Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Sranie w banie, wieczór kończę grając w FFT na... emulatorze na moim laptopie, bo PS3 nawet dobrze obrazu rozmazać nie umie, by dało się w gierkę z PSX-a na dużym LCD grać. Super PS3 ;/.

Opublikowano

Odkąd są wymagane obowiązkowe instalki przed odpaleniem gry, PS3 nie powinno być już nazywane konsolą, bo to właśnie odróżniało konsole od PC - BRAK INSTALACJI. Ale niestety Sony zrobiło drogiego bubla, w którym żaden element nie jest dobrze wykonany, więc takie cyrki wychodzą.

Opublikowano

Leszek... przerażasz mnie...

Opublikowano

Jak zapatrujecie się na kolejną technologię mającą nas przenieść do rzeczywistości wirtualnej:

photo-full.jpg?1343709236

Technologią tą zainteresowani są już tacy twórcy jak Gabe Newell, CliffB czy John Carmack.

http://www.kickstart...p-into-the-game

Kto edytuje moje posty i czemu?

+ Dodał MODERATOR
ponieważ to temat do wojenek konsolowych, nie userowych

Przecież podobny post był na temat szproty, dlatego napisałem że leszek to kolejna osoba, która ma kryzys osobowości, i jakoś wtedy nikt tego nie usuwał/edytował.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No i co z tego, skoro tylko Leszek na PC w to zagra, a konsolowcy już nie...

VR już nieraz przerabiano, wydaje mi się, że moda jak się pojawiła, tak znowu zniknie.

Swego czasu bawiłem się trackir w grach Apache vs Hokum oraz Dirt 3, żadne 3d ani VR nie jest potrzebne mając to ustrojstwo, efekt jest świetny. W Dircie rozglądasz się lekkim ruchem głowy, podnosisz ją opuszczasz, a wszystko jest świetnie i naturalnie przenoszone do gry, to samo A vs H - dostęp do pełnego kokpitu helikoptera bez konieczności przełączania widoku, piękna rzecz. Grać trzeba ino w czapce, bo na niej markery się montuje.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Leszek... rozśmieszasz mnie...

fiksed

A te VR coś czuję, że mocno namiesza. Zobaczycie. Ciekawe że dużo ludzi od Gakai jest w to wplątane. Hmm...

Opublikowano

Imo kolejna przejściowa moda, która zniknie po jakimś czasie.

Zresztą VR miałaby sens, gdyby same gry rozwijały się pod względem interakcji z otoczeniem, npc'ami i ewentualnie graczami, miały zaawansowaną fizykę, co przeniosłoby się na lepsze odbieranie i przebywanie w VR, a przecież tak nie jest. Wręcz odwrotnie zaczyna się robić, press x to win, cinematic action i ogólne uproszczenie,ogłupienie gameplayu.

Opublikowano

Po pierwsze do wszystkich którzy posiadają ps3 a piszą jak ich tak konsola w.urwia i ogólnie jakie z niej g.wno. To po grzyba ja trzymacie każdy normalny człowiek już dawno by się jej pozbył, sprzedajcie wyrzućcie czy co tam chcecie z nią zróbcie jeśli jej tak nie trawicie i wam będzie lżej i innym bo waszych żali nie będą musieli unikać.No chyba że jesteście masochistami i w.urwianie się na ps3 to wasz fetysz jeśli nawet tak to po co się z tym obnosić publicznie ?

Po drugie czepiacie Heavy Rain a Fable to co gra w której się nie da nawet zginąć a jest to jeden z głównych exów MS mimo to Sonoklepy jakoś wam tego na każdym kroku nie wytykają. MS dostaje odemnie w tej generacji karnego k.tasa za to że swoją bibliotekę gier opiera o gry multiplatformowe ograniczając się do w sumie czterech exów. Sony wydaje różnorodne exy nie mowie że wszystkie są za(pipi)iste ale gracz ma wybór.

Po trzecie skoro konsola MS jest tak za(pipi)ista to dla czego najwięcej zawiści i frustracji jest w postach xbotów ? Wystarczy przejrzeć parę strony by się o tym przekonać zachowujecie się jak by wam Sony jakąś krzywdę wyrządziło. Sądzicie że wasze posty zwiększają uwielbienie dla waszej ukochanej konsoli a jest wręcz odwrotnie , człowiek po takiej lekturze nabiera do bogu ducha winnej konsoli obrzydzenie bo automatycznie kojarzy jej posiadaczy z frustratami pełnych nienawiści.

Ps. Nie jestem ani Xbotem ani Sonoklepem jestem graczem i mam w d.pie na czym gram ważne w co. Mam nadzieje że z następna konsolą MS bardziej się postara i zaoferuję więcej różnorodnych exów. Czego sobie i wam życzę jako gracz :drinks:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

ile razy mam powtarzać, że PS3 to nie konsola?... pseudo-konsola jak już

Opublikowano

ile razy mam powtarzać, że PS3 to nie konsola?... pseudo-konsola jak już

Masz na myśli pół-bóg pół-konsola <ok>

Opublikowano

Poszukuję jakiejś taniej konsoli dla młodszej siostry? Dobrze, jak by była przenośna i z odpowiednią biblioteką gier, co polecacie?

Opublikowano

PS VITA :ph34r:

Opublikowano

PS Vita będzie najlepsza, a w tym roku dostanie więcej exów niż Xbox 360.

Opublikowano

PSP 3000 bądź PSP Street.

TyskiPL ostatnio kupił kuzynowi młodszemu (po namowie) PSP i jest gites.

Przede wszystkim wiele gier jest całkowicie po polsku, są tu łatwo dostępne, niedrogie (np. Essentials to już grosze), pełno gier na licencjach filmów, Eyepet, LBP, Buzz - w cholerę tego, a do tego ma tam polski dubbing (Fronczewski, Boberek, Pazura). Co prawda DS jakoś tak wyglądem dziewczynce by się bardziej pewnie spodobał, ale jeśli chodzi o gry to IMO PSP będzie najlepsze.\

DS to też nie jest zły zakup dla niej, wszak dużo tam radosnych i kolorowych gier.

Odradzam 3DS i Vitę. Jedno bo ponoć 3D nie jest wskazane dla dzieci i a gier dla nich ma mniej, a Vita bo jest droga i wciąż ma mało gier dla młodszych.

Opublikowano

Muszę jej zapytać co chce, tylko poczekam aż wróci z pracy.

Opublikowano

bierz psp i się nie zastanawiaj

Opublikowano

Poszukuję jakiejś taniej konsoli dla młodszej siostry? Dobrze, jak by była przenośna i z odpowiednią biblioteką gier, co polecacie?

DS albo PSP. Obie mają ogromne biblioteki tytułów, z tym, że DS ma większą różnorodność gatunków więc będzie z czego wybierać.

Kiepski żart. Może pod koniec żywota, będzie warto brać tego handhelda. Ale przy obecnej sytuacji,czyli drogi sprzęt i gry, a także mała ich ilość (nie licząc portów) to zakup jedynie dla fanatyków Sony i wielbicieli nowości w świecie konsol.

Opublikowano

Zależy od wieku siostry to raz, dwa: w GBA (SP) dłużej bateria trzyma, po trzecie: biblioteka gier jest naprawdę spora, a po czwarte: kosztuje grosze.

Chyba, że ktoś się wstydzi pokazać z "retro sprzętem", który nie ma dotykowego ekranu, kilku rdzeni, 3g i innych bajerów.

Opublikowano

Zależy od wieku siostry to raz, dwa: w GBA (SP) dłużej bateria trzyma, po trzecie: biblioteka gier jest naprawdę spora, a po czwarte: kosztuje grosze.

Chyba, że ktoś się wstydzi pokazać z "retro sprzętem", który nie ma dotykowego ekranu, kilku rdzeni, 3g i innych bajerów.

No to też jest dobry wybór. Małe,poręczne i z wieloma, fajnymi grami "na chwilę" w podróży,wycieczce itd

Opublikowano

6455153664.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Y, skoro siostra pracuje, to jest starsza. Jeśli jest casualem, to może lepiej DS-a, a jeśli przejawia choć trochę zapału do gier, to PSP.

Opublikowano

Y, skoro siostra pracuje, to jest starsza. Jeśli jest casualem, to może lepiej DS-a, a jeśli przejawia choć trochę zapału do gier, to PSP.

XD XD XD XD

Tak można podsumować ten post. No ale co się dziwić skoro PSP jest od SONY, a Mendruś największym wyznawcą tej marki :sleep:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.