Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ja odpaliłem raz przez przypadek. Nawet nie wiem o co w tym chodzi. xD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

@Vesper

To jest przykład tego jakie podejście do tworzenia gier ma Valve. Nikt im nie kazał robić SI dla karaluchów (tak, to jest SI a nie skrypt) czy implementować zachowań stadnych dla houndeye. Jedynka była rewolucyjna, dwójka rewelacyjna i pod wieloma względami przebijała poprzedniczkę. Do tego zrobili dwie bardzo udane i również innowacyjne gry logiczne, najlepszy zombie survival do multi (którym zreszą zapoczątkowali boom) a ich sieciowy fps to chyba jedyna gra tego typu gdzie ludzie wchodzą aby się odprężyć a jak ktoś padnie to w głośnikach słychać jego śmiech a nie "f u fakin' nab".

Opublikowano

home jest tak dobry, ze od czasu jak mam ps3 nawet nie odpalilem tego.

;D

to skąd wiesz, że jest dobry lub zły?

skoro trailery, filmy, cala ta reklama sony ( wirtualne wycieczki po e3 itp) nie zacheca kogos aby nawet z ciekawosci odpalic to dla mnie = szajs

Opublikowano
  • Autor

a ich sieciowy fps to chyba jedyna gra tego typu gdzie ludzie wchodzą aby się odprężyć a jak ktoś padnie to w głośnikach słychać jego śmiech a nie "f u fakin' nab".

TF2 prawda? bo przez chwilę myślałem że mówisz o CSie :lol:

Opublikowano

CS jest właśnie dokładnym przeciwieństwem tego co napisał. XD

Opublikowano

@Vesper

To jest przykład tego jakie podejście do tworzenia gier ma Valve. Nikt im nie kazał robić SI dla karaluchów (tak, to jest SI a nie skrypt) czy implementować zachowań stadnych dla houndeye. Jedynka była rewolucyjna, dwójka rewelacyjna i pod wieloma względami przebijała poprzedniczkę. Do tego zrobili dwie bardzo udane i również innowacyjne gry logiczne, najlepszy zombie survival do multi (którym zreszą zapoczątkowali boom) a ich sieciowy fps to chyba jedyna gra tego typu gdzie ludzie wchodzą aby się odprężyć a jak ktoś padnie to w głośnikach słychać jego śmiech a nie "f u fakin' nab".

To już 5 lat od Episode Two. Czym różnił się EO od HL2? Czym EO od E2? Zgadzam się, w swoim czasie zrobili coś rewolucyjnego, ale od tej pory nie potrafią wymyślić czegoś równie odkrywczego. Jak inaczej wytłumaczyć brak choćby zapowiedzi HL3, najmniejszych info?

A co do Portala:

Portal stworzono jako semi-sequel dla darmowej gry Narbacular Drop, stworzonej jako testowy projekt przez studentów DigiPen Institute of Technology. Twórcy tej gry zostali zatrudnieni w Valve[1].

PS. Też pomyślałem o CS. :D Source już nie odniósł takiego sukcesu. ;)

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

przecież oni juz nie musza wydawać gier, a teraz to mają pewnie zmartwienie z W8 ...

Opublikowano

i w HADE będzie można oglądać!

płacić abonament aby moc ogladac YT NA XBOXIE :rofl2:

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

@Vesper

Przez te 5 lat wydali dwa Portale, dwie części L4D a teraz wydają nowego CS oraz Dota 2. Niech skończą jedno i dopiero zabierają się za drugie. Dodatkowo siedzą przy nowym silniku, którego tworzenie też zajmuje trochę czasu. No i nie zapominajmy, że maja też pod sobą cały Steam a jest ich tylko ok 300.

i tak, miałem na myśli TF2, nie CS 1.6

Opublikowano

i w HADE będzie można oglądać!

płacić abonament aby moc ogladac YT NA XBOXIE :rofl2:

Na X360 też jest w HD.

Nikt nie kupuje golda, żeby YT na konsoli oglądać LOL.

Opublikowano

Fakt, Gold jest jeszcze potrzebny do Facebook'a i Twitter'a. No i przeglądarki.

Opublikowano

Don

Tyle że ja za korzystanie z yt na ps3 nie będę nic musiał płacić...

Opublikowano

Figaro, co mają mówić skoro YT na X360 JEST, czy ty to (pipi)a łapiesz czy trzeba narysować XD

Opublikowano

a za korzystanie z IE na x360 też trzeba mieć Golda?

Opublikowano

Trzeba

Opublikowano

EA wszystkie gry pokazuje na xbox'ie :)

Bam!

Opublikowano

So?

Opublikowano

So?

ps3 jest za slabe na nowe gry EA

Opublikowano

Słaba ta konfa EA, nic ciekawego.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Nudna jak Summer Showcase

Opublikowano

szpic wyjdź proszę cie wyjdź kolejny głupawy troll

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.