Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

artmin_595.jpg

:P

No i co z tego ? Tez wydaja gry z XBLA w pudelkach :P

EDIT:

No ja z checia ME1 przejde po raz chyba 4ty :P Oby tylko poprawili framerate i bedzie dobrze.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

artmin_595.jpg

:P

1289298005-00.jpg

7438688054_03d3782988.jpg

Ale o co chodzi?

@Ins - nie kombinuj :P Wipeout to duża gra, a nie jakaś kolekcja 3 gierek z xbla na płycie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Chodzi mi tylko o to, ze gier z XBLA nie mozna wrzucac, bo takto na listach exow dla X360 pojawiloby sie za duzo tytulow :P No ale jak juz sa to exy z PSN to wrzucamy je jak leci xD

Opublikowano

ciekawe kiedy ktoś wpadnie że liczy się jakość a nie ilość : )

Opublikowano

Chodzi mi tylko o to, ze gier z XBLA nie mozna wrzucac, bo takto na listach exow dla X360 pojawiloby sie za duzo tytulow :P No ale jak juz sa to exy z PSN to wrzucamy je jak leci xD

No dobra, można usunąć Wipeouta z listy.

Pisząc, że nie dodałem kilku gier z 2008 na X360 nie wspomniałeś, że nie dodałem też kilku gier z PS3.

Opublikowano

ale ten klimat w ME2 nie czuć juz takiego funu :(

Apropo ME2. To dla mnie 2 była najlepsza częścia serii potem 1 a najgorsza trojeczka...

BTW

Wiadomo czy jednak Journey Collection wyjdzie w europie czy tylko Juesej?

Opublikowano

ME2 jest na pewno sprawniejsze jeśli chodzi o gameplay, ale do klimatu cz 1 nie ma stardu :(

Opublikowano

No i co mnie to interesuje ? Nie ma tej gry na PS3, a jest na X360. Zeby ratowac honor (xD) PS3 trzeba posilkowac sie PCtem ?

Ex = Exclusive = na wyłączność.

Coś co jest na dwóch platformach nie jest exem.

Opublikowano

jak działa na windzie to dalej platforma MS ... czy nie

Opublikowano

Blagam cie, nie zaczynaj z ta zenada znowu. Nowy jestes czy po prostu nie zagladales tutaj wczesniej ? Nie zagrasz w te gry na PS3 i tylko to sie liczy. Moze zaraz zaczniesz temat o tym, ktory pad jest lepszy ?

Fanboje Sony to pocieszne istoty:

- nie wrzucac exow z XBLA

- nie wrzucac exow konsolowych

- a jakie sa exy platformowkowe i jrpg

xDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przeciez jeszcze niedawno byla beka, ze wielkie sony nie ma w ogole jrpegow, kiedy to X mial jrpgi 9/10.

Opublikowano

Przeciez jeszcze niedawno byla beka, ze wielkie sony nie ma w ogole jrpegow, kiedy to X mial jrpgi 9/10.

Które na 9/10 ? Z ciekawości pytam.

Opublikowano

Lost Oddysey chyba. Bo Blue Dragon to padaka. Zresztą prawie wszystkie jRPG to padaka

Opublikowano

Lost Oddysey jest chyba najlepszym jRPGiem jaki sie ukazal na tej generacji.

Podobno Tales of Vesperia takze daje rade,

Opublikowano

fajny HS do ps3

a tak serio się spytam jak jest z tymi mikrofonami w multi na ps3 dużo osób ma podczas gry ?,jak to sie ma do ryczenia amerykanów na xbl ?

Opublikowano

przecież masz obie konsole to powinieneś wiedzieć, czasem wydaje mi się że jesteś jakiś upośledzony.

Opublikowano

moje ps3 ma uszkodzone gniazdo ethernet od 2009 nie logowałem się do psn, grywam tam tylko w super exy i czekam na nadchodzące w 2013 dwie produkcje.Dlatego pytam czy cos się zmieniło

Opublikowano

fajny HS do ps3

!

a tak serio się spytam jak jest z tymi mikrofonami w multi na ps3 dużo osób ma podczas gry ?,jak to sie ma do ryczenia amerykanów na xbl ?

Umiesz napisac cokolwiek innego niz o mikrofonach i ilosci osob? Cieszysz sie jak po(pipi)y ci krzycza do HS? jak masz ekipe to powinienes miec wyjabane na reszte

Opublikowano

@Niewidoczny

zapomniales jeszcze o

"PS3-640p,X360-720p xDDDDD"

czyli słynny tekst Bora

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Otóż to. Mm hs do Psczy ale włączam go tylko i wyłącznie w momencie grania ze znajomymi, ewentualnie gdy słyszę, że gra kilku ludków z Polski i po gadce słychać, że są rozgarnięci. Jak wbijam na jakiś random mecz i słyszę, jak wczoraj, że chyba z 12-14 letni chłopaczek z Polski prosi mnie jak dekiel abym włączył słuchawkę jak mam ( a nie miałem w tym momencie) 30 razy to szlag mnie trafia. Wyje.bałem z gry bo nie szło słuchać tego proszenia;]

Opublikowano

Lost Oddysey jest chyba najlepszym jRPGiem jaki sie ukazal na tej generacji.

Podobno Tales of Vesperia takze daje rade,

LO ma 78 na MC, więc mógłbyś w takich okolicznościach co najwyżej dopisać "niedocenionym" :)

Najwyżej ocenionym rpg-iem na MC na PS3 jest Valkyria Chronocicles - 86 (tytuł ex) .

Najwyżej ocenionym jrpg-iem na X360 na MC jest Final Fantasy XIII - 82 (multiplatforma, 83 na PS3) . No chyba, że potraktujemy tak Dust: An Elysian Tail, to jest wtedy ex z 82.

Nie ma tak naprawdę żadnego jrpg-a poza Xenobladem z Wii (tytuł ex, 92), który miałby średnią powyżej 89. co jest trochę smutne :( Może Ni no Kuni i Persona 5 coś zmienią.

Ps. Nawiązałem tak do tych ocen patrząc na to co napisał czezky a propo 9/10 jrpg-ach na X360, nie chodziło mi o przerzucanie się ocenami. Wiadomo, że różnym ludziom, różne gry pasują.

Opublikowano

Tobie jak widać pasują najlepiej te z TY ;)

dziwnę że Ni no Kuni nie ma na MC ... gra z grudnia 2010

Opublikowano

Jak się wejdzie do kącika jRPG na forum, to jako najlepsze (na PS3/X360) większość ludzi podaje 3 pozycje: Resonance of Fate, Lost Odyssey i Tales of Vesperia.

Opublikowano

Mendrek - idz z tego tematu, najlepiej skocz pograc do MM!

(pipi) mnie to obchodzi ile LO ma na MC, Twoje ocenianie gier pod wzgledem sredniej 60 recenzji jest zalosne, a FF XIII jest prze(pipi)owe.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.