Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Po tym że gry na PC oprócz Diablo, Starcrafta i Warcrafa sprzedają się chvjowo i po drugie, mało kogo pewnie będzie stać na PC, który uciągnie ten tytuł w full detalach, przynajmniej w naszym kraju.

PS. Ten Star Wars wygląda nieziemska, lepiej od Watch Dogs. Już sobie wyobrażam takie KZ4 czy U4 odpalone na PS4. 0________________O

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Część Psiaków zapewne już grzebie przy Ps4, jestem ciekaw jak ich gierka wygląda nawet na obecnym poziomie.

Pewnie fapowooo.

Opublikowano

Jedno jest pewne, wraz ze startem nowej generacji trzeba będzie wyposażyć się w jakiś nowy tv, tak aby pierwsze spotkanie ps4/x3 było jeszcze bardziej efektowne. :)

Opublikowano

Niestety Yeti.

ND zrobi jeszcze UTR i to bedzie koniec.

Opublikowano

Niestety Yeti.

ND zrobi jeszcze UTR i to bedzie koniec.

nie zmyślaj

Opublikowano

Szczerze... jak dla mnie to szału nie robi. Może od strony technicznej jest świetne.. ale mimo wszystko jako całość bez rewelacji... przy czym tutaj pzynajmniej widać było coś, co pewnie zobaczymy na next-genach. Demo od Square Enix to dla gier raczej okolice roku 2020...

Opublikowano
  • Autor

Na co wszędzie wklejasz ten obrazek z nominacjami? :confused: Wiele gier je dostało, ale liczy się zwycięzca (np. obecne na obrazku IGN dało grę targów Tomb Raiderowi).

Żebyś sie koorwa mógł spytać, a co, dupka już boli? Znajdź grę z większą liczbą nominacji, PROTIP: nie ma takiej.

Ładne, na ilu 680kach działa? ;p

Na jednej.

Nie wiem jak na was może to nie robić wrażenia. To co widać jest bardzo blisko CGI robionych przez Blizzarda. Może filmik sam w sobie nie robi takiego wrażenia jak Samaritan, ale i tak jest o_O

http://www.joystiq.c...e-in-the-works/ - czyżby Epic nie chciał czekać z grami na UE4 na next geny?

A kto powiedział że to gra na UE4? Najprawdopodobniej to Unreal Torunament F2P

Opublikowano

Ciekawe jak będzie się prezentować animacja+fizyka ludzkich postaci w UE4. Na nextgenowych pokazach CE3 było mega.

Opublikowano

Czy tylko mi to demko UE4 kojarzy się z grą "overlord" ? Z chęcią przywitam 3cią częśc gry na tym silniku :)

Opublikowano

Nie podoba mi sie jedynie wykonanie tej postaci.

Natomiast sama lokacja wyglada swietnie. Za(pipi)iste sa momenty gdzie wala sie te cegly:)

Opublikowano
  • Autor

Cliff Bleszinski ma już dość gier, które przechodzą się same. - Jeśli Gears of War: Judgment nie wyciśnie z was potu, to znak, że coś robimy źle - zapowiada.

- Gry stały się dużo bardziej liniowe i prostsze. Wygląda to tak, jakby zostało już tylko mnóstwo korytarzy i QTE. Im więcej czasu spędzam przy grach, tym bardziej mnie od siebie odrzucają. Chciałbym wrócić do czasów, w których systemy wchodzą w interakcję z systemami - mówi Cliff Bleszinski z Epic Games w rozmowie z dziennikarzami Eurogamera.

- Kiedy po raz ostatni jakaś gra stanowiła prawdziwe wyzwanie, kiedy czegoś wymagała? Jest powód, dla których produkcje pokroju Dark Souls zaczęły się dobrze sprzedawać - rzucają ci wyzwanie - zauważa. W ten nurt ma wpisać nowa produkcja sygnowana logo Epic Games, Gears of War: Judgment.

- Będziesz ginąć. Kiedy gram w czteroosobowym trybie kooperacji, naprawdę muszę zebrać się w sobie i się w pełni skoncentrować. Jeśli gra nie wyciśnie z was potu, to będzie to znaczyło, że coś robimy źle - stwierdza Bleszinski.

6mSP0.gif

Opublikowano

Trochę beka bo z tego co wiem to żadne Girsy nie były sandboxem a właśnie typowym liniowcem.

Zapewne gdyby robił grę podobną do Uncharted to by napisał, że najlepsza jest liniowa akcja, skrypty.

PS. Żeby nie było, oczywiście nic nie mam do Cliffiego, szanuję go ale to medialny bełkot.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ale o liniowości wspomina tylko troche, raczej skupia sie w tej wypowiedzi nt poziomu trudnosci.

W ogole mam takie wrazenie, ze ostatnio zaczynaja tworcy wracac do tego, zeby najwyzsze poziomy trudnosci czegos wymagaly vide MP3, DS2.

Opublikowano

No właśnie, robi liniowy korytarz z regeneracją zdrowia i zero pretensji do samego siebie. xD

Opublikowano

No właśnie, robi liniowy korytarz z regeneracją zdrowia i zero pretensji do samego siebie. xD

"Cliff Bleszinski, twórca serii Gears of War, przyznał ostatnio, że nie jest do końca zadowolony z kierunku jaki obrała ta seria."

http://www.ppe.pl/news-14681-CliffyB_Gears_of_War_mialo_byc_powazne.html

Już pomijam wypowiedzi w których wychwalał Uncharted 3 i ND heh.

Opublikowano
  • Autor

A co to ma do rzeczy? Gearsy nie przechodzą się same i jest to jedna z trudniejszych gier, na Insane to już w ogóle.

Opublikowano

COD na Veteranie tez jest trudny, i co z tego ? :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ładny ten UE4,ale coś czuje że nextgenowe konsole będą na to za słabe...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.