Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Prowo, jeszcze niby Mendrek mu gre dal/pozyczyl xD?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nie, gralismy razem wieczorem :potter:

Hitler i Stalin razem :F

Opublikowano
Zapomnialem, ze tutaj nie mozna rozpoczac nawet pojedynczego czatu podczas gry, albo z kims kto gra!

Ej, przecież pisaliśmy normalnie na czacie, tyle że tekstowym :) On jest akurat dostępny z poziomu gry :)

Nadal trofea sie dlugo "synchronizuja" (WTF?)

Fakt dłużej niż na X360, i też mnie to dziwi, ale da się przeżyć. Najlepiej jest robić synchronizację w krótkich odstępach czasu, im więcej się trofeów zdobyło, tym nieco dłużej trwa :) Taki tip na przyszłość. I zawsze można podejrzeć bez synchronizacji, wystarczy ją anulować - wtedy jedynie ludzie nie będą ich widzieć przy porównywaniu. Niektóre gry automatycznie synchronizują swoje trofea, np. BF3.

o wiele mniejsza, hmm, immersja w zycie spolecznosci.

Z poziomu XMB faktycznie nie jest to jakiś serwis społecznościowy, ale jak chcesz poszukać byle ludków, to zaproszę Cię na Home, lub jak szukasz bardziej "core gamerowej" opcji i nie czujesz odrazy do WoW-a, to jest BARDZO podobny MMORPG za friko w świecie DC Universe, z plejadą bohaterów i tych złych (nawet głosy oryginalne, np. Jokera gra Mark Hammil aka Luke Skywalker, czyli ten sam co w Arkhamach czy wersji animowanej). Jedyną wadą jest... dużo do ściągania. Dużo i niewygodnie. SOE to tłuki, ale to żadna tajemnica.

Dosyc dlugo w porownaniu z Xem trwa pobieranie i instalowanie patchow.

Niestety, dla mnie pozostaje wciąż niezrozumiałe, czemu na MS te patche potrafią o wiele mniej ważyć niż gdziekolwiek indziej... Chyba że w trakcie gry się coś ściąga po drodze :P Sony przydałaby się możliwość multii-ściągania patch'ów, odpalasz na noc jak każde inne ściąganie i do każdej gry się ściąga. Bo w sumie poza tym nic nie można robić na konsoli. Chyba by mogli coś takiego zrobić, żaden to problem by konsola aktywowała gry, ściągała patch'e i wyłączała je.

Interfejs dla mnie bardziej przejrzysty w XMB, ale to subiektywne odczucia, każdy ma inne :)

Opublikowano
Zapomnialem, ze tutaj nie mozna rozpoczac nawet pojedynczego czatu podczas gry, albo z kims kto gra!

Ej, przecież pisaliśmy normalnie na czacie, tyle że tekstowym :) On jest akurat dostępny z poziomu gry :)

fajnie to musi wygladac, 2 kroki wciskasz PS Button szukasz opcji napisz wiadomosc, piszesz wysylasz ok. grasz dalej. nagle dostajesz odpowiedz ok znowu pauza itp itp...

ja tam zawsze jak gram na PS3 ze znajomymi to gadamy na grupie XBL troche beka xD

Opublikowano

Mendrek w X masz dwa interfejsy, z czego jeden jest tak przejrzysty jak ten na PS3.

W kazdym razie nie chodzi mi o przejrzystosc, tylko o to, ze ma mniej funkcji...

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

fajnie to musi wygladac, 2 kroki wciskasz PS Button szukasz opcji napisz wiadomosc, piszesz wysylasz ok. grasz dalej. nagle dostajesz odpowiedz ok znowu pauza itp itp...

ja tam zawsze jak gram na PS3 ze znajomymi to gadamy na grupie XBL troche beka xD

Nie, czat jest od razu dostępny po wciśnięciu PS Buttona. Jest w XMB po prostu odpalony, w tle. Natomiast w grach z reguły działa komunikacja głosowa.

Opublikowano

Zrobiło się słodko jak na 12 urodzinach Szproty. Wychodzę.

Opublikowano

A skąd wiesz jak było na 12 urodzinach Szproty?? :ph34r:

Opublikowano

fajnie to wyglada, nawet bardzo, szkoda ze nie ma na pc, serio nie mowie tego z szydera, po prostu nudzi mi sie hejting, tym bardziej glupio mi ze hejtowalem ta gre za klimat, fajna odskocznia od tych wszystkich zolnierskich klimatow, ktorymi przesycony jest rynek. halo to krol futuryzmu i szkoda ze xbox ma na niego monopol, bo gra mialaby ogromne srodowisko graczy gdyby wyladowala na pc.

coś podobnego pisałem w temacie H4, futurystycznych shooterów z dobrym multi jak na lekarstwo, chętnie zobaczyłbym jeszcze nowego unreal tournament.

Opublikowano

Nie, gralismy razem wieczorem :potter:

Wszyscy wiemy jak to się skończyło.

Opublikowano

Hm, zaobserwowałem dziwne zjawisko. Jak obejrzałem ten gameplay z Halo 4, to pomyślałem sobie: "trochę mniej dynamiczny fps w stylu UT, tyle że granaty można rzucać", potem wchodzę na Polygamię a tam tekst wspominający UT, a teraz nawet Daddy o UT pisze. Coś jest na rzeczy, widocznie nie tylko mi się to tak skojarzyło ;)

Swoją drogą naprawdę przydałby się jakiś UT jeszcze. Ma ktoś UT3? Grają w to jeszcze ludzie?

Opublikowano

ja w oczekiwaniu na H4 przeglądałem nawet allegro w poszukiwaniu UT3 który jest po 30zl, pytanie tylko ile ludu jeszcze gra.

Opublikowano

Kupilem PS3, byla dobra okazja :)

Dzieki za gre Mendrek :)

GT: Ponizacz

PSN ID: DaveCzezky

Kup sobie PS+. Dostaniesz między innymi 3 bardzo dobre exy: LBP2, Motorstorm: Apokalipsa i inFamous 2. No i jeszcze Virtua Fighter 5 Final Showdown jest.

Opublikowano

A tak bez + ile kosztuje nowa virtua ? może dziś se kupię ;]

Opublikowano

89.

Znowu Twoj Akira zginie :>

Opublikowano

Mój Akira nie ginie on wstaje po porażce i wyciąga wnioski a gdy już to zrobi jacky będzie latał po całej arenie jak bura suka :(

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No to serial się skończył, już nie zobaczymy kłótni Mendrka z Czezkym... :(

Właściwie to i dobrze, bo już się przejadło jak Moda na Sukces :)

Opublikowano

Nie, gralismy razem wieczorem :sorcerer:

fa94e3dd46070905e1add5ad2fa5d5b2.jpg

Opublikowano

A skąd wiesz jak było na 12 urodzinach Szproty?? :ph34r:

Byłem, to wiem :i_am_so_happy:

Opublikowano

Stono, znam wielu co mieli dość PC-ta (w tym mnie) i kupili konsolę.

Nie znam nikogo kto miał dość konsoli i kupił PC-ta... prędzej inną konsolę.

Nie ma co być upartym, z konsolami po prostu jest lepsza frajda.

Opublikowano

Nie znasz nikogo? Oj, biedny noł lajf który jeśli ma kolegów, to tylko takich którzy grają w gierki na kĄsolach.

Nie znam nikogo kto miał dość konsoli i kupił PC-ta

Ten fragment jest przezabawny. Masz świadomość że 99% ludzi którzy mają jednordzeniowe odtwarzacze BR albo grają na klocach ma również PC?

Tak wiem, dla Ciebie to szok, bo ty wszystko robisz na swoim PeeSCZY z poziomu HOME [które jest darmowym i świetnym ficzerem dzięki któremu masz miliony znajomych] lub czata tekstowego.

Opublikowano
  • Autor

Przecież parę stron temu bodajże Paliodor opuścił PS3 na rzecz PC :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.