Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Co do TLG pod inna nazwą i trochę zmienionej formie kto wie może kiedyś i ujrzy światło dzienne....

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ta gra musi wyjść, bo Sony już się doszczętnie upokorzy w tej generacji i kolejny dowód na to, jak Japonia się stoczyła na przestrzeni kilku lat.

Opublikowano

cichooo, ta gra nie może być olana, za dużo w to pieniędzy włożyli.... right? prawda, Mendrek? Mersi?? Lioneeeel?!?!

SHHMi.gif

Opublikowano
  • Autor

Sony zwyczajnie okłamuje od lat swoich fanów i mami ich zapowiedziami gier, których potem nie wydaje. Agent, The Last Guardian, FF XIII Versus. Cóż za perfidia.

I CO NA TO MENDREK

Opublikowano

No i co roku te tytuly byly na liscie exow dla PS3 xD

Opublikowano

ej, ej spokojnie, wyjdą na PS4 już za rok/półtora ;)

Sony. Believe.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Ja w ogóle zakazałbym, żeby developerzy nie zapowiadali gry gdy nie jest jeszcze ona "prawieskończona", pomijając szlify oczywiście, i gdy nie ma już praktycznie żadnych szans na jakąś wpadkę/upadek firmy/whatever. Najlepiej by było zapowiadać jakoś 1,5 roku przed premierą GÓRA, oszczędzą nerwów fanom tylko.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Bo Versus najprawdopodobniej stał się FFXV i multiplatofrmą (celującą głównie w WiiU). Żaden to szoker.

Opublikowano
  • Autor
Abandonment Notice! On Monday, August 6, 2012, status on the THE LAST GUARDIAN trademark changed to ABANDONED - NO STATEMENT OF USE FILED. Apply Now for this name starting at $159!

xDDDDDD

Myślę że i zaoszczędzone pieniądze na przeciętniackich exach z ocenami 6/10 jak Twisted Metal czy Starhawk też się przydadzą.

Opublikowano

Myślę że i zaoszczędzone pieniądze na przeciętniackich exach z ocenami 6/10 jak Twisted Metal czy Starhawk też się przydadzą.

TM: 76 na metacritic!!1

SH: 77 na metacritic!11

Opublikowano

no nie wiem co jest zabawnego w tym, że zostaje wycofana gra, która mogłaby być naprawdę niesamowita jak poprzednie tytuły Team ICO. Ale kto wie, może zmienili tylko nazwę (na Rain... albo Until Dawn? :P )

Tak w ogóle można wierzyć cyferkom w vgchartz? Bo obserwuje je tydzień w tydzień i PS3 zawsze o kilkadziesiąt tysięcy więcej się sprzedaje. Teraz to nawet Wii się więcej sprzedało niż 360 oO

Śmieje się z tych, którzy nadal wierzyli.

Co do vgchartz to ja nadal patrzę, ale master of numbers don mówi że od jakiegoś czasu dają oni ciała, więc sam już nie wiem :confused:

Śledzę regularnie VGC od jakiś 5 lat. Im bardziej się generacja rozrastała tym większe były błędy w szacunkach (bo trzeba pamiętać, że to statystyka oparta na pewnych założeniach z obserwacji pewnego wycinku rynku), co jest akurat zrozumiałe. Od jakiś 18 miesięcy nie przeglądam w ogóle ich danych bo zwyczajnie nie ma już sensu. Można te dane teraz traktować jako takie ogólne spojrzenie na rynek, ale bez przykładania szczególnej uwagi do konkretnych liczb.

A co do TLG - miałem tę grę w pupie, ale przykro mi bo wiele osób na forumie czekało na tę produkcję.

Co do Versusa - nie ma się co łudzić, że ta gra wyjdzie, szczególnie po doniesieniach, że nad trupem jakim jest FFIV pracuje 300 osób, a na horyzoncie jest trzecia część FFXIII. Gdyby Versus był w produkcji, to by już dawno wyszedł. Dla mnie to akurat był jeden z najmocniejszych argumentów za kupnem PS3. Shit happens.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

z versusem ostatnio też były takie ploty, a parę dni po tym squre na twitterze potwierdziło,że gra ma się dobrze. Poczekajmy na TGS, tam jest być albo nie być dla obu pozycji.

Opublikowano

Dokładnie ja czekam na oficjalne info i ciągle wierze że tlg nie zostalo anulowane

Opublikowano

Sony jest mistrzem w ściemnianiu, pamiętacie bajki przed premierą PS3? To teraz mamy gry widma. :whistling:

tak btw. ciekawe czy PS4 będzie dość mocne na multiplatformy, bo widać że PS3 nie daje rady z nimi, nawet wyłączenie AA i obniżenie rozdziałki nie pomaga, bo i tak płynność w większości przypadków leci na pysk :rolleyes: oj słabiutka ta pseudo konsola :bye:

Opublikowano

Może TLG jest zarejestrowany gdzie indziej. Np. FFXIII-2 nie ma w tej bazie danych, a gra przecież wyszła :P

Opublikowano
  • Autor

z versusem ostatnio też były takie ploty, a parę dni po tym squre na twitterze potwierdziło,że gra ma się dobrze. Poczekajmy na TGS, tam jest być albo nie być dla obu pozycji.

The NoA for the Last Guardian mark was actually issued in Jan. 2010, which would give a limit to Jan. 2013 to prove use in commerce.

Use in commerce meaning Sony has to prove they released the game, which I guess they realized wasn't going to happen by January.

ivW9fJ769HNeL.gif

<umieram>

Opublikowano

Gaf nie zawodzi nigdy:

f01yl1.jpg

Opublikowano

I to jest najlepsze z PS3, że jak ubędzie jakiś mocny ex, to shit happens jest tuzin innych (TLOU, Ni no Kuni, R&C:QF” , itd. ) , a nota bene w TLG wierzyli już chyba desperaci.

A teraz wyobraźcie sobie, że odpada ex z X360 (np. GoW, albo Forza). Robi się biednie jak na rumuńskim targu. No, choć w sumie od prawie dwóch lat to tyle tych exów wychodzi na X'a , że nie ma za bardzo co odpadać :D

Ogółem szkoda TLG. Team ICO robił sztukę z gier. Z pechowej dwójki, wolałbym aby Versus padł, ale cóż... Umarł ex, niech żyje nowy ex .

Opublikowano

Last Guardian by mógł wyjść, bo ICO i SotC to były jedne z lepszych gier jakie kiedykolwiek wyszły. Co się tyczy Versusa to lepiej jak to już nie wyjdzie.

Po spłodzeniu takich średniaków jak FFXIII/ XIII-2 i jakich śmieciowych płatnych DLC do tego drugiego lepiej niech już dają te kasę z produkcji tych śmiesznych tytułów na studia,które wykupili jak choćby Eidos. Ci przynajmniej stworzyli bardzo udaną kontynuację Deus Ex.

Opublikowano

I to jest najlepsze z PS3, że jak ubędzie jakiś mocny ex, to shit happens jest tuzin innych (TLOU, Ni no Kuni, R&C:QF” , itd. ) , a nota bene w TLG wierzyli już chyba desperaci.

w chuuuuuuuuuj mocny ex, jeszcze jakby to był pełnoprawny ratchet to co innego a to będzie taka popierdóła jak QfB

Opublikowano

Nowy Deus jest w produkcji, ale pewnie już na next gen'y :)

Fic, ale to ma być taki Ratchet.

Opublikowano

w TLG wierzyli już chyba desperaci.

Czy ty przypadkiem nie byłeś jednym z nich? Just for shit & giggles...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.