Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

- Journey

- Ratchet&Clank FToD i CiT

- Flower

- LittleBigPlanet 1 i 2

- Killzone 2 i 3

y-u-no-guy.jpg

Bo to chyba tylko Gearsy Forza i Fable

Weź mnie nie rozśmieszaj. Fable to gó.wno.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jasne, HS to nie jest gra dla której kupuje się konsole, ale jak już się ją ma, to warto zaopatrzyć się w przygodę Nariko bo do dzisiaj jest fajniusia.

Może teraz, ale 5 lat temu była to gra dla której warto było kupić chlebak. Design i grafika, które kopały zad (i dzisiaj dalej takie są) plus postacie w tej grze i gra aktorska to najwyższa półka.

Poza tym HS to do dzisiaj gra najlepiej wykorzystująca czujnik ruchu w padzie.

Opublikowano

i bezrobotny

No własnie w chwili obecnej jestem bezrobotny a i tak nie gram w te gry. A jak ktoś ma dziennie te 2h wolnego czasu dla siebie to ma to przeznaczać na niewatpliwie wy(pipi)ane w kosmos gry jak Heavenly sword czy heavy rain? aha

Dla mnie wszystko w porzadku, ale bezmyslnie kupikles sprzet, a przez to ze nie masz cfw to grymasisz i grasz na laptopie podlaczonym do ds3, co jest smieszne samo w sobie, bo chcesz rybke i akwarium, piraty i siec, a to na ps3 nie mozliwe.

Opublikowano

Mendrek: Regresem to są gry, w które można grać stopami. Wymagające gry zawsze są na propsie.

Regresem to są gry złożone niczym Pong, sorry ale gra nie musi być ultra trudna, by była epicka, ba poziom trudności w ogóle może mieć mniejsze znaczenie niż otoczka i klimat. Żadna to filozofia nawalić 1000 wrogów na ekranie, ale zbudować urzekający świat i wciągającą rozgrywkę - to jest większy props!

Opublikowano

czy trzeba grac w lbp?

bzdura, ja wlaczylem i nie moglem zdzierzyc

No generalnie to się da napisać o każdej grze. W sensie będąc inną osobą o innych preferencjach.

Można też napisać "no dobra, tego i tego można subiektywnie nie lubić, ale X i Y to już obiektywnie zaje'bongo są", uwielbiam tę zagrywkę.

Opublikowano

Jedni drugich przekonują w co TRZEBA zagrać, dobre. Szkoda tylko, że dla każdego taka lista będzie wyglądać inaczej :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

PONG > HEAVY RAIN

Opublikowano

Mendrek- To gdzie masz wciągającą banalnie prostą rozgrywkę? w LBP?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mendrek: Regresem to są gry, w które można grać stopami. Wymagające gry zawsze są na propsie.

Regresem to są gry złożone niczym Pong, sorry ale gra nie musi być ultra trudna, by była epicka, ba poziom trudności w ogóle może mieć mniejsze znaczenie niż otoczka i klimat. Żadna to filozofia nawalić 1000 wrogów na ekranie, ale zbudować urzekający świat i wciągającą rozgrywkę - to jest większy props!

Tak to sobie tłumacz jeśli dzięki temu lepiej śpisz :P

Pomijam już, że klimat i wymagająca rozgrywka wcale się wykluczają, a w najlepszych grach idą w parze.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zgadzam się wyjątkowo z Mędrkiem

Opublikowano

Co najmniej 2 razy napisałem to samo w ostatnim czasie. Najpierw pisząc o Mario, później o Gothic'u. Potrzeba wypowiedzi autorytetów forum, aby nastała cisza.

Opublikowano

Widzę, że niektórym "press X to win" i inne cinematic action całkowicie wyprało mózg XD Jak tak dalej się to rozwinie to na minus będzie jeśli gra wymagać będzie od gracza czegoś więcej niż oglądania ruchomych obrazków na ekranie i raz za kiedy wciśnięciu X.

A tak propo tej listy ex'ów wartych ogrania to dodałbym Folklore i Valkyria Chronicles. Co prawda nie są to gierki w które grały mln i które miały rozdmuchaną do granic możliwości kampanię reklamową ale za to są to jak dla mnie pozycje dla których warto było kupić kąsole PS3.

Opublikowano

Jak chcę grać w grę z wymagającym gameplayem odpalam Donkey Kong Country Returns. Jak chcę grać w grę z dużą immersją odpalam Uncharted. Jak chcę grę z fajną fabułą odpalam Heavy Rain. To chyba proste, nie?

Opublikowano

Boże jak ten uncharted 2 przepięknie wygląda. Jeżeli oni takie cuda robią na PS3 to co.dopiero na ps4

Opublikowano

No jakby tak jeszcze gameplay i eksplorację rozbudowali to byłoby spoko.

Opublikowano

Jak chcę grę z fajną fabułą odpalam Heavy Rain. To chyba proste, nie?

Ja wiem...

Opublikowano

ogqozo, to tylko przykład. Wstaw sobie Mass Effecta chociażby.

Opublikowano

ktoś kto lubi rozgrywki w sieci i rozmowy podczas gry zawsze wybiera xboxa,na ps3 rozmowa i posiadanie HS to przywilej co 20-tego użytkownika chyba,no i nawet dzisiaj byłem wymienić kilka gierek i koleś w skupie mi nawet powiedział że gry wyglądają gorzej na ps3 bo są robione najpierw na xboxa i przepisywane hehe cos w tym jest, nadchodzące gry tez pewnie będą gorsze na ps3 ale no to jest SONY !

Opublikowano

nawet dzisiaj byłem wymienić kilka gierek i koleś w skupie mi nawet powiedział że gry wyglądają gorzej na ps3

Po czym zaoferował Xboxa w promocyjnej cenie?

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ja w sumie na PS3 online grałem troszkę ale jak już to pierwsza rzecz jaką robiłem to mute all bo najczęsciej miałem taki fart, że trafiałem na rozgorączkowane dzieciaki próbujące coś sensownego powiedzieć...

Opublikowano

ktoś kto lubi rozgrywki w sieci i rozmowy podczas gry zawsze wybiera xboxa,na ps3 rozmowa i posiadanie HS to przywilej co 20-tego użytkownika chyba,no i nawet dzisiaj byłem wymienić kilka gierek i koleś w skupie mi nawet powiedział że gry wyglądają gorzej na ps3 bo są robione najpierw na xboxa i przepisywane hehe cos w tym jest, nadchodzące gry tez pewnie będą gorsze na ps3 ale no to jest SONY !

podobnie było na ps2, gry wyglądały często gorzej niż na xboxie

czy ktoś wtedy narzekał?

Opublikowano

Ja w sumie na PS3 online grałem troszkę ale jak już to pierwsza rzecz jaką robiłem to mute all bo najczęsciej miałem taki fart, że trafiałem na rozgorączkowane dzieciaki próbujące coś sensownego powiedzieć...

po za tym żyjemy w europie gdzie jest dużo języków, a ja grając w BF'a czy CoD'a najczęściej natrafiam na francuzów, włochów i ich nic nie rozumiałem to nie stany że każdy mówi po angielsku

Opublikowano

To nie fart a norma, jeśli chodzi o współczesne granie po sieci. Ale są osobniki które bez tych okrzyków widocznie nie wyobrażają sobie grania (Hi Boro) po sieci xD

podobnie było na ps2, gry wyglądały często gorzej niż na xboxie

czy ktoś wtedy narzekał?

Narzekania było mniej bo dzieci miały ograniczony dostęp do internetu :whistling:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Narzekania było mniej bo dzieci miały ograniczony dostęp do internetu :whistling:

a raczej mało kogo to obchodziło skoro dało się grać i była taka sama dawka funu.

głupia era hd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.