Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

http://polygamia.pl/...i___Steam_.html

Cóż to kryje się pod piękną powłoką Steam'a? Poczytajcie powyżej.

w psn/xboxlive na 99% nie jest inaczej.

wiec twoja wbita jest nieudana ;)

Edytowane przez szpic

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

nie jest na PSN + ;)

Opublikowano

Nie musisz być podłączony do tych usług żeby grać w gry które stamtąd ściągnąłeś. Jeśli trzeba być zalogowanym do Steam aby odpalić grę to jest jednak trochę inaczej. Na PSN/XBL możesz grać w te gry (oczywiście mówię tu o singlu) nie będąc zalogowanym więc jednak jakaś różnica jest :P

Pozostaje tylko kwestia jak Ci padnie konsola to aby mieć dostęp do tych gier wtedy będziesz oczywiście musiał zaakceptować regulamin aby ponownie pobrać kupione treści.

Opublikowano

Nie musisz być podłączony do tych usług żeby grać w gry które stamtąd ściągnąłeś. Jeśli trzeba być zalogowanym do Steam aby odpalić grę to jest jednak trochę inaczej. Na PSN/XBL możesz grać w te gry (oczywiście mówię tu o singlu) nie będąc zalogowanym więc jednak jakaś różnica jest :P

Steam od początku pozwala sie uruchomic w trybie offline i grac w gry.

fail!

Opublikowano

haha, zaraz Mendrek napisze że PSN jest lepsze niż Steam

ciekawe kiedy do niego dojdzie, że PSN jest niewiele lepsze niż to co miał pierwszy Xbox 10 lat temu... Mendrek, najlepiej kup sobie tego Xboxa, sprawdź i potem oceniaj zanim zaczniesz znowu pitolic na forum o rzeczach o których nie masz pojęcia.

Opublikowano

Steam od początku pozwala sie uruchomic w trybie offline i grac w gry.

fail!

Sam jesteś fail. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to się nie udzielaj na forum. Napisałałem wyraźnie "Jeśli" więc nic z góry nie założyłem, że trzeba byc podłączonym do steama.

Opublikowano

Nowy Xbox już na starcie będzie failem

O nowej konsoli Microsoftu nie wiemy jeszcze nic, nie została nawet zapowiedziana - jednak jeden z przedstawicieli firmy dał do zrozumienia, że konsola będzie działać na Windowsie 8

Brian Hall z Microsoftu, rozmawiając z dziennikarzami The Verge, powiedział - być może niechcący - że nowy Xbox będzie zintegrowany z nową wersją systemu Windows.

"Zdecydowaliśmy, że czas zrobić coś nowego, wprowadzić najlepsze elementy z naszych programów i złożyć je w jedną całość, zaimplementować je w nowych produktach, które będą połączone z Windowsem 8, z nową wersją pakietu Office, jak choćby nowy Windows Phone, czy nowy Xbox" - zdradził Hall.

Słowa te możemy usłyszeć w poniższym wywiadzie:

http://gramynamaxa.pl/news/3344-nowy-xbox-z-windowsem-8

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano
  • Autor

No, heheh beczunia lajonel, a wiesz że system w X360 też bazuje na windowsie? Dokładnie to na kernelu Windowsa NT. Z resztą pierwszy Xbox też, ale pewno tego nie wiesz, bo w tamtych czasach z dywanu na podłogę skakałeś.

Wielka to tajemnica przecież że system w nowym klocku również będzie bazował na zmodyfikowanych wersjach ostatnich wersji okienek.

Opublikowano

no kręcenie beki przez sonybota z software nowego Xa patrząc jak $ony ogarnia ten temat wygląda zabawnie :)

oby nowe konsole były prawdziwymi kombajnami multimedialnymi bo obecnie mój smartphone potrafi więcej niż wszystkie 3 current geny razem wzięte.

Opublikowano

Jak wy kurde mozecie taka wage przywiazywac do grafiki?!

najglupsza grupa wsrod graczy

Edytowane przez mate5

Opublikowano

A kto tutaj o grafice mowi ?

ps. Starusieńki DreamCast (najlepsza konsola ever !) również był na windowsie.

Opublikowano

Dreamcast też hulał na windowsie ;]

dem spóźniłem się:P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dreamcast też hulał na windowsie ;]

dem spóźniłem się :P

Tylko o 4 godziny, nikt nie zauwazy ;).

A propos tematu, ostatnio staralem sie byc neutralny w osadach Chlebak vs Pudlo, jednak teraz sie konkretnie w(pipi)ilem i mam ochote zabawic sie w Hulka House Edition z PS3. Miesiac temu wlaczylem pleja zeby z dysku przegrac na pena kilka utworow, j3but, update. Dzisiaj wlaczam pleja, bum, kolejny (pipi) update, i jakby tego bylo malo, to (pipi) pobiera sie chyba z predkoscia 1kb/s przy laczu 50mb/s. Zapuszczam sobie odcinek Family Guya ktory trwa 22 minuty, ogladam, odcinek sie konczy, patrze na pleja, dziwne, jeszcze wlaczony, przelaczam wiec HDMI z PC na PS3 i co widze ? Ze sie kur*a 4% dopiero pobralo.

I tyle z mojego ponownego ogrywania MGS'a 4. (pipi)e to, wlaczylem Xboxa i zaczalem instalowac GTA a w miedzyczasie wylewam tutaj gorzkie zale, moze jak przejde GTA z dodatkami to update sie skonczy. Ale do tego czasu pewnie wyjda juz Sleeping Dogsy wiec plej znowu pojdzie w odstawke na blizej (dalej!) nieokreslony termin.

But seriously, jak to jest ze na Xboxie updatey sa w uj rzadziej, oraz jak w przypadku dashboarda trwaja max 5 minut ?

PS. 7%

Rageman.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A nie, to u mnie aż tak źle z prędkością nie było. Dzisiaj ściągnąłem demko Uncharted (1,2 GB) w 40 minut, co daje jakieś 4 mbps (łącze ma 10 mbps). Przynajmniej za darmo*.

I jeszcze tylko spytam: czy mi się tylko wydaje, czy PSN jest dużo biedniejsze w content (konkretnie dema gier) niż XBL? Serio pytam, bez żadnego przekąsu.

*Od razu sprostuję dla tych, co Xboksa na reklamach tylko widzieli (hi Mendrek!): nie trzeba mieć XBL Gold! by pobierać dema.

Opublikowano

No PS3 akurat wstrzymuje pobieranie podczas oglądania filmów (np na BD) co jest straszną głupotą. To samo przy większości gier, nawet tych które nie chodzą z dysku.

No i samo ściąganie to jakies kpina, transfer z dupy.

Edytowane przez Square

Opublikowano

I jeszcze tylko spytam: czy mi się tylko wydaje, czy PSN jest dużo biedniejsze w content (konkretnie dema gier) niż XBL? Serio pytam, bez żadnego przekąsu.

zawartość PSN jest duuużo biedniejsza od XBL (gry, dema, filmy) MS stawia wymogi że każda gra XBLA musi mieć demo coś co nie istnieje na PSS i gry często kupuje się w ciemno, $ony nie jestem pewien ale chyba nawet wywala stare dema dużych gier a na x360 mogę sobie sprawdzić zabytki z 2005 nawet :)

Opublikowano

Na PSN jest dużo mniej demek. W dodatku tylko część gier arcade ma swoje demka na PS3 (na X360 wszystkie co do sztuki).

Opublikowano

Dzisiaj 11 GB Ghost Recon: Future Soldier z PSS ściągnęło mi w 80 minut. Rekord (pipi)a! :D Czyli przy necie 25 Mb szło prawie z pełną prędkością. To był pierwszy i zapewne ostatni taki przypadek :P

Opublikowano

Czyli nawet płacąc za PS+ (dużo więcej, niż 130 zł rocznie) mam mniej contentu niż nie płacąc nic na XBL! ? Faaaajnie :).

Czekamy na ripostę Mendrka!

Opublikowano

Dzisiaj 11 GB Ghost Recon: Future Soldier z PSS ściągnęło mi w 80 minut. Rekord (pipi)a! :D Czyli przy necie 25 Mb szło prawie z pełną prędkością. To był pierwszy i zapewne ostatni taki przypadek :P

Tak przy okazji się spytam

Ghost Recon z PSS jest PL?

Opublikowano

Wchodze na GOD na XBL i sprawdzam cene Skyrim - 4240MSP = 140zl O_o Na legalu i bez kombinacji. Oby M$ nie zrezygnowal z MSP :P

Opublikowano

Kiedyś byl news na FPE ze ma zrezygnować. Na razie chyba sie na to nie zanosi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.