Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Don musisz mu wybaczyć z tą grą generacji, ewidentnie i z premedytacją zapomniał o Halo 4.

O nie kolego, nie wciśniesz mi tego. Pisanie o jakiejś grze, że jest grą generacji czy goty jest po prostu śmieszne i głupie. Tak samo jak pisanie, że gra, w której cały gameplay opiera się na QTE jest ambitna i nowatorska.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Walka z Kronosem to epic nad epicami. Z kolei ostatnia walka z Zeusem to chu.jnia.

Opublikowano

Grałem GoW serii, Forza 3, Halo Reach w media markcie na stendzie

fixed xd

Opublikowano

Don to czemu nie upominasz Daddyego jak ciągle pisze o Halo 4 jako najlepszym fpsie itp.?

Opublikowano

Może dlatego, że tego nie czytam?

Opublikowano

Walka z Kronosem to epic nad epicami. Z kolei ostatnia walka z Zeusem to chu.jnia.

Wycięta gdzie swój udział miała Gaia była znacznie lepsza. Szkoda, że finalnie wybrali słabszą. W trójce jeszcze miażdży walka z Posejdonem. Zresztą cały GOW stoi zajebistymi walkami i trudno byłoby wytypować nawet top 10. ;]

Opublikowano

Wycięta gdzie swój udział miała Gaia była znacznie lepsza. Szkoda, że finalnie wybrali słabszą. W trójce jeszcze miażdży walka z Posejdonem. Zresztą cały GOW stoi zajebistymi walkami i trudno byłoby wytypować nawet top 10. ;]

Moim zdaniem walka z Kronosem była najgorsza bo przegięli z proporcjami i pewnymi zasadami, nawet jak na grę video. Coś jak Shepard, albo Lone Wolf z Reach spadający w skafandrze z orbity XD To tak jakby mrówka pokonała słonia. Walki z Posejdonem i Herkulesem lepsze.

Opublikowano

No właśnie przegieli z proporcjami, Kronos jest mniejszy niż w jedynce (wtedy Kratos wspinał się na niego 3 dni).

Opublikowano

Taa, jak uslyszalem Michala Zebrowskiego w roli Herkulesa poczulem sie jakbym ogladal Pana Tadeusza (jakbym gral teraz to jakby M jak Milosc co Zebrowski jakiegos pro lekarza tam gra :) )

Opublikowano

Moim zdaniem walka z Kronosem była najgorsza bo przegięli z proporcjami i pewnymi zasadami, nawet jak na grę video. Coś jak Shepard, albo Lone Wolf z Reach spadający w skafandrze z orbity XD To tak jakby mrówka pokonała słonia. Walki z Posejdonem i Herkulesem lepsze.

Kratos miał do dyspozycji

ostrze olimpu, którym kiedyś sam Zeus pozamiatał tytanów

dlatego nie widzę tutaj nic nienormalnego. ;]

Opublikowano

Boryz: Sam sobie krzywdę robisz jak grasz z dubbingiem - "Jajajajajajaja!!!!!" w oryginale brzmi 10x lepiej ;)

Zwyrol: W grach rzadko co jest normalne :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

fixed xd

Skąd wiesz? Chyba grałeś w MM. Masz 17 lat. Prawie małolat.

Opublikowano
  • Autor

Czyli Ins uważasz że to w porządku, że posiadacze X360 będą ogrywali w przyszłym roku tylko Gearsy (o ile PCF nie schrzanią tego, choć chyba trudno by było), i multiplatformy, i tak w sumie do końca roku, bo chyba nie wierzysz że X720 wyjdzie na lato czy nawet jesień 2013 (o ile w ogóle w 2013 wyjdą next geny)? Tymczasem na PS3 wyjdą kolejne, hi endowe killery, co nasyci do pełna wyczekujących PS4, a także będzie poważnym argumentem dla tych, którzy PS3 nie mają, a ceny w końcu spadną. Wielu Kowalskich i Smithów w du.pie ma nową grafikę. Bo to raz widziałem jak ludki z PS2 pod pachą ze sklepów wychodzili i to w erze szczytu TEJ generacji? Zresztą sprzedaż post-generacjowa PS2 dużo o tym mówi.

Pytanie czy w końcu poświęcisz swój czas, który marnujesz na smażenie takich postów, przeglądanie metacritic i prowadzenie akwizycji innym ludziom w PS Home (sprawdzone info) i w końcu ograsz coś z tej zacnej listy gier? Albo nie wiem, chociaż coś z poprzedniego roku?

Bo wiesz mały manipulatorku, tu nie chodzi o to czy xboty w końcu doceniły, doceniają lub wcale nie doceniają tych gier, tu chodzi o stwierdzenia padające w wielu twych postach - że prawdziwy pasjonata gier powinien posiadać PS3 i ogrywać najlepsze tytuły, dostępne tylko na tą konsolę. Ty tego nie robisz.

Chyba został odkryty nowy rodzaj gracza - fan metacritica, który przegląda i napawa się ocenami gier (oczywiście pomija te tytuły ekskluzywne z mniej niż 80%), po czym zamiast zasiąść do swojej czarnuli idzie głosić wspaniałą wieść na forach i PS Home.

Jeszcze jedną tendencję zauważyłem u pana M

ex na PS3 z oceną >90% - wspaniała, hi endowa gra AAA którą każdy pasjonata gier powinien mieć, wspaniałe Sony

ex na konsolę MS lub Nintendo z oceną >90% - będziesz się dobrze bawił, o ile lubisz <tu wstaw dwanaście powodów by gry nie kupić>, NO DO MNIE TEN TYTUŁ NIE PRZEMAWIA

Opublikowano

IMO walka z Posejdonem byla najlepsza. Nic co bylo dalej nie przebilo poczatku gry.

Opublikowano

Boryz: Sam sobie krzywdę robisz jak grasz z dubbingiem - "Jajajajajajaja!!!!!" w oryginale brzmi 10x lepiej ;)

Jestem wyznawca Bogusia Lindy :(

Ale spox, po angielsku tez ogralem a co! Tam z tego co pamietam pod herkulesa podlozyl glos ten typek co gral herkulesa w serialu na Polshicie, nie? :)

Opublikowano

Zrobiłem sobie liste exów na 2013 które mnie interesują:

PS3

Last of Us

God od War

Beyond

Ni no kuni

Tales of Xillia

Yakuza 5

Sly 4

Puppeteer

Dragon's Crown

Tokitawa

X360

Gears of War

I jakoś nie widze sensu trzymać X360.

Edytowane przez pleju

Opublikowano

fixed xd

Przynajmiej pisze po polsku

Opublikowano

multiplatformy na ps3 to crapy wez to pod uwagę gta V będzie o wiele gorsze na 20-sto rdzeniowym ps3 tak samo jak rdr i gta Iv wszystkie gry od ubi i innych wydawców no i psn ssie nikt nie ma mica

Opublikowano

A ja z tych exow ogram tylko Last of US poniewaz nie dosc, ze jest wiecej multiplatform to i lepszych od smiesznych exow Sony. Przez tyle lat PS3 dostawalo po d.upie to teraz sonoklapy robia odwet bo jeden rok mieli lepszy xD

Opublikowano

fixed xd

Przynajmiej pisze po polsku

Opublikowano

multiplatformy na ps3 to crapy wez to pod uwagę gta V będzie o wiele gorsze na 20-sto rdzeniowym ps3 tak samo jak rdr i gta Iv wszystkie gry od ubi i innych wydawców no i psn ssie nikt nie ma mica

A jesli chodzi o rockstara, to jak wygladal max payne na klocku? Bo ostatnio ogralem na ps3, a i tak to byl miod dla moich oczu na moich 51 calach. Jak to wygladalo jeszcze lepiej na x360 to łooooooo f.uck

Opublikowano

A ja z tych exow ogram tylko Last of US poniewaz nie dosc, ze jest wiecej multiplatform to i lepszych od smiesznych exow Sony. Przez tyle lat PS3 dostawalo po d.upie to teraz sonoklapy robia odwet bo jeden rok mieli lepszy xD

Nie tylko jeden. Zerknij rok do tyłu chociażby. Dla mnie jako gracza wielka szkoda, że tak mało exów. Xa trzymam praktycznie tylko dla multiplatform.

Opublikowano

No zeszly rok byl lepszy. Wiecej nie bylo. Przyszly zapowiada sie na lepszy (i taki prawdopodobnie bedzie), ale to juz bedzie 8 rok zycia 360tki. Mega zwyciestwo Sony, 3/4 zycia czasu konsoli dostawac po d.upie.

Ja rozumiem, ze niektorzy kupili PS3 rok, dwa lata temu i nie graja w starsze tytuly, dla takich osobnikow faktycznie moze wygladac to tak, ze Sony niszczy i w ogole. No ale ja mam obie konsole od premiery i dla mnie wyglada to zupelnie inaczej.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A jesli chodzi o rockstara, to jak wygladal max payne na klocku?

eurogamer.net/articles/digitalfoundry-max-payne-3-face-off

Edytowane przez LionelPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.