Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ins jak jestes Tekken Freakiem i grasz turniejowo etc to obsrasz sie ze wzgledu na to ze to nowy Tekken i tyle ... Co mnie denerwuje to zulomnienie movementu wszystko jest latwe kazdy ma spory damage po rzeczach z dupy w T5 i T5:DR z dobrym graczem sobie (pipi) mogles zrobic bo cie wystepowal na plecy i zgwalcil na pol paska w T6 i TTT2 wszystko jest takie radosne wszystko bierze duzo paska tu soobie ktos rzuci tam walnie podcinka i zrobi juggla z dupy za 80 pts i tak to wyglada jak ci sie T6 podobalo to i TTT2 ci podejdzie ale dla mnie z tej gry zrobil sie taki casual friendly jarmark w grafice z 2006 roku i frame dropami

DoA przynajmniej mnie nie klamie mowiac ze jest pro bitka a ma sporo ciekawostek ktore czynia gre lepsza niz na pozor sie wydaje

Mam nadzieje ze pomoglem

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Turniejowym freakiem nie jestem, a T6 bylo dla mnie slabe wiec odpowiedz wydaje sie prosta ... ale nie spawdzic nowego Taga huh. Najwyzej kupie i sprzedam/wymienie na DoA5 :)

Opublikowano

Aaaa i TTT2 wyglada lepiej na xO a DoA5 minimalnie lepiej na PS3 ale moze to byc kwestia innych filtrow ktore bardziej odpowiadaja mi estetycznie :D

Opublikowano

No to po ch.uju bo TTT2 chcialem kupic na PS3, a DoA5 na X360 :P

EDIT:

FUCht.png

Dobre xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ogladałem jakis nowy gameplay z halo na ppe, serio to jest tak brzydkie i nudne że biada oj biada xD

skała, laserki, skały laserki, skały i laserki, laserki, pojazd, skały, i wszystko na niebiesko szaro, no jesli mieli kogos zachecic tym do kupna konsoli kto nie jest słucham wentylatorem to nie udało się.

Opublikowano

FUCht.png

Dobre xD

One Windows to rule them all XD

Opublikowano

ja mam preorder na limitke! mam nadzieje ze YT sie postara ...

Opublikowano

No ale to jest twoja opinia,ja to podzielam kolorowo i tęczowo ale seria ma swoich zwolenników i co w tym złego xd ? sprzeda się dobrze i amerykańce dostana histerii jak zawsze !

Kupiłem dzisiaj God of War saga na ps3 za 130 zł z Us,teraz dopiero widać ze blu ray się przydaje.Przestarzały napęd w xboxie powoli staje się wadą oby nie doszło do czegoś takiego że ms wyda nowa konsola a ps3 jeszcze będzie na rynku i znowu sie zawlecze na rynek rok po xboxie ;/;/

Opublikowano

Dobre :) Poza tym od tygodni są dostępne materiały w HD z press packów i gra wygląda zayebiście, to fani PS piszą, że nie wiadomo czy gra będzie wyglądać jak na gifach, ale jak leci jakiś stream z jutuba w marnej jakości to zaraz się pojawiają eksperci i piszą, że c*ujowo wygląda XD

No i nikogo nie muszą zachęcać bo z ~ 10 mln luda już czeka.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No nie wiem mazzeo, jeśli uważasz że wszyscy poza Toba to jedna osoba o ciągle różnym zdaniu to sie gub, jesli przyjmiesz że ja to ja a oni to oni, to mam prawo mieć inne zdanie ;]

Widocznie tecza zniknela i zrobilo sie ciemno wiec kucyki pony schowały sie w jaskiniach a wyszły jakies brzydale i krasnoludki.

Rozumiem że wentylator słucham nie przyzna ze gameplay niezbyt zachecajacy, i moge liczyc tylko na szeryfa.

Opublikowano
  • Autor

Bo ten pokaz z Eurogamera sam w sobie nie zachwycał. Nagrany w słabej jakości, Frank który demo ogrywał jakiś wymiataczem nie jest, na dodatek film prezentujący tylko czystą walkę z AI zamiast "epicznych" momentów (mało ludzi to docenia).

No nie wiem mazzeo, jeśli uważasz że wszyscy poza Toba to jedna osoba o ciągle różnym zdaniu to sie gub, jesli przyjmiesz że ja to ja a oni to oni, to mam prawo mieć inne zdanie ;]

A czy ja mówię że nie masz :P tylko że level w takiej stylistyce to względnie coś nowego w serii. Po wielu zarzutach o zbyt kolorowej grafice postanowili zrobić coś takiego a już któryś raz czytam w internecie "eee znowu jakaś szarowizna".

Wszystkim nie dogodzisz.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

no to fajnie, czyli dobrze widziałem, ale serio, aż tak zła jakośc nie była, widziałem że tekstury na skałach są całkiem niezłe, a przeciwnicy maja dużo szczegółów, no i te smieszne smugi za psem.

Koles grał słabo, to fakt.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Pewnie byś Milan wolał co 3 minuty spadający śmigłowiec w płomieniach albo ziemię uciekającą spod stóp bohatera co drugi krok i żeby MC celował za gracza, wtedy by była świetna gra :P

Opublikowano

nie, sądze ze wole gdy można zawiesic na czymś oko, a nie powtarzajace sie korytarzei pólki skalne, no już nie pier,dol, nawet zmazeo przyznał że niezbyt to wyszło na zachete.

zreszta nie pie,rdol o undergroundzie halo, bo grajacy specjalnie stanal w korycie i spojrzał w góre by pokazac niesamowicie porywajaca scene przelatywania dwóch statków - zaraz ktos krzyknie samograj.

Opublikowano

Jakosc nie taka zla ? xD Zauwazyles w ogole, ze filmik jest w ledwo co 20klatkach nagrany ? :P

Co do skilla prowadzacego, niech sie wypowie sam pokrzywdzony:

I heard there was almost a quarter second of video lag because of the way the box was connected to the connector from the stream and the projector so that cool looking dude had to lead not only shots, bt maneuvers too. But I am just some random poster. Pay no nevermind.

Thirdly I heard they might put up an alt version of that demo sooner or later.

PS. W d.upie mam "epicke" momenty, jak ktos oczekiwal CoDa/Shitzone to nie mamy o czym rozmawiac ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Milan: Ale kogo mają zachęcać? Malkontentów, którzy piszą, że kolorowe, a jak jest szarobure, to narzekają, że za ciemne? :) To jest 10 minut z kampanii na ok. 10h. Oni by nie kupili nawet jakby konsola złotem pluła.

Jak chcesz zachęty to w necie są godziny materiału wideo, w tym press packi z filmami w HD po kilkaset Mb i jakbyś chciał, to byś dawno wszystko obejrzał, więc wybacz, że się nie nabieram na te pseudo zainteresowanie.

Opublikowano

a mógł dać minusa

Opublikowano
  • Autor

Aha czyli Frank miał laga w sterowaniu. To dlatego nie mógł sobie poradzić z watcherami :>

Tak czy inaczej kogoś nie zaznajomionego z serią wcale ten filmik nie musiał zachwycać i to rozumiem.

Ja nadal wolę jednak obserwować samą walkę i widzieć jak się sztuczna inteligencja zachowuje, bo to pokazuje kunszt programistów, nie jakieś chu... przepraszam, epickie sceny np. helikoptera rozbijającego się o budynek albo jakiegoś szitu w stylu BF3 "weź podejdź do tego konkretnego auta, zaraz go rozyebiemy niewidzialnym rpgiem a ty odlecisz w slow motion, łooooooooooo kuhwa".

Opublikowano

"Epickosc" niech zostawia fanbojom Sony, usiada sobie i popatrza, czasem press X to awesome i "woooah mega ex koorwo GOTY" !!!!1111

EDIT:

Hideo Kojima is open to reviving Policenauts and Snatcher as well as lending a hand to a new Silent Hill game

http://www.eurogamer...nce-with-kojima

Ledwo co pewnie ruszyly prace nad Ground Zeroes, a ten juz znowu fantazjuje ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pozwolę sobie i tutaj wstawić:

wsteczna kompatybilność na Wii U będzie nas kosztować 300 zł

Kontroler Remote Plus 199 zł

Nunchuk Controller - 99 zł

plus koszty wysyłki. :)

Pozwolę sobie odpowiedzieć. Na allegro taki zestaw to 100 z hakiem. Ale kup na Ultimie, no prob

Opublikowano

pozwolę sobie i tutaj wstawić:

wsteczna kompatybilność na Wii U będzie nas kosztować 300 zł

Kontroler Remote Plus 199 zł

Nunchuk Controller - 99 zł

plus koszty wysyłki. :)

Pozwolę sobie odpowiedzieć. Na allegro taki zestaw to 100 z hakiem. Ale kup na Ultimie, no prob

Ale i tak zablokowanie VC na game padzie WiiU to idiotyzm.

Opublikowano

Wg naszego moderatora na allegro jak tanie to na 100% kradzione. Jako ze kazdy szanuje jego zdanie, to trzeba jednak wydac te 300zl.

Opublikowano

Znowu próbujesz żałośnie wybielać proceder handlowania kradzionymi punktami MSP? Daruj sobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.