Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Jak mozna narzekac na instalacje gier na ps3? Przeciez kazda gra powinna miec zaimpletowana taka mozliwosc.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

poza the last of us ps3 ma w zanadrzu duzo eksów które napewno przyciagną osoby które nie chcą grać po sieci (słabe psn w porównaniu do płatnego XBL), wciąż czekam na date premiery TLOU,AGENT-a,last guardian xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

też bym chciał aby każda gre można było zainstalować ... ejże ale ja tak mam ;)

Opublikowano

poza the last of us ps3 ma w zanadrzu duzo eksów które napewno przyciagną osoby które nie chcą grać po sieci (słabe psn w porównaniu do płatnego XBL), wciąż czekam na date premiery TLOU,AGENT-a,last guardian xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ND celowo nie podaje daty premiery bo nie chcą powtórzyc bledu jak przy U3

Opublikowano

Już słyszę 10 raz ten tekst o U3 i nadal nie wiem o co chodzi. Ktoś wyjaśni?

Opublikowano

Podali datę za wcześnie, a ND nigdy nie przełożyło daty w historii firmy (chyba). I próbowali się zmieścić w tym terminie, no ale najwyraźniej nie wszystko poszło po swej myśli.

Ale własną fizykę oceanu chciało im się robić, lol

Opublikowano

słabe unch3 jest bronione przez psy czy też bajki sonybotów tym że za wcześnie podali datę premiery przez co nie wyrobili się ze szlifowaniem gry, dlatego wyszło co wyszło a nie chcieli przekładać daty.

Opublikowano

Dupa tam, przecież to wydawca takie rzeczy ustala ludzie. No i kogo obchodzi, że nigdy nic nie przełożyli? Nie ma to żadnego znaczenia, jeśli gra według Sony byłaby nieskończona to by ją przełożyli (tzn. może byli tego świadomi, ale chcieli wydać koniecznie killera na jesień).

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Jak wkleilem wideo krytykujace U3 to nikt nie bronil, a zeby zmienic/poprawic wszystkie rzeczy ktore tam byly wymienione to by musieli chyba o rok przesunac premiere.

Opublikowano

Ja nie mogę, 354 stron tematu :) Na co konsola, jak można na forumku siedzieć. Taki Fenikz czy Lionel, Kreek to non stop spamują, co wy nie macie co robić, czy może PS3 się wam apdejtuje??

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zobaczymy czy tez będziecie jęczeć na instalacje gier w następnej generacji , bo takie będą realia jeśli nie zostanie poprawiona szybkość odczytu danych z blu-ray. I tak steam w obecnie formie (regulamin) to wypożyczalnia gier , jedyne co robisz to opłacasz subskrypcje dającą możliwość pogrania w tytuł xy {nie kupujesz gry bo Valve ci jej nie sprzedaje i nie jesteś jej właścicielem) i wcale tak wiele się to nie różni od wykupienia subskrypcji w takim np. OnLive.

Opublikowano

To poczytaj regulamin każdej gry EA lepiej...

Opublikowano

Ciekawe czy sony i ms wprowadza ten system antyuzytkowy w nextgenach? Może jednak wycofają się z tego debilnego pomysłu

Opublikowano

To poczytaj regulamin każdej gry EA lepiej...

Wiem że tez są tam takie "kwiatki" dzięki cudownemu "origin" z którego korzysta chyba każda ich gra obecnie wydawana.

Ciekawe czy sony i ms wprowadza ten system antyuzytkowy w nextgenach? Może jednak wycofają się z tego debilnego pomysłu

Wątpię bo byłby to strzał w stopę a nie wieże że obie firmy by się dogadały i razem wprowadziły taki system który równał by się ze stratą sporej cześći klientów.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

bo takie będą realia jeśli nie zostanie poprawiona szybkość odczytu danych z blu-ray.

Wystarczy że zwiększą prędkość odczytu do x8 i będzie gites (gdzie w PS3 jest to chyba x2). Z CD czy DVD było tak samo.

Opublikowano

System antyużywkowy już jest. Jak mam kupić używaną grę, a później dokupować online pass (bo został zużyty), to wolę już nową kupić.

Opublikowano

bo takie będą realia jeśli nie zostanie poprawiona szybkość odczytu danych z blu-ray.

Wystarczy że zwiększą prędkość odczytu do x8 i będzie gites (gdzie w PS3 jest to chyba x2). Z CD czy DVD było tak samo.

Mam nadzieje że im się uda bo gry w końcu będą zajmować coraz więcej a nie mniej miejsca na płycie.Jeśli jednak nie to instalacja na hdd będzie niestety normą.

System antyużywkowy już jest. Jak mam kupić używaną grę, a później dokupować online pass (bo został zużyty), to wolę już nową kupić.

Powiedział bym że jest to raczej połowiczny , względem tego o jakim się mówiło (wymóg podpięcia do sieci by grać w singla). Obecnie mając wy(pipi)ane na multi możesz śmiało brać używkę nie martwiąc się o online pass (kupując nówkę można zawsze go opchnąć gdy jest nam nie potrzebny). Jeśli by wszedł system anty-używkowy nie miał by człowiek takiego wyboru jaki ma obecnie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mam nadzieje że im się uda bo gry w końcu będą zajmować coraz więcej a nie mniej miejsca na płycie.Jeśli jednak nie to instalacja na hdd będzie niestety normą.

Nie ma im się co udawać, bo od dawien dawna są czytniki BD z wieszką szybkością odczytu. Pytanie teraz z jaką szybkością wsadzą do konsol, ale na pewno będzie ona większa niż ta w PS3.

Opublikowano

Nie ma im się co udawać, bo od dawien dawna są czytniki BD z wieszką szybkością odczytu. Pytanie teraz z jaką szybkością wsadzą do konsol, ale na pewno będzie ona większa niż ta w PS3.

Masz racje złe to ująłem (chodziło mi o jak największa prędkość odczytu przy jak najmniejszych kosztach) , osobiście liczę na prędkość 6x być może 8x.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Już w Wii U jest swoista wersja BD o szykości 5x więc w next-genach pewnikiem nie będzie mniej niż 6x.

Opublikowano

xDDD video promujące Fable Journey

"everything is cool, so cool!!!". Jezu.

Opublikowano

Ja nie mogę, 354 stron tematu :) Na co konsola, jak można na forumku siedzieć. Taki Fenikz czy Lionel, Kreek to non stop spamują, co wy nie macie co robić, czy może PS3 się wam apdejtuje??

Nie 354 tylko 1854 strona (tematy na forum się psują po 500 stronach a to jest czwarta edycja)

Opublikowano

Figaro@ nie śmiej się to są real gamers dla których F:TJ to hardcor game :good:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Bardzo przypominaja ludzi jarajacych sie Uncharted xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.