Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No, wejdzie taki Dixi random i przyklaśnie moderatorowi bo nie będzie wiedział, że Mendrek uważa za kradzione MSP sprzedawane przez sklepy internetowe, a legalne są tylko z Reala i Makro itp.. No ale pewnie zaraz napisze, że wcale nic takiego nie mówił, a ja sobie wymyśliłem.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jak tam Mendrek ? Cieszysz sie, ze na PS3 pojawila sie niedawno specjalna aplikacja do obslugi Youtube'a ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak tam Mendrek ? Cieszysz sie, ze na PS3 pojawila sie niedawno specjalna aplikacja do obslugi Youtube'a ?

jeśli działa tak samo jak przeglądarka i multiplatformy, to współczuje.

Opublikowano

A to już jest udowodnione, że te punkty są kradzione?

Opublikowano

Greg: nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale tutaj nie chodzi o lewe konta z punktami tylko zwykle zdrapki sprzedawane w Ultimie.

No i ogolnie Mendrku nie chodzilo o punkty tylko o cene rocznego Live'a.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Don jak zwykle wierzy w mannę z nieba. I potem przez takich ludzi...

http://polygamia.pl/...skradzione.html

Wygląda na to, że włamania na konta Xbox Live się nie skończyły. Dziewczyna, której konto okradziono dwa razy dowiedziała się, że sprzedawca operował na znanym polskim portalu aukcyjnym.

Swoją drogą jakoś tylko o kradzionych MSP słychać tu i tam, a na PS3 jakoś to nie ma miejsca by ktoś tak z kasy był okradany.

Ins, tak i jest darmowa, tak samo jak przeglądarka z pełnym flashem, i stroną ps3youtube która odpala filmy w HD i pozwala na ich ściąganie na dysk konsoli. A jak tam na Xboxie?

Opublikowano

Nie wiem, uzywam konsoli do grania w gry, a nie ogladania ich na Youtubie.

No ale tak czy inaczej wszedzie kradzione roczne Lajwy w swiecie Mendrka :rofl2:

PS. Mendek, czemu wrzucasz linki do lewych kont ? Kogo one obchodza ? Przeciez wiadomo, ze wiekszosc z nich to lewizna. Napisalem, ze zblazniles sie w sprawie ceny rocznego Live'a, a ty dalej sam ze soba dyskutujesz.

No i wtedy tez doj.ebales z ta 10% lokata xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

System z MSP niestety pozwala na takie cyrki. Tak samo jak PSN pozwalało na składki.

Tyle że tylko w jednym z tych przypadków użytkownicy danej konsoli próbowali wybielać cały proceder :P

EDIT: wlazłem na allegri i albo już tych tanich kont nie ma albo nie potrafię znaleźć

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

dalej można przecież składki robić

Opublikowano

nie wiem jak to z tymi msp, ale składki na gry z psn to takie typowe polactwo xD

"no jak kradzież, przecież nie mam przerobionej konsoli "

" jak to ukradłem , leżało na stole to wziąłem"

btw, dzisiaj sąsiadowi ktoś pod(pipi)ił worki do segregacji odpadów, które zostawia ekipa gdy wezmie wypełnione, widział rano, a jak wracał z roboty ich nie było, kumacie to

WORKI DO SEGREGACJI, (pipi),ONE DARMOWE WORKI

Opublikowano
  • Autor

Można ale już tylko na dwie osoby no i nadal nie zmienia to faktu, że celem tworzenia systemu slotów nie było tworzenie furtki do dzielenia się jedną grą przez zupełnie obce osoby.

Opublikowano

nie wiem jak to z tymi msp, ale składki na gry z psn to takie typowe polactwo xD

"no jak kradzież, przecież nie mam przerobionej konsoli "

" jak to ukradłem , leżało na stole to wziąłem"

btw, dzisiaj sąsiadowi ktoś pod(pipi)ił worki do segregacji odpadów, które zostawia ekipa gdy wezmie wypełnione, widział rano, a jak wracał z roboty ich nie było, kumacie to

WORKI DO SEGREGACJI, (pipi),ONE DARMOWE WORKI

Co do tych MSP, to Mendrek wpiera mi, że MSP kupione w Ultimie i Keye.pl są kradzione :D Dokładnie tak jak napisałem :)

A co do tych worków - kumplowi w sklepie ktoś zayebał z koszyka torbę z materiału :P

Chociaż i tak nic nie przebije tego jak mi z działki za domem kiedyś wyrwali parę tuj :P

Opublikowano

Może Was to zdziwi, ale Sony o składkach wiedziało, a nawet nieoficjalnie to akceptowali, gdyż zwiększało to im ruch w sklepie i aktywizowało rynek. Nie mówili o tym głośno, acz raz się jednemu gościowi w wywiadzie wymsknęło, ale szybko usunęli wypowiedź. Po kieszeni dostawali i tak wydawcy, którzy też o tym wiedzieli i zawyżali ceny. Sony nigdy nie chciało karać zwykłych składkowiczów, ale tępiło handlarzy. Dopiero jak EA w kuluarach zagroziło bojkotem, zmniejszyli możliwość do dwóch slotów. Teraz i tak po decyzji jakiegoś tam sądu o odsprzedawaniu wersji cyfrowych w sumie składki są legalne (chyba?), choć pewnie nikt oficjalnie tego nie poprze :P

Opublikowano

Co to znaczy składki sa legalne chyba, to sie chyba nazywa trolling.

Opublikowano

No nie jestem do końca pewien, ale gdzieś tu nawet był poruszany ten temat tej decyzji ETSu i jak to się ma do slotów.

Tak czy siak porównanie składek do kradzionych MSP jest z du.py.

Opublikowano

Chwila wg Mendrka, kupowanie MSP i Golda Live w normalnych sklepach internetowych jest bee bo pewnie kradzione a jawne rżnięcie wydawcy robiąc składki na PSS jest ok... WTF?

Opublikowano
  • Autor

Nie dziw bierze że "peesczy jest pierwsze w Polsce!!11" skoro swego czasu wchodząc na gametrade większośc tematow na forum to były poszukiwania osób do zrzuty.

Opublikowano

Tak czy siak porównanie składek do kradzionych MSP jest z du.py.

Ale przytaknij, że chodzi ci o te kradzione: http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/52 :)

Opublikowano

Za to na X360 za tą składkę ile verbatimów szło kupić! A i tak przegrał popularnością z PS3, co jest epickim dla Polski wydarzeniem, kiedy to przegrywa pierwsza powszechnie spiracona konsola z konsolą spiraconą bardzo późno (a i tak pewnie skala zjawiska jest mała, co nie Milan? :]

Co do moich wtyków, to nigdy Ultimie nie zarzuciłem tego, dwa chodzi mi o ślepą wiarę że znacznie tańsze, że niemalże jakby właśnie manna z nieba spadała.

Opublikowano
  • Autor

Za to na X360 za tą składkę ile verbatimów szło kupić! A i tak przegrał popularnością z PS3, co jest epickim dla Polski wydarzeniem, kiedy to przegrywa pierwsza powszechnie spiracona konsola z konsolą spiraconą bardzo późno.

Nie chcę nic mówić, ale ci wierni fani Sony i posiadacze obecnych peestrójek to w czasach dominacji PS2 tych verbatimów to się naoglądali milion razy z każdej strony.

Co do moich wtyków, to nigdy Ultimie nie zarzuciłem tego, dwa chodzi mi o ślepą wiarę że znacznie tańsze, że niemalże jakby właśnie manna z nieba spadała.

Ta manna z nieba to się leje już parę lat.

Opublikowano

Rozumiem, że ci wszyscy krzykacze, którzy uważają składki za największe zło, zdzierstwo i żydostwo nigdy nie dopuścili się takiego niecnego czynu jak na przykład kupowanie gier używanych, które oczywiście nie ma nic wspólnego z "jawnym rżnięciem wydawców"??

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, ale argumentem niektórych na składki w PSS byli wydawcy i ich ceny z kosmosu "co kuhwa mam płacić 250zł za bf3 poyebao".

Po czym wejdziesz do działu PS3 tu na forum albo na gametrade i widzisz jak ludzie robią zrzuty na jakieś głupie dlc warte 30zł albo grę z PSN T_T

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Za to na X360 za tą składkę ile verbatimów szło kupić! A i tak przegrał popularnością z PS3, co jest epickim dla Polski wydarzeniem, kiedy to przegrywa pierwsza powszechnie spiracona konsola z konsolą spiraconą bardzo późno (a i tak pewnie skala zjawiska jest mała, co nie Milan? :]

ja tam sie nie tłumaczę, ale podsumowując moją działalność na cfw 3.55 wychodzi na to że najwieksza frajda było sciaganie gier na zakupiony specjalnie hdd zewnetrzny, i sprawdzanie czy patch działa, prawdopodobnie jedyną grą która przeszedłem od przerobienia było u3, a reszta to oryginały które mi zostały, brak czasu spowodował że wszystkie rzeczywiscie używałem max. 24 h po sciagnieciu ;]

Opublikowano

Wracajac do youtube na ps3, jezyk w konsoli mam ustawiony na angielski ale w youtube prawie wszystkie opcje sa po polsku procz paru(login& settings, search i cos tam jeszcze), wie ktos jak mam to przestawic?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.