Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

podsumujmy:

- Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra

- Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu

- Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wtedy gdy dotyczą gier na PS3 bo te na x0 są (a. Nie wiarygodne, b. Kupione, c. Przechajpowane)

- Mendrek wymienia gry z kilku systemów jako exy (PSP, PS3, 3DS) - ale gry z Windowsa (systemu który jest MICROSOFTU od 85 roku) exami już być nie mogą

- Mendrek uważa że to dobrze okradać wydawcę składając się na gry w pięciu (teraz we dwóch) ale tanie punkty lub zdrapki na live ofrowane przez legalnie działające sklepy to złodziejstwo, i na pewno te punkty (i zdrapki sa z przemytu)

- Mendrek uważa że Sony wygrywa ta generację - mimo iż do tej pory jest najgorzej sprzedającym sie system i jako jedyny producent konsol Sony zaliczyło spadek sprzedaży w stosunku do poprzedniej generacji

Możecie mi wierzyć albo i nie, ale do konsoli Sony nic nie mam (pewnie jak 99% tu się wypowiadających) bo jak można mieć coś do kawałka plastiku ... ale takie ślepe fanbojstwo jest niezwykle irytujące, i w sumie jestem zażenowany że jeden z najstarszych i największych forumków o grach konsolowych trzyma Mendrka jako moda ...

http://www.ppe.pl/ne...czu_obledu.html - Świetne są te filmiki z Dishonored, klimat się z nich aż wylewa ... szkoda tylko że na E3 od strony gameplayowej śrdnio mi się to podobało (+ głupotki typu zamiana w szczura czy rybę)

ale jestem ciekaw co z tej gry wyjdzie, zwłaszcza że przenieśli BIoshocka, a to może pomóc Dishonored

Edytowane przez typfon

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

kłamajmy i przekręćmy :

Fix'ed!

- Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra

Niedawno wymieniłem większość ex'ów które ograłem, więc twierdzenie jest (jak zwykle) kłamstwem.

- Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu

Czyżbym gdzieś tak napisał? Oczywiście kłamstwo. Gram po równo - w multi i w singla, zależy od ochoty.

- Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wtedy gdy dotyczą gier na PS3 bo te na x0 są (a. Nie wiarygodne, b. Kupione, c. Przechajpowane)

Ze statystykami MC już raz się skompromitowałeś (dla tych co nie pamiętają lub przeoczyli - LINK), a teraz robisz to ponownie - ja po prostu uważam, że niektóre gry są po prostu przehype'owane, ale nadal uważam że MC obiektywnie pokazuje to jak są ocenione gry, wszak sami nie robią nic poza zestawieniem ocen z większości znanych i dużych serwisów.

- Mendrek wymienia gry z kilku systemów jako exy (PSP, PS3, 3DS) - ale gry z Windowsa (systemu który jest MICROSOFTU od 85 roku) exami już być nie mogą

Niby dlaczego być nie mogą? Jeśli coś wyszło na Windowsa a nie na Linuxa, to możemy mówić o... hm, komputerowo-systemowym ex'ie? Tak czy siak patrzenie na ex'y w kontekście systemów operacyjnych to jedna z największych bzdur które przeczytałem w tym temacie. Mówiąc ex'y każdy ma na myśli platformy - PSP, PS3, X360, Wii, DS, i... PC. Tak, PC wszem i wobec jest traktowany jako jedna platforma, i nieważne czy ma MacOS'a, Linuxa, Windowsa, czy system operacyjny NASA. MS zapłacił ci za taką bzdurną agitację, czy sam to wymyśliłeś?

- Mendrek uważa że to dobrze okradać wydawcę składając się na gry w pięciu (teraz we dwóch) ale tanie punkty lub zdrapki na live ofrowane przez legalnie działające sklepy to złodziejstwo, i na pewno te punkty (i zdrapki sa z przemytu)

Za to typfon uważa że manna spada z nieba, a proceder kradzieży MSP nie ma miejsca. I to, że sklep działa legalnie to znaczy że jest legalny. Do dziś działają sklepy z "legalnymi dopalaczami", i nawet reklamują się w necie. A strony takie jak keye czy kluczyki są od dawna przedmiotem dyskusji o pochodzenie tych kluczy (ostatnio np. przy premierze nowego Guild Wars, gdzie oficjalnym dystrybutorem wersji cyfrowych z kluczami na Polskę był gram.pl , a i tak strony z kluczami je oferowały. I chyba nikt nie wierzy w to, że kupili drożej i sprzedają taniej. Kiedyś próbowano dotrzeć do pochodzenia tych kluczy, to właściciele tych stron strasznie się przed tym chowali. Oczywiście skoro nikt na nich nie ma do tej pory, to trudno się dopie.rdalać, ale ile takich rzeczy było? O Amber Gold też wszyscy myśleli że oni naprawdę są tacy hojni... Ja po prostu jestem człowiekiem ostrożnym. I cieszę się, że na PS3 jest wszystko klarownie - są zdrapki od Sony w sklepie, czasami jest promocja powiedzmy na 10 PLN do przodu, ale nie ma takich wałków że coś za 200 PLN można kupić za 1/4 ceny, świat tak nie działa.

- Mendrek uważa że Sony wygrywa ta generację - mimo iż do tej pory jest najgorzej sprzedającym sie system i jako jedyny producent konsol Sony zaliczyło spadek sprzedaży w stosunku do poprzedniej generacji

Zwycięstwo to nie tylko zdobycie dwóch z trzech rynków w porównaniu do bliżniaczego konkurenta, ale i cały szereg innych czynników - od wspierania swej konsoli, po traktowanie społeczności i podejście do indywidualnego klienta. Pomijam, że PS3 wyszło pół roku później, oraz ma dużą szansę na przegonienie X360 mimo tego. Jeśli bralibyśmy tylko pod uwagę sprzedaż, to Nintendo zownedowało wszystkich, ale jak powtarzam - to nie tylko sprzedaż :) I to, że Sony dominowało w dwóch poprzednich generacjach to raczej wina nieudolnej konkurencji i innego podejścia do gier w branży (dzisiaj biblioteki są głównie multiplatformowe).

Możecie mi wierzyć albo i nie, ale do konsoli Sony nic nie mam (pewnie jak 99% tu się wypowiadających) bo jak można mieć coś do kawałka plastiku ...

O ku.rwa, dow(nene) sezonu :] Xboty non stop hejtują Sony, by nagonić do X360-tki, a ten wyjeżdża że nic nie ma do konsoli Sony, ahaha. Widzisz, jakby nie było tego hejtu, ja nie miałbym tu racji bytu :)

ale takie ślepe fanbojstwo jest niezwykle irytujące,

Oh, mówi to ten co ma Halo w avatarze, i co chwila rzuca sucharami o powrocie króla, i gloryfikuje gry z X360-tki, woła o samograjach...

i w sumie jestem zażenowany że jeden z najstarszych i największych forumków o grach konsolowych trzyma Mendrka jako moda ...

Moja moderka nie ma nic do moich poglądów, za to mój mod ewidentnie przeszkadza ci przez moje poglądy :]

Znaczy wiem, że po prostu mnie nienawidzisz, że chciałbyś mnie zniszczyć, bo głośno mówię niewygodną dla ciebie prawdę. Nie możesz dyskutować z faktami, więc jedziesz personalnie. Do tego manipulujesz, kłamiesz i przeinaczasz - dlatego jesteś xbotem. Bo to wspólne dla nich (np. Ins znowu wlepił kłamstwo o tym, że kiedykolwiek mówiłem o lokacie 10 % - a jest to przeinaczone przez bodajże czeza i jak katarynka powtarzane - trollorynka ja na to mówię). Jeśli ktoś ma X360 i się z niego cieszy - ok, fajnie jest po prostu graczem i nic do niego nie mam. Ale jak ktoś wchodzi do tego tematu, bzdurnie hejtuje Sony, najeżdża na posiadaczy PS3, wyśmiewa gry z PS3, i ogólnie nagania ludzi w ten sposób do X360 - to jest xbotem. Najgorszą odmianą gracza.

-----------------------------------------------------

http://www.niezgrani...-dla-windows-8/

Treść newsa w spoilerze:

Markuss Persson, znany również jako Notch, odmówił prośbie Microsoftu o certyfikację Minecrafta na nadchodzący system operacyjny Windows 8. Oczywiście o wszystkim opowiedział na Twitterze.

Microsoft, o ile się nie mylę (jeśli tak, to proszę poprawcie mnie), od czasów Microsoft Windows XP wymaga certyfikacji oprogramowania. Po prostu upewniają się, że wszelkie programy działające na ich systemie operacyjnym osiągną pewien stopień jakości. Na przykład nie będą zawieszać funkcjonowania systemu, albo będą współpracować z wielokrotnymi loginami i tym podobne nudziarstwa, którymi zajmuje się dział R&D.

Historyjkę pozwolę przedstawić brodaczowi w kapeluszu i jego Twitterowi (tupierwszy, tudrugi):

Dostałem maila od Microsoftu, chcieli abym pomógł “certyfikować” Minecrafta dla Windows 8. Powiedziałem im, żeby przestali rujnować PC jako otwartą platformę.

Już wolałbym, aby Minecraft w ogóle nie chodził na Windows 8 niż wspólnie z nimi działać. Może w ten sposób przekonamy kilka osób, aby nie przenosiły się na Windows 8…

Czyli co? Minecraftstał się tym niegrzecznym chłopcem, który nie chce poddać się zasadom? Ciekawe, czy przez to będzie bardziej “cool”, takie anty-establishmentowe podejście na pewno przyniesie mu jeszcze większą popularność. W końcu gość walczy z Microsoftem, krucjatowiec. Ludzie lubią krucjaty.

Innymi słowy, Notch wypina się na Windowsa 8. Haha, ciekawe ile ludzi przez to nie kupi W8 :P I ciekawe czy MS się ugnie i wyda niecertyfikowaną grę.

Opublikowano

nienawidzę Cię? chce Cię zniszczyć? (pipi) człowieku ja Cię nie znam Twoje ego jest przerażające ... tak naprawdę to mam po prostu z Ciebie bekę

- eksów ograłeś tyle co na lekarstwo zwłaszcza że po Twoich wypowiedziach można by wnioskować że znasz system który zachwalasz, i gry jakie na niego wychodzą ...

- Twoją karierę w multi oceniłem po tytułach i statystykach z Twojego PSN ID ... w KZ jesteś żałosny ...

- w linku przez Ciebie podanym na 138 stronie tematu jest jedna moja wypowiedź nie odnosząca się w żaden sposób do MC ... więc wtf

- skoro mówiąc ex masz na myśli platformę czemu wymieniasz jako ex Ni no Kuni?

- skoro wiesz coś o nielegalnym procederze zgłoś to na policję lub do prokuratury - jak nie to STFU i popieraj dalej jawne okradanie wydawców na PSN

- skoro nie potrafisz zrozumieć co straczy "stracić 50% rynku na rzecz konkurencji" to o czym chcesz dyskutować?

- 90 % osób w tym temacie hejtuje Ciebie i Twoje altery oraz przydupasy z PS3site a nie samą konsolę... większość ludzi spędziła mile czas przy PS2, PSone, N64 lub PC, i nie hejtują sprzętu dla sprzętu, tylko podkreślają jego wady aby jakiś kretyn ślinił się starają się im wytłumaczyć że czarne jest białe

- nigdy nie spotkałem się z opinia że bycie fanem danej gry to rzecz zła, ale ok, jak przeczytałem 7 książek z tego uniwersum, ograłem każda grę na konsoli (x0 - wcześniej na PC) po kilkanaście razy, gram w multi - podoba mi się i wiem dlaczego, nie oglądałem tej gry na YT ...

- ależ ma jako mod masz określone przywileje na forum, możesz usuwać swoje posty (co czyniłeś jak kompromitacja sięgała zenitu) gdy je edytujesz to nie widać że zostały edytowane itd itp ... poza tym od moda wymaga się raczej profesjonalizmu którego nie okazujesz w temacie swojego hobby

nie rozumiem o co się ludzie burza jak MS chce zamknąć strukture Windowsa.. w końcu to hvjowy sytem i nikt z niego nie korzysta to w czym problem?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Mendrek, czy wg Ciebie Playstation 3 i strategia Sony na tą generację mają jakieś wady?

Opublikowano

Jak już lecimy ad personam to wyczytałem kiedyś w Kaczorze Donaldzie, którego uważam za skarbnicę wiedzy o życiu, że "nie można być prorokiem we własnym kraju" (tekst z Biblii w komiksie, mindfuck).

Dokonując prostego skrótu myślowego i kilku przekształceń można by powiedzieć "nie można moderować tematu, w którym jest się jedną ze stron dyskusji".

Dlatego Mędrku bardzo bym cię prosił albo o niewypowiadanie się w CW, albo o nie moderowanie tego tematu. Wiem, że już obiecałeś to drugie, ale jak można zauważyć przy ostatniej aferze dot. twojej osoby nie do końca dotrzymałeś słowa - kilka postów poznikało i nagle w temacie, który offtopem stoi, jakiś tajemniczy moderator bez jaj żeby użyć własnego nicka upomniał userów, żeby nie offtopicować.

Śmierdzi to trochę nadużywaniem władzy oraz manipulacją i gdybym mógł to wlepiłbym ci:

tumblr_m4bs01SzRy1qjjl1xo2_500.jpg

Opublikowano

@estel to do zobaczenia za 24h :P

Console Wars jest dobrym tematem ale ktoś nie potrafi sie bawić,swoją drogą to która już strona na której toczy sie wojna: 80% forumka vs Mendrek?

I nie pierdzielcie że to offtop bo od kilku dni o niczym innym się tutaj prawie nie pisze. XD

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Console Wars jest dobrym tematem ale ktoś nie potrafi sie bawić,swoją drogą to która już strona na której toczy sie wojna: 100% forumka - Dixi vs Mendrek?

fixed

Opublikowano

nienawidzę Cię? chce Cię zniszczyć? (pipi) człowieku ja Cię nie znam Twoje ego jest przerażające ... tak naprawdę to mam po prostu z Ciebie bekę

Głupi ponoć się nawet do ściany się śmieje, ale śmiech to zdrowie, więc nie żałuj sobie :)

- eksów ograłeś tyle co na lekarstwo zwłaszcza że po Twoich wypowiedziach można wnioskować że znasz system który zachwalasz, i gry jakie na niego wychodzą ...

Co to znaczy jak na lekarstwo? Ile wg. Ciebie ktoś powinien ex'ów ograć, żeby już nie było "jak na lekarstwo".

I dlaczego ty nie mając PS3, potrafisz np. (lista "kwiatków" w spoilerze)

Pojechać po Killzone

prowokacja, jak można zrobić fabułę do gry bez fabuły ;]

ale i Sony w tym roku już nie dopisało ..

Podsumować wszystkie ex'y Sony z tego roku

Czy ponoć nie mając nic do "kawałka plastiku" wyśmiewasz Beyond: Two Soul (bo jest na PS3, czyż nie?!):

no bez beki ... latasz duszkiem, przeciwnicy stoją w miejsu a ty dla psikusa obserwujesz co się stanie jak ich podpali/podrzucisz - nawet jak przejmujesz ciało to nie możesz sobię przycelować snajperem ...

Albo bezpośrednio Sony i gier takich jak Uncharted czy God of War:

Słabych gier sie nie reklamuję ;) bo szkoda na to kasy, lepiej tak jak KZ2 za dramo wrzucać na PSN jak serwery opustoszeją :P

smutne że fanatycy upadającej firmy muszą robić marne podjazdy żeby się dowartościować ... echh a taką potęgą było kiedyś $$ony ... ;)

A nawet skreślasz plejadę gwiazd z P+ :

LBP - ok

cała reszta to crapy

Jesteś najgorszym typem gracza-dyskutanta. Ja jeszcze staram się opierać na jakiś zewnętrznych, obiektywnych w miarę źródłach, a nie tak jak ty wyłącznie na niechęci do jakiejś marki i ślepego zapatrzenia w X360'tkę i MS-u. Nie chce mi się nawet szukać reszty takich "kwiatków" , ale każdy wie że jesteś xbotem.

- Twoją karierę w multi oceniłem po tytułach i statystykach z Twojego PSN ID ... w KZ jesteś żałosny ...

Przyjrzyj się bardziej. Trochę zrobię kącik samochwały, ale skoro trzeba...

W BF BC2 i W BF 3 całkiem nieźle sobie poczynam, możesz zapytać ludków z tutejszego subforum BF-a, poza tym grałem bardzo długo w SC IV póki nie wyszedł dziwny SC V, a w SC IV w ranku online byłem 62, i grałem aktywnie z graczami takimi jak bigcilic, PePeP, NewESCRO, scud, Kvalsternacka, i innymi. Gram w VF5: FS i mam wysoką rangę (Ukyo się spytaj, bo często ze mną wta... gra :P ), mogąc na równi podejmować walkę z takimi europejskimi siłami jak Bilal czy Manjimaru.

Dobra, nie będę więcej wymieniał. Dla niedowiarków - niech spróbują mnie dorwać online w jakiejś grze, to zobaczą jak typfon bardzo się myli.

- w linku przez Ciebie podanym na 138 stronie tematu jest jedna moja wypowiedź nie odnosząca się w żaden sposób do MC ... więc wtf

Post niżej opisałem w skrócie cały twój chory tok myślenia. Pamięć zawodzi już?

- skoro mówiąc ex masz na myśli platformę czemu wymieniasz jako ex Ni no Kuni?

Ponieważ jest jeszcze zróżnicowanie platform. Akurat Ni no Kuni wyszło na DS-a, a to konsola przenośna. Względem dużych konsol to jest ex , a nie wspomnę że oprawa na pewno na PS3 będzie lepsza.

- skoro wiesz coś o nielegalnym procederze zgłoś to na policję lub do prokuratury - jak nie to STFU i popieraj dalej jawne okradanie wydawców na PSN

Nie mam zamiaru się bawić w UB, i tak sprawa lewych MSP jest już wystarczająco nagłośniona. Oczywiście wszyscy normalni ludzie wiedzą o tym, że tanie MSP są zwykle kradzione, chyba że ktoś jest xbotem i nie może przyjąć do wiadomości że MS dał du.py z zystemem MSP i stąd takie wałki :)

- skoro nie potrafisz zrozumieć co straczy "stracić 50% rynku na rzecz konkurencji" to o czym chcesz dyskutować?

Sony panowało siłą rzeczy. Konkurencja zaczęła się starać, a branża zmieniła się, to i rynek się podzielił. To było nieuniknione, naturalna kolej.

- 90 % osób w tym temacie hejtuje Ciebie i Twoje altery oraz przydupasy z PS3site a nie samą konsolę... większość ludzi spędziła mile czas przy PS2, PSone, N64 lub PC, i nie hejtują sprzętu dla sprzętu, tylko podkreślają jego wady aby jakiś kretyn ślinił się starają się im wytłumaczyć że czarne jest białe

Oh, już wypisałem Ci powyżej jak bardzo się mylisz. Pisząc takie rzeczy obrażasz tutejszych czytelników, mając ich za idiotów. Każdy wie że jesteś zwykłym xbotem i hejterem Sony. Normalny człowiek nigdy by się tobą nie sugerował, bo widzi jak bardzo nędzne masz argumenty, nie poparte niczym poza czystą nienawiścią. Mógłbyś przy okazji podkreślić wady X360? Bardzo proszę, skoro tak o tym napisałeś.

- nigdy nie spotkałem się z opinia że bycie fanem danej gry to rzecz zła, ale ok, jak przeczytałem 7 książek z tego uniwersum, ograłem każda grę na konsoli (x0 - wcześniej na PC) po kilkanaście razy, gram w multi - podoba mi się i wiem dlaczego, nie oglądałem tej gry na YT ...

Fan a fanboj się nie wykluczają :) Można być fanem i fanbojem. Można być nawet tylko fanem i tylko fanbojem (hm... ).

- ależ ma jako mod masz określone przywileje na forum, możesz usuwać swoje posty (co czyniłeś jak kompromitacja sięgała zenitu) gdy je edytujesz to nie widać że zostały edytowane itd itp ... poza tym od moda wymaga się raczej profesjonalizmu którego nie okazujesz w temacie swojego hobby

Oh, może z dwa razy usunąłem SWOJEGO posta, i to dlatego że np. chciałem go poprawić, albo nie chciałem nim kogoś urazić. Równie dobrze mogłem napisać "do usunięcia" i poczekać na moda, ale po co? Dużo ludzi tak robi, jak chce by post był usunięty. A to że nie widać by były edytowane, mogą też np. senior memberzy. I skoro zarzucasz mi brak profesjonalizmu, to przydałyby się dowody, a nie obrzucanie błotem bez pokrycia. Bardzo żałuję, że nie ma tu kar za taką prywatę i obrzucanie kłamstwami, bo byś już dawno poleciał.

Estel: Jakbym chciał kogoś tu zagłuszać to bym pobanował wszystkich. Chwilowo nie ma Colina84, a ktoś ten chlewik uporządkowywać musi. Usuwam posty bardzo ostrożnie i kary stosuje w ostateczności. Ale jak wchodzi taki Fenikz/Leszek i pisze: "jesteś poj.ebany" i to wszystko, to co? Mam w imię zachowania pozorów, zostawiać to by nikt nie pomyślał że jestem nieobiektywny? No ku.rwa, bez przesady. Sorry, ale jeśli ktoś pisze o userze i nawet nie stara się by coś było na temat gier, albo poglądów o grach, to jest to prywata w czystej postaci. Nie dam się zaszczuć przez bandę xbotów, którzy nic nie robią na swojej konsoli jak zgadują się na party by "zniszczyć Mendrka" (bo co niby innego mają do roboty?). Reszta forum tylko podchwytuje ich hejt na moją osobę, bo taka już jest jego natura.

Mendrek, czy wg Ciebie Playstation 3 i strategia Sony na tą generację mają jakieś wady?

Nikt nie jest idealny w tej generacji, więc na pewno jakieś by się znalazły.

Bardzo proszę by zacząć wreszcie dyskutować O GRACH I POGLĄDACH a nie o tym kto jaki jest, kto jak moderuje, kto jest godzien tego, a kto nie.

Opublikowano

No to znajdź. Wymień jakieś

Opublikowano

No to znajdź. Wymień jakieś

Proszę bardzo:

Przesyt ex'ów - jest bardzo dużo najlepszych tytułów na wyłączność na tej konsoli, i potem jak nie ograsz 2-3 to nie jesteś godnym posiadaczem PS3 i grasz na YT!

A tak bardziej abstrahując od tej chorej logiki xbockiej, to:

- PS3 miało słaby start, a wsparcie PSP wobec PS3 jest przereklamowane.

- trofea pojawiły się dopiero jakiś czas po premierze

- ostatnio trzeba teraz ściągać minisy i gry z PSX-a z poziomu PSP, i nie można już ich kopiować przez PS3. A wi-fi w PSP to już zabytek...

- SCEE ostatnio daje ciała z opóźnieniami tytułów względem USA (dobrze, że przynajmniej content P+ mamy lepszy :P )

- SixAxis był większą tandetą niż pierwsze pady do PSX-a.

- drogie dodatkowe akcesoria - firmowane marką headsety czy ceny DS3 mają chore ceny.

- brak multi online w minisach - bo na PS3 nie chciało im się emulacji robić, mimo iż gry mogłyby mieć spokojnie sieć na PSP.

- Sony w Europie bardzo długo zaniedbywało PS Home, dopiero od niecałego roku zaczęliśmy dorównywać społeczności w USA, choć i tak Japonia jest krok do przodu.

- aktualizacja trofeów ma sens tylko gdy odchodzimy na dłużej od konsoli :)

- o Vicie nie będę się rozpisywał, bo każdy wie jak wygląda sytuacja

- awaryjność model fat, może nie była na taką skalę jak RROD-y w X360, ale mam paru znajomych którym Faty padły po okresie gwarancyjnym, i musieli kupić nową konsolę.

- nadal technicznie Sony gdzieś ma jakieś glitch'e i usterki, np. w PS Store, niekiedy konsola nie "łapie" danych z karty i trzeba parę razy wklepywać, ect.

- pozwalanie firmom na wyłączanie serwerów - są to pojedyncze przypadki, ale IMO wyłączenie serwerów w EoJ było chamskie, tak samo jak np. w Motorstorm: Pacific Rift (zwłaszcza, że gry mają trofea online)

- brak HDMI w pudełku

- przydałoby się więcej portów USB

A teraz śmiało, poproś jakiegoś xbota by wymienił wady X360-tki. Ciekawe który to zrobi.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
  • Autor

Muahahaha, mendrus powynajdywał wszystkie posty typfona z ostatnich paru miesięcy krytykujące gry na PS3 xDDDDDDDDD Normalnie bym powiedział że to ostro dziwaczne, ale w końcu to pan M.

BORZE JAK ŚMIESZNIE

Opublikowano

Mazzeo, byłbyś w stanie wymienić wady X360-tki?

Opublikowano

Live powinien sie reklamować hasłem " u nas nie spotkasz mendrka"

Opublikowano

Mazzeo, nie mógłbyś i tego nie zrobisz :)

Oto cała prawda o xbotach, Albercie. A mi zarzucasz zaślepienie, a mimo to znalazłem wady PS3. Zapytasz o to xbota, a powie ci: "później"/"gram" (choć siedzi na forum i aktywnie odpisuje)/ "nie mam czasu" :)

Mam nadzieję że się teraz Albercie zreflektujesz i zmienisz swoje zdanie.

Opublikowano

Odnośnie czego Mędrku? Przecież doskonale wiem, że robisz sobie jaja. I, muszę przyznać, robisz to po mistrzowsku :) Zebrać taki hejt to jest jednak sztuka.

Opublikowano

xbox 360 ma lepiej wygladajace multiplatformy+lepiej sie gra po sieci każdy ma mic,ale ps3 ma 10-rdzeniowy procesor i blue layer disk

Opublikowano
  • Autor

Po co mam je wypisywać i tracić czas, skoro ty to zrobisz doskonale zamiast mnie? Ja nie wciskałem nikomu że to sprzęt bez wad.

aktualnie ogrywam rimejk najlepszego fpsa w historii

2iikj6r.jpg

Opublikowano

Live powinien sie reklamować hasłem " u nas nie spotkasz mendrka"

sprzedaż x0 podskoczyła by o 100 :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Po co mam je wypisywać i tracić czas, skoro ty to zrobisz doskonale zamiast mnie? Ja nie wciskałem nikomu że to sprzęt bez wad.

aktualnie ogrywam rimejk najlepszego fpsa w historii

2iikj6r.jpg

Nie wygląda to na Bioshocka.

Opublikowano

Nie wygląda to na Bioshocka.

Bo mowa o najlepszym FPSie w historii, a nie najlepszym FPSie tej generacji. :potter:

Opublikowano

Matko, ten temat stał się tak żenujący, że aż brakuje mi idiotycznych wojenek i trollowania daddiego, a to już coś znaczy.

- awaryjność model fat, może nie była na taką skalę jak RROD-y w X360, ale mam paru znajomych którym Faty padły po okresie gwarancyjnym, i musieli kupić nową konsolę

Mam fata od premiery, znam ludzi, którzy mają fata i im działa. Także takie pisanie nie ma sensu. Slimy są dużo bardziej awaryjne niż faty. Miałeś "grubasa"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.