Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie dlatego nie wykupuję konta Gold, granie online i jakieś tam zniżki mnie nie bawią, fajnie by było jakąś grę/gry (nawet arcade) od czasu do czasu dostać.

Nie rozumiem też dlaczego dla dema multi danej gry trzeba mieć koniecznie Gold, jedynym jak na razie rodzynkiem było demo Mass Effect 3. Skoro coś takiego wyszło widać, że da się to bez problemu technicznie zrobić.

Ah, żeby tak każdy posiadacz X360 wykazywał taką przedsiębiorczość i jasność umysłu jak Ty...

... było by "perfect" :)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jak ja kupowałem X360, to zapłaciłem za niego 750 zł, a najtańsze PS3 stało po 1500 zł dlatego takie gadanie, że PS3 zawsze miało wifi jest śmieszne. Kiedy X360 nie miał wifi, to PS3 z wifi było o kilkaset pln droższe.

Z tymi demami multi to jest nielogiczne. Jakby można było sprawdzić bez golda, to jakby się spodobało, to i golda by gracz kupił. A jak nie zagra, to nie będzie wiedział czy warto.

Opublikowano

Co by nie gadać to jest dymanie ludzi. Ja mam Elite ( kur'wa elite kumacie? nie zadne premium czy arcade tylko je'bany ELITE!!!) i nie mam wifi. Żenada i musze jeszcze dokupić oryginalny adapter wifi za conajmniej 100zł. Słabo.

Opublikowano

no super, że PS3 ma WiFi, ale z tego - jak większość tu pisze to i tak gra na kabelku bo te całe wifi w PS3 jest g*wno warte

to podobnie jak z PSN

Opublikowano

http://finalfantasy1.../astormgathers/

FFXIII-3 już prawie oficjalnie :( :(

A dalej ani widu ani słychu czy pokażą w tym roku Versusa (pipi)a!!!!!!!!!

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Z innej beczki, przeglądam sobie oferty gier w sklepach i widzę WoW: Mists of Pandaria kolekcjonerka na PC za tylko 300 zł.

Sumując premierowe ceny gry, dodatków i abonamentu otrzymujemy w niebo wyj...ną kwotę :o

Co tam M$, Blizzard też potrafi dymać ;D

Opublikowano

Sony zamknęło Studio Liverpool i skasowało wszystkie projekty. Lipa.

Opublikowano

To Ci od Motorstorma?

Opublikowano

Będziemy dostawać kolejne Wipeouty, prawda...?

PRAWDA??!1!1?1?1?11?

Opublikowano

http://finalfantasy1.../astormgathers/

FFXIII-3 już prawie oficjalnie :( :(

A dalej ani widu ani słychu czy pokażą w tym roku Versusa (pipi)a!!!!!!!!!

Ta gra nie istnieje, trzeba z tym żyć.

Opublikowano

Istnieje, Wada widział "super mega miasto". TGS za miesiąc, ciekawy czy ktoś z tej dwójki gier widmo się pojawi.

Opublikowano

o.O Ale kop w mordę. Chociaż z drugiej strony oni się marnowali. Wypuszczali Wipeouta raz na generację i tyle. Mam nadzieję, że założą nowe studio i stworzą jeszcze lepsze futurystyczne wyścigi niż Wipeout.

Opublikowano

To Ci od Motorstorma?

Od Wipeouta, Evolution Studios ma się dobrze po sukcesie Motorstorm RC.

Część ludzi zwolniono już po premierze Wipeout HD, część przeniosła się swego czasu do Evolution, a część trafiła do oddziału Guerrilla w UK. Ale dużo ludzi poleciało. Szkoda.

Opublikowano

To Ci od Motorstorma?

od kur.va Wipeouta!!!!!!!!!!! MS robi Evolution Studio

Opublikowano

Wam nie dosyć FF XIII? -1, -2, teraz -3 chcecie? Osobiście już się sam pogubiłem...

Opublikowano

Z innej beczki, przeglądam sobie oferty gier w sklepach i widzę WoW: Mists of Pandaria kolekcjonerka na PC za tylko 300 zł.

Sumując premierowe ceny gry, dodatków i abonamentu otrzymujemy w niebo wyj...ną kwotę :o

Co tam M$, Blizzard też potrafi dymać ;D

w końcu to activision blizzard, ale trzeba przyznać, że aż do Diablo III ze wszystkim trzymali poziom.

Opublikowano

o.O Ale kop w mordę. Chociaż z drugiej strony oni się obijali. Wypuszczali Wipeouta raz na generację i tyle. Mam nadzieję, że założą nowe studio i stworzą jeszcze lepsze futurystyczne wyścigi niż Wipeout.

Fixed.

Marka Wipeout nie może ot tak przestać istnieć, na pewno znajdą się chętni w Sony na kontynuację, może właśnie Evolution? :)

Opublikowano

Wam nie dosyć FF XIII? -1, -2, teraz -3 chcecie? Osobiście już się sam pogubiłem...

Jacy "Wam"? Nie chcemy 3, chcemy Versusa.

Opublikowano

A propo plotek z nową wersją PS3, raczej nici z "oszczędnego modelu" (i zniżek ceny) w tym roku... :

Shuhei Yoshida - prezydent Sony - pozbawia swoją klientelę złudzeń - w tym roku kondycja PlayStation 3 jako marki jest zadowalająca i nie są szykowane są żadne obniżki cen. W rozmowie z branżowym Eurogamerem Yoshida stwierdził, że na konsolę wyszło wiele świetnych tytułów - teraz jest najlepszy okres na zakupienie maszynki Sony. Prezydent japońskiego giganta rozwiał również plotki dotyczące odświeżonej (mniejszej) wersji PS3 - takowa nie ujrzy światła fleszy w tym roku.

''Jako Sony jesteśmy zadowoleni z kondycji firmy i marki PlayStation. Jesteśmy w punkcie, w którym zarówno gry, usługi jak i marka mają się dobrze''

http://www.mg24.pl/n...ps3,22192.htmll

Opublikowano

o.O Ale kop w mordę.

Całe $ony. Microsoft kupuje, otwiera na lewo i prawo nowe studia, a ci tylko zamykają. Zipper, Liverpool - who's next $ony!? WHO WILL YOU KILL NOW!?

Studia wewnętrzne

$ony: 14 13

Microsoft: 20

;)

Opublikowano

o.O Ale kop w mordę.

Całe $ony. Microsoft kupuje, otwiera na lewo i prawo nowe studia, a ci tylko zamykają. Zipper, Liverpool - who's next $ony!? WHO WILL YOU KILL NOW!?

Studia wewnętrzne

;)

po chu.j tyle studiów Microsoftowi jak dotychczas jedyną rozpoznawalną i świetną markę jaką ich 20 studiów wypuściło jest Halo( i co do jej świetności na tej generacji i tak są zastrzeżenia) i Forza?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Marka Wipeout nie może ot tak przestać istnieć, na pewno znajdą się chętni w Sony na kontynuację, może właśnie Evolution? :)

Lub Nihilistic. :whistling:

Opublikowano

o.O Ale kop w mordę.

Studia wewnętrzne

;)

po chu.j tyle studiów Microsoftowi jak dotychczas jedyną rozpoznawalną i świetną markę jaką ich 20 studiów wypuściło jest Halo( i co do jej świetności na tej generacji i tak są zastrzeżenia) i Forza?

Po pierwsze primo - o co ten dupościsk?

Po drugie primo - te zastrzeżenia mają oczywiście jak zwykle posiadacze PS3 :P

PS. Normalnie było "yebany M$ nie inwestuje w gamedeveloping", a teraz jest "po co yebanemu M$ tyle studiów developerskich". Halny z gór chyba idzie ;) Spoko ficuś, przeglądam regularnie oferty pracy w Microsofcie i praktycznie wszystkie studia robią gry na nextgena.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Lub Nihilistic. :whistling:

Ci to robią BLOPSa na Vitę. Wipeout zostanie przekazany raczej Guerrilla i Evolution. Nowe informacje wskazują, że Sony zamknęło studio z powodu ... opieprzania się i restrukturyzacji.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.