuly bez problemu.

Pod wzgledem nudy napewno. Gram poltorej miesiaca i nie moge skonczyc. (pipi)a, kto wpadl na pomysl, zeby jako glownego bohatera obsadzic Pawla z Pierwszej milosci...

Opublikowano

A Prey 2 nie został czasem zawieszony?

Bethesda cały czas utrzymuje ze gra jest w produkcji lecz nie ukaże się w tym roku.

Byłbym mocno zawiedziony gdyby Preya 2 zawiesili bo 1 bardzo mi sie podobała

Prace nad Prey 2 nie zostały anulowane, ale gra nie zostanie wydana w 2012 roku, tak jak planowano. Powodem opóźnienia jest fakt, że w ciągu ostatniego roku postępy prac nie były satysfakcjonujące i gra nie spełniła naszych wymogów jakościowych. Prey 2 pokazał, że ma ogromny potencjał i żałujemy tego, że rozczarowujemy naszych fanów. Zainwestowaliśmy w prace nad grą bardzo dużo, aby dostarczyć graczom wrażeń, których oczekują. Chcemy wydawać tylko wysokobudżetowe produkcje, których fani oczekują i nie chcemy iść na kompromisy związane z naszymi standardami jakościowymi, aby wypuścić grę w terminie.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano
Ciekawe czemu nikt jeszcze nie uświadomił xbociarni o tym, że Sony nie rozdaje w ogóle darmowego multi KZ3... Co jakiś czas jakiś kret wyskakuje z tekstem, że "Sony daje darmowe KZ3 żeby więcej ludzi grało".

Co nie zmienia faktu, że Sony mocno się zaniepokoiło faktem olania multi w KZ3 przez graczy. Szkoda, bo potencjał był, jednak wystarczyło kilka durnych pomysłów aby wszystko legło na pysk. To powinno raz na zawsze nauczyć GG, że nie ma co przesadzać z ryzykownymi pomysłami.

Oczywiście zaraz wpadnie Mroczny Rycerz Mendrek i stanie w obronie multi w KZ3.

Opublikowano

A Prey 2 nie został czasem zawieszony?

Podobnież tak. Nie było żadnego oficjalnego info, jedynie Bethesda coś tam marudziła. Tak czy siak, od jakiegoś roku nie ma żadnego info o tej grze.

Opublikowano

Pod wzgledem nudy napewno. Gram poltorej miesiaca i nie moge skonczyc. (pipi)a, kto wpadl na pomysl, zeby jako glownego bohatera obsadzic Pawla z Pierwszej milosci...

Wez odejdz. System walki prosty, ale tak samo jak DI i GoW. Lokacje, klimat, muzyka, dlugosc gry, no cudo po prostu. Komus postac sie nie podoba ? Trudno, ale jezeli ta sama (np. Zwyrol :P). osoba lubi obspermionego murzyna co cala gre drze morde jakby ktos go w d.upe zapinal no to nie mam pytan

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie wiem czemu niektórzy mają w zwyczaju określać każdego nowego slashera jako klon God of War. Dla mnie taka Castlevania: Lords of Shadow bije GoW III na głowę. Pod względem designu, długości rozgrywki, replayability i niekiedy nawet oprawy.

Oczywiście można rzec, że do dyspozycji mamy tylko jedną broń ale sami przyznajcie, z jakiej broni korzystaliście w GoW III?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.