Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Zachłanność i pazerność Micro$oftu nie zna granic.

A jak na PS3 bedzie tak samo to walniesz ta sama spiewke ?

a to MS ustala a nie EA?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

(dzieki Xbox Live Rewards w ciagu roku mialem zwrocone 1000MSP

w jaki sposób?

Przedluzenie Live'a za co dostalem 400MSP (mimo, ze niby jest 200), miesieczne surveye to 240MSP i reszte nawet nie wiem za co, ale tyle mi sie uzbieralo :)

PS. Mendrek, wypier***** sucharze.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nope, only US.

EDIT:

Dobrze wiedziec Mani :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

zal straszny, minimum powinno by 5% :) ale ogolnie rewards dziala milo bo zwrocilo mi sie juz 1300msp

co zrobic MS pod wzgledem promocji nigdy nie rozpieszczal graczy ;)

rewards dziala na kontach uk ;) i dostalem informacje ze jestem legenda bo mam ponad 25000 gamerscore ;d

Edytowane przez kubson

Opublikowano

czyli jak bym zostął na UK miał bym do tego dostęp .. słabo MS polska :(

Opublikowano

Słabo to zrobiło EA z Mass Effect Trilogy. Te pazerne sępy nawet na kilkuletnich DLC chcą zarobić. Kij im w oko, nie kupię na 360 tej gry bankowo

Opublikowano

Strasznie słabo. Spodziewałem się, że już wszystkie DLC będą na płycie/płytach skoro to jest trylogia. No cóż, postanowili jeszcze trochę wycisnąć, a tym samym mogą odnieść efekt całkowicie odwrotny - zrazić do siebie konsumentów. Ja planowałem kupić na PS3, ale jeżeli nie będę miał DLC na płycie to odpadam, bo to właśnie one najbardziej mnie interesują.

Na dialog Mendrka chciałem znaleźć taki gif z krzaczkiem jakiejś wysuszonej trawy przelatującym przez pustynię a'la Dziki Zachód, ale mi się nie udało ;(

Mimo, że wyżej wymieniony swoją suchością może rywalizować z Saharą to jednak ma rację - rabat 2% to śmiech na sali. MS powinien zrobić coś takiego, że w tej najwyższej klasie próg wymaganych punktów ciągle rośnie, ale jeżeli się utrzymasz to zgarniasz +2% co miesiąc i tak na przykład przez rok. Co miesiąc wymagania na Legend mogłyby wzrastać o tego jednego calaka (1000GS) i byłaby inicjatywa żeby kupować gierki/ogrywać stare po to żeby utrzymasz status i rabat. A sam rabat pozwalałby na tańsze nabywanie nowych gierek, więc koło się zamyka = maszynka do trzepania hajsu.

Opublikowano
  • Autor

Na dialog Mendrka chciałem znaleźć taki gif z krzaczkiem jakiejś wysuszonej trawy przelatującym przez pustynię a'la Dziki Zachód, ale mi się nie udało ;(

1304618376_tumbleweed-gif.gif

Opublikowano

Jakoś mnie nie dziwi, że na xboxie żydzą kaski za punkciki.

Opublikowano

Chcę sobie odpalić film z odtwarzacza MP4 na TV, a coś mi TV ostatnio go nie wykrywa, to sobie myślę: hey, mam przecież kombajn multimedialny, moje PS3. Podpinam MP4, odpalam filmik, jest obraz, ale dźwięk po sekundzie się wyłącza i ni chu chu. Zgrywam na HDD - to samo. Wku@wiony wyciągam z torby X360 (byłem z nim u znajomych na sesji z Girsami 3 na 2x TV), podpinam MP4 i ... wszystko działa. Kolejny raz szitbox z łatwością robi to z czym moje PS3 ma problem :P

Dobrze, że z blurejami się nie męczy, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chcę sobie odpalić film z odtwarzacza MP4 na TV, a coś mi TV ostatnio go nie wykrywa, to sobie myślę: hey, mam przecież kombajn multimedialny, moje PS3. Podpinam MP4, odpalam filmik, jest obraz, ale dźwięk po sekundzie się wyłącza i ni chu chu. Zgrywam na HDD - to samo. Wku@wiony wyciągam z torby X360 (byłem z nim u znajomych na sesji z Girsami 3 na 2x TV), podpinam MP4 i ... wszystko działa. Kolejny raz szitbox z łatwością robi to z czym moje PS3 ma problem :P

Twój wieczny sarkazm odnośnie PS3 jest wyjątkowo zabawny. Patrz a kreujesz się na obiektywnego :/ bo masz przecież dwie konsole. Śmiejesz się z innych a sam jesteś zwykłym fanboyem kloca.

Opublikowano

Dixi przeczytaj sobie tytuł tematu

Opublikowano

Twój wieczny sarkazm odnośnie PS3 jest wyjątkowo zabawny. Patrz a kreujesz się na obiektywnego :confused: bo masz przecież dwie konsole. Śmiejesz się z innych a sam jesteś zwykłym fanboyem kloca.

Tak, jestem fanbojem, bo moje PS3 nie radzi sobie z czymś co X360 robi bez problemu. Wytłumacz mi gdzie tu fanbojstwo?

Opublikowano

@Don

MP4 to szitowy kontener więc nic dziwnego że poszło na twoim szitboxie.

@Lionel

To że autor nazwał tak temat nic nie znaczy. To dalej jest stare CW, z tą róznicą że właśnie przez durny trolling straciło cały swój urok.

Opublikowano

@Don

Po zgraniu na HDD PS3 jest to samo :) Gry na PS3 są dobre, ale sama konsola jest upośledzona i to zdrowo. Chwilami jest to aż zabawne :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Heh, mi chodziło o plik .mp4 tobie jak widze o odtwarzacz :)

Opublikowano

@Don

Po zgraniu na HDD PS3 jest to samo :) Gry na PS3 są dobre, ale sama konsola jest upośledzona i to zdrowo. Chwilami jest to aż zabawne :P

tak szitowy kontener, ze wszystkie seriale itp w necie są w mp4 i odtwarzaja to komorki za pare zl a super konsola nie

Opublikowano

Heh, mi chodziło o plik .mp4 tobie jak widze o odtwarzacz :)

Plik chyba był .mp4. Ale też nie wiem co to ma wspólnego skoro dzisiaj wszystko odtwarza ten format, nawet mój upośledzony TV.

Opublikowano

Wiele mp4 obejrzałem, w tym również w jakości HD na PS3. Nigdy nie miałem problemu, że dźwięk mi znikał po sekundzie, co w ogóle wydaje się egzotycznym problemem - na konsoli zwykle albo coś działa, albo nie działa wcale.

Opublikowano

@Don

tak szitowy kontener, ze wszystkie seriale itp w necie są w mp4 i odtwarzaja to komorki za pare zl a super konsola nie

Prawie wxzystkie seriale (jezeli nie wszystkie) w HD to kontener .mkv :P

Opublikowano

Chciałem zagrać w Uncharted, wsadzam płytkę do mojego X-a i ... nie działa. Wkładam więc płytkę do mojej PS3 i co? Wszystko śmiga elegancko. Ehh ten Xbox :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.