Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Lubiłem EA przez pewien czas. To były czasy wprowadzenia nowych IP jak Mirror's Edge czy Dead Space. Później to już równia pochyła. Czytałem/widziałem gdzieś, że to wina ich prezesa odpowiedzialnego za gierki.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Mam takie cisnienie na nowa generacje , ze praktycznie pewnym jest kupienie prze zemnie pierwszej konsoli która sie pokaże

A ja z kolei nie mam i spokojnie sobie poczekam z Ps3 i WiiU(zastąpi u mnie x360 po ograniu GoW:J) aż się następna generacja rozkręci no chyba że na start dostaniemy jakieś mega killery ale w to raczej wątpię.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Lubiłem EA przez pewien czas. To były czasy wprowadzenia nowych IP jak Mirror's Edge czy Dead Space. Później to już równia pochyła. Czytałem/widziałem gdzieś, że to wina ich prezesa odpowiedzialnego za gierki.

john-riccitiello.jpg

Chcemy dotrzec z naszymi grami do szerszej widowni.

Opublikowano

Nie martw się start nowej generacji to będzie powtórka z rozrywki wypuszczą parę nowych Ip (przynajmniej tak planują) a potem wiadomo jak to będzie.
Opublikowano

Ooo właśnie django, to jest ten typ. I przypomniałem sobie, że widziałem dobry bash na niego w jakimś odcinku Annoyed Gamer. W każdym razie ten człowiek jest złyyyy ;)

Opublikowano

2% ? xD Kupujac cos za 800MSP bede miec znizke na cale 16MSP ... Wiem, ze nie powinno sie narzekac jak cos jest za free(dzieki Xbox Live Rewards w ciagu roku mialem zwrocone 1000MSP), ale to jest zalosne. No i w dniu urodzin pewnie dostane koszulke dla avatara SROTFL Niech sie je.bna w czerep.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

w PL nie dostaniesz nic :P

Opublikowano

5% rabatu lepiej by wyglądało, heh. Niech rewards wprowadzą do Polski.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

O ja – Mendrek nikogo nie obchodzi, ze PS3 mialo slaby start, obchodzi mnie za to, ze większość pseudo fanow kupowalo u kumpla te konsole myśląc ze GT Prolog to pelna 5 czesc seii. Widac wielu fanow tej marki jest podobnych do Ciebie. W pompie tez mam jakis PS Home – na tym forum chyba Ty tylko tam zagladasz.

Powiem Ci szczerze, czym dla mnie PS3 jest lepsze ! Ma przede wszystkim wiecej killerow graficznych, bo żadna gra na Xie (poza Gearsami) nie może się rownac z tytulami pokroju Killzone, Uncharted, GOW itp.

Poza tym, ma znacznie lepszy dźwięk – pamiętam, ze swego czasu PS3 robilo u mnie za wzmacniacz!

No i na tym cala przewaga się niestety konczy, bo cala reszta – sama konsola, architektura, społeczność online, strona WWW, Mult (nawet we flagowych exclusivach) po prostu odstaje, przez co dla takiego gracza jak ja staje się gorszym wyborem. Dla mnie liczy się rozgrywka wieloosobowa, dlatego uwazam ze np. najlepsze FPSY sa na Xboxie, bo poza grafika Multi z HALO takiego Killzona zjada (jakbys gral w te gry, a nie oglądał na sieci może stwierdziłbyś to samo) Najlepszym TPP sa Gearsy i tylko ludzie ograniczeni mogą pisac, ze w multi Uncharted jest podobne… (już Max Payne sprawia chyba wiecej radości)

Najlepsze symulacyjne wyscigi to FORZA – bez 9GB patchy i tekturowych samochodow, po prostu –GT chyba nigdy nie doczeka się polowy rozwiązań z tego tytulu, bo zamiast pomyśleć nad rozgrywka idioci z Japonii Przenosza 10000 samochodow z PSX’a i tekstury ze starych tras…

Najlepsze multiplatformy – znowu Xbox… 10 razy bardziej wolalem grac z kumplami w taka FIFE na Xie, niz na PS3. NIe dosc ze zawsze mniej zrywalo polaczenie, to chociaz slysze co do mnie mowi.

I wiem – ilość, różnorodność exow na PS3 robi wrazenie, ale musisz brac pod uwage, ze nie wszyscy masturbuja się na samo slowo ex, a i tytuly które często wymieniasz sa gorsze od wielu multiplatform.

Edytowane przez easye

Opublikowano

2 % zniżki

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Najlepszy jest prezent, ktory sie dostaje w dniu urodzin. Jego wartosc to uwaga ... 25 centow xD Nie no koorwa leze :rofl2:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W końcu jesteś Legendą!

Opublikowano

W końcu jesteś Legendą!

ja miałem we wrześniu urodziny i od playstation dostałem kod na torcik do ps home....;) deal with it

Opublikowano

Smaczny byl?

Opublikowano

Najlepszy jest prezent, ktory sie dostaje w dniu urodzin. Jego wartosc to uwaga ... 25 centow xD Nie no koorwa leze :rofl2:

Hmm za te 25 centów to nawet obrazka gracza nie kupisz.

Cóż to może być...

A kiedyś ludzie liczyli ze M$ będzie dawał MSP za GS :cray:

Opublikowano

mógł ten microsoft bardziej się postarać

Opublikowano

Już bym wolał żeby nic z tym nie robili niż mają robić takie gó.wno

Opublikowano

Parę dni temu informowaliśmy was o tym, że w sprzedaży pojawi się wydanie zbiorcze trylogii Mass Effect. Dzisiaj w zaktualizowanym opisie na oficjalnej stronie Mass Effect pojawiła się lista DLC, które wejdą w skład tego wydania. Poniżej lista dodatków według platformy docelowej.

Na komputery osobiste:

• Mass Effect – Bring Down the Sky i Pinnacle Station na płycie z grą
  • Mass Effect 2 – Zaeed: The Price of Revenge, Cerberus Assault Gear, Arc Projector, Normandy Crash Site i Firewalker Pack do pobrania za pośrednictwem Sieci Cerberusa
  • Mass Effect 3 – Online Pass umożliwiający rozgrywki sieciowe

Na Xboxa 360:

• Mass Effect – Bring Down the Sky i Pinnacle Station do pobrania za pośrednictwem Xbox Live
  • Mass Effect 2 – dostęp do Sieci Cerberusa
  • Mass Effect 3 – Online Pass umożliwiający rozgrywki sieciowe

Na PlayStation 3 lista dodatków zostanie podana w późniejszym terminie.

Mass Effect na platformę PS3 będzie można także zakupić oddzielnie za pośrednictwem PlayStation Network w cenie 14.99 dolarów.

Opublikowano

Zachłanność i pazerność Micro$oftu nie zna granic.

a do czego to?

Opublikowano

Zachłanność i pazerność Micro$oftu nie zna granic.

A jak na PS3 bedzie tak samo to walniesz ta sama spiewke ?

Opublikowano

Oto jak przypuszczalnie wyglądała rozmowa nt. wprowadzenia prezentów za gamescore:

Don Mattrick: - Ok, więc wpadłem na pomysł by gracze mogli...

Steve Ballmer: - Poczekaj Don, chyba kurier przyszedł. Dzień dobry, tak. Proszę położyć te worki na wadze, dziękuję.

Larry Hryb: - Och, kolejny wpływ za XBL! Pięknie...

Ballmer: Ale kilku kilogramów brakuje. Oj, chyba kogoś pożegnamy z usług online...

Hryb: - Bezczelni gracze, niewdzięcznicy!

Ballmer; Ale wróćmy do propozycji Dona.

Matrrick: Uhm, to jak mówiłem chciałbym abyśmy za gamescore coś dali.

Ballmer: "Dali" ? Hmmm... Ok, mów dalej.

Mattrick: No tak, więc... Ekhm... Więc byłyby trzy rangi, z czego w trzeciej gracze mieliby 100 % zniżki na wybrane gry, dodatkowe rabaty, godzinne triale, wczesne dostępy do bet, darmowe aplikacje...

Hryb: BUAHAHAHAHAHAHA!

Ballmer: BUAHAHAHAHA, dobre Don! Widzę, że humor ci dziś dopisuje!

Hryb: Opowiem to ludziom w kawiarence! To będzie dow(nene) sezonu!

Mattrick: Ale...

Ballmer: Haha, dobre Larry! No ale już wystarczy... Bądźmy poważni.

Mattrick: Poczekajcie! Tak nie może być.

Ballmer: Rozmawialiśmy o tym Don.

Mattrick: Skoro nam płacą tyle szmalu za usługi które inni mają gratis, to może byśmy coś od czasu do czasu...

Hryb: A od kiedy to my coś dajemy?

Ballmer: Właśnie. To nam muszą dawać, rozumiesz Don. TO JEST BIZNES! A ja NAPRAWDĘ potrzebuję tej nowej bryki.

Mattrick: Eh, ok. Rozumiem. To może jakiś rabat?

Hryb: Hej! Użył zakazanego słowa! Tygodniowy ban na XBL!

Ballmer: Spokojnie Larry, dajmy mu szansę... Don, to ile masz na myśli?

Mattrick: No wiecie, tak myślałem nad 12... ekhm... 10? Hej, czemu tak patrzycie?

Hryb: <facepalm>

Ballmer: Nie wierzę, że to powiedziałeś Don... Możesz powtórzyć?

Mattrick: Uhm... Dobra! Niech wam będzie! 5 procent może być?

Hryb: Ja chyba wychodzę.To nie ma sensu.

Balllmer: Zaczekaj Larry. Don, wiesz że cię lubię. Spójrz na te worki z pieniędzmi. Jak myślisz, czemu tu są?

Hryb: Słuchaj uważnie naszego ojca, Don.

Ballmer: One są tu, bo nie dzielimy się z graczami. To są NASZE pieniądze. Nasze, rozumiesz?

Mattrick: Tak, ojcze.

Ballmer: Nie obchodzą nas gracze. Oni i tak będą płacić. Poza tym doceńmy naszych ludzi z PR-u i marketingu, którzy w pocie czola przekonują naszych klientów, że mają wszystko czego pragną, że to co inni mają gratis, u nas jest płatne i dlatego jest lepsze. Tak działa psychika! Płatne = lepsze.

Mattrick: Więc czemu inni mogą dawać tyle rzeczy?

Hryb: Bo są frajerami. A my mamy Amerykę w garści!

Mattrick: Ok, to trzy procent?

Ballmer: Za dużo. Musiałybym przestać palić w piecu studolarówkami, a idzie ponoć ciężka zima...

Mattrick To ile?

Hryb: Pół procent.

Mattrick: To choć dwa!

Ballmer: Ok, ale potrące ci co nieco z pensji.

Mattrick: ...

Ballmer: I to tylko przy trzecim ostatnim, najtrudniejszym do zdobycia wariancie!

Mattrick: ...

Hryb: A reszcie dajmy dla beki po ćwierćcentówce na urodziny, niech się plebs ucieszy!

Ballmer: Haha, mogę na to przystać, nawet może być zabawnie! Dobra, to wprowadzamy.

Hryb: Dla niepoznaki ostatni wariant nazwiemy "Legend", niech pomyślą że są legendarni!

Ballmer: Dobra, to ja to zatwierdzam. I nie zapomnij odłączyć tych biedaków od naszego online! To nie jest usługa dla biednych ludzi!

Hryb: Tak jest ojcze!

Opublikowano
  • Autor

(dzieki Xbox Live Rewards w ciagu roku mialem zwrocone 1000MSP

w jaki sposób?

EDIT: mendruś odpuść z tymi suchościami :F

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.