Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Znajdźcie życie, co?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Błagam, nie zaczynajcie tematu o exach...już wolę kolejną rundę PSN vs. XL...

Opublikowano

Czemu kontener, a nie format?

bo .mkv powszechnie jest uważane za kontener ze względu na swoje właściwości :

• menu (analogiczne do tych na DVD)
  • podział na rozdziały
  • wybieralne strumienie napisów
  • wybieralne strumienie audio
  • załączanie plików (obrazki, pliki, napisy, czcionki itp.)
  • dostępność modułów rozszerzających możliwości

Edytowane przez Karas

Opublikowano

7943169df4ff3.png

be1ee2df27220.png

Tak jak pisze Mendrek - albo działa, albo nie. Przypominam, że PS3 kopiuje muzykę, filmy i zdjęcia na dysk, z czym nie radzi sobie X360. No tak, ale "konsola jest do grania".

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

no patrz a ja zgrywam na dysk x360 muzykę i zdjęcia, magia.

a konsola jest do grania, zgadza się czego nie można powiedzieć o ''systemie ps3'' :sweat:

Opublikowano

no patrz a ja zgrywam na dysk x360 muzykę i zdjęcia, magia.

a konsola jest do grania, zgadza się czego nie można powiedzieć o ''systemie ps3'' :sweat:

Wyłącznie w formacie .wav, bardzo wygodne. W jaki sposób zgrywasz zdjęcia? Tutaj pytam serio. Patrz, a ja gram i dla mnie PS3 sprawuje się w tym aspekcie świetnie - tadam!

DonSterydo@ Czy to nie Ty się ze mnie nabijałeś, bo - Twoim zdaniem - określałem awaryjność konsoli na podstawie kilku przypadków? Teraz Ty nabijasz się z PS3, bo Tobie czegoś tam nie odtwarza? Sprawdź kable.

Zawsze można próbować reklamować PS3, jako towar niezgodny z opisem - przecież na oficjalnej stronie jasno jest napisane, że odtwarza.

Opublikowano

To skoro już przy multimediach jesteśmy, to czy X360 może już odpalać 5.1 AAC , czy nadal tylko dwa kanały (klasyczne stereo) jak w przypadku starych magnetofonów?

Czy też trzeba konwertować na stare AC3, żeby odpalić w 5.1 ?

Bez złośliwości, z ciekawości pytam czy na X360 jest jakiś progres w takich sprawach :)

Opublikowano

Heh, wydawalo mi sie, ze jak masz 5.1 podlaczone i w opcjach zaznaczony dzwiek 5.1, to majac plik nagrany w tym formacie dziala przestrzenie. Bylo inaczej? (sorry nie ogladam filmow na konsoli)

Opublikowano

jak tam Borderlands 2 na PokazSlajdów 3? trzyma chociaż te 25 fpsów?

ja tam kupiłem na PC za 55 zł, bo przecież nie będę jak frajer dawał 200 zł za upośledzoną wersję na pseudo konsoli od upadającej firmy, bitch!

Opublikowano

... wiecie co z nim zrobić, wszystko na mój koszt.

Opublikowano

Zly temat Fenikz, my uzywamy pc do internetow i symulowania meczow w Football Managerze przed obstawianiem w STSie.

Czyli

026b31d617764860b13698d7913603f0.png

Opublikowano

ja tam kupiłem na PC za 55 zł, bo przecież nie będę jak frajer dawał 200 zł za upośledzoną wersję na pseudo konsoli od upadającej firmy, bitch!

ludzie na wersje ps3 nie narzekaja więc jest dobrze

Opublikowano

Bo juz sa przyzwyczajeni do dostawania ochłapow hłehłhe

Opublikowano

o dziwo wg obrazków z lens of truth to wersja na x360 jest bardziej zablurowana niż wersja z ps3. Ale może lepiej tego nie pisać bo zaraz przyjdzie Mendrek i zacznie swoje wywody :P

Opublikowano

Ja pier.dolę jaki JAD. Rozumiem prowo, rozumiem marne prowo, ale to jest coś pomiędzy konsolowego mein kampf, a konsolowe SADO.

Opublikowano

Tak btw wg pierwszych recenzji, RE 6 na PS3 też jest ładniejsze od X360 :whistling:

Opublikowano

Pewno standard, wersja na Xboksa płynniejsza, ale ta na PS3 z v-synciem.

Opublikowano

Grałem w demka i na 360 i na PS3. Zero różnic. Albo jestem ślepy

Opublikowano

Eurogamer dał Residentowi ocenę 6 , a IGN 7.9 xD

Opublikowano

przecież nie będę jak frajer dawał 200 zł za upośledzoną wersję na pseudo konsoli od upadającej firmy, bitch!

Tak, bo zdecydowanie mądrzej jest bulić 1000zł za pseudo-przenośną-konsolę, na którą nie wychodzą jakiekolwiek tytuły. :rofl2:

BTW Deadlight zadebiutuje 25 października na steamie (oczywiście z lepszą grafiką, dodatkowym trybem itp). Źródło: gram.pl

Gdyby X360 nie tracił tak szybko tych ex'ów to kupiłbym go dla samych tytułów z XBLA, a tak wystarczy mi mój 3letni laptop i steam (Toy Soldier, AW:AN, ITSP, a za niedługo Trials i Deadlight). Oczywiście gdyby nie brać pod uwagę steam'a to wiadomo, że XBLA>PSN.

Na wiki jest błąd czy faktycznie PlaygroundGames nie należy do M$?? Wydawało mi się, że to studio w całości i od początku jest stworzone przez M$.

Opublikowano

Ale nie ma Shadow Complex ^_^

Opublikowano

Oceny RE6 XD.

Opublikowano

Ale nie ma Shadow Complex ^_^

Ten tytuł i Forze Horizon nadrobię sobie za rok na nextboxie ;) - to znaczy o ile "xbox720" będzie miał wsteczną kompatybilność (ale skoro 360 ma to raczej nie mam powodu do obaw).

Opublikowano

Nie dziwię się ocena ani trochę. Demo było słabe więc gra też musiała być słaba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.