Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Niedawno zakupiłem ps3 i postanowiłem w notatniku zrobić sobie liste gier, które musze ograć. Wyszły tego całe 2 pozycje:u3(2 cześć już mam) i gow 3 xD

Max miesiąc-2 i wymieniam to na xboxa, tam przynajmniej bede mógł długie godziny ciorac w girsach czy halo 4(w zadna poprzednia czesc nie grałem ale skillowe, nie casualowe online zawsze na propsie)

A jak wyjdzie TLOU to kupie używke za 500zł, przejde gre i sprzedam dużo na tym nie tracąc.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Urzekła mnie Twoja historia...

Opublikowano

Niedawno zakupiłem ps3 i postanowiłem w notatniku zrobić sobie liste gier, które musze ograć. Wyszły tego całe 2 pozycje:u3(2 cześć już mam) i gow 3 xD

Max miesiąc-2 i wymieniam to na xboxa, tam przynajmniej bede mógł długie godziny ciorac w girsach czy halo 4(w zadna poprzednia czesc nie grałem ale skillowe, nie casualowe online zawsze na propsie)

A jak wyjdzie TLOU to kupie używke za 500zł, przejde gre i sprzedam dużo na tym nie tracąc.

nie ma to jak utrudniać sobie życie

Opublikowano

Probuje ożywić temat sugerując, że xbox jest lepsza konsoloą oną

Opublikowano

Na PS3 jest spokojnie 10-15 gier, które TRZEBA ograć

Opublikowano

Niedawno zakupiłem ps3 i postanowiłem w notatniku zrobić sobie liste gier, które musze ograć.

jesteś niepelnosprawny.

To jak kupowanie wiertła i sprawdzanie srednicy otworu.

Opublikowano

powiedz mi jaki masz fw a powiem Ci kim jestes

Opublikowano

Wymień.

Demons Souls, Motorstorm 2 i 3, Heavenly sword, Disgaea (yeah, i said it), 3D dot heroes (ale to nisza), Heavy Rain, Wipeout, Killzone 2 i 3, trzy części unchartedów, infamous 1 i 2, lbp 1 i 2, gow 3, juz na pewno wymienilem wiecej niż 15, a wcale nie skończyłem listy

Opublikowano

Probuje ożywić temat sugerując, że xbox jest lepsza konsoloą oną

Ty wolisz x360 ja natomiast chętnie bym go już teraz opchnął (gdyby nie zbliżająca się FH i H4 i GoW:J) ale się wstrzymam do momentu ogrania Gears'ów (jaki sens by miało kupowanie konsoli znów w przedziale nawet nie sześciu miesięcy od sprzedania ?), a zyskana kasę pewnie zainwestuje w nextgena MS (zobaczymy co zaoferuje w temacie ex'ów). No ale skoro pomyśleć przed zakupem nie chciało się (mogłeś wstrzymać się z zakupem do premiery TLoU i wtedy ograć interesujące cię tytuły) a tak będziesz się miotał kupując i sprzedając konsole (a co za tym idzie tracąc kasę) ale to twój wybór i nic mi do tego.
Opublikowano

Kad2, czyli kolejny hejter Sony który poży... kupił PS3, by potem celowo sprzedać i udawać obiektywnego. Choć w statusie piszesz, że wolisz PCta, to już zastanów się.

Przykro mi patrzeć, jak niektórzy są NAPRAWDĘ mało wymagający, bo pół biedy jak olewają Wii (jak ja np. ), ale jak piszą że im Gearsy i Halo wystarczają, i wypinają się na złożone, różnorodne i niejednokrotnie epickie pozycje na PS3, i na to co dostają jako gracze... to po prostu każe mi to się zastanawiać nad kondycją naszej społeczności, i przy okazji widzę już skąd fenomen CoD-a, który jest najwyraźniej znakiem tego zjawiska.

Poza tym gloryfikacja poziomu trudności, to regresja rozgrywki do lat 80tych, gdzie to często był wyznacznik jakości. Jawne zapaszczanie dwóch dekad rozwoju gier do tworów bardziej rozbudowanych, dzięki czemu mogły wyjśc takie dzieła jak Okami, Journey, czy LittleBigPlanet. Opanujcie się, bo ten ślepy pęd i promowanie liczby wyskakujących przed lufę wrogów to zła droga. Fajnie jak wychodzi taka gra w roli odskoczni, jak swego czasu chociażby Serious Sam, ale niech na piedestale będą gry ambitniejsze.

Opublikowano

Proszę

- Uncharted 1-3 (olanie którejkolwiek części jest głupotą)

- MGS4

- Journey

- Heavy Rain

- Ratchet&Clank FToD i CiT

- Flower

- Wipeout

- Gran Turismo 5

To z exów, które mi podeszły. Są jeszcze gry, które mają wysokie oceny, ale mi z różnych przyczyn się nie podobają. Niemniej warto spróbować, bo oceny z niczego się nie wzięły

- God of War 3

- LittleBigPlanet 1 i 2

- Killzone 2 i 3

- Demon`s Souls

- inFamous 1 i 2

- Resistance 1-3

- Heavenly Sword

- Motorstorm 1-3

Jeżeli nie ograłeś na PS2 to kolekcje

- God of War

- Ratchet&Clank

- Jak&Daxter

- Sly

- Team ICO

Mało tego chyba nie jest. Ale zapewne 99% skreśliłeś bez grania z jakiś "bardzo ważnych powodów"

Opublikowano

czy trzeba grac w lbp?

bzdura, ja wlaczylem i nie moglem zdzierzyc otoczki i prostoty, dodatkowo uwazam ze pomysl na majtanie raczkami pluszaka galkami jest kretynski, kogo to bawi?

Motorstorm 1 jest lepszy niz 3, a heavenly sword wcale nie jest powodem dla kupna konsoli. itd.

Trzeba obiektywnie wyminic prawdziwe killery, a sa to gow3, mgs4 uncharted trylogia, infamous 1 z pewnoscia, w reszte nie gralem.

Opublikowano

Dla fana platformówek LBP na pewno jest wart.

Jasne, HS to nie jest gra dla której kupuje się konsole, ale jak już się ją ma, to warto zaopatrzyć się w przygodę Nariko bo do dzisiaj jest fajniusia.

Opublikowano

I kosztuje 30 zł

Opublikowano

Przecież te LBP, infamous czy motorstorm mam za darmo w plusie ale szkoda mi swojego cennego czasu na takie gry. Dlatego, że jestem wymagający

Opublikowano

Do listy Wesker'a dorzucił bym Yakuzę 3/4 oczywiście jeśli kogoś nie przeraża spora ilość tekstu czytanego i nie ma urazu do japońszczyzny.

Opublikowano

i bezrobotny

Opublikowano

Przecież te LBP, infamous czy motorstorm mam za darmo w plusie ale szkoda mi swojego cennego czasu na takie gry. Dlatego, że jestem wymagający

Haha. Ahaha.

Opublikowano

LBP 2 za to, to już platformówka tylko opcjonalnie, choć i jedynka już mocno odskakiwała. Chodzi mi o levele tworzone przez graczy, które czasami nawet sackboyów nie mają, i są całkiem poważne. LBP 2 to kreator gier. Przełam się Milanie i olej story mode, i obczaj od razu co ludzie wyrabiają.

Opublikowano

Mendrek: Regresem to są gry, w które można grać stopami. Wymagające gry zawsze są na propsie.

Opublikowano

- Uncharted 1-3 (olanie którejkolwiek części jest głupotą)

- MGS4

- Journey

- Heavy Rain

- Ratchet&Clank FToD i CiT

- Flower

- Wipeout

- Gran Turismo 5

- God of War 3

- LittleBigPlanet 1 i 2

- Killzone 2 i 3

- Demon`s Souls

- inFamous 2

- Resistance 1-3

- Heavenly Sword

- Motorstorm 1-3

Jeżeli nie ograłeś na PS2 to kolekcje

- God of War

- Ratchet&Clank

- Jak&Daxter

- Sly

- Team ICO

Ode mnie to by bylo na tyle exów obowiazkowych do ogrania na ps3.

Ciekawi mnie lista na x'a

Bo to chyba tylko Gearsy Forza i Fable

Edytowane przez Codename

Opublikowano

nie obczaje ponieważ wybrałem ciemną stronę mocy co mi odpowiada ponieważ jestem single playerowcem, a lbp przechodziła moja żona i raczej wiem na co stac ta gre.

Nie dla mnie.

Opublikowano

i bezrobotny

No własnie w chwili obecnej jestem bezrobotny a i tak nie gram w te gry. A jak ktoś ma dziennie te 2h wolnego czasu dla siebie to ma to przeznaczać na niewatpliwie wy(pipi)ane w kosmos gry jak Heavenly sword czy heavy rain? aha

Opublikowano

Mendrek: Regresem to są gry, w które można grać stopami. Wymagające gry zawsze są na propsie.

qubek przechodził wszystkie gry łydkami no i ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.