Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Rare chciało zrobić Killer Instinct 3, lecz MIcrosoft nie pozwolił na to (Kinect ważniejszy)

Are there any Rare games you would like to see as HD remakes on Xbox Live Arcade?

Probably the same game every Rare fan wants to see and that’s KI3 (Killer Instinct 3). We all wanted to make KI3, but Microsoft were more interested on broadening their demographic, than making another fighting game. So it never got made, I doubt it ever will.

:(

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Doprawdy niesamowite, że nie chcieli zrobić gry, której pewnie nikt by nie kupił. Rili emejzing :P

Opublikowano

No jedynka sprzedała się w kilku milionach. No ale rozumiem, jak coś nie ma marki to nawet nie ma co próbować.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problemy z PSN, niech spróbuje tego:

Ja zmostkowałem połączenie i mam full speeda.

Opublikowano

Figaro: Wszystkie gry jakie Rare wypuszczało pod skrzydłami Microsoftu to były finansowe porażki. W pewnym momencie kredyt zaufania się skończył.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No półtora miliona Viva Pinaty czy 4 miliony Kinect Sports (no co, nowe IP :P ) to nie przelewki. Ale dobra, whatever, wiem o co Ci chodzi.

Opublikowano

Odinstalowałem łatkę i zainstalowałem ją teraz ponownie. 9 minut, 24 sekundy i 1 setna.

I serio nie wiem, po co miałbym ściemniać, zwłaszcza, że w ch.uju mam te wojenki.

Ta konsola to nówka czy używana? Nie chce nic wróżyć ale prawdopodobnie masz uszkodzony HDD.

a nie ściągasz czegoś w tle? XMB nie wiedzieć czemu gdy coś ściągasz(demko,grę itp) i w między czasie chcesz coś zainstalować to nie zatrzymuje downloadu przez co grę instaluje w hiper ślimaczym tempie.

I potwierdzam słowa Heli i Musiola - net przez wifi w ps3 nie ma startu do zwykłego kabla - na moje oko z 2-3 razy szybciej wszystko ściąga

Opublikowano

@Ficuś - nawet jeśli by ściągał w tle to na 100% by mu się te 250MB nie instalowało tyle czasu (9 minut, 24 sekundy i 1 setna.)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

No, Wi Fi mogliby zrobić lepsze w PS4, bo te to chyba z PSP wzięli, a nie każdy ma gniazdo netu w pokoju gościnnym, lub konsolę w pokoju z kompem.

Tyle dobrze, że konsola z nawiązką rekompensuje tą małą niedogodność w innych aspektach.

Opublikowano

Dałbym plusa, ale nie mogę, bo się skończyły, pierwszy raz podszedłeś do PS3 z dystansem.

I nie, to nie sarkazm.

Opublikowano

Wi-Fi w PS3 jest stare i ujowe, w Vicie już dali dużo lepszą kartę, bo i ściąga mi się lepiej, ale to nadal nie to samo co w lapku mam. W PS4 musi być karta co obsłuży specyfikację n, a nie tak jak teraz g. Jesli tego nie będzie ,to fail ze strony Sony.

Opublikowano

Śmiech mnie ogarnia jak widzę te kombinacje alpejskie z PSN. Na XBL po wifi ściąga się wszystko max downloadem.

Śmiech mnie ogarnia jak pomyśle że jakieś 50 milionów posiadaczy x360 nie ma wifi a jeśli chcą mieć to muszą zapłacić "jedyne" 250 złotych za karte wifi microsoftu.

Opublikowano

jak nie ma jak ja mam ... o.O

Opublikowano

tylko w tych najnowszych modelach jest a w tych starych to trzeba dokupowac WiFi słabo

Opublikowano

Czyli co, w czarnych slimach jest wifi a w starych modelach nie ma? Na wypasie.

Opublikowano

blu raya też ma klocek słabego dekoder tv też mógł by być lepszy ... trolling jak ta lala ...

A ile czasu ludzie nie mieli zanim M$ się kapnął, że to może się przydać ? :D

jak dali to chociaż działa ;) bo jak widac u konkurencji coś co znajduję się w specyfikacji nie zawsze musi być pełnosprawne ;)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Śmiech mnie ogarnia jak widzę te kombinacje alpejskie z PSN. Na XBL po wifi ściąga się wszystko max downloadem.

Śmiech mnie ogarnia jak pomyśle że jakieś 50 milionów posiadaczy x360 nie ma wifi a jeśli chcą mieć to muszą zapłacić "jedyne" 250 złotych za karte wifi microsoftu.

Nikt ci nie karze płacić 250 zł za adapter M$, skoro odpowiedni router za 100 zł to też może załatwić.

Chociaż fakt, wkurza to strasznie, swego czasu szukałem właśnie adaptera do Elite i ceny tych urządzeń powodowały u mnie dreszcze, konieczność wydania stówki też na samym końcu pozostawiła niesmak. W końcu mogłem za to mieć jakąś grę.

Opublikowano

Mogliby przy okazji dać jakieś gry w abonamencie, ciekawe kiedy MS się kapnie że się to może przydać.

Chociaż fakt, wkurza to strasznie, swego czasu szukałem właśnie adaptera do Elite i ceny tych urządzeń powodowały u mnie dreszcze, konieczność wydania stówki też na samym końcu pozostawiła niesmak. W końcu mogłem za to mieć jakąś grę.

A za 130 PLN też by się jakaś gra znalazła? ;)

Opublikowano

Właśnie dlatego nie wykupuję konta Gold, granie online i jakieś tam zniżki mnie nie bawią, fajnie by było jakąś grę/gry (nawet arcade) od czasu do czasu dostać.

Nie rozumiem też dlaczego dla dema multi danej gry trzeba mieć koniecznie Gold, jedynym jak na razie rodzynkiem było demo Mass Effect 3. Skoro coś takiego wyszło widać, że da się to bez problemu technicznie zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.