Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Największa bolączką CoD jest ogromny auto-aim i ogromne dmg broni. W 3/4 przypadkach wygrywa ten, który zacznie pierwszy strzelać lub kto kogo pierwszy zauwazy.

I to jest wada, że bronie nie strzelają z kapiszonów i nie trzeba wpakować 3 magazynków by kogoś ubić?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Killstreaki to mniej więcej coś na zasadzie walki czołgu z piechotą w battlefieldzie, można sobie z tym poradzić, aczkolwiek, zanim się tego nauczymy, możemy przestać grać w dany tytuł. Dla mnie akurat patent jest dobry, może z wyjątkiem losowych nagród. Za to z punktami 4 i 5 się zgadzam, bywa to mocno denerwujące

Opublikowano

Wiem że to moze się głupie wydawać ale tego nowego medala kupowalbym tylko...dla fabuły... bo do multi dalej będę mial starego zabugowanego BF3

Opublikowano

Największa bolączką CoD jest ogromny auto-aim i ogromne dmg broni. W 3/4 przypadkach wygrywa ten, który zacznie pierwszy strzelać lub kto kogo pierwszy zauwazy.

I to jest wada, że bronie nie strzelają z kapiszonów i nie trzeba wpakować 3 magazynków by kogoś ubić?

Dla skillowców - tak. Ale kto szuka skilla, ten nie kupuje CoDa :) Ja tam lubiłem jak grałem z kumplami na splicie dla 4 w MW2 tryb gdzie ustawialiśmy one hit one kill, niezły ubaw :D

Opublikowano

Przecież w CoDy gra się dla jaj, nigdy nie brałem tego multi na poważnie, no może oprócz CoD4. Tak to można się ponabijać z dzieciarni oblegającej serwery.

Opublikowano
  • Autor

Czego się wychylasz, jak w multi nie grasz?

Opublikowano

Oczywiście, że tak i to OGROMNA. Wystarczy trochę ruszyć głową. Przecież chodzi o umiejętności, wygrywać powinien ten, kto posiada lepszy skill, a nie ten który ma większego farta.

Dla tego gram tylko w multi gdzie dmg broni jest niskie (Halo, Girsy, Uncharted, dawno temu pierwsze Resistance), bo wiem, że jeżeli ktoś mnie zabił, to tylko i wyłącznie dla tego, że był w tym momencie lepszy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

COD od dawna jest kierowany do takich graczy, więc nie wiem czego Ty oczekujesz? chcesz skilla? Halo się kłania, proste!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Oczywiście, że tak i to OGROMNA. Wystarczy trochę ruszyć głową. Przecież chodzi o umiejętności, wygrywać powinien ten, kto posiada lepszy skill, a nie ten który ma większego farta.

Dla tego gram tylko w multi gdzie dmg broni jest niskie (Halo, Girsy, Uncharted, dawno temu pierwsze Resistance), bo wiem, że jeżeli ktoś mnie zabił, to tylko i wyłącznie dla tego, że był w tym momencie lepszy.

Jest jeszcze taka teoria, że można wygrywać dzięki lepszemu manualowi, a multi CoDa jeżeli już, to tylko na tym to polega (czyli kto kogo szybciej zobaczy i nakieruje na muszkę)

Opublikowano

Jest jeszcze taka teoria, że można wygrywać dzięki lepszemu manualowi, a multi CoDa jeżeli już, to tylko na tym to polega (czyli kto kogo szybciej zobaczy i nakieruje na muszkę)

Tak chyba jest też w prawdziwym życiu. CoD ma najlepszy multi, confirmed.

Opublikowano

Dobrze chociaż, że CoD'y są jeszcze w miarę atrakcyjne dla pojedynczego gracza. Intensywne, pompatyczne kampanie i całkiem fajne tryby, takie jak Spec Ops (zwłaszcza w MW3 jest naprawdę w co grać, ja multi nawet nie ruszyłem).

Opublikowano

Tak chyba jest też w prawdziwym życiu. CoD ma najlepszy multi, confirmed.

No nie jest tak, bo inaczej wojny przypominałycy filmy z Rambo, gdzie gostek ustawia się centralnie na środku placu i dzięki lepszemu refleksowi wybija hordy wrogów wypadających z krzaków

Opublikowano
  • Autor

Dobrze chociaż, że CoD'y są jeszcze w miarę atrakcyjne dla pojedynczego gracza. Intensywne, pompatyczne kampanie i całkiem fajne tryby, takie jak Spec Ops (zwłaszcza w MW3 jest naprawdę w co grać, ja multi nawet nie ruszyłem).

qK2o5.gif

obejrzałem dziś większość filmików z multi BO2, a pokaz śmiesznego singla z E3 wyłączyłem po minucie. CoD mógłby w ogóle nie mieć kampanii, bo grają w nie tylko zwyrol i słupek. No i don.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Właśnie przeglądam te materiały z Gt i multi chyba zapowiada się całkiem nieźle. No, zobaczymy co z tego wyjdzie. Może nawet faktycznie kupię BO2 w premierę, tak jak pierwszego BO.

Czy mamy szansę na prawdziwie udany, skillowy multi od czasów CoD4?

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

I ja :P

Opublikowano

Co wy chcecie fabuła w BO byla fajna i trochę ciekawa

Opublikowano

Tak jak pisałem na statutach dla mnie black ops 2 to zakup obowiązkowy :) BO1 ma wciąż dobre multi w ch*j lepsze niż mw3, brak killstrikow na plus, żeby usunęli quickscoop, nad kodem sieciowym popracowali i będziemy mieć kolejna dobra grę w multi :)

Opublikowano

chyba już zdementowali, przykro mi

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Czytam Batman Arkham, a tu się okazuje, że to tylko ten port na WiiU. :unsure:

Opublikowano

Half Life 3 to serio robi się z tego mega bańka. Oczekiwania urosły do kosmicznych rozmiarów, jeśli gra będzie "tylko" bardzo dobra, to zostanie zjechana z góry na dół. W zasadzie na miejscu Valve bym sobie darował i poczekał aż każdy straci nadzieję. Inaczej może skończyć podobnie jak DNF - który gdyby nie był Duke Nukemem to byłby nawet dobrym fps-em... ale Duke Nukem to nie jest coś co może być "dobre". Tak samo Half Life.

Opublikowano

tam ponoc pisye po niemiecku:

przewidywane premiery ( w oparciu o internet, blogi itp)

zwykly pr aby wiecej ludzi przyjechalo

Opublikowano

Weź mendrek w ogóle nie zestawiaj half-life'a i duke'a w jednym zdaniu bo to obraza.

Ok, masz rację. Przepraszam Cię Duke, zagalopowałem się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.