Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

ciekawe ile Sony kosztuje ten najnowszy model w produkcji, 50$?

Zależy co zrobili w środku. Jak któryś serwis branżowy rozkręci konsolę, to się dowiemy.

zaraz się okaże, że Sony więcej zdziera niż Nintendo będzie na Wii U, ciekawe co wtedy Yano powie.

aha, dzisiaj wychodzi kolejny killerski ex na PS3:

tokyo_jungle.jpg

40676__420x340_tokyo_jungle_feat.jpg

tokyo+(5).jpg

nic, tylko kupować.

//

Down:

w00t o___O

Edytowane przez Fenikz

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

poczekam az bedzie na PS+, ale na YT widze ze mamy kolejny hit !

Opublikowano

z przyczyn technicznyc muszę grać na x0 bez hdd, i powiem wam masakra, tak się odzwyczaiłem od głośnej pracy x0 że teraz to on dla mnie wyje :( wszystko chodzi mega wolno (ale to już wina mojej karty której użwywam jako pamięci) komfort praktycznie żaden, plus sam klac grzeje się strasznie, i karny kut(a)s dla MS że w wersji slim nie dali chociaż 512 MB pamieci wbudowanej

Opublikowano

A 4gb? To jakiego Ty slima kupiłes?

Opublikowano

250 z dyskiem odrazu, ja tam żadnych 4gb nie widze ... w pamięci masowej nic nie ma :(

Opublikowano

Najlepsz bylo jak to Mendrus podniecal sie, jak to dany ex na PS3 ma mega feeling, jak to zayebiscie mu sie w niego gra, a w gry na Xboxa gra mu sie na maxa chuiowo xD

Opublikowano

z przyczyn technicznyc muszę grać na x0 bez hdd, i powiem wam masakra, tak się odzwyczaiłem od głośnej pracy x0 że teraz to on dla mnie wyje :( wszystko chodzi mega wolno (ale to już wina mojej karty której użwywam jako pamięci) komfort praktycznie żaden, plus sam klac grzeje się strasznie, i karny kut(a)s dla MS że w wersji slim nie dali chociaż 512 MB pamieci wbudowanej

wystarczy podłączyć pendriva/dysk zewnętrzny i zformatować go przez konsole. TADDAAAA

Opublikowano

z przyczyn technicznyc muszę grać na x0 bez hdd, i powiem wam masakra, tak się odzwyczaiłem od głośnej pracy x0 że teraz to on dla mnie wyje :(wszystko chodzi mega wolno (ale to już wina mojej karty której użwywam jako pamięci) komfort praktycznie żaden, plus sam klac grzeje się strasznie, i karny kut(a)s dla MS że w wersji slim nie dali chociaż 512 MB pamieci wbudowanej

wystarczy podłączyć pendriva/dysk zewnętrzny i zformatować go przez konsole. TADDAAAA

a jak myślisz co kryje się pod magicznym pogrubionym fragmentem mojej wypowiedzi ...

Opublikowano

Najlepsz bylo jak to Mendrus podniecal sie, jak to dany ex na PS3 ma mega feeling, jak to zayebiscie mu sie w niego gra, a w gry na Xboxa gra mu sie na maxa chuiowo xD

Pisać o PS3, że jest uber ze względu na dziesiątki różnorodnych ex'ów i grać praktycznie w same multiplatformy - bezcenne.

Jeszcze niech mi ktoś powie, że MaZZ wcale w Halo nie gra. Będziemy mieli c-c-c-c-combo breaker wtedy :P

PS. Najlepsze jest to, że Pan M pisał kiedyś, że to nic, że na PS3 w tym roku ex'y nie trzymają poziomu bo można nadrabiać ogromny backlog ex'ów z 2011 - jest koniec września i coś tego po jego liście nie widać, ale do fapowania nad grami z 2013 to pierwszy XD

-------------------------------------------------------------------------------------

A co do tych dysków i USB, to ja kupiłem ostatnio takie coś (nówka) za 54 zł na allegro:

sandisk-xbox-360-16gb-usb-flash-drive-largefrontimage-320w.jpg

Zapisuje się wolniej niż na HDD, ale gry Arcade ładują się z tego klucza wyraźnie szybciej niż z HDD.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

na 10/14 dni mi się nie opłaca wydawać 54 pln :)

Opublikowano

To było tak na marginesie, a nie że masz kupować, ja to nie pan akwizytor M XD

Opublikowano

poprostu mam żydowsko wolną kartę SD ... i stąd te problemy, a pen nie chcę mi się zaktualizować, nie wiedzieć czemu ... ale on jakiś dziwny jest :P

echh przez polczków teraz MS czeka z wysłaniem sprzetu aż klient mu odesle stary, gdzie te czasy gdzie wysyłali sami pierwsi :(

Opublikowano

a ile razy pisal, ze jak patrzy na zdjecia/filmy z danej gry na X'a, "wie ze nie jest dla niego." :teehee:

Po prostu niektore gry oglada sie fajniej, szczegolnie te, gdzie jest malo gameplayu a duzo wstawek :)

Ciekawe czy w ogole gral w swojego ukochanego crapa MGS4, znajac zycie nie...

Edit: podobno MGS ma bardzo ambitny gameplay!

Edytowane przez easye

Opublikowano

poprostu mam żydowsko wolną kartę SD

Jak żydowsko wolną to powinna być idealnie kompatybilna z żydboksem

Opublikowano

Ogram Last of Us jak mendrek - na youtube :]

Opublikowano

ja zrobie nawet platyne !

Opublikowano

poprostu mam żydowsko wolną kartę SD

Jak żydowsko wolną to powinna być idealnie kompatybilna z żydboksem

dał bym plusa ale nie mam :(

Opublikowano

Ins

DoA5

IGN - 8.8 recenzent uwaza sie za fana DoA

Gametrailer - user review 94 ( 60 glosow )

Metacritic - 75 tylko wersja xO tez bym dal 75 jak bym w sumie nie mogl grac na padzie

Biorac pod uwage ze gra jest dosc specyficzna i ze najgorsze w historii Tekkeny czyli 6 i TTT2 zbieraja po 9 ja bym sie nie martwil wyglada mi to na jakas scieme bo kazda recka mowi ze gra to graficzny blow out z fajna muzyka ciekawym i prostym systemem zawierajacym mase smaczkow dla zaawansowanych graczy ogolnie spuszczaja sie nad tym a pozniej wystawiaja ocene 7 bo nie bylo posmarowane

Z tego co ja widzialem to gra jest swietna pytanie tylko na jak dlugo

Opublikowano

Pewnie odkrył wtedy 720p na yt.

Ja z DoA miałem swego czasu 3kę i muszę powiedzieć, że system walki oraz animacje ciosów rozje.bały mi mózg. To była wspaniała gierka.

http://www.ppe.pl/news-18150-Forza_Horizon_z_przepustka_sezonowa_.html

Season Pass za 50$? Trochę kurczę drogo.

Nie macie wrażenia, że te Season Passy to zakładanie sobie samemu pętli na szyję? Bo skoro już się kupiło to nie wypada sprzedawać gierki. Nie lepiej byłoby kupno -> przejście -> sprzedaż -> kupno używki -> dociągnięcie DLC, ewentualnie poczekanie na edycje GOTY?

Edytowane przez estel

Opublikowano
  • Autor

http://www.ppe.pl/ne..._sezonowa_.html

Season Pass za 50$? Trochę kurczę drogo.

Nie macie wrażenia, że te Season Passy to zakładanie sobie samemu pętli na szyję? Bo skoro już się kupiło to nie wypada sprzedawać gierki. Nie lepiej byłoby kupno -> przejście -> sprzedaż -> kupno używki -> dociągnięcie DLC, ewentualnie poczekanie na edycje GOTY?

Są season passy dobre i złe, tak samo jak i są dobre DLC i złe.

Taki season pass do Gearsów 3 był świetny, bo za 15$ dostawałeś 15 map + nową kampanię na 3 godziny, według wielu lepszą niż sama podstawka.

Premium do BF3 działający jak season pass również jest dobry, tutaj na dodatek widać że DICE spędza czas na jego tworzeniu - nie jest to sytuacja kiedy gotowe mapy wrzuca się jako DLC do kupienia po premierze (świadczy o tym fakt że pierwsze mapy z tego zestawu pojawiły się pół roku po premierze samej gry).

Season passy do Forzy Horizon, z resztą do FM4 też są zwyczajnie chuyowe, no bo to kolejne paczki aut (tak jakby ich mało bylo w podstawce) zamiast np. nowych tras, ale taka natura samochodówek.

Z tego co wiem ostro się też dostało dla Saint's Row 3 za swój season pass, nie wiem konkretnie za co. To samo z Uncharted 3, gdzie wrzucone w DLC mapy to były głównie rimejki.

Lipa ogólnie, no ale dramy też nie ma co robić bo nikt nie każe tego kupować.Inna sprawa że taka Forza Horizon i tak jest bogata w zawartość, bo posiada chociażby 200 aut (i to z kokpitami), podczas gdy taki NFS Most Wanted około 40. A ceny obu gier takie same :)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Bardziej niż beszt na cenę SP dla Forzy, chodziło mi o rozpoczęcie dyskusji nad wadami i zaletami Season Passów w ogóle. Dla mnie jest to zjawisko całkowicie zaskakujące. Sam nie kupuję żadnych DLC, więc przepustka na wszystkie DLC opłacona raz, to jest coś co po prostu mnie zadziwia. Osobiście wolałbym, żeby całe to DLC zdechło albo żeby gracze poszli po rozum do głowy i przestali kupować jakieś pierdoły typu dodatkowe brody, czy felgi. Chciałbym powrotu normalnie płytowych dodatków. Jak LoD do Diablo 2, czy coś takiego.

Być może było. Nie wiem. Od 6 minuty około jest 3 minuty rant na MS + pojazd po Xie ;)

gametrailers.com/videos/qv6s2i/annoyed-gamer-episode-1--seven-year-console-cycle----really-

Edytowane przez estel

Opublikowano

The Mass Effect Trilogy will be available on the Xbox 360® videogame and entertainment system and PC on November 6, and will be available at a later date for the PlayStation®3 computer entertainment system. Mass Effect, the game which started it all, will be available on PlayStation 3 for the first time through the Mass Effect Trilogy and digitally as a standalone title via the PlayStation Network. For more information about Mass Effect Trilogy, please visit the game's official web site at http://MassEffect.com. Fans can also receive more Mass Effect updates and "N7 Day" news on Twitter at http://twitter.com/masseffect, or on Facebook at http://facebook.com/masseffect.

Bardzo się cieszę na całą trylogię w jednym wydaniu, chociaż już ją ograłem. Oczywiście fani sssonybojki mają to gdzieś, bo już ograli jedynkę na swoich wypasionych piecach OLO

Opublikowano

A podobno gry które wydaje Microsoft nie wychodzą u konkurencji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.