Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nie gram w 15 gier rocznie, gram w 5-6. Ale te gry to absolutne topy. Serio można skończyć generację nie grając w Mass Effect, Uncharted i Zeldę: Skyward Sword? I nazywać się graczem?

Jarek się nazywam ;)

Bartosz sie nazywam ;) . jedynie z twojej listy zagralem w u 1 i 2.

Mateusz się nazywam :)

Ja tylko z tej listy grałem Trylogie Mass Effect. W Uncharteda jeszcze żadnego nie grałem

Edytowane przez LionelPL

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Normalnie tego nie robię, ale aż ci Mendrek dałem minusa, bo jak doszedłem do tego "koperku", to miałem dziwne wrażenie, że w tym momencie właśnie finiszowałeś gdy pisałeś tego posta.

PS. Na początku piszesz kto by się za głowę nie złapał i z jakiego powodu (usługi na konsoli), a później sam piszesz o Ipla i TVN player :) Tak samo jak piszesz, że jak można narzekać, że czegoś tam konsola automatycznie nie robi, a później sam piszesz, że jak masz TVN Player na PS3, to się nie musisz MĘCZYĆ z pilotem od TV XD W twoich postach paradoks absurdem poganiał :P

PS2. No i nie Mendrek - jak płacisz za PS+, to usługę sieciową masz tak samo zyebaną jak miałeś :P

ale dostaje automatyczną synchronizacje pucharków jak płaci abonament xD

Opublikowano

No i chmurę na porażające 150 Mb gdzie mieści się może połowa zapisanych stanów gry ;)

Tak więc poprawiam się: PSN PS+ > PSN :)

Teraz to się zacząłem zastanawiać jak mógł Mendrek kupić PS3, przecież na X360 synchronizację masz ZA DARMO!!!!! Jak można płacić za coś co na innej konsoli jest ZA DARMO!!!!!!

ZA DARMO!!!!!!!

:teehee:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie gram w 15 gier rocznie, gram w 5-6. Ale te gry to absolutne topy. Serio można skończyć generację nie grając w Mass Effect, Uncharted i Zeldę: Skyward Sword? I nazywać się graczem?

Jarek się nazywam ;)

Bartosz sie nazywam ;) . jedynie z twojej listy zagralem w u 1 i 2.

Mateusz się nazywam :)

Ja tylko z tej listy grałem Trylogie Mass Effect. W Uncharteda jeszcze żadnego nie grałem

Łukasz, miło mi :) Nie grałem w żadną wymienioną grę i nie czuję się z tego powodu gorszym graczem od innych.

Edytowane przez rajnerGT

Opublikowano

Mass Effect to nudny szajs

U1 gra liniowa i prosta jak mapa lvl w nowych fps

Zelda - nie ogarniam co sie moze w tym podobac ze trzaskaja tyle czesci?

imienia nie zdradze ;)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ma Sony ex'ow wiecej i co z tego im przychodzi? Straty,straty i jeszcze raz straty. MS obral prosta taktyke,inwestuja w 3 marki ktore ludzie kochaja i w ex dlc do cod. Sony moze i wydaje wiecej ex'ow,ale co z tego?

Ty... Ty pracujesz w MS że Cię to cieszy? Super! Firma ma ogromne dochody i nie inwestuje w nowe marki! Firma która tonie w długach ryzykuje i wydaje nowe IP! Kochajmy MS!

...grałeś?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ma Sony ex'ow wiecej i co z tego im przychodzi? Straty,straty i jeszcze raz straty. MS obral prosta taktyke,inwestuja w 3 marki ktore ludzie kochaja i w ex dlc do cod. Sony moze i wydaje wiecej ex'ow,ale co z tego?

Ty... Ty pracujesz w MS że Cię to cieszy? Super! Firma ma ogromne dochody i nie inwestuje w nowe marki! Firma która tonie w długach ryzykuje i wydaje nowe IP! Kochajmy MS!

Kochajmy Sony - tak szybko odchodzą ;)

Opublikowano
  • Autor

Ja nie rozumiem jak można rezygnować świadomie z ogrania 10-15 gier na 9.5/10. A tak się właśnie dzieje jak się ktoś trzyma uparcie jednej platformy. Najlepsze jest to oszukiwanie samego siebie: "mi to wystarczy", "i tak nie mam jak ograć tego co mam" itp.

10-15 gier na 9.5/10? Rozmawiamy o pojedynczej platformie w tym momencie?

Argument "i tak nie mam jak ograć tego co mam" jest jak najbardziej na miejscu. Ja regularnie sobie zapisuje w notatniku gry do ogrania, oto lista

- Dead Space 2 (2011)

- Dirt 3 (2011)

- Force Unleashed 2 (2010)

- Batman Arkham City(2011)

- Assassin’s Creed Brotherhood (2010)

- Assassin’s Creed Revelations (2011)

- Mafia II (2010)

- La Noire (2011)

- Rayman Origins (2011)

- Castelvania (2010)

- Metro 2033 (2010)

- Dante’s Inferno (2010)

kolejność nieprzypadkowa.

na cholere mi kolejny sprzęt, żeby sporadycznie odpalić jakiegoś exa a potem zbierał kurz?

Opublikowano

M$ kocha swoje pieniądze i nie zainwestuje ich w nowe gierki, sknery yeahbunne

Opublikowano

EDIT: Zresztą to są konsole, kon-so-le! Czy nie za to je kochamy (kochaliśmy?), że podłączasz taką pod TV, wkładasz płytkę i grasz, bo wszystko działa samo z siebie?

pierwszy Xbox, który był nazywany pecetem przez fanów plejstejszyn, był bardziej konsolowy niż ich kochane PokazSlajdów3

Opublikowano

Mozecie mi wytlumaczyc po co MS ma inwestowac w nowe gry,skoro duzy % rynku pokazuje ze ich nie chce?

Opublikowano

Mozecie mi wytlumaczyc po co MS ma inwestowac w nowe gry,skoro duzy % rynku pokazuje ze ich nie chce?

Nie no lepiej wogóle nie inwestować gry, niech ludzie grają w 3 gry na krzyż i płacą za online w nich. Jestem graczem i chcę mieć duży wybór różnorodnych gier. A liczby mnie nie interesują, kto coś chce a czego nie.

Opublikowano

Nie no lepiej wogóle nie inwestować gry, niech ludzie grają w 3 gry na krzyż i płacą za online w nich. Jestem graczem i chcę mieć duży wybór różnorodnych gier. A liczby mnie nie interesują, kto coś chce a czego nie.

Lepiej miec duzy wybor i nie miec nastepnego ps,niz miec 3 gry i miec nastepna ps.Ciekawy pomysl :)Po za tym jak ostatnio sprawdzalem to MS nie pozywal ludzi za zmiane konsoli na ps3.Widac ludzie wola usluge xbl+cod/halo/GoW/BF3. Niz exy.

...grałeś?

Nie pracuje,tylko po prostu nie rozumiem tego napalania sie,ze musi byc milion exow. jak widac nie musi.Ms jest firma ktora chce zarabiac i to robi,sony jest firma ktora chce dawac gracza ex i jeszcze na tym traci.

Edit:

Killzone 3 2.30

God of war 3 4.42mln

Uncharted 3 sprzedaz 4.47mln

Call of duty Mw3 12.16

Te 3 ex'y sprzedaly sie gorzej niz 1 gra multiplatfrmowa na ps3. Z czego w cod stale gra pewnie z 9-10 mln i z tych 9-10mln min.50% kupi dlc. Jestem ciekaw naczym lepiej by wyszli finasowo.Robieniu chorej ilosci ex. Czy np. Zaplaceniu ea i ubi za 2-4 tyg ex na dlc do AC,Fifa,MoH,Madden(usa). Bo mi sie wydaje ze na tym drugim.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Co do wojny co lepsze singiel czy multi kto co woli. Ja mam w.(pipi)ane na multi nie kręci mnie przez kilkadziesiąt/set godzin grać w to samo na tych samych mapach do tego często gęsto z niedorozwiniętymi dzieciakami. Wole w tym czasie ograć kilka/naście różnych tytułów w singlu i o trzymać zróżnicowane doznania. Co do ilości exów MS powinien jednak od czasu do czasu postarać się o coś nowego zwłaszcza po tym jaką tendencje spadkową prezentuje jeden z głównych exów jakim jest Fable. Czwórka albo będzie gwoździem do trumny lub drugim oddechem dla tej serii (mam nadzieje że jednak tym drugim). Co do Fps'ów to dosłownie chce mi się od nich :bad: w tej generacji jest ich stanowczo za dożo starczy mi Killzone na przemian z Halo więcej mi ich nie trzeba w końcu i tak większość to klony cod'a. Ogólnie w tej generacji jest cholernie dużo strzelania jak nie w FPS'ach to w TPS'ach heh gdzie to zróżnicowanie z poprzednich generacji :cray:

Opublikowano

Argument "i tak nie mam jak ograć tego co mam" jest jak najbardziej na miejscu. Ja regularnie sobie zapisuje w notatniku gry do ogrania, oto lista

- Dead Space 2 (2011)

- Dirt 3 (2011)

- Force Unleashed 2 (2010)

- Batman Arkham City(2011)

- Assassin’s Creed Brotherhood (2010)

- Assassin’s Creed Revelations (2011)

- Mafia II (2010)

- La Noire (2011)

- Rayman Origins (2011)

- Castelvania (2010)

- Metro 2033 (2010)

- Dante’s Inferno (2010)

Z tej listy tylko 4 tytuły są warte zagrania, reszta to przeciętniaki na 7. Teraz jest idealny moment na kupienie 2 konsoli, masa gier do ogrania(większość hitów po 30-50zł) no i używaną konsole można wyrwać w cenie nowej gry(no może kolekcjonerki)

.

A co do usług sieciowych to:

psn>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>silver

plus>gold

A najbardziej mnie irytuje że na trialu nie da sie pograć w H3 bo trzeba mieć Golda :verymad:

Opublikowano

Ja również mam wy(pipi)ane na multi, grałem kilka razy na X360, na PS3 też. Pewnie dlatego mam czas na ogranie większej ilości gier zamiast "tracić" setki godzin na jedną. Stąd nawet nie mam już jakiejś wishlisty, wszystko co chciałem przynajmniej liznąłem, a większość skończyłem.

Pleju, dla ciekawości: które to te 4?

Opublikowano

Ja również mam wy(pipi)ane na multi, grałem kilka razy na X360, na PS3 też. Pewnie dlatego mam czas na ogranie większej ilości gier zamiast "tracić" setki godzin na jedną. Stąd nawet nie mam już jakiejś wishlisty, wszystko co chciałem przynajmniej liznąłem, a większość skończyłem.

No cieszę się, że nie jestem sam na tym świecie. Multi to ku.rwa wielka nuda. Jedynie BF 3 byłem w stanie grać po sieci przez 40 godzin ale już powoli mam dosyć.

Opublikowano

No cieszę się, że nie jestem sam na tym świecie. Multi to ku.rwa wielka nuda. Jedynie BF 3 byłem w stanie grać po sieci przez 40 godzin ale już powoli mam dosyć.

+2

Multiplayer jest świetny ale przy jednej konsoli. Metal Slug, Tekken, Mortal Kombat, Crash Bash itd.

Opublikowano

Pleju, dla ciekawości: które to te 4?

- Batman Arkham City

- Rayman Origins

- Castelvania

- Assassin’s Creed Brotherhood

Edytowane przez pleju

Opublikowano

Skoro tak gracie niektórzy tylko w multi w paru tytułach to po co w ogóle kupować śmieszne kąsole. Nie lepiej te kasę władować w modernizację piecyka i nie dość, że mieć tańsze gry to i mniej ułomne, a także ładniejsze?

Dobrze, że jeszcze niektórzy wydają coś więcej niż śmieszne strzelaniny bo już całkiem zwątpiłbym w ten i tak już żałosny rynek gier.

Opublikowano

Multiplayer jest świetny ale przy jednej konsoli. Metal Slug, Tekken, Mortal Kombat, Crash Bash itd.

+100000

PS.

w0eWm.png

Spójrzcie na tagi :DD

Opublikowano

Skoro tak gracie niektórzy tylko w multi w paru tytułach to po co w ogóle kupować śmieszne kąsole. Nie lepiej te kasę władować w modernizację piecyka i nie dość, że mieć tańsze gry to i mniej ułomne, a także ładniejsze?

Dobrze, że jeszcze niektórzy wydają coś więcej niż śmieszne strzelaniny bo już całkiem zwątpiłbym w ten i tak już żałosny rynek gier.

bo jest mniejsze prawdopodobieństwo o oszustwo

Opublikowano

Proste,na ps3 mam za(pipi)ista ekipe do grania.Chetnie bym zagral w Mirror's Edge 2 ale jak widac EA nic nie zapowiada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.