Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nie nie, to jest własnie dowód na to że wybrałem dobrą konsolę, te 3 gry wiem ze musze ograc, to halo maksymalnie spowoduje ze popatrze jak ktos gra w mediamarkcie i prychne.

A teraz napier,dalam wszystkie mgsy od jedynki do 4ki i ciesze jape ze mam taka możliwosc.

Opublikowano
  • Autor

Pomijając że literka M nie sponsorowała twojego nicka to wszystko ok. Ja mam trochę inne zdanie, gdzie konsola z parogodzinnymi szpilami bardziej nadaje się do pożyczenia od kumpla, a nie do kupienia. Ja wolę sprzęt z grami które mi starczą na rok i dłużej.

niech ktoś mi powie czy to dobry pomysł zaczynać serię GoW od Ascension?

Opublikowano

Pomijając że literka M nie sponsorowała twojego nicka to wszystko ok. Ja mam trochę inne zdanie, gdzie konsola z parogodzinnymi szpilami bardziej nadaje się do pożyczenia od kumpla, a nie do kupienia. Ja wolę sprzęt z grami które mi starczą na rok i dłużej.

niech ktoś mi powie czy to dobry pomysł zaczynać serię GoW od Ascension?

najlepsze że te dwa posty powinny skonczyc temat bo kazdy ma to co chce i zmienic konsoli nie chce, no ale kontynuujmy nakladanie gaci na glowe.

Opublikowano

Pewnie tak, w końcu to ma być pierwsza chronologicznie część.

Opublikowano
Ja mam trochę inne zdanie, gdzie konsola z parogodzinnymi szpilami bardziej nadaje się do pożyczenia od kumpla, a nie do kupienia.

2 z 3 tych gier mają mieć multi, hmm

Opublikowano

To jak ogladanie star wars od drugiej trylogii, podejscie bez serca i rozumku.

Opublikowano

Ascension najlepiej zostawić sobie na koniec. Jak juz naprawdę chcesz zagrać to CoO -> GoW1 -> GoS -> GoW2 -> GoW3

Opublikowano
  • Autor

Przecież Ascension to prequel całej serii o_O

Ja mam trochę inne zdanie, gdzie konsola z parogodzinnymi szpilami bardziej nadaje się do pożyczenia od kumpla, a nie do kupienia.

2 z 3 tych gier mają mieć multi, hmm

lol bądźmy poważni

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

;// sorry, ale multi Uncharteda jest zaje.biste, przemiodne i w ogóle się nie odzywaj. na jakiej podstawie uważasz, że będą (pipi)? ;o

Opublikowano

ponieważ grałeś w multi uncharteda. Albo w ogóle, w uncharteda ;f

Opublikowano

ale jak kogoś multi tylko w bijatykach i piłkarzykach to może mieć wys.rane na te przemiodne girsy .

Opublikowano
  • Autor

Wymieniasz mi dwie gry w których multi w ogóle nie ma racji bytu i jest oczywistą oczywistością że są dodane na siłę. Multi dodane na siłę = kupa. Jeszcze biorąc pod uwagę historię gier multi na PS3 i ich szybkiego wymierania - no sorry, ale nie skorzystam, szczególnie kiedy radzącym jest użytkownik który niedawno się dowiedział co to w ogóle jest online multiplayer.

Opublikowano

Wymieniasz mi dwie gry w których multi w ogóle nie ma racji bytu i jest oczywistą oczywistością że są dodane na siłę. Multi dodane na siłę = kupa. Jeszcze biorąc pod uwagę historię gier multi na PS3 i ich szybkiego wymierania - no sorry, ale nie skorzystam, szczególnie kiedy radzącym jest użytkownik który niedawno się dowiedział co to w ogóle jest online multiplayer.

nie, kupowe multi - kupa.

skąd możesz wiedzieć, że na siłę? Po co ja w ogóle z Tobą dyskutuję :P

PS. dupa bo gram online od dawna, kiedys nawet w Winning Eleven z PSX-a grałem na emulatorze (który mial opcje online [*])

Opublikowano

Każde multi to padaka dla pryszczatych małolatów, którzy odreagowują swoje marne życie drąc się podczas zabijania innych pryszczatych małolatów ^_^

Podoba mi się te Halo. Wygląda jak Metroid. W sumie nabrałem ochotę na przygody Master Chiefa ^_^

Opublikowano

Albert + za opinię o multi,

Mazzeo nowy GoW to niby prequel ale ja obstawiam, że będzie rozwijał stare wątki itp. Czuję tež, że część to będzie prequel a część to zdarzenia po trójce. Ja bardzo dradzam od akiego startu, abstrahując już nawet od tego, że wcześniejsze części to mega kozaki.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano
  • Autor

Każde multi to padaka dla pryszczatych małolatów, którzy odreagowują swoje marne życie drąc się podczas zabijania innych pryszczatych małolatów ^_^

A nintendo jest dla dzieci.

Opublikowano

Ból pupy

Masz racje nie którzy dostają tu bólu dupy gdy ktoś się nie spuszcza nadtym jakie to H4 jest cudowne i fenomenalne. Wystarczy napisać że wygląda bardzo dobrze (zamiast fenomenalnie) to już oznacza obrazę dla H4 xD

Edytowane przez Karas

Opublikowano
  • Autor

Mazzeo nowy GoW to niby prequel ale ja obstawiam, że będzie rozwijał stare wątki itp. Czuję tež, że część to będzie sequel a część to zdarzenia po trójce. Ja bardzo dradzam od akiego startu, abstrahując już nawet od tego, że wcześniejsze części to mega kozaki.

To dlaczego to nazywają prequelem :scratch_one-s_head: Zacznę więc chyba od GoW Saga.

Masz racje nie którzy dostają tu bólu dupy gdy ktoś się nie spuszcza nadtym jakie to H4 jest cudowne i fenomenalne. Wystarczy napisać że wygląda bardzo dobrze (zamiast fenomenalnie) to już oznacza obrazę dla H4 xD

To zupełnie tak jak napisanie czegokolwiek o TLOU albo filmach Cage'a :/

Opublikowano

Albert + za opinię o multi,

Mazzeo nowy GoW to niby prequel ale ja obstawiam, że będzie rozwijał stare wątki itp. Czuję tež, że część to będzie sequel a część to zdarzenia po trójce. Ja bardzo dradzam od akiego startu, abstrahując już nawet od tego, że wcześniejsze części to mega kozaki.

Sorra chodziło mi, że część to będzie prequel rzecz jasna, a część sequel.

Opublikowano

Jak ktoś nie grał w Gearsy to może i przemiodne.

ja grałem w Gearsy wszystkie części od ich premier, i nadal sądzę że multi przynajmniej w Uncharted 2 jest bardzo miodne.

Opublikowano

Jak ktoś nie grał w Gearsy to może i przemiodne.

Grałem w Girsy i gram w U3. Tu i tu multi jest tak samo miodne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.