Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie jestem targetem produktu o nazwie Sony PlayStation 3.

Probowalem TRZY razy.

Dziekuje.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

Jak można naprzeciwko ogranych przez easye'a Uncharted, God of War etc stawiać jakieś bombermany i inne pierdoły ze zdobytymi średnia 0-2 pucharkami? JA PJERDOLE LITOŚCI

27694454.jpg

NAWET REDAKTOR NACZELNY PS3SITE W POSTACI MUSIOLA UWAŻA ŻE MENDREK (pipi) GŁUPOTY

bo ta kiera biala plastikowa od MS to niezly crap, chyba ze maja posiadacze x'a dostep do innej kiery w przedziale do 400zl?).

Mam ją i wcale ta kiera nie jest crapem, a wcześniej użytkowałem Logitechy. Teraz już nawet nie wiem czy używkę kupisz... ale swego czasu byłą warta swojej ceny, bo konkurencja w postaci tandetnych madcatzów albo jednego logitecha bez manetek zmiany biegów to nie konkurencja.

Opublikowano

Po zobaczeniu ostatniego trailera Forzy Horizon, z calego mojego sentymentu do Gran Turismo i tego co mi ta gra dala (wygrany 2dniowy wyjazd na Nurburgring w Niemczech i upalanie prawdziwym samochodem po tym torze) z checia bym sprawil se klocka i przemeczyl ten temat (ofkz dorzucajac do tego porzadna kiere od Fanateca bo ta kiera biala plastikowa od MS to niezly crap, chyba ze maja posiadacze x'a dostep do innej kiery w przedziale do 400zl?).

Dla tych co nie widzieli:

http://youtu.be/18SiLyFbcZw

Chociaz tez oczywiscie pamietam ze trailery gt5 przed premiera tez robily taka robote :D

no ale tu trailer niczym nie odbiega od gry, za tydzień demo i się przekonamy jaki model jazdy gra ma bo zdania są różne.

Jesli model jazdy bedzie dobry to chyle czola przed fanami x360 ;), byleby nie skonczylo sie jak td:u2, a ktos wie w koncu jak z tymi kierami do x'a? Jest cos wartego uwagi do ceny 400 zeta? Czy poza tym plastikiem od MS nie ma nic do momentu Fanataca, za cene ktorego mozna kupic seicento z abonamentem na lpg do konca swiata (biorac pod uwage ze to juz w grudniu)

@MaZZeO

Mialem stycznosc tylko na jakims turnieju dirta 2 i strasznie mi sie na niej smigalo. Ofkz, mozna byloby rzec ze jak jestem chvjowy to i kiera dla mnie chvjowa, ale mimo tego i tak wygralem te zawody. Ogolnie wiekszosc osob wtedy ze mna sie zgadzala wiec nie wiem, moze akurat jakis felerny model czy cos. Pozniej sie juz wyrzekalem jakiekolwiek stycznosci, bo jak kiera ma zakres 180 stopni to przepraszam bardzo, nie zabawka dla mnie. A jakimi logitechami sie bawiles?

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano
  • Autor

@MaZZeO

Mialem stycznosc tylko na jakims turnieju dirta 2 i strasznie mi sie na niej smigalo. Ofkz, mozna byloby rzec ze jak jestem chvjowy to i kiera dla mnie chvjowa, ale mimo tego i tak wygralem te zawody. Ogolnie wiekszosc osob wtedy ze mna sie zgadzala wiec nie wiem, moze akurat jakis felerny model czy cos. Pozniej sie juz wyrzekalem jakiekolwiek stycznosci, bo jak kiera ma zakres 180 stopni to przepraszam bardzo, nie zabawka dla mnie. A jakimi logitechami sie bawiles?

Wcześniej miałem MOMO Racing... i ta kiera od MS, biorąc pod uwagę że zapłaciłem za nią 300zł spełnia swoje zadanie. Wiadomo, nie jest to Logitech G17 ale bez przesady z tą tandetą. Tandeta to jest madcatz. Jak ktoś lubi forzę i PGR to IMO jest to jedyny rozsądny wybór, bo płacenie jakiejkolwiek kwoty za tego taniego logitecha bez force feedbacka i manetek to strata pieniędzy, a fanatec ma zaporową cenę.

180 stopni to oczywiście jest minus, ale do Forzy wystarcza :)

EDIT: aha no i to jedyna kierownica xboxowa, która pasuje do wheel stand pro, stojak znacznie umila jazdę :)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@Up

Zalapales sie na to momo jeszcze w czerwonej obudowie czy juz czarny? Dobrze wspominam tez to momo chociaz tylko pare tygodni sie nim bawilem, ale czerwono pono bylo mega. Wracajac do tej kiery od MS co mowisz, to wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :) Wiec nie bede sie tutaj o to spinal, ale tak jak pisalem wczesniej, dla mnie nie przejscia bariera ta kiera :). Szkoda ze taki maly wybor tych kierownic do xboxa (oczywiscie mowie o normalnych cenach) i ze nie ma kompatybilnosci dla innych kier, przede wszystkim tych najpopularniejszych, bo jakbym mogl moje dfgt podpiac pod x'a to pewnie bym hajs ogarnal na klocka do kolekcji i Forze :)

E: i przyznaje racje wheel stand pro umila jazde na kazdej kierze ;D

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Jak można naprzeciwko ogranych przez easye'a Uncharted, God of War etc stawiać jakieś bombermany i inne pierdoły ze zdobytymi średnia 0-2 pucharkami? JA PJERDOLE LITOŚCI

Poza tym dla Mendrusia exy na jednej konsoli, ktore na metacritic dostaja <8-9 sa slabe, ale juz na swoim ukochanym sprzecie chwali sie, ze gral w Mahjong Tales Ancient Wisdom (srednia ocen 47) i stawia ja obok GOW czy Uncharted.

Sprawdzilem z ciekawosci pare, ktore mnie ominely:

Wakeboarding HD 63

Planet Minigolf 66

Chime Super Deluxe 78

Magic Orbz 66

W sumie sie nie dziwie, dlaczego w nie nie gral :(

Do tego Machinarium, Bombermana, Chime, Oddworld czy Dungeon Hunter w exach Sony. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Musiałbym być schizofrenikiem który ma jakieś omamy, by nie widzieć jak Sony się stara i jak PS3 odbiło Europę i podbiło Japonię, jak mimo pół roku w plecy w premierze, dogania X360, jak oferuje po prostu więcej... Albo musiałbym być xbotem, który płacąc MS-owi haracze za bzdurne rzeczy, tłumaczyłbym przed sobą, że dzięki temu mam się bardziej zaje.biście.

Jestes schizofrenikiem, ktory ma omamy, bo nie widzisz jak sony daje dupy, jak to sprzedalo ponad 160 mln PS2, a teraz ledwo ponad 60 mln, majac wczesniej MONOPOL na rynku. Z totalnej dominacji na ostatnie miejsce - grubo.

Teraz rozumiesz?

Człowieku, ale ty bzdury piszesz. Porównujesz sprzedaż konsoli, która na rynku jest o sześc lat dłużej i cały czas sprzedaje się? Faktycznie dobre porównanie. Tak dla przypomnienia powiem ci, że PS3 też cały czas sprzedaje się i będzie sprzedawać się dalej po ukazaniu się next genów. Wtedy wylatuj z tymi śmiesznymi liczbami.

Dokladnie, Mendrek propsuje rower, bo nigdy nie jechal samochodem.

edit: niestety mendrek, to sa pytania zamkniete. Prawidlowe odpowiedzi:

- jest najgorzej sprzedajaca sie konsola

- jest ostatnia z curent genow

- stracilo dominacje

- nie ma cross game chata, tylko czat tekstowy ( xDDDDDDDDDD )

A teraz won.

1. No i co z tego, że PS3 jest najgorzej sprzedającą się konsolą? Co z tego? Wii jest najlepiej sprzedającą się konsolą to oznacza, że jest jakościowo też numerem 1? Czego chcesz tym dowieść? Jeżeli dla ciebie to jest wyznacznik to jesteś dopiero masakryczny casual nie mający pojęcia o sprzęcie.

2. No jest ostatnia. No i co z tego, że jest? O co ci chodzi? Masakra

3. Straciło dominację? W jakim sensie? Sprzedaży? Tak Wii jest według ciebie najlepszą konsola bo sprzedaje się najlepiej XD

4. Ja np mam w pupie ten cały chat. To też według ciebie świadczy, że konsola pozbawiona tego jest gorsza? Tragedia człowieku...

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Dla Sony liczy się tylko i wyłącznie sprzedaż. Ja wiem, że Ty myślisz, że te wszystkie P+, jutuby, eventy i inne shity Sony robi po to, żebyś poczuł się wyróżniony. Wiem, że łykasz całą tą marketingową ściemę. Ale dla Sony liczy się kasa (i bardzo słusznie). Pod tym względem, pod względem kasy, PS3 jest porażką, katastrofą, klęską. Bo wystarczyły 2-3 lata, żeby zniszczyć to co budowali przez dekadę. By z pozycji absolutnego lidera rynku spaść na sam dół

Opublikowano

Do tego Machinarium, Bombermana, Chime, Oddworld czy Dungeon Hunter w exach Sony. :teehee:

To jak Minecraft w exach Microsoftu. :)

Opublikowano

no ja tez nie gram na PC, ale tak jak pisal Dave:

Hehe, najlepszy jest ex Oddword - gry, ktora byla exem na Xbox 1 (i dziala na X360, bo xbox w przeciwienstwie do ps3 emuluje gry ze starszej generacji).

Co za d**** :)

No i jak wyzej koledzy zauwazyli - jak cos jest na X, a potem na PC to NIE JEST EXEM.

A jak cos jest od 2 lat na PC, a pozniej na PS3 - KOZAK EX WALIMY KONIA XD /machinarium/

Opublikowano

Dla Sony liczy się tylko i wyłącznie sprzedaż. Ja wiem, że Ty myślisz, że te wszystkie P+, jutuby, eventy i inne shity Sony robi po to, żebyś poczuł się wyróżniony. Wiem, że łykasz całą tą marketingową ściemę. Ale dla Sony liczy się kasa (i bardzo słusznie). Pod tym względem, pod względem kasy, PS3 jest porażką, katastrofą, klęską. Bo wystarczyły 2-3 lata, żeby zniszczyć to co budowali przez dekadę. By z pozycji absolutnego lidera rynku spaść na sam dół

O czym ty mówisz? Przecież to logiczne, Ameryki nie odkryłeś. Chcesz mi powiedzieć, że najbardziej pazerna firma jaką znam produkująca konkurencyjną konsolę jest super fajna?

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

już się Ciebie kiedyś o to pytałem Dixi ale nie odpowiedziałes, z jakiego systemu korzystasz?

Opublikowano

Jesli model jazdy bedzie dobry to chyle czola przed fanami x360 ;), byleby nie skonczylo sie jak td:u2, a ktos wie w koncu jak z tymi kierami do x'a? Jest cos wartego uwagi do ceny 400 zeta? Czy poza tym plastikiem od MS nie ma nic do momentu Fanataca, za cene ktorego mozna kupic seicento z abonamentem na lpg do konca swiata (biorac pod uwage ze to juz w grudniu)

http://www.youtube.com/watch?v=34ZXIqe8Psg

Opublikowano

już się Ciebie kiedyś o to pytałem Dixi ale nie odpowiedziałes, z jakiego systemu korzystasz?

Z takiego samego co ty, bo każdy inny jest jeszcze większa bryndzą. Takie ch. czasy nastały dzięki tym złodziejom.

Opublikowano

to to wina MS że ni ekorzystasz z linuxa?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

27694454.jpg

NAWET REDAKTOR NACZELNY PS3SITE W POSTACI MUSIOLA UWAŻA ŻE MENDREK (pipi) GŁUPOTY

LOL.

Ale tak właśnie jest. Powiedzcie, że wszyscy tylko udają i to są żarty, bo nie wierzę, że można TAKIE GŁUPOTY pisać i być takim hipokrytą i zaślepionym fanbojem. Serio, Mendrek, kończ waść i przestań tutaj moderować, ja na Twoim miejscu z taką ilości faili sam bym ustąpił, bo by mi wirtualnie wstyd było. Tak po prostu.

w PS+ Bulletstorm, RE5 Gold Edition i Hell Yeah! To tak w temacie. PS3>Xbox 360>>>WiiU. Ale najlepszy był SNES.

Opublikowano

PS+ to jak rosyjska ruletka, dwa tygodnie temu zastanawiałem się czy nie kupić, ale kolejny miesiąc potwierdza, że równie dobrze mógłbym tę kasę spalić.

Opublikowano

Teraz wszyscy ograja Bulletstorma, bo kasy bylo szkoda rok temu ;)

Opublikowano

Dixi, jako, że jesteś ekonomicznym matołem i fanatykiem, nie jesteś w żadnym wypadku partnerem do rozmowy. Strzała

Opublikowano

jHLmb.jpg

To jest ex, a nie jakieś Hejlo dla nerda.

D:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

ciekawe czy sony wprowadzi coś na wzór party z xbl gdzie mozna by było grać i rozmawiać w kilka osób,aaa zaraz na ps3 nikt nie ma mikrofonów i multiplatformy wyglądają gorzej zapomniałem ;/. Ciekawe czy sonyboty grając w borderlands 2 znajduja kogos do współpracy czy cisną grę samemu i gadają do telewizora bądz do swojej dłoni co kto woli xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Dixi, jako, że jesteś ekonomicznym matołem i fanatykiem, nie jesteś w żadnym wypadku partnerem do rozmowy. Strzała

Odezwał się dyskutant usprawiedliwiający fuszerę dev'sów, trudnymi warunkami pracy. Najpierw wylecz się z własnych fanatyzmów, a później pouczaj innych.

Opublikowano
  • Autor

Fergal Gara, szef brytyjskiego oddziału firmy Sony przyznał w wywiadzie dla serwisu Eurogamer, że technologia 3D nie jest obecnie tak istotna jak zakładał koncern. W związku z tym producent konsol z rodziny PlayStation, zamiast forsować trzeci wymiar, skupi się na nowych markach.

„Klienci decydują jak ważne jest 3D. Uczciwie jest przyznać, że zdecydowali, iż w tej chwili nie jest to bardzo istotne" - powiedział Gara w rozmowie z redakcją Eurogamera, po czym dodał:

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=71482

a tak można się było naczytać jeszcze rok i dwa lata temu o nadejściu rewolucji :) a teraz sony praktycznie już nie wspiera 3D, niedługo się przyznają że i Move jest porażką.

Opublikowano

Odezwał się dyskutant usprawiedliwiający fuszerę dev'sów, trudnymi warunkami pracy. Najpierw wylecz się z własnych fanatyzmów, a później pouczaj innych.

Gdzie? Konkretnie, cytat. I nie mów mi o sprawie dodatków do Skyrima, bo uzasadniałem to w zupełnie inny sposób (nakład pracy developera wymagany przy przeniesieniu dodatków na PS3 przekracza potencjalne zyski z tego przedsięwzięcia).

Opublikowano

Faktycznie ty ze swoimi tekstami jesteś partnerem do rozmowy. Masz wyjątkowo bezczelny tupet.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.