Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Szpicu, nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz, ale to na ogół AMD ma przewagę w cena/jakość.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

wypuścić PS4 pod koniec 2014

Chyba pod koniec 2013 ;)

Opublikowano

APU z HD7970 ? lekki lol mną szarpnął. Jak oni to chcą zmieścić do jednego czipa i odprowadzać z tego ciepło tak, żeby kAsole znowu nie padały jak muchy?

PS.

2GB SEPCJALNEJ... aha, czyli znowu DROGIE Rambusy? Wesoło.

Ciekawe ile w tym prawdy,a ile ploty.

może AMD ma gdzieś w najciemniejszych zakamarkach swojego laboratorium już dużo lepsze podzespoły niż mają obecnie w sklepach, ale nie chcą od razu ich rzucać ludziom, skoro mogą jeszcze się dorobić na tych słabszych? trochę wyobraźni Stona! :whistling:

Producenci procesorów mają gotowy sprzęt na co najmniej 3 lata do przodu. Czekają tylko na ruch ze strony konkurencji. Tyle że wiąże się to z wydatkami na przystosowanie zakładów produkcyjnych.

Opublikowano

O boRZe, jak czytam takie rzeczy to mi się słabo po prostu robi.

Jak wrócę do domu i mi się będzie chciało to przedstawię Ci plan rozwoju procków wg. intela.

Opublikowano

Szpicu, nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz, ale to na ogół AMD ma przewagę w cena/jakość.

w middle high end. Tzn 7850 zgoda. W high end jest odwrotnie

Opublikowano

akurat amd gdyby mialo cos ukryte to by wypuscili bo np tansze karty nvidii bardzo czesto bija na glowe topowe modele amd

Opublikowano

akurat amd gdyby mialo cos ukryte to by wypuscili bo np tansze karty nvidii bardzo czesto bija na glowe topowe modele amd

a 7970 nie jest topem? A bity często przez tańsza 670 która powinna być rywalem 7950. Ps chyba zaraz konsooomaniaki nas pobiją za spam

Opublikowano

sorry Szpic, ale bełkoczesz bez sensu

ranking kart graficznych

jesli opierasz sie na benchmarkach to powodzenia.

To wyjdzie Ci ze ps3 jest 10 razy mocniejsze niz xbox bo ma wieksza moc obliczeniowa przy liczbach zmienno przecinkowych ale wiadomo jakie to ma przelozenie na gry ;)

Opublikowano

Rankingi rankingami , w grach czasami jest szybsze GPU nVidii, czasami AMD.

W sklepie ZAWSZE droższa jest nVidia, więc nie pisz że tańsza karta wyprzedza droższą ;)

Opublikowano

Rankingi rankingami , w grach czasami jest szybsze GPU nVidii, czasami AMD.

W sklepie ZAWSZE droższa jest nVidia, więc nie pisz że tańsza karta wyprzedza droższą ;)

czesto nawet w jednej grze jest roznie. Np w max payne 3. W jednej misji 7970 wyprzedza 670 w innej jest odwrotnie.

ale ogolnie teraz nie problem kupic TANSZA karte nvidi wyprzedzajaca w bardzo wielu grach drozsza 7970 ktora niby ma byc w ps3 xD

btw co do benchamarków :

Leszek łap:

ten sam benchmark wyniki troche inne :

3dm11pcom.png

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Jak wrócę do domu i mi się będzie chciało to przedstawię Ci plan rozwoju procków wg. intela.

Wiem to od ludzi zdecydowanie bardziej związanych z branżą IT niż ty kąputeromaniaku

Opublikowano

haha, Stona bez jaj że łyknąłeś jakieś tam bełkot Intela :D

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Wiem to od ludzi zdecydowanie bardziej związanych z branżą IT niż ty kąputeromaniaku

Wiadomo, Twój stary pracuje w FAB8 i dlatego wiesz lepiej i masz możliwość grania w GTAV na swoim tajnym xboksie z 13 rdzeniami.

Opublikowano

Dzisiaj jest emitowany kolejny odcinek kronik bezawaryjnej pracy PSN... :empathy2:

Opublikowano

Zaplacilem za rok Plusa, za BF Premium. Czuje sie wydymany... na dwa baty :(

Opublikowano

Kupiłeś BF Premium O_o ?

Opublikowano

To już bardziej opłaca się kupić nowe Medal of Honor, w tej samej cenie, ale przynajmniej single i coop inny. XD

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

To już bardziej opłaca się kupić szajsboxa i płacić za lajw, sirjusli.

Opublikowano

Kupiłeś BF Premium O_o ?

No, cioram caly czas w BFa i wiem, ze bede gral nadal. A DLC i tak bym kupil, a to jest forma oszczednosci na nich. Malych, ale zawsze. ;)

Opublikowano

BF Premium jest trochę za drogi bo po co mam płacić za rzecz która już mam(Back to Karkand)

Bf premium dla osób które posiadaja BTK powinien kosztować o 30-40zl mniej

Opublikowano

Nawet jak zsumujesz 4 dodatki to wychodzi mniej.

Poza tym nie naleze do grona, ktora skapi za uslugi online. Jezeli to cos co daje mi korzysc i fun to nie mam z tym problemu. Za platny online PSN bym placil, gdyby byl choc w 1/5 tak stabilny jak XBLA. Hah, w sumie place...

Opublikowano

Nawet jak zsumujesz 4 dodatki to wychodzi mniej.

Poza tym nie naleze do grona, ktora skapi za uslugi online. Jezeli to cos co daje mi korzysc i fun to nie mam z tym problemu. Za platny online PSN bym placil, gdyby byl choc w 1/5 tak stabilny jak XBLA. Hah, w sumie place...

troll_face-bmp.jpg?w=630

Opublikowano

Kupiłeś BF Premium O_o ?

A co w tym złego? ;>

Sam też mam, za 4 dodatki wychodzi lekko ponad 40pln/sztuka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.