Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

W europie CS'a nadal brak.

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

No ja bym się kłócił,imo blokada regionalna na filmy,gierki itd to padaka. Zwłaszcza, że czasem dany produkt nie pojawia się w pozostałych regionach.Jeszcze da się to jakoś obejść w przypadku filmów ale akurat w przypadku takiego 3DS'a to z tego co wiem na razie cisza w temacie jakiegoś moda na zniesienie blokady.

Opublikowano

CS Global Offensive pojawił się na PSN?

Tak, w tym samym czasie co na PC i X360. Nawet platynę zrobiłem.

Tylko na PSS US

Opublikowano

Trzeba być ładnie trzepniętym by twierdzić, że instalacja gier na Ps3 polega na tym samym co na PC.

lol a na czym innym polega?

tu i tu to zgranie danych na hdd czy nie? czy na PS3 służy to innym celom

Słuchaj po pierwsze trwa to dużo, dużo szybciej niż na PC, po drugie nie każda gra wymaga instalacji, po trzecie nawet jak zainstaluje dany tytuł na PS3 to mam cichuteńką pracę mojej konsoli, a nie jakieś brzęczenie, chrupanie, sranie i kij wie co jak przy twojej konsoli. Proste.

Opublikowano

Trzeba być ładnie trzepniętym by twierdzić, że instalacja gier na Ps3 polega na tym samym co na PC.

lol a na czym innym polega?

tu i tu to zgranie danych na hdd czy nie? czy na PS3 służy to innym celom

Słuchaj po pierwsze trwa to dużo, dużo szybciej niż na PC, po drugie nie każda gra wymaga instalacji, po trzecie nawet jak zainstaluje dany tytuł na PS3 to mam cichuteńką pracę mojej konsoli, a nie jakieś brzęczenie, chrupanie, sranie i kij wie co jak przy twojej konsoli. Proste.

wszytko pięknie ale instalacja dalej polega na tym samym ... i jak widze takie "rage quit resistance 3" - to smiem wątpić czy trwa to krócej :P

http://www.dobreprogramy.pl/Sony-o-nowym-PS3-i-czemu-nie-bedzie-obnizki-na-starsze-modele,Aktualnosc,36311.html

Najciekawsze jest jednak wytłumaczenie Kollera, czemu Sony nie szykuje obniżki na Slimy. Nie będzie oficjalnie zejścia z ceny, w przeciągu ostatniego roku pojawiło się w sklepach tyle promocji i różnych zestawów z kartami upominkowymi czy podobnych [...], że usłyszeliśmy od konsumentów, iż mają dość tych dziwnych zagrań.

mistrz marketingu :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Daj spokoj, na PS3 instalacje sa magiczne i lecza raka.

PS.

dcstandbig.gif

Opublikowano

Ale faktem jest w moim przypadku, że kiedy przesiadłem się z X360 na PS3, nie wkurzało mnie to praktycznie w ogóle. Instalujesz grę, przy której spędzisz dłuższy czas. Demo pobierasz tylko po to, żeby grę wypróbować i nikt nie widzi w tym czegoś wku*wiającego, normalna rzecz. Wszystko zależy od podejścia.

W BF3 na X360 jest instalacja tekstur. Kto tego nie zrobił? Chyba nikt z własnej, nieprzymuszonej woli nie pozbawia się lepszej grafiki.

Opublikowano

Co ma jedna gra na X360 na kilkaset do PS3 i jej patchoinstalacji?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale na Xie też się instaluje gierki przecież. Podejrzewam, że nikt nie gra z płyty, bo napęd rozpędza się do takich szybkości że konsola prawie odrywa się od ziemi ;)

Opublikowano

argumenty sonybociarni ''godzinne ściąganie patchy + instalacje na ps3 nie są złe bo były pierw na PC a jak co można grać bez nich offline'' :turned:

A tak żeby jeszcze bardziej obudzić rage w sonybotach i ich prostych umysłach, kolejna porcja GIFów z H4, ostatniego dużego exa tej generacji:

fsd.gif

ibrslsZAXrDgg3.gif

iLq1XAiNsgMvb.gif

iLIaU9Km6AXaY.gif

ibkWAspkW1rHmE.gif

iJBOODJSRgXD0.gif

:ninja:

ostatni GIF dobrze pokazuje S.I. w H4.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

ale instalację na PS3 sa INNE!

Opublikowano

ja rzadko kiedy instaluje gry na 360tce bo mi się po prostu nie chce. Poza tym na Xie instalacja jest opcjonalna, w przypadku PS3 wygląda to trochę inaczej. Przykład z BF-em naprawdę jest z pupy, rozumiem, gdyby to miało miejsce przy każdej grze, ale akurat to wina Dice, a nie samej konsoli. Tak btw to właśnie oni zrobili największy update w historii 360tki, który waży ileśtamset mega, w przypadku 99% gier na 360tce updaty mają max 10 mb.

Opublikowano

A tak żeby jeszcze bardziej obudzić rage w sonybotach i ich prostych umysłach porcja GIFów z H4, ostatniego dużego exa tej generacji:

Chyba masz na myśli ostatniego dużego exa na x360.

Ps. Ten filmik pokazujący instalacje Res 3 obalił jeden mit a mianowicie "mityczne kilku godzinne pobieranie patchy " na ps3. Wracając do steama to Valve po zmianach w regulaminie zapomniało wprowadzić zmianę w swoim sklepiku jaką? nie zastąpiło przycisku kup przyciskiem wypożycz.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A tak żeby jeszcze bardziej obudzić rage w sonybotach i ich prostych umysłach, kolejna porcja GIFów z H4, ostatniego dużego exa na X360, bo później panie już bida i nędza, nie to co u konkurencji w postaci nowego God of War, Beyond czy gry tej generacji The Last of Us.

tu była porcja słabych, nie robiących wrażenia gifów z Słucham 4.

A tu wiadomość dla Daddiego

tumblr_m8dg26B9Iq1ryt8tao1_500.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Problem instalacji gier na PS3 jest rozdmuchany celowo, ale hejt daremny. X360 też ma instalacje, ale nie - to PS3 ma je złe. Na dodatek robi się je RAZ., a potem można grać w cichym środowisku. Są gry na PS3 które mają dłuższe instalacje. Są gry, które mają dużo dużych patch'ów - ale np. często ośmieszane tu Gran Turismo 5 tak naprawdę jest jedną z najlepiej spatchowanych gier w tej generacji. Patche są owszem duże i jest ich sporo, ale każdy patch wnosił bardzo dużo do rozgrywki i pewnikiem można byłoby je np. uzbierać w paczkach po 3-4 i wydać w formie DLC-ka, a tak jest za free.

Opublikowano

ale to halo 4 wygląda jak holenderska dyskoteka, nigdy sie to tak tęczowej gry nie przekonam i tych świecących blasterów,wolę uniwersum killzona i te sprawy ;];]. Dzisiaj sobie zdałem sprawę że na ps3 wychodzą tylko 2 exy : gow 4 oraz tlou resztę już ograłem i konsola się kurzy a ja męczę xboxa, szkoda że na psn tak mało ludzi ma mic i nie ma czegoś na wzór party na xbl gdzie można siedzieć w 5-6 osob rozmawiać i grać ;/, już olewam te słabsze porty ale dla kogoś kto lubi grac po sieci xbl to lepszy wybór ;] xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A tak żeby jeszcze bardziej obudzić rage w sonybotach i ich prostych umysłach, kolejna porcja GIFów z H4, ostatniego dużego exa na X360, bo później panie już bida i nędza, nie to co u konkurencji w postaci nowego God of War, Beyond czy gry tej generacji The Last of Us.

tu była porcja słabych, nie robiących wrażenia gifów z Słucham 4.

A tu wiadomość dla Daddiego

tumblr_m8dg26B9Iq1ryt8tao1_500.gif

te trzy postacie mają zrobić na kimś wrażenie? bo nie bardzo wiem czym?

Opublikowano

te trzy postacie mają zrobić na kimś wrażenie? bo nie bardzo wiem czym?

nie, mają ukazać pragnienie Yetiego (i reszty forumka) w postaci rzucenia cegłą w twarz daddiego

Opublikowano

sry nie zrozumiałm przekazu w takim razie ;)

Opublikowano

Moglibyście wrzucać te gify w spoilery? Mowa szczególnie o (pipi)iu całego posta 5 gifami, żeby mieć materiał do fapacji.

Nie wiem jak to teraz wygląda, bo odkąd mam Xa to PS3 służy mi tylko do ogrywania eksów (od inFamous 2 nie widziałem nic co mnie zaciekawiło), ale za moich czasów ;) było tak że gierki na PS3 normalnie działały i nie wymagały żadnej instalacji.

Na Xboxie od zawsze wypadało instalować gry, bo po prostu zalety znacznie przewyższają wady. Niby jest ten wybór, że można grać z dysku, ale dużo wolniejsze loadingi i odgłosy napędu skutecznie do tego zniechęcają. Moim zdaniem ten wybór to iluzja.

Zamiast wypominanie instalek, które obecne są na obu konsolach w takiej bądź innej formie, gdybym chciał dosrać sonybotom to bym jechał PSN, a w szczególności czas ściągania patchy. Mam łącze 20 Mbs, a 300 MB ściągania mi się 2 godziny. Paranoja.

Opublikowano

wyłącz torrenta ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.