Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Szybko się obudziliście, Xbox 360 nie ma WiFi (stare modele, Slimka już ma)! Faktycznie nowość...

Tak jak Don pisał, dużej straty nie ma. Kiedy się kupowało Xboksa 360 3-4 lata temu to kosztował praktycznie 2x mniej od PS3, więc brak karty WiFi w środku da się jakoś przeboleć, szczególnie, że zyskiwało się też inne przewagi (wydajność, usługa online, wygodny dash itd. ;). Teraz WiFi jest, ceny się zrównały, o czym dyskutujemy?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Estel, no co Ty. Wiadomo, że to nie Ex'y. Każdy posiadacz PS3 gra przecież w te gry na swoim super PC, tak jak i Bugfieldy, Deusyexy, Bioszoki itp. itd. bo tam lepsiejsza grafika jest niż na kĄsolach ;)

nie potrzeba super PC, te konsole są już tak słabe i stare, że te gry pociągnie byle maszynka za 1000 zł i pewnie jeszcze z lepszą grafiką

Opublikowano

Haha, coś w tym jest. Każdy napie.rdala jaki to nie ex i że można na PC pocisnąć, a później wielki płacz jak Witcher nie wychodzi na PS3 ;)

Najlepsze było z ME.

Sonyboty: To nie ex, gram na PC.

ME2 wychodzi na PS3

Sonyboty: O (pipi)A!! XSZIT TRACI TAAAAAAKIEEEEGO EXA!!! W KOŃCU ZAGRAM NA PEESCZY!!! KIEDY ME1 NA BRUREJU!?!?!?!?!?

;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ciekawe co tym razem wytną z PS3 w jego nowej wersji, jak myślicie?

w sumie już chyba za bardzo nie ma co, hehe

zapomniałem o tym chuiowym wifi

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Wiadomo jaka byłaby reakcja:

C**jowe te wifi było, dobrze, że wycieli. Prawdziwi gracze grają po kablu. Xszit Slim ma WiFi bo jest dla kasuali.

:P

Opublikowano
Najlepsze było z ME.

ME2 wychodzi na PS3

Sonyboty: O (pipi)A!! XSZIT TRACI TAAAAAAKIEEEEGO EXA!!! W KOŃCU ZAGRAM NA PEESCZY!!! KIEDY ME1 NA BRUREJU!?!?!?!?!?

No ale co mnie obchodzą jakieś upośledzone sonyboty? Ludzie, naprawdę przeczytajcie definicję słowa "ekskluzywność". Już to kiedyś pisałem, wedle Waszego debilnego rozumowania MW3 też jest exem, no bo posiadacz 3dsa w to cacko nie zagra. ME1 nie jest exem, tak samo left 4 dead 1 i 2 (swoją drogą podawanie tego tytułu jako ex na x360 to już chyba szczyt szczytów, bez modów z płatnymi dodatkami dlc w porównianiu do wersji pctowej wygląda po prostu żałośnie) czy też conviction.

Kąsolowe exy to też tylko wymysł Waszej chorej wyobraźni.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano
Najlepsze było z ME.

ME2 wychodzi na PS3

No ale co mnie obchodzą jakieś upośledzone sonyboty?

Nie obrażaj kolegów, jakbyś poszperał to by się okazało, że ci "jacyś" to bliżej nieokreślona większość :P

Wymysł naszej chorej wyobraźni? Może Musioł opowie jaki shitstorm Wiesiek-nieex-2 wywołał wśród posiadaczy PS3 :P

Opublikowano

coś w tym jest... to teraz pytanie, czy gra która wyszła na duże konsole i na Vitę, to jest exem na PSV, bo nie pojawiła się na 3DS?

Opublikowano
Nie obrażaj kolegów, jakbyś poszperał to by się okazało, że ci "jacyś" to bliżej nieokreślona większość

Aha, czyli na tym forum siedzą jedyni posiadacze ps3, nikt poza nimi na tej kąsoli nie gra. Spoko.

I nie odpowiadaj, wiem doskonale, że to miało być "zabawne". :)

Opublikowano

Zresztą wychodzi na to, że pod koniec roku PS3 nie dostanie żadnego EX'a, no bo jak? Karting, Battle Royale i chyba Sly 4 wszystkie wychodzą na Vita :P

Kolejny Fail $ONY. Po co mi PS3, mam X360 i Vita XD Żeby tylko Microsoft nie wydał Halo 4 na 3DS'a ;p

Opublikowano

ty się tam o ps3 nie martw tylko powiedz jak tam twoja VITA,kupuje to ktoś? kiedy będzie dodawana do płatków śniadaniowych?

Opublikowano

Jeszcze parę miesięcy i będzie można zauważyć odwrotna sytuacje. To "sonyboty" będą cisnąć "xbotaom" bo cudowny MS będzie miał do zaoferowania tylko girsy ale co tam "xboty" będą się bronić ich sztandarowym argumentem że po co im exy skoro tyle za(pipi)istych multiplatform , "sonyboty" do boju użyjcie tego samego argumentu a co :rofl2:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Kąsolowe exy to też tylko wymysł Waszej chorej wyobraźni.

No to od razu powiedz, że exy to wytwór chorej wyobraźni. Przykład: mam PS3, chcę pograć w Mass Effect 1. Mogę? Nie mogę. Mam do tej gry dostęp? Nie mam. Co za różnica na ilu platformach więcej jest? Z punktu widzenia wojen PS3 vs X360 ta gra jest exem na X360. Ale zaraz, moment. Jest na PC, więc pogram na PC! Jasne, jest na PC. Z tego co wiem jednak, PC są rozdawane za darmo, trzeba kupić. Więc skoro posiadacz PS3 może kupić PC, żeby ograć ME to może równie dobrze kupić X360, które jest tańsze. Ok, exów z PS3 na PC nie ma. Ale co to za różnica? Żadna. Żeby pograć w ME samo PS3 mi nie wystarczy. Żeby pograć w Uncharted sam X360 mi nie wystarczy. Trzeba mieć dwa sprzęty, żeby ograć obydwie te gry. Dlatego konsolowe exy to nie jest wymysł chorej wyobraźni tylko fakt

Opublikowano

co do filmiku Figaro:

dead-sony.jpg

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Na neogafie jeden koleś pisze, że Sony kupiło jakieś studio i wkrótce to ogłoszą. Jeśli to prawda, to obstawiam Quantic Dream.

Opublikowano

Psygnosis skasowali, a kupia tych baranow ? ... Jezeli tak, to niech spjerdalaja.

Opublikowano
No to od razu powiedz, że exy to wytwór chorej wyobraźni. Przykład: mam PS3, chcę pograć w Mass Effect 1. Mogę? Nie mogę. Mam do tej gry dostęp? Nie mam. Co za różnica na ilu platformach więcej jest? Z punktu widzenia wojen PS3 vs X360 ta gra jest exem na X360.

No a z punktu widzenia wojenenek pegazus vs. ps vita mw3 też jest exem, no bo przecież Ci gracze nie zagrają w tą produkcję. Serio nadal nie dostrzegacie swojej głupoty? Spoko, nie mój problem, bo w przeciwieństwie do Was gram w gry, które mnie interesują (przy czym w 95% są to multiplatformy), nie muszę mieć dodatkowego argumentu do kupna "bo to nie wyszło na ps3". :)

No i jeszcze przyjmijmy hipotetycznie taką sytuację - gra x wychodzi na x360, ps vita, pc, mac oraz pegazus. Czy pomimo tylu platform nadal jest to ex, bo nie można w niego zagrać na ps3? I dlaczego akurat ex dla xboxa? XD

Opublikowano
Tylko, żeby pograć w exy z PS3 musisz mieć PS3. Natomiast żeby pograć w 'exy' z iksa, nie musisz nawet go posiadać. Wystarczy pęcet którego większość i tak posiada. Równie dobrze obojętnie którą grę wydaną na PS3 i jednocześnie iks360 można dumnie nazwać exclusive'em.

+1. A to że jakieś płaczki-hipokryci raz mówili że grają w wieśka na pc, a potem znowu wielki dramat, że jednak cdred nie robi wersji na ps3 nie ma absolutnie żadnego znaczenia.

Idę do sklepu po Halo 4, nie mam wyboru, muszę brać wersję na x360, czyli jest to ex.

Idę po sklepu po Left 4 Dead 2, mam wybór między jedną a drugą platformą, gra już exem NIE jest.

Opublikowano
Najlepsze było z ME.

ME2 wychodzi na PS3

No ale co mnie obchodzą jakieś upośledzone sonyboty?

Wymysł naszej chorej wyobraźni? Może Musioł opowie jaki shitstorm Wiesiek-nieex-2 wywołał wśród posiadaczy PS3 :P

Wiesz, te grono to identyczne grono ludzi, co zatwardziali fani Xboksa. "Mam grać ja, a wy nie.". Ja na przykład gdybym chciał zagrać w Wiedźmina to sobie odpalę to na laptopie i pogram nawet na tym low, będzie akurat jak na konsolach obecnej generacji ;)
Opublikowano

Serio nadal nie dostrzegacie swojej głupoty?

Serio nie wiesz na czym polegają wojny? I nie wiem do kogo mówisz: wy. Większość ma co najmniej jedną konsolę. Ja mam wszystkie trzy plus handheldy. Jedynie betony zostają przy jednej

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, jakie to ma znaczenie kto ma ile konsol? Przecież to nic nie zmienia w dyskusji.

Opublikowano

Głupoty?

Ja tu widzę głupoty. Jesteśmy w temacie Console Wars (hint: PC nie jest konsolą), rozmawiamy o KONSOLACH. Granie na PC jest jeszcze bardziej upierdliwe niż granie na PS3, jak ktoś bardzo chce, to może, ale szkoda się męczyć... A Ty mi tutaj wyjeżdżasz, że porównując NES-a do PS3 O_o. Obie są konsolami z tego co pamiętam. Fakty są takie: jak ktoś chce normalnie i po ludzku pograć w ME czy Wiedźmina czy co tam jeszcze to gra na X360, kropka. To są konsolowe eksy.

Możesz odpalić na swoim lapku na low? O kurde, masakrycznie fajnie. Daj znać jak daleko zajdziesz zanim Ci się laptop usmaży/ręce poparzą i jak super gra się w gry z 201x roku z grafiką rodem z PS2 :).

Jakie znaczenie ma kto ma ile konsol pytasz? Ano może takie, że rozmawiają tutaj normalni ludzie z botami, które grając tylko na PS3 objeżdżają X360 z góry do dołu nie mając o nim zielonego pojęcia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.