Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

szpic wyjdź proszę cie wyjdź kolejny głupawy troll

tak na serio zdziwilo mnie to, ze pokazują na xbox'ie

poniewaz jak pamietam zawsze pokazywali na ps3.

taka odmiana nagle

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

to wszystko było na pc z kontrolerem xboxa

Opublikowano

"Gry Nintendo są skierowane do młodszych graczy" - typowy polski "gamer"

Gry Nintendo są skierowane dla każdego gracza, lecz nie każdy potrafi się w nich odnaleźć i wtedy rozpoczyna się wszechmodne dziś hejtowanie wszystkiego co popadnie.

Opublikowano

Na PSP Killzone był supcio. Na Vitę zapowiada się koszmarek

Opublikowano

Ja chce czegoś godnego na tej konsoli a nie znane licencje. Wiecej gier pokroju Gravity rush.

Opublikowano

Dokładnie Mani

Od dłuższego czasu myślę o kupnie Vity ale hamuje mnie myśl że większości tytułow są dostępne na PS3/X360 a dla samego Gravity Rush,LBP i nowej gry MM nie będę wydawał 1000zl.

I się wcale nie dziwię że Vita tak słabo sie sprzedaje...Wątpię żeby COD Vicie pomógł...

Opublikowano

I się wcale nie dziwię że Vita tak słabo sie sprzedaje...Wątpię żeby COD Vicie pomógł...

No pod względem finansowym powinien pomóc.

Opublikowano

Na NDSa CoDy sprzedały się słabo (poniżej bańki każda część), więc nie jest powiedziane, że na Vita będzie hitem sprzedażowym

Opublikowano

Gravity Rush jest fajne do momentu kiedy z grą masz styczność na trailerach. Grałem w MM i stwierdziłem, że ją się lepiej ogląda niż w nią gra, niestety :/

Team odpowiedzialny za Vitę przez ostatnie 6 lat chyba w jaskini żył bo powielają błędy PSP i to chyba nawet ze zdwojoną siłą. To nie jest 3DS, że puszczą Mario w obojętnie jakiej formie i konsola popłynie na fali. Miłośnicy LBP, Killzone, Resistance, AC wyłożą lachę na Vitę bo lepsze i za mniejsze pieniądze mają na PS3. Co tu dużo mówić, najlepiej zapowiadająca się gra - IOTA, jeśli dobrze widziałem nie wyjdzie na święta... zamiast tego będzie Black Ops...

Opublikowano

Na NDSa CoDy sprzedały się słabo (poniżej bańki każda część), więc nie jest powiedziane, że na Vita będzie hitem sprzedażowym

Bo na NDS wygladały jak kupa (a tutaj wygląda nieznacznie gorzej od wersji z duzych konsol), plus w tym przypadku mocno wyreklamują tę gierkę, dajac w bundlach z konsolą itd.

Gravity Rush jest fajne do momentu kiedy z grą masz styczność na trailerach. Grałem w MM i stwierdziłem, że ją się lepiej ogląda niż w nią gra, niestety :confused:

Zdaje się, że akurat taki tytuł nie powinno się oceniać po kilku minutach.

Nie, w sumie żaden tytuł nie powinno.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mi to wyglądało na zbyt duży orient na głaskanie ekranu kosztem tradycyjnego gameplay'u.

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc na Vicie też nie wygląda dobrze. Plus robi ją Nihilistic, team od fantastycznych gierek typu Resistance na Vitę, Conan, albo Marvel Nemesis. Będzie crap

Opublikowano

Crap, który się sprzeda :P Casuale nie wiedzą, że jakiś Nhillistic ssie, czy pierwsze recenzje są słabe.

Opublikowano

Już to kiedyś mówiłem, ale powiem jeszcze raz. Nie powinno się wypowiadać na temat jakiejś gry nie mając z nią osobistej styczności na zasadzie "oglądałem trailery, widziałem jak kumpel gra, patrzyłem na gejmpleje z jutjuba" czy nawet grając w wersję demonstracyjną, bo to po prostu brzmi żenująco jak ktoś utwierdza się w jakiejś negatywnej opinii nt. konkretnej gry, a zagrał w nią na standzie w MM czy innym Empiku, albo przeczytał recenzję w internecie czy obejrzał trailer.

Opublikowano

Ja tu tylko mowie to samo co DON, że powielane są błędy z PSP. Zamiast dawac nowe IP, dla których warto kupić tego handhelda to wszyscy po najmniejszej linii oporu robią ubogie porty bądz gry na znanych juz licencjach. Czy warto będzie kupić LBP na vite załóżmy za 199 zł, kiedy ta sama gra na PS3 bedzie za 50% tej sumy ? Dont think so.

Opublikowano

Czy warto będzie kupić LBP na vite załóżmy za 199 zł, kiedy ta sama gra na PS3 bedzie za 50% tej sumy ? Dont think so.

Więc kup LBP2 za 50zł, wsadź PS3 z telewizorem do kieszeni i jedź w podróż czy idź posiedzieć w kolejce do dentysty.

Niektórzy chyba zapominają po co Vita (czy PSP) zostały stworzone - właśnie do tego, żeby można było grać dosłownie wszędzie, a w czym problem, że ktoś będzie sobie chciał pograć w jakieś kopie gier z dużych konsol w podróży? Jak ktoś chce grać tylko w domu to kupuje PS3, bo to jest dla niego najlepszym rozwiązaniem i w tym wypadku wydawanie 900zł na Vitę mija się z celem.

No i nie przesadzajcie proszę z tymi cenami.

Opublikowano

Wlasnie mi o to chodzi ze ja nie chce siedząc w kolejce do dentysty grac w to samo co mam w domu na stacjonarce. Chce czegoś innego. Innych gier a nie tego samego co mam na stacjonarce. Po co wtedy miałbym kupić handhelda mając te same gry na dużej konsoli ? Bezsensu. Kupić handhelda (1000zl) + kolejny raz kupowac tą samą gre, którą mam juz w domu.

Opublikowano

Chyba kupie jednak znowu plejaka. Patrze, że slimke tanio można wyrwać. Ostatnio pozbyłem się go gdzieś tak po premierze Uncharted 2. Zrobiłem sobie tak z ciekawości listę gierek, w które z chęcią bym pograł i przyznam, że troche tego jest.

Disgaea 4

Gt5

Uncharted 3

Ico i SOTC

Infamous 2

Jak and daxter Collection

Wipeout hd

Journey

I jeszcze w przyszłości

Last of Us

Puppeteer

Rain

Czy coś ciekawego pominąłem? Aha, i jak z awaryjnością slimek? Można pakować się w używkę?

Opublikowano

Slimy są zdecydowanie mniej awaryjne niż FATY,ale jak się nie dba o konsole,nieczysci się jej z kurzu,trzyma sie w miejscu gdzie konsola nie może "odychac" to yloda szybko się złapie

Jedyna moim zdaniem wadą slimek jest to że po dłuższym graniu "strzela"

Opublikowano

Z cyklu "Jebanie graczy dla kasy" czyli dodatek do singla.

6Mvzj.png

Opublikowano

Co za roznica, czy do singla, czy do multi? Za takie gow.na nie powinno sie nic placic. No, ale jesli gracze sa gotowi wylozyc kase na tego typu "dodatki", to wiadomo, ze wydawcy beda doic ile wlezie. Takie rzeczy powinny byc wypuszczane co jakis czas jako darmowe DLC. Ja osobiscie mam w du.pie wszelkie platne przedmioty, bronie, stroje itp. i nigdy za cos takiego nie zaplace. Kupujac gre w dniu premiery, oczekuje pelnoprawnego produktu, a nie jakiejs wybrakowanej wersji, bo place pelna cene, a nie 75 czy 80%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.