Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

A ja z tych exow ogram tylko Last of US poniewaz nie dosc, ze jest wiecej multiplatform to i lepszych od smiesznych exow Sony. Przez tyle lat PS3 dostawalo po d.upie to teraz sonoklapy robia odwet bo jeden rok mieli lepszy xD

Możesz mi wymienić te lepsze multiplatformowe jrpg i platformówki? Bo ja jakoś nie widze :(

multiplatformy na ps3 to crapy wez to pod uwagę gta V będzie o wiele gorsze na 20-sto rdzeniowym ps3 tak samo jak rdr i gta Iv wszystkie gry od ubi i innych wydawców no i psn ssie nikt nie ma mica

Do multiplatform mam PC, wyciąga mi troche wyższą rozdziałkę i więcej fps niż x360 a w multi online praktycznie nie gram ^_^

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

max payne to nie sandbox inna budowa gta iv oraz rdr to są te gry ktore wygladaja na kompletne crapy na ps3

Opublikowano

Możesz mi wymienić te lepsze multiplatformowe jrpg i platformówki? Bo ja jakoś nie widze :(

Jrpg w tej generacji ? Prosze cie xD Jezeli juz chcesz zagrac w cos dobrego to tylko na Wii ( plus Lost Odyssey).

Platformowki lepsze ? Jest ich w p.izdu i jeszcze troche na XBLA/PSN.

PS. A mozesz mi pokazac na PS3 lepsza strzelanke TPP niz Gearsy ? Bo ja jakos nie widze :(

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ostatni wielki Halo 4 exclusive X360. Później gwóźdź do trumny X360 ^^

Opublikowano

No zeszly rok byl lepszy. Wiecej nie bylo. Przyszly zapowiada sie na lepszy (i taki prawdopodobnie bedzie), ale to juz bedzie 8 rok zycia 360tki. Mega zwyciestwo Sony, 3/4 zycia czasu konsoli dostawac po d.upie.

Ja rozumiem, ze niektorzy kupili PS3 rok, dwa lata temu i nie graja w starsze tytuly, dla takich osobnikow faktycznie moze wygladac to tak, ze Sony niszczy i w ogole. No ale ja mam obie konsole od premiery i dla mnie wyglada to zupelnie inaczej.

No ja mam PS3 od 5 lat, a Xa od jakiś 3 i zupełnie nie wydaje mi się, żeby Sony dostawało po (pipi)e w exach przez 3/4 życia. Raczej na odwrót.

Opublikowano

@Lionel

Thx, niestety juz sie wystrzelalem z plusow dzisiaj. Ciekawi mnie tylko ten screen porownaczy z rzeka, bo to jest roznica. Poza tym duzej roznicy nie zauwazylem, no poza tymi ciagnacymi sie od zawsze (pipi) spadkiem klatek. Jak teraz pamietam moment jak ogrywam Mass Effecta 2 koncowke, wpada do mnie akurat kumpel pctowiec oglada final jak koncze, finalne cutscenki i skwitowal to tylko "dobre to, ino wtf z tymi klatkami, dobry pokaz slajdow widac ze konsole juz nie wyrabiaja" a to bylo poltora roku temu ;)

@BoroBoro

Ogralem oba tytuly i nie uwazam je za crapy na miare crapa jakim jest Mafia 2 jesli chodzi o porownanie klocek-chlebak.

Edit: chociaz jak przemyslalem gtaiv to faktycznie, te spadki fps'ow byly nie do zniesienia.

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

No ja mam PS3 od 5 lat, a Xa od jakiś 3 i zupełnie nie wydaje mi się, żeby Sony dostawało po (pipi)e w exach przez 3/4 życia. Raczej na odwrót.

picardtnst4.gif

Poddaje sie xD Sony zawsze zwyciezalo w exach i od poczatku w ogole roxowalo !!!1111

Opublikowano

Nie no wiadomo, że na początku był Riiidge Racer i ogólna beka ;) Ale później jakoś bardziej produkcje Sony do mnie trafiały. Z exów na Xa dobrze wspominam tylko Fable. Może kwestia gustu.

Opublikowano

Jrpg w tej generacji ? Prosze cie xD Jezeli juz chcesz zagrac w cos dobrego to tylko na Wii ( plus Lost Odyssey).

Platformowki lepsze ? Jest ich w p.izdu i jeszcze troche na XBLA/PSN.

PS. A mozesz mi pokazac na PS3 lepsza strzelanke TPP niz Gearsy ? Bo ja jakos nie widze :(

Mowię o grach ktore mają wyjść w 2013, starsze rpg mam już ograne(Lost Odyssey właśnie kończe(4 płyta), na Wii zostało mi Xenoblade i Lost Story).

Te wszystkie platformówki z XBA/PSS w porównaniu do Raymana/Donkey Konga/Mario czy nawet starych Sly i Jaków to bida niesamowita :yucky:

A te nowe Gearsy jakoś mega się nie zapowiadają, pewnie wyjdzie z tego brzydszy mission pack do 3, poza tym ile można grać w strzelanki ^_^

Opublikowano

A może Ins powiesz, że X360 miał lepszy (lub chociaż równy) rok 2008 i 2009?

Te największe exy:

2008

X360: Gears of War 2, Fable 2 i... Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts oraz Viva Pinata: Trouble in Paradise?

PS3: LBP, MGS 4, Motorstorm Pacific Rift, Resistance 2

2009

X360: Forza 3, Halo Wars, Halo 3: ODST, Race Pro

PS3: Uncharted 2, Killzone 2, inFamous, R&C: A Crack in Time, Demon's Souls, Wipeout HD Fury

Źródła: http://www.gamingcapacity.com/exclusives-2009/ http://www.gamingcapacity.com/exclusives-ps3-vs-xbox-360-2008/

Opublikowano

Tylko jeden tytuł Halo 4. Kropka!

Jesteście nudni w tej wojnie na ex'y o to co je czeka w konfrontacji z Y 5 :

walf-blade-o.gif

Opublikowano

^

no fajny samograj

Opublikowano

Ja faworyzowałem Xboxa 360 i hejtowałem PS3 do 2008 roku, bo wtedy MS jeszcze się starał, ale od 2009...

Opublikowano

Przecież Uncharted 2/3. Bardzo dobra gra. -_-'

Edytowane przez Disvertigo

Opublikowano

News z pierwszej reki:

apropo najlepiej spatchowanej gry jaka jest Gran Turismo 5, po ostatnim patchu zmieniajacym zuzycie opon wszystkie ligi online oparte na taktyce na dlugi wyscigach traca racje bytu ze wzgledu na to ze opony sie zuzywaja prawie 2x wolniej :(

Pisze ze smutkiem bo smigam online w fajnej serii i widze ze bedzie duzy problem do zgryzienia biorac pod uwage ze trzeba byloby wydluzyc wyscigi o jakies 80% co by sprawialo ze wyscigi w ktorych biore udzial trwaly by po ponad 4 godziny -.-

Opublikowano

^

no fajny samograj

:rofl2:
Opublikowano

Tak w ogóle... Mass Effect 1 na PS3!!! Im so happy :D Bo nie mogło mi to się włączyć na pececie. W końcu będę w stanie przeżyć tę trylogię, bo nie chciałem od dwójki grać.

Opublikowano

A może Ins powiesz, że X360 miał lepszy (lub chociaż równy) rok 2008 i 2009?

Te największe exy:

2008

X360: Gears of War 2, Fable 2 i... Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts oraz Viva Pinata: Trouble in Paradise?

PS3: LBP, MGS 4, Motorstorm Pacific Rift, Resistance 2

2009

X360: Forza 3, Halo Wars, Halo 3: ODST, Race Pro

PS3: Uncharted 2, Killzone 2, inFamous, R&C: A Crack in Time, Demon's Souls, Wipeout HD Fury

Źródła: http://www.gamingcap...xclusives-2009/ http://www.gamingcap...-xbox-360-2008/

Do 2008 nie dodales:

Left 4 Dead

Lost Odyssey

Naruto: The Broken Bond

Ninja Gaiden 2

Jezeli chodzi o 2009 to nie dodales Left 4 Dead 2, a Wipeout powinien byc w 2008.

Tak wiec 2008 byl dla mnie lepszym rokiem dla X360.

2009 moge postawic na rowni dzieki swietnemu U2 (niestety ale KZ2 to szrot, ktory stawiam na poziomie Too Human, a Infamous to przecietniak).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No i co mnie to interesuje ? Nie ma tej gry na PS3, a jest na X360. Zeby ratowac honor (xD) PS3 trzeba posilkowac sie PCtem ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A wipeout hd jest dostepne jako dlc do wipeouta na vite. Zapominacie tez ze pierwszy assasyn byl exem na x360 to samo bioshock1 potem porobili multiplatformy.

Opublikowano

Asasyn nie byl exem :P A Wipeout wyszedl na PSN wiec moglbym tez pododawac do exow gry z XBLA :P

Opublikowano

Tak w ogóle... Mass Effect 1 na PS3!!! Im so happy :D Bo nie mogło mi to się włączyć na pececie. W końcu będę w stanie przeżyć tę trylogię, bo nie chciałem od dwójki grać.

też się ogromnie cieszę,ogram drugi raz,ale tym razem na PESCZY ;)

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

jeśli ktoś nie grał w ME1 to jest to dla niego pozycja obowiązkowa

sterowanie - fatalne

strzelanie - kiepskie

ale ten klimat to miazga, ostatnio odpaliłem sobię cz 1 (chcę ją przejść jako inżynier) i jest mega klimatycznie, w ME2 nie czuć juz takiego funu :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.