Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nieco wyższy poziom LA Noire, tak przynajmniej mi się wydaje, ale zbyt wcześnie na oceny, zwłaszcza, że to gif. Ale buźka Ellen Page robi wrażenie, niemal jak żywa.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

no ładnie wygląda ale znowu kopia HR ''mało gry w grze'' w dodatku fabularnie dla fanów Avengersów, super moce i inne cuda a miała być dorosła produkcja.

To zdecydowanie będzie dorosła i dojrzała produkcja. Czy dla Ciebie wszystko co wiążę się z terminem "dorosła gra" musi oznaczać całkowite odejście od jakiejkolwiek fantazji?

Opublikowano
  • Autor

Ja nie przepadam za tym rozwiązaniem z LA Noire, za bardzo to wygląda jak ruszająca się tekstura. Tradycyjne metody są lepsze.

Ciekaw jestem czy GTA V będzie też korzystało z tego. GTA IV w swoim czasie spore wrażenie robił mimiką.

Opublikowano

Wątpię, Quantic Dream w wyrazili się bardzo pozytywnie odnośnie techniki stosowanej w L'A. Noire, lecz jak sami stwierdzili, jest ona zbyt kosztowna i odbija się to na wyglądzie reszty gry. Nie ukrywajmy, LA Noire w kwestii mimiki absolutnie wymiata, za to cała reszta to poziom GTA IV.

Pewnie Rockstar pomyśli podobnie, wystarczy jeśli GTA V wizualnie utrzyma poziom Max Payne 3.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Ta mimika w LAN była potrzebna do przesłuchań, w GTA V wystarczy usprawnić to co było w MP3. Niech się lepiej zajmą tym, żeby nie było spadków animacji, gra chodziła w 720p a przy tym, żeby samochodów było trochę więcej niż na przeciętnej polskiej wsi.

Opublikowano

Za to hejlo jest dla dorosłych, power rangersy i skrzaty.

lepsze Power Rangersy niż gra o Avengersach polegająca na klepaniu X na padzie, Hulk też będzie w Beyond ? :) co mi po ładnej buźce jak mało tutaj grania i fabularnie zapowiada się bajka, w HR pokazali motyw z Seven i to był dobry kierunek dla takich gier.

Nikt nie nazywa Halo dorosłą produkcją tak samo jak nimi nie jest żaden ex ani MS ani $ony i nie mam na myśli flaków i wybuchów w grze, tutaj nowe gry R* pokazują jak to się robi.

Opublikowano

Ja nie przepadam za tym rozwiązaniem z LA Noire, za bardzo to wygląda jak ruszająca się tekstura. Tradycyjne metody są lepsze.

Ciekaw jestem czy GTA V będzie też korzystało z tego. GTA IV w swoim czasie spore wrażenie robił mimiką.

Zdaje się, że Rockstar nie jest właścicielem tej technologii.

Opublikowano

W GTA nie bedzie technologii z LA Noire bo ta wymaga, zeby aktor siedzial na krzesle. W ogole krecenie tymi kamerami, jak koles siedzi wyglada jak krecenie wyzyty u fryzjera.

Opublikowano

Fajnie ze na vite w cross buy bedzie ten nowy Ratchet, wiecej gier to powinno miec. Jak dla mnie idealne rozwiazanie.

Jakoś nie widzę żeby devi za darmo rozdawali swoje gry. Vita jest na równi pochyłej, to Sony stara się robić cokolwiek by ludzie chociaż kupili samą konsolę, nawet jeśli gry mają rozdawać za free. W tej branży zarabia się na grach, a jak wydawca daje ci gry za darmo, to wiesz, że jest tragicznie.

Podobnie było z tym PSP bez UMD, swojego czasu dawali aż 10 gier za darmo bez żadnych dodatkowych warunków aby tylko z magazynów zeszło.

Udostepnienie w sofcie granie przez neta na vicie w gry z PS3 jest w planch, wiec wychodzi na jedno.

Po za tym nikt nie rozdaje gier za darmo, bo i tak nikt nie kupi dwoch tych samych gier na obie platformy. Na PSP oprocz jakis okrojonych FIF nie wychodzily takie same tytuly. Tu mamy doczynienia z dokladnie tym samym tytulem.

Daleki jestem od bycia zadowolonym z kondycji vity ale pisanie ze jest tragicznie to chyba za duzo, o 3dsie to samo pisali. Pare gierek ma wyjsc do konca roku wiec sie zobaczy.

Opublikowano

W GTA nie bedzie technologii z LA Noire bo ta wymaga, zeby aktor siedzial na krzesle. W ogole krecenie tymi kamerami, jak koles siedzi wyglada jak krecenie wyzyty u fryzjera.

A kogo bardziej obchodzi jak wygląda proces od efektu końcowego?

Opublikowano

+1

Wszyscy się tym jarali, a oglądając tę mimikę momentami się krzywiłem, bo wyglądało to momentami strasznie dziwnie. Szczególnie, że mimika czasami nie oddawała tego jak postać się poruszała.

Opublikowano

A jak już jesteśmy przy cutscenkach to nic nie pobije cutscenek z Max Payne 3. Nie chodzi mi tu o mimike twarzy itd tylko w sposob jaki zostały wykonane. Te załamania obrazu,dzielenie go na pół itd można odnieś wrażenie że oglądamy film. I jeszcze do tego dochodzi płynne przejście w niektórych momentach z cutscenki do gameplayu. Sam miód i orzeszki.

Oczywiscie jest to moja subiektywna opinia :)

Opublikowano

W Halo 4 też przyświrowali w cutscenkach.

eq8flkc9.gif

89e.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

http://www.abload.de/img/eq8flkc9.gif

dla przypomnienia jak wyglądały postacie w Halo 3:

ilmH3_sarge_bustblk.jpg

tak więc progres jest całkiem spory, chociaż nawet w tamtych czasach animacja i szczegóły postaci leżała w H3

Opublikowano

Ta, Bungie dopiero w Reach się nauczyło robić dobre modele ludzi.

Ciekawe ile jeszcze części zajęłoby im zrobienie dobrych alienów ;)
Opublikowano

eq8flkc9.gif

0_0 fenomenalnie wygląda, nie tylko najlepszy FPS tej generacji ale i najładniejsza gra się szykuje :)

eq1imjrv.gif

eq13rwp9c.gif

Opublikowano

tak niewiele potrzeba zeby xbociki sie zachwycały taką grafą

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Przypomina to jaranie sie Killzone 2.

Z tym ze juz widze jak Mazzeo Daddy i reszta bedzie bronic chu.jowej grafy BO TO SANDBOX JAK W GTA CNIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.