Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek ty dalej swoje. Czytasz wogole co ludzie pisza czy to zwyczajnie ignorujesz. Nadal nie odpowiedziałeś co takiego zmienia P+ w SAMEJ strukturze PSN. Jezeli coś zmienia to powiedz co bo ja nie zauwazylem niestety.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Niestety, ale ten temat sięgnął mułu ;/. Mendrek, skończ już ten trolling, bo to już przestało być śmieszne. Robisz z siebie tylko i wyłącznie idiotę. A ten typek, co w Zeldę nie grał, bo obejrzał 30s na yt i mu się z Pokemonami skojarzyło to już w ogóle mistrz :).

Mhm, chciałeś nam coś mądrego przekazać ravenie, czy tylko obrażać ludzi? Nie chcę nic mówić, ale to takie posty jak Twój zaniżają poziom tego tematu. To już lepiej kompromituj się pisząc, że usługa cyfrowa P+ to

xD

Mani: Napisałem, dziwne że to raczej Ty ignorujesz zalety jakie przynosi opłacenie abonamentu w PSN, a gloryfikujesz to co daje opłacenie abonamentu w XBL! . Selektywność :)

Opublikowano

Nie gloryfikuję niczego a jedynie odpowiedzialem na Twój post gdzie wyskoczyles z tym iz tak naprawde a zresztą zacytuje :

"Zaznaczam tylko to kto co za tą kasę daje (w przypadku XBL! Gold raczej czego nie daje). I włączam to do oceny obu ofert, nie ukrywam bardzo istotne jest to dla całości sprawy. Oraz co w razie nie zapłacenia daje jedna i druga usługa."

Takze napisałem co prócz grania daje mniejwiecej GOLD. Bo Ty widocznie tego świadom nie jestes i dla Ciebie GOLD=granie w multi, a tak nie jest.

Edytowane przez Mani

Opublikowano
  • Autor

(no chyba że "chmurkę" i automatyczne aktualizacje stawiasz ponad granie online... fanie Halo). Pomijam, że w obliczu darmowych gier to akurat to o czym wspominasz to deser to głównego dania. Dania, którego Ty płacąc niewiele mniej nie masz.

To zdecyduj się w końcu, albo te funkcje są ważne i wymieniasz je jako "atuty" PS+ albo są gó.wno warte, bo XBL ma je za darmo a to gry są najważniejsze. Gubisz się już.

Widzisz, ale na PSN również są promocje np. obecna promocja letnia, która jest dostępna dla posiadaczy PS3 bez P+ . To my mamy za darmo zniżki, Ty opłacasz je w XBL! Gold . I teraz najlepsze. P+ oferuje "zniżki zniżek", czyli często nawet atrakcyjne oferty dla posiadaczy PSN bez P+ stają się jeszcze bardziej atrakcyjne po opłaceniu abonamentu.

W zasadzie to okazałeś mega ignoranctwo, twierdząc że P+ oferując to co oferuje niczego nie zmienia. Tak, 100 % zniżki na różnoraki content (gry, aplikacje, triale godzinne gier AAA, wczesne dostępy do beta wersji, ect. ) to NIC . Serio Ty tak, czy zwykły trolling?

A ty serio jesteś czy specjalnie nie czytasz tego co sie do ciebie pisze? Mani pyta się ciebie jaki związek ma działanie PSN z samym PS+ a ty jak rasowy beton wspominasz o darmowych gierkach. Weź ty się ogarnij albo wyjdź z tego tematu.

Tu powinno być coś takiego jak na foum poly "mamy to omówione", gdzie w punktach byłyby niektóre rzeczy, których podważanie byłoby autofailem i próbą trollowania np.

- PS+ to dobra oferta

- XBL > PSN (jedyną osobą która tego nie akceptuje to, tadaaam, Mendrek).

Opublikowano

A juz byla ciekawa dyskusja to wszedl do tematu Mendrek i Mazzeo i wszystko zepsuli. :/

Opublikowano

A i odnosnie tam tego tematu z Zeldą. Wyznaje zasade, ze jak nie gralem w dany tytul to nie wypowiadam sie na jego temat bo niby co moge powiedziec ? Czy Boss w stage 3 był ciężki do ubicia ? Niewiem na YT wygladało to super easy. Porażka. Jasne ze sam na YT sprawdzam sobie trailery czy gameplay z jakiejś gry ale do pełnej oceny musze osobiscie zagrac.

Opublikowano

Nie gloryfikuję niczego a jedynie odpowiedzialem na Twój post gdzie wyskoczyles z tym iz tak naprawde a zresztą zacytuje :

"Zaznaczam tylko to kto co za tą kasę daje (w przypadku XBL! Gold raczej czego nie daje). I włączam to do oceny obu ofert, nie ukrywam bardzo istotne jest to dla całości sprawy. Oraz co w razie nie zapłacenia daje jedna i druga usługa."

Takze napisałem co prócz grania daje mniejwiecej GOLD. Bo Ty widocznie tego świadom nie jestes i dla Ciebie GOLD=granie w multi, a tak nie jest.

No i ja to uwzględniłem, odpisałem Ci jak sprawa w temacie zniżek, że na PSN występują one nawet bez opłacenia abonamentu, a wraz z opłaceniem abonamentu stają się jeszcze bardziej atrakcyjne. Ty ewidentnie za to nie chcesz uwzględnić zalet abonamentu w PSN względem abonamentu w XBL!

To zdecyduj się w końcu, albo te funkcje są ważne i wymieniasz je jako "atuty" PS+ albo są gó.wno warte, bo XBL ma je za darmo a to gry są najważniejsze. Gubisz się już.

Te rzeczy rozszerzają PSN o dodatkowe funkcje które są fajne. Bez nich jest gorzej, ale nie tak jak w przypadku nie opłacenia abonamentu na XBL! (no chyba, że granie online stoi od Ciebie niżej niż "chmurka" i aktualizacje... fanie Halo). I W PORÓWNANIU do tego co daje OPRÓCZ tych funkcji, to są one deserem. Pysznym, ale jednak deserem.

A ty serio jesteś czy specjalnie nie czytasz tego co sie do ciebie pisze? Mani pyta się ciebie jaki związek ma działanie PSN z samym PS+ a ty jak rasowy beton wspominasz o darmowych gierkach. Weź ty się ogarnij albo wyjdź z tego tematu.

Tu powinno być coś takiego jak na foum poly "mamy to omówione", gdzie w punktach byłyby niektóre rzeczy, których podważanie byłoby autofailem i próbą trollowania np.

- PS+ to dobra oferta

- XBL > PSN (jedyną osobą która tego nie akceptuje to, tadaaam, Mendrek).

To raczej Ty wykazujesz się betonem, skoro usilnie starasz się wydzielić P+ od PSN-u, traktując je jako jakieś obce ciało, tylko dlatego że na tle XBL! wygląda miażdżąco lepiej. P+ jest częścią PSN czy tego chcesz czy nie, i swoją ofertą powoduje że PSN + P+ > XBL! + XBL! Gold . I jak pisałem PSN bez P+ nadal jest lepsze od XBL! Silver .

Innymi słowy Twoje twierdzenie powinno wyglądać tak:

P+ jest ofertą lepszą od XBL! Gold

PSN bez P+ > XBL! Silver

PSN z P+ > XBL! Gold

Mówimy ogólnie porównując co daje jedna a co druga oferta usług online, w zależności czy opłacimy abonament czy nie.

Opublikowano

Że też wam się chce dyskutować z Mendrkiem na temat PSNvsXBL. Przecież juz to tyle razy bylo wałkowane i donikąd prowadziło :wallbash:

Opublikowano

A i odnosnie tam tego tematu z Zeldą. Wyznaje zasade, ze jak nie gralem w dany tytul to nie wypowiadam sie na jego temat bo niby co moge powiedziec ? Czy Boss w stage 3 był ciężki do ubicia ? Niewiem na YT wygladało to super easy. Porażka. Jasne ze sam na YT sprawdzam sobie trailery czy gameplay z jakiejś gry ale do pełnej oceny musze osobiscie zagrac.

I to jest jedyne zdrowe podejście, które zresztą powinno się aplikować do każdej dziedziny życia.

Opublikowano
  • Autor

Że też wam się chce dyskutować z Mendrkiem na temat PSNvsXBL. Przecież juz to tyle razy bylo wałkowane i donikąd prowadziło :wallbash:

Tyle że po każdej przegranej dyskusji on tu wraca i dalej nawija :(

Opublikowano

przecież już mu wypisałem różnice, a on dalej swoje

Opublikowano

Hm, dziwne bo nie pamiętam bym jakąś przegrał.

Przegrywają ci, którzy dają się nabierać na argumenty fanatyków X360.

EDIT: Do poniższego:

Wolę nie, bo skoro polecasz, to znaczy że bierzesz. I widać nie działa.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
  • Autor

Hm, dziwne bo nie pamiętam bym jakąś przegrał.

Przegrywają ci, którzy dają się nabierać na argumenty fanatyków X360.

23.jpg

polecam

Opublikowano

Fanatyków. xD oj Mendrek, chyba tylko Ty jesteś tu fanatykiem.

Opublikowano

Czy jako fanatyk Sony uważałbym konsolę X360 za bardzo dobrą konsolę? :)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

No nie wiem, ja w każdym bądź razie uważam X360 za bardzo dobrą konsolę :)

Opublikowano

Plus jest fajny tylko szkoda że te gry nie pobieraja się zcałą prędkościa mojego internetu...

Opublikowano

I to jest jedyne zdrowe podejście, które zresztą powinno się aplikować do każdej dziedziny życia.

Powtórzę się.

raven@ Grałbyś w Football Managera, kompletnie nie lubiąc piłki nożnej? Nie, choćby nie wiem jak dobra była w swoim gatunku. I nie musiałbyś w to grać, żeby to stwierdzić.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano
Valve pracuje nad nowym silnikiem – powrót plotek o Half-Life 3 coraz bliżej

W Source Filmmaker, programie do przechwytywania i edycji wideo używanym przy produkcjach Valve, znaleziono pliki odnoszące się do next-genowego silnika firmy: Source 2.

Przypominam, że oryginalny Source pojawił się w 2004 roku przy okazji debiutu Counter-Strike: Source i Half-Life 2, zatem najwyższy czas na zmiany. “Współczesne” gry firmy wciąż na nim bazują, pokazując jak bardzo elastyczny i umożliwiający rozbudowę jest to silnik – zapewne jego następca także został zaprojektowany pod takim kątem.

Source Filmmaker pojawił się w zeszłym miesiącu na Steamie i umożliwia darmowe tworzenie filmów przy użyciu postaci z gier takich jak Team Fortress 2.

W kwestii poszlak o Source 2 stanowisko Valve brzmi:

“Nie chcemy się przechwalać, ale Source to najbardziej elastyczne, wszechstronne i potężne środowisko do tworzenia gier i ma stać się jeszcze lepsze.”

Zobaczymy co z tego wyjdzie – z pewnością najważniejszych zasobów, czyli czasu i pieniędzy tej firmie nie brakuje, a najlepszą grą do pokazania nowej technologii będzie Half-Life 3… Bo w trzeci epizod chyba nikt z nas nie wierzy.

http://www.niezgrani.pl/2012/08/06/valve-pracuje-nad-nowym-silnikiem-powrot-plotek-o-half-life-3-coraz-blizej/

Opublikowano

Plotki, ploteczki itd, a ja się pytam, gdzie mój epizod:3???

Nie wiem kto w Valve wpadł na pomysł wydania tych epizodów zamiast zwykłego dodatku, ale powinien wylecieć z tej firmy na bruk.

I pomyśleć, że jeszcze parę lat temu miałem nadzieję, że jeszcze może wydadzą dodatek z dalszą historią Sheparda z Opposing Force ...

Opublikowano

ledwie się zmieścił na tej fotce, może to jakiś krewny Roziego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.