Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Oj, najtmer popuscil.

Jak tam ? Nadal podjarka napromieniowanymi ufokami w stokerze ?

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Xbox 360/PS3 - sprzęty z 2005/2006 roku, do kupienia za <1000 zł, odpalają wszystkie topowe gierki już od 6 lat, dopiero od 2/3 odstają w kwestii tekstur czy AA.

PC który odpala gierkę z grafą z obrazka od Stony w odpowiedniej liczbie klatek na sekundę - 4000 zł, do wymiany po 2 latach.

100na plz

Opublikowano

4 klocki? XD

Czekej czekej, to już o 1k taniej niż było ostatnio. Bo ostatnio to było 5k pln co pół roku, c'nie?

Gierki z kĄsol w kĄsolowej jakości to odpali nawet moja lodówka.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

No i dlatego gram na PC.

Kisiel to jest fajny ale w majtach koleżanki, a nie jako tekstura w grze.

Opublikowano

Xbox 360/PS3 - sprzęty z 2005/2006 roku, do kupienia za <1000 zł, odpalają wszystkie topowe gierki już od 6 lat, dopiero od 2/3 odstają w kwestii tekstur czy AA.

PC który odpala gierkę z grafą z obrazka od Stony w odpowiedniej liczbie klatek na sekundę - 4000 zł, do wymiany po 2 latach.

100na plz

Szybciej, po pół roku maks.

Po 6 miesiącach potencjalny pecetowy gracz stwierdzi, że mu teksturki nie leżą więc gra jest ch,ujowa.

DO WYMIANY!!!

Tacy ludzie w ogóle nie powinni grać, ewentualnie na telefonach.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

I dlatego na mojej 2,5letniej grafie BF3 chodzi na haj. Eheeeeeeeeeeeeee

No ale dobrze wiedzieć że wydaję co pół roku więcej siana na apgrejdy niż kosztuje roczne utrzymanie całej wioski w Afryce. Jako mnie to miło łechce.

PS.

B5qad.jpg

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Nom ale jest pewnie jeszcze Vhigh albo Max ch.uj wie jak to się nazywa jak grałem na pc to albo na max albo wcale.

Ale na bank nie grasz w 1080p z AA.

Opublikowano

A mnie łechce to, ze Stona gra w konsolowe porty i ma kisiel w majtach xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Najtmer, sek w tym, ze Ty zaczynasz nudzic w tym temacie. Masz cos wiecej do napisania, czy co paredziesiat stron bedziesz wchodzil pisal ze Stalker jest lepszy niz wszytsko co powstalo ? A zapomnialem, jeszcze swego czasu pisales, ze nawet nie masz konsoli bo zadna gra nie spelnia Twoich oczekiwan gracza pececiarza.

Prawia jak Mendrek. Tam tylko Sony i Singiel, tu tylko STALKER !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ej, ja też nie mam kĄsoli, bo nie potrzebuję. Czy to znaczy że jestem nudny? :(

Lub, co gorsza, czy to znaczy że jestem jak Najtmer?! :o

Opublikowano

i tak po 3 latach grafika generowana przez karte na kompie jest na poziomie konsol, tyle ze chodzi plynniej niz na konsolach.

stona, my sobie tu trollujemy, a oni nadal chyba nie lapia tego :) duma konsolowcow, oni jeszcze zyja w epoce obrazkow z konsolopedium ktore wychodzilo w 1998 i mialo w sobie te smjieszne obrazki gdzie gracze konsolowi byli fajnie narysowani, mieli ciemne okulary, wlosy na zel itd a pececiarze to takie tolkienowskie pizdeczki:D

Opublikowano

Lub, co gorsza, czy to znaczy że jestem jak Najtmer?! :o

No i jesteś jeszcze stary do tego :(

A i Najtmer :(

pececiarze to takie tolkienowskie pizdeczki:D

No nie chce cię martwić ale tak zostało :D

Troche inaczej bym to sformuował ale mniej więcej zarys ten sam.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Najtmer, ja to wszystko piszę na poważnie!

Granie na komputerze jest na poważnie, granie na kĄsoli jest dla dzieci.

Beskitu...

Opublikowano

18477.2.jpg

Gra z teksturami których próżno szukać na 7 letnich konsolach.

ToP gra na pecetach za 2, 3 i 4 tysiące o.O

Opublikowano

Najtmer, sek w tym, ze Ty zaczynasz nudzic w tym temacie. Masz cos wiecej do napisania, czy co paredziesiat stron bedziesz wchodzil pisal ze Stalker jest lepszy niz wszytsko co powstalo ? A zapomnialem, jeszcze swego czasu pisales, ze nawet nie masz konsoli bo zadna gra nie spelnia Twoich oczekiwan gracza pececiarza.

zapominasz jeszcze o gothicu ;p

Opublikowano

a pececiarze to takie tolkienowskie pizdeczki:D

To chyba niewiele się zmieniło xD

Opublikowano

Beskitu...

Ten motyw z pisaniem że sie trolowało po mega serii pocisków jest chyba starszy niz ty.

Opublikowano

18477.2.jpg

Gra z teksturami których próżno szukać na 7 letnich konsolach.

ToP gra na pecetach za 2, 3 i 4 tysiące o.O

Idąc Twoim tokiem rozumowania to, że gra ma grafę jak Limbo sprawia że jest śmiesznie, bo jest 2d i nie używa nawet 2% karty graficznej?

Gratki za podejście do tematu fanie GTAV które będzie chodziło na kĄsoli w 15fpsach w rozdziałce 640x720 XD

Opublikowano

Zdecydowanie tak, ciągle ta sama gadka, kisiel i kisiel tylko.

Opublikowano

Z tego co wiem to już GTAIV na Xboxie chodziło w 1280x720 więc jakie 640x720?

A Limbo to bardzo ładna gra wizualnie.

Opublikowano

Ludzie grają na PC z dwóch powodów.

1. Gry są za darmo.

2. Lubią sie chwalić ile mają fpsów na forumach i przed swoimi kolegami w swetrach.

I to taki sam fakt jak to że ziemia jest okrągła. Stonus nie podwazysz tego xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Beskitu...

Gadasz Stona. My wiemy, że jesteś kryptoped... kryptokonsolowcem, a ten trolling jest tylko dla belki.

Opublikowano

Odszczekaj to!

Opublikowano

01704913941545014597.jpg

aha...

gdybym mial to skorygowac to bym powtorzyl ze "nie chce mi sie juz grac na konsolach bo wydaja nudne gry jak dla mnie".

aha, wii lezy w szufladzie na ktorej stoja te konsole, obok starego x'a i kilku peesek2, to tak na marginesie. kiedys bylem graczem konsolowym, taki z klapkami na oczach jak wy, wyklocalem sie z kumplami ktorzy mieli kompy i teraz sam widze ze mieli racje, potrafilem to przyznac i nie ma to dla mnie roznicy. licza sie fakty- na konsolach nie uswiadczysz takich gier jak stalker, juz nie chodzi o mechanike, po prostu na pc robi sie je latwo i mozna sie skupic na wszystkim i wszystko elegancko zrobic. zobacz sobie jak wygladal crysis1 jak wyszedl i jak wygladaly gry na konsole w tym samym czasie. i 3 lata pozniej- nadal crysis lepszy. z czym tu sie klocic? z wlasna duma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.