Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

DS lub 3DS.

Mialem PSP i byl to najgorszy sprzet do grania jaki mialem.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Po trzecie skoro konsola MS jest tak za(pipi)ista to dla czego najwięcej zawiści i frustracji jest w postach xbotów ?

You're reading it wrong dude XD

Opublikowano

Ipoda jej kup, pogra, muzyki posłucha, a gier "na chwilę" jest na pęczki.

O, to też nie taki głupi wybór, Ipod ma to samo co Iphone praktycznie :)

Ins, argumenty jakieś? Co niby takiego złego na tej konsoli, że była to najgorsza konsola? (znaczy ja się po tobie jakiś rewelacji nie spodziewam, dla ciebie wystarczy żeby miało w nazwie "Sony" by było najgorsze).

Paliodor, bądź tak miły i przypomnij nam jak się sprzedało GTA: Chinatown Wars na DS-a? ;)

Opublikowano

Hmm, ponoć kosmiczne wyniki sprzedaży nie interesują fanów Sony bo liczy się fakt, że wydają dobre/bdb gry. Co za zmiana poglądów:D

A sprzedaż nie wiem, bo też ta gra mnie nie interesuje. No ale rozumiem, GTA w tytule to już trzeba fapować.

Opublikowano

Bo to bardzo (pipi)a ważne.

Opublikowano

Ins, argumenty jakieś? Co niby takiego złego na tej konsoli, że była to najgorsza konsola? (znaczy ja się po tobie jakiś rewelacji nie spodziewam, dla ciebie wystarczy żeby miało w nazwie "Sony" by było najgorsze).

Lumines, Patapon, Loco Roco i koniec ku.rwa. Nie mialem nic wiecej do grania ... Jezeli kogos rajcuja zenujace pseudo porty z duzych konsol to powodzenia.

Trzymalem ta konsole bardzo dlugo tylko dzieki temu, ze ubostwiam Luminki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Lumines, Patapon, Loco Roco i koniec ku.rwa. Nie mialem nic wiecej do grania ... Jezeli kogos rajcuja zenujace pseudo porty z duzych konsol to powodzenia.

O ile odróżniasz osobne części od portów, to chyba przegapiłeś wiele ciekawych tytułów (Syphon Filtery, God of War'y, MGS-y, Persony, Disagee, ect. ect. ect.), nie wspominając o perełkach takich jak Pursuit Force: Extreme Justice, Field Commander, Final Fantasy: Dissidia Duodecim, i kolejnej masie gier.

Widać że po prostu padłeś ofiarą własnych uprzedzeń i tyle Ci uciekło koło nosa :)

Opublikowano

Y, skoro siostra pracuje, to jest starsza. Jeśli jest casualem, to może lepiej DS-a, a jeśli przejawia choć trochę zapału do gier, to PSP.

Ja pie.rdolę Mendrek... Weź się schowaj. DS do casuali? Srsly? SRSLLLYYYY?

Opublikowano

Napisalem specjalnie pseudo porty no ale jednak nie zrozumiales, nie dziwie sie. God of Wara mialem, chyba kazdy wie co sadze o tej serii. Syphona nie lubilem juz za czasow PSX'a. Reszta tytulow kompletnie mnie nie interesuje, a Pursuit Force: Extreme Justice i Field Commander w ogole nie kojarze :P No i jezeli chodzi o MGSa to nie ma co komentowac, a jedyny ciekawy Peace Walker wyszedl jak sprzedalem sprzet.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Napisalem specjalnie pseudo porty no ale jednak nie zrozumiales, nie dziwie sie. God of Wara mialem, chyba kazdy wie co sadze o tej serii. Syphona nie lubilem juz za czasow PSX'a. Reszta tytulow kompletnie mnie nie interesuje, a Pursuit Force: Extreme Justice i Field Commander w ogole nie kojarze :P

A Wipeouty, Daxter, FF 7 Crisis Core?

Opublikowano

Majac Wipeouta HD po cholere mi uposledzona wersja na PSP ? Jaka lubilem tylko pierwsza czesc na PS2, reszta juz nie dla mnie. Crisis Core ? Pozyczyl mi kumpel i nie chcialo mi sie tego nawet odpalic po obejrzeniu trailera :P

Opublikowano

Napisalem specjalnie pseudo porty no ale jednak nie zrozumiales, nie dziwie sie. God of Wara mialem, chyba kazdy wie co sadze o tej serii. Syphona nie lubilem juz za czasow PSX'a. Reszta tytulow kompletnie mnie nie interesuje, a Pursuit Force: Extreme Justice i Field Commander w ogole nie kojarze :P

A Wipeouty, Daxter, FF 7 Crisis Core?

Oczywiście że gów.niane porty z PS2 :P Prawda jest taka, że PSP też ma mnóstwo świetnych gier.

Pozyczyl mi kumpel i nie chcialo mi sie tego nawet odpalic po obejrzeniu trailera :P

To są Twoje argumenty? Konsola nie ma gier, a te które mogły być dobre to

a) nie słyszałem o nich

b) odrzuciłem po trailerze

Super opinia :P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pewnie, ze ma. Tyle, ze nie dla mnie. Jezeli chodzi o sprzet przenosny bardziej przemawia do mnie Nintendo niz przenosna stacjonarka.

Opublikowano

No jeszcze wtedy nie było Wipeouta HD, a Pure to była pierwsza gra pokazująca moc PSP.

Opublikowano

A czy ja napisalem, ze kupilem PSP zaraz po premierze ?

Opublikowano

Ja chciałbym tylko zaznaczyć, że ten temat jest o poważnych sprzętach. Idzcie ze swoimi DSami, srajfonami i PSP do pocket.

Widać że nigdy nie grałeś na tym i na tym -_-

Opublikowano

Ins, masz poniekąd dziwny gust, bo ogólnie na dużych konsolach grasz w te gatunki, a tu nagle "zbiorowy atak gier które Ci nie pasują" :)

Opublikowano

Umiesz czytac? Nie po to kupilem przenosna konsole by grac w takie gry.

Opublikowano

Ins, masz poniekąd dziwny gust, bo ogólnie na dużych konsolach grasz w te gatunki, a tu nagle "zbiorowy atak gier które Ci nie pasują" :)

Oj Menduś, na co komu przenośna konsola, na której miałby grać w to samo co na stacjonarnej.. Wydawanie jeszcze raz kasy, żeby zagrać jeszcze raz w to samo tylko na małym ekraniku? Dziękuję, posiedzę przed tv

Edytowane przez rajnerGT

Opublikowano

To jest najlepsza przenośna konsola na świecie, koniec tematu.

909023b.jpg

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Tak samo Vita ponad połowa gier na ta konsole to porty z dużych konsol. Po jaki kij mam kupować Vite jak to samo mam.na PS3? Dla Gravity Rush? To za mało

Opublikowano

To jest najlepsza przenośna konsola na świecie, koniec tematu.

909023b.jpg

jajeczka.jpg

Deal with it

Opublikowano

Ku*wa wy naprawdę nie widzicie jak sony się stacza ? Ps vita ledwo dyszy a to dopiero początek z którego już wynika że konsola będzie gorzej się sprzedawać. Ps3 nie ma co się oszukiwać jest lekkim niewypałem, jakieś instalację dem synchronizacja pucharkow, co najlepsze żeby automatycznie się to robiło trzeba opłacić + :)) pad najgorszy jaki udało im się stworzyć jak można z(pipi)ac tak r2. Próbują ratować się darmowym gierkami, które w większości przez graczy zostały ograne ( ale przyznaje że fajna jest to opcja i chciałbym zobaczyć coś podobnego na xbl )

Ogólnie dużo osób niestety żyje mentalnie nadal w latach 90 gdzie sony naprawdę było niezłą firma gdzie każdy wiedział że sprzęt sony jest nie do zdarcia i najlepszy w swojej klasie, zdrapcie z oczu ropę i uswiadomcie sobie że teraz oni są zalosni :) samsung już robi lepsze tv, apple robi lepsze komputery, a ms zrobił lepszą konsole i trzymam kciuk żeby następca x360 był równie najlepszy w swojej kategorii

Tematu exow nie chce poruszać bo każdy wie jak jest, naprawdę wolę dostać 3 za(pipi)iste exy ( halo 4, forza horizon, gears of war) niż exy pokroju all star battle royal, mając konsole microsoftu dostanę 3 gry najlepsze w swojej kategorii :) niestety nie mam już 13 lat i nie spędzam całych dni przed konsola...

Jak dorosniecie to trzymam kciuki żebyście zrozumieli że liczy się jakoś a nie ilość :) pozdrawiam

Ps sony zbankrutuj. Proszę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.