Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Choc się Mazzeo załozymy jak juz to kiedys zrobiłeś

Ze (o ile te Gearsy bedą robione przez PCF) to będzie giera max 8/10

Na rany Chrystusa. Chodź.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Kilka miesięcy temu też to pisał :sorcerer: a Bulletstorm wystawił 7+ hehehehehehe.

Opublikowano

czyli tyle co najlepsze exy ps3

No te najlepsze Exy ps3 są w okolicach 10 ale nvm.

Opublikowano

jak killzone 3 ?

Opublikowano
  • Autor

Tak tak. Gearsy są zayebiste i pod wodzą Epic nikt tego nie zyebie i będzie kolejny mega szpil, ci co próbują dyskutować z tym faktem niech lepie

Sam srałeś na PCF, żeby lepiej nie ruszali gearsów parę stron temu.

Coraz więcej źródeł mówi że nie będzie to tylko robota PCF.

Z jednej strony niekoniecznie chce tego po tym co zrobili w Bulletstorm, z drugiej Painkillera był mega, a inny team to świeże pomysły. Generalnie chooj ci wie, czekam na trailer i skany z GI.

Opublikowano

Poza Infamous 2 to w sumie racja.

jak killzone 3 ?

Nie wiem nie skonczyłem singla bawiłem sie efektami 3d na moim szajungu i grałem w multi :P

A gra tak jak napisałem lepszy sredniak z fajnym soundtrackiem.

Opublikowano

UE4 nie w tej generacji. (Przynajmniej konsol)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No to nie wiem co sie jarać skoro gry które będą wygladały podobnie do tych z gifów bedą za ~ 4 lata :F

Opublikowano

Koleś z Diablo uderza płonącym młotem(?) aż iskry lecą.

:o:O:O o (pipi)a 10 na 10, GoTY, zamawiam edycję kolekcjonerską :o:O:O

Ciekawe czy na Xbox720 czy na Ps4 odbędzie się pokaz.

Opublikowano

GOTTTY ! mam nadzieje, ze mimo za(pipi)istej grafiki nie bedzie sredniaka na poziomie 8+ :(

Opublikowano

:o:O:O o (pipi)a 10 na 10, GoTY, zamawiam edycję kolekcjonerską :o:O:O

Silnika? :teehee:

Trollować trzeba umieć.

Opublikowano

Ciekawe czy na Xbox720 czy na Ps4 odbędzie się pokaz.

Nie odbędzie się bo konsole nextgen(PS4 i nextbox,bo WiiU to taki middlegen) będą za słabe na UE4 :(

Opublikowano

A ja Shenmue 3

I Tetrisa 5D

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jaranie się gifami XD

Pany, taką grafikę mogą zrobić już dziś. Wystarczy że zmniejszą rozdziałkę do 640x480 [hmmm, w sumie to już prawie taką macie na kĄsolach (wybaczcie, musiałem) :F] , a kĄsole podłączycie do 6'TV , dodacie troszkę szumu [lub działający poprawnie antyalias] i macie gry w takiej jakości.

Serio.

Kiedyś były jakieś wyścigi w których była możliwość wrzucenia filtra który jest używany w filmach [taki właśnie jakby szum] i po włączeniu tego grafa wyglądała totalnie inaczej, zero sztuczności itp. Jak sobie przypomnę co to było, to zarzucę screenami.

Opublikowano

Jak 10 tytułów będzie na PS3 to już jakiś sukces.

Opublikowano

/...

Lepsze to niż grać w porty tych gier na PC i jarać się tą samą grafą XD

Opublikowano

Przecież Stalkery i Girsy to dwie zupełnie inne gry. No kurwa, kto to porównuje w ogóle?

INS :rofl2: :rofl2: :rofl2:

co do kolesia o ksywie izi- pomijam juz fakt ze kojarze cie jedynie z tego tematu, mad props bro. po drugie cos cie chyba boli ze tak sie uwziales na tego stalkera. gdyby ludzie tu wchodzili i pisali np. o SotC, albo Metal Gear Solid 1, to tez bys pisal "wrocili ze swoimi metal gearami i sotc'ami"? zabrzmialoby to conajmniej jak brak szacunku do tych gier. stalkera mozna kolo nich bez wahania postawic, poniewaz jest glebszy niz 90% gier na rynku. idealny przyklad gry-sztuki. no i tutaj wychodzi izi i mowi ze to "jakis stalker" bo nie gral a ludzie mowia ze jest 100 razy lepszy od jego ulubionych girsow. :(

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

jarać się tą samą grafą XD

a9KaQ.jpg

ehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.